Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
MaTy (konec)
Arbys
Čus Matěji, na SP se známe už nějakej ten pátek, no nedalo mi to ti sem nenapsat.. fajn týpek, fajn všechno a navíc teď dělám u tebe ve firmičce hrdou couru.

PS: na fotce jsi docela baculatej, někdy se zastav ve fitku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Upravil Arbys dňa 11.03.2018 15:57
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Deminger
Poznám ťa už celkom dlho :D pamätám si ta ešte z DGA kde sme spolu boli ked som obchádzal :D. Inak si typek a vizitka Good job!. Taak nech sa darí v grkach aj RL :D cs
MaTy
Arbys: Čus Adame, díky za komentář couro moje. A neboj, do fitka chodím... Na SP.

Deminger: ČaČáu, taky si tě pamatuju obcházeči jeden. V GRkach se daří pořád, v reálu už moc ne, ale dá se to. Díky cc.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Kacka
Ahoj Maty, vím že jeden komentář tu máš ode mě, ale to jsem tě neznala jako teď :D Si hrozně v pohodě kluk, akorát máš své mouchy, ale je nemá že :D Jsem ráda že jsem tě poznala, když mě zrovna neprovokuješ :D Hlavně ti přeju, aby si se dostal na ten post, na který makáš a snažíš se. Takže výměny čekajíí :D Ať se ti daří jak v reálu tak na SP a děkuju za veškerou pomoc, co si mi dal.Smile
KoLoB
Čau MaTy, ty moje prostitutko :D
Poslední dobou, respektive po začátku náboru do AT jsme se daly více do řeči a příjdeš mi jako fajn kluk se kterým se dá pokecat a občas se i zasmát :D
No nemám v plánu se nějak moc rozepisovat ale ten koment tu prostě hodit musím takže takhle, vizitka super, stručná a hezká takže za 1*Dobrá práce*
No a osoba, bejval si hlupák se kterým jsem si zapřísahal že nebudu ztrácet čas ale změnil jsi se a je z tebe člověk ke kterému jsem si rychle vypěstoval důvěru a myslím že jsme i trochu kamarádi, alespoň já tě tak beru a nehodlám to měnit takže tak, jsi prostě fajn kluk.
Tak na závěr ti klasicky popřeju hodně štěstí do života a trochu toho štěstí i v té virtualitě ať už v náboru nebo jinde na SP.
MaTy
Kačka: Ahoj Káčko, děkuji za komentář. Já a provokovat? No dovol! :D Snad to vyjde, uvidíme. Tobě taky hodně štěstí Smile.

Kolob: ahoj kloube :D, děkuju za komentář. Bejvávalo, nyní jsem chytřejší, vyspělejší a moudřejší. Přátelé ovšem jsme, beru to tak s každým hráčem, se kterým dobře vycházím. Promiň, že ti neodepíšu zrovna slohovku, ale děkuju moc za chválu. Jsi také fajn, hodně štěstí.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
DangerRMV
Hráč na pohodu, nejsou s stebou žádné problémy a jsi férový hráč. Nikdy bych od tebe nečekal nějaký podraz nebo hrubší nadávku vůči hráčům, když už máš mít pravdu, dáš to najevo slušností a bojuješ za svou pravdu, všímám si toho na serveru. Podle vizitky jsi i sympatický člověk. Snad ti vydrží tvá povaha. Jsi už jednou nohou v AT a zcela zaslouženě, společně s KoLoBem největší adept. Hodně štěstí a ať se daří.
MaTy
Ove8: Děkuji, cením si komentáře. Pro mě jsi byl už dřív dá se říct vzor díky gangům. Já férový jsem, to o sobě dokážu říct i já sám, nikdy jsem nikoho nepodrazil a neplánuji to udělat už jen z principu, jaký jsem. Nadávky padaly většinou jen v gang chatu, ale od té doby, co se jim věnuji jen z nudy a nevydávám pro ně 100% soustředěnost, tak nadávky nepadají vůbec. Jinak děkuji za podporu do AT, ještě není konec, adeptů je spousta a přeci jen nejvyšší moc mají hlavní. Uvidíme co ukáže čas. Ještě jednou děkuji za komentář, cením! Palec nahoru
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Larex
Ahoj

top vizitka kámo přehledná dobrá grafika.

Co se k tyče k tobě jsi pohodoví kluk bez konfliktů jsem rád, že jsem tě poznal. Smile
Teď si byl nabrán na Moderátora tak ti přejí hodně štěstí jak tu tak v reálu kámo Smile drž se
Yamatino108
Maty,my sa už poznáme snád aj cez 2roky Smile..Som rád,že si sa konečne dostal do admin teamu,pretože viem,že si sa o to naozaj snažil,preto aj verím a dúfam,že sa tam dlho udržíš Smile.Som rád,že som ťa spoznal a drž sa Smile.
CpT
Len som sa prišiel spýtať či nepoznaš hrača MaTi som počul že sa dostal na moda ale v živote som o ňom nepočul nepoznáš ho ? Kappa Ale ne velky šefko s velkym Š nech sa ti dari moj Hi
MaTy
Larex: Děkuju OAčko :D. Snažím se těmhle kravinám vyhýbat, pak to dopadá velmi zle. Budu ho potřebovat, děkuji moc, ale těch 700mg ti budu připomínat neustále, protože máš velkou inteligenci. :D

Yamatinko: To déle broučku, tak 3 roky. Konečně to vyšlo po 3 letech, tak doufám, že budu povýšen a budu tam další 3 roky minimálně. Děkuju yamatinko ♥

CpT: Já zase slyšel, že jsi mi opustil firmu, to je do black listu. Kappa Snad se bude dařit kapitán, život jede dál tak si ho užit na maximum!

Díky za komentáře lidi.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Diana
Ahoj Maty Smile
Na to,že si moderátor len pár dní si odvádzaš dobrú prácu.
Ako hráča som ťa spoznal,keď si ma prijal do gangu HE,za čo ti ďakujem.Neskôr sme si aj popísali,zahrali lolko(teda ja som ťahhal a učil ťa Kappa).No musím uznať,že si fajn človek a hráč

a pekný Kappa
Prajem vela šťastia v živote a pevné nervy s hráčmi(aj so mnou :D)
A udrž si firmu Smile chcem mať stáleho šéfika *Zatancujem*
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Interstellar
Nazdar,
keďže si bol pred pár dňami prijatý do AT, tak som sa rozhodol sem vyjadriť.
Obyčajne sa s gangstermi moc nevodím za ručičky a snažím sa im vyhýbať. To bude aj dôvod, prečo sa my dvaja vôbec nepoznáme, a prvú /pm sme si písali snáď pred pár dňami keď som potreboval radu ohladom niečoho s firmou. I keď to bude aj z časti mojou introvertnou povahou. Ale tak z videnia, za tie roky na SP, nemôžem povedať, že by si bol nejaký konfliktný hráč, či gangster čo si myslí že je boh.
Tvoj vek mi do AT absolútne pasuje. Mám dosť keď do AT príjmu 15 ročného hrabača, takže to, že prijali teba je, aspoň pre mňa, celkom príjemná vec a som som vcelku spokojný.

Takže ako som už písal, my dvaja kamaráti nie sme, a asi ani nebudeme, ale ako admina ťa beriem velmi rád a ako rovesníka mi nerobí problém ťa, budúceho administrátora, rešpektovať.
MaTy
Rich: děkuju za názor, práci odvádím jak nejlíp zvládám, nemusí to být 100%, ale dávám do toho všechny síly. Firmu se nechám, neni se čeho bát. :D díky za komentář.

Interstellar: snažím se konfliktům vyhýbat jak jen to jde. Poté to je hádka sem a hádka tam a člověk nevím kam dřív skočit. Snad budes spokojený i nadále a nebudu muset udělovat žádné tresty. Co není, může být, rád si popisu s někým, tak pokud chceš někdy k něčem pokecat, není problém, pokud zrovna nebude plnej server a já tam budu na vše sám. :D děkuju za komentář, cením!
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
JohnyStar
Čau Maty, Musím říct že z dřívější doby jsem tě moc rád neměl právě kvůli tvému působení v "Gang systému" i přes to že jsem tě neměl možnost poznat blíž,Ale poslední dobou sem si s tebou párkrát psal na serveru a musím říct že jsi hodně fajn a nezkazíš žádnou srandu, nevím jestli to je tou pozici kam ses dostal, ale každopádně jsem na tebe změnil pohled celkově Kamarádi . Vizitka je pěkná, je odlišná od těch klasických ale je tam vše důležité, takže ti popřeji Good Luck do života i do hry a také ať se ti daří ve tvé pozici Smile.
MightyDaniel_
Tato vizitka mě hodně zaujala! Je krásná a přehledná. At se daří na tvé pozici v SP. GL Smile
MaTy
Johny: díky moc, gangstery nemá nikdo rád, tak možná proto :D.

Daniel: díky za komentář Smile

Rovnou edit nadpisu + aktualizace.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Fatalqo_
Nikde nejsem napsán, krom nějakého matyhobmwm5. Pamatuji si jak jsme se hádali ohledně jaké M a číslo dát.
Škoda že končíš s aktivním hraním, 4 roky byla dost velká doba abych si na tebe zvyknul a říkal si ještě že naše přátelství bude nekonečné a prdlajs. Konec, chápu tě, práce, taky toho SP bylo asi až moc a taky chápu pokud tě tam už nic netáhne.
Děkuju za majetek, také i za ten gang New chapter. Uvidíš jak vyhrajeme nějaké g.akce a budeš si říkat že co jsi to vychoval.
Hodně štěstí v reálu, a pokud je pravda ta tvoje tak hodně štěstí i s ní a ať už máš dítě že budu hodnej strejda. Čau
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
MaTy
Někdy se zastavím, ale nebude to pravidelně. Přátelství netrvá věčně, ale vzpomínky ano ❤. Táhlo mě tam AT, ale nestíhal bych všechno, tak jsem vynechal to nejméně důležité, bohužel to odnesla SP no.
Za majetek nemáš zač, jsi kámoš a mě by ti peníze byly k ničemu, ty je aspoň investuješ. Gang šplhá nahoru, co jsem koukal, jsi skvělej šéf.
Dítě neplánujeme ještě a doufám, že to tak bude nějaký ten čas. Teď máme oba dost povinností.
Díky za komentář, něco ti taky napíšu, ale teď se jdu vyspat z noční, tak zatím

KONEC AKTIVNIHÁHO HRANÁ.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
10 Hlasov
56%
Ano, ale hokej moc nesleduji
2 Hlasov
11%
Ano, těším se na gaučové trenéry
4 Hlasov
22%
Ne
2 Hlasov
11%
Ne, dopadne to jako každý rok
0 Hlasov
0%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 12