Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
MaTy (konec)
phabez
Maty maty maty Sad Moc ma mrzí že končíš na SP Som sa tešil že zase po dlhom dlhom čase budeme robiť blbosti atd. ako dávnejšie Sad Budeš na SP chýbať aj ako hráč a aj ako kamarát. Nech sa ti v živote darí nech spoznávaš len dobrých ludí okolo seba, nech sa ti darí s priatelkou apd. Som aspoň rád že budeme môcť byť v kontakte aj keď už nebudeš na SP. Dúfam že sa na SP niekedy vrátiš Smile
Budoucnost
Ahoj kamaráde, škoda že končíš. S tebou je kopec srandy. Byl jsi dobrý hráč a moderátor. Tvůj odchod jsem bohužel nezastihl, protože jsem taky přestal hrát aktivně. Budeš mi na serveru chybět, ale to je život. Přeji ti hodně štěstí a super zážitků. Měj se fanfárově Smile
Pandy
Tak tohle bych vážně nečekala. Ty, kterému jsem dávala takovou šanci, že se vyšplhá až na post Admina jsi mě celkem zklamal Sad Po letech se Ti to konečně povedlo se sem dostat a pak toto, ale na druhou stranu Tě chápu, protože real je přednější to říkám pořád.

Něco jsme spolu prožili, někdy bylo dobře někdy menší neshody, ale i tak budeš patřit k celkem fajn lidem na SP a jako kolega jsi byl velká pomoc. Díky za to. Palec nahoru

Měj se hezky Smile
Vikush
Je mi lúto, že končíš na SP akurát, keď tam konečne s Fapíkom začíname Sad
No rozumiem, že máš dôležitejšie veci na práci.
K vizitke, páči sa mi, že je robená prehladne, tak sa v nej dá jednoducho zorientovať a nájsť všetko, čo o tebe človek potrebuje vedieť. Smile
Si dobrý chlapec, tak dúfam, že taký aj ostaneš Smile
S láskou Vikuřka. Pusinka pro tebe
DangerRMV
MaTy, tvůj odchod sem rozhodně nečekal, ale asi tě tato blbost brzdila... mohl si být nadějný administrátor a hlavně kvalitní a žádný zákeřák. Vyzařoval z tebe klid. No nic, nedá se. Ať se ti daří.
MaTy
Tolik reakcí za pár hodin od editu jsem nečekal teda.Kytka pro tebe

Fapik a Viki: vše jsme si řekli na skype, jsem rád, že jsme se poznali a že se v Vikuškou vracíte. Držím vám palce oběma v budoucnu a také díky za komentář.

Fjůčr: Díky moc za komentář. Smile Ať se daří.

Werýk: Ahoj, tohle jsem taky nečekal, bohužel něco muselo ven a odnesla to SP. Já jsem zklamal vícero lidí.. Po 3 letech se dostat na vytoužený post a pak takto odejít. Zklamalo to i mě, bohužel real je real a já nestíhám více věcí naráz. Snad jsem byl aspoň na tu chvilku pro AT užitkem než kotvou. Ať se ti daří, hodně štěstí.

ove: Překvapilo to i mě, bohužel se nedá nic jiného dělat a ztratit víru v realitu nechci. :D Sám jsem si dával velké naděje, bohužel jsem o tom přemýšlel poslední 2 týdny, kdy mě to na SP přestalo tahat a já byl radši s kamarády než za PC. Venku je opravdu hezky, tak na co ten čas takhle ztratit za PC. Už jsem asi z těch her vyrostl. Ať se daří i tobě.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
As3
Ahoj Matěji, mrzí mě tvůj odchod a poslední měsíc našeho "přátelství", měsíc zpět jsem se hádali celkem dosti a mě už to i přestalo bavit, ale já nedošel sem, abych se bavil o hádkách. Došel jsem ti popřát hodně štěstí a pohody v životě.

Něco k tobě.
Známe se už něco kolem tří let, za tu dobu jsme měli spolu hoooodně zážitků a pohodové psaní na večer a i přes den. Celkem mě mrzí, že jsi odešel, protože jsi byl celkem i aktivní a věnoval si se hráčům, ale bylo vidět, že posledních pár dní si byl neaktivní a neměl si nějak čas. (Hlavně neber v potaz to, co jsem ti psal na FB, to bylo ze vzteku atp.. ty víš :D :D ) No, je třeba možné, že se někdy vrátíš a budeš se věnovat gangům, pokud ne, nedá se nic dělat, my hráči s tím nic neuděláme. Zbývá mi snad ti jen popřát hodně štěstí, úspěchů v Realném životě, at' děláš to co tě baví a naplňuje, bud' pořád svůj a žij si svůj sen.

Taktéž děkuji, žes byl dobrý kolega "Žurnalista" a na to nikdy nezapomenu! <3

Nezbývá mi snad nic jiného, než ti znovu a opakovaně popřát hodně štěstí a úspěchů.

Měj se Smile
Budeš nám tu chybět Hi


Jinak, odblokuj si mě na tom FB Nemůžu, chtěl bych si normálně popsat :D :D
Pandy
Citácia
Snad jsem byl aspoň na tu chvilku pro AT užitkem než kotvou. Ať se ti daří, hodně štěstí.


Rozhodně ANO a já Ti alespoň za tu krátkou dobu jako kolegovi děkuju Smile
DaJaS_
Ahoj MaTy.
Ať se Ti daří, díky za všechno.
Měj se hezky, ozvi se někdy na FB^^
Good luck v životě a ve všemSmile
KoLoB
Stejně jsem tě neměl rád.
Ale ne, budeš mi tu chybět..
V AT jsme začaly spolu a nebudem si kecat, byl jsi a zatím furt seš lepší než já, dost jsi mě naučil a měl jsi semnou i trpělivost takže za to fakt dík.
Hlavně ať se daří v reálu blbečku.
Diana
Čože??????

Po tomto ako to dopíšem, sa idem uistiť, či si naozaj neni v AT.
Toto ma zaskočilo, čakal by som to u úplne iných, ale ty si mal pred sebou ,,velkú kariéru."
No som zvedavý, kto tam pôjde ďalej :D
Ale teraz si ma zaskočil, vôbec som to nečakal. Zmeň názor! Sad
Ale vela šťastia v živote !
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Antihrdina
MaTy taky mě mrzí, že odcházíš. Mohl jsi to na toho administratora jednou dotahnout. Lepsi nez KoLoB jsi ale nebyl, to musime přiznat. :D
Loly
No tak ahoj MaTy... hneď od začiatku si mi bol velmi sympatický (nohomoKappa) a tak to je doteraz, pár krát som s tebou jazdil, bol s tebou v pár gangoch a tak a tie chvílky stáli za to. Je mi celkom lúto že odchádzaš z postu moderátora a že si sa na administrátora nedostal, čo by si podla mňa hravo zvládol. SP je SP a ako som ti písal tak sú tu ****i ktorí ti chcú len to zlé, ty asi vieš o čom píšem... Tak GL v reale a ukáž sa niekedy aj na tej SP.
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
Mine
Kááámo nieeee... Sad Sad Sad
Teraz keď si sa tak dobre rozbehol, ohlásiš koniec...
Na serveri som s tebou trošku aktívnejšie začal rozprávať až po nástupe na post moderátora, sem-tam som ti dohodil aj nejaký report. Škoda, myslel som si že práve ty by si sa mohol dostať až na post administrátora.
Vizitka inač pekná, priehladná a stručná.
Nech sa ti darí v real-lajfe, ahoj, a dúfam že sa niekedy raz vrátiš hrať opäť Pláču
Kuba42
Real je real a co se dá dělat ... Byl jsi s Wery a ty moji nejoblíbenější admini, ale teď už je to jenom na Wery.
Byl si dobrý hráč,ale také i admin ;)
Ať se ti daří v reálu a taky se na SP někdy ukaž ;)
popi
Ať se ti daří šéfe a nezapomeň se někdy ukázat.
Barty
Maty je opravdu veliká škoda že končíš jelikož jsi dle mého názoru mohl být opravdu dobrý administrátor. Přál jsem ti to už od té doby co jsem já začal působit na OA.
Ale jak říká většina lidí, tvůj reálný život je ten nejdůležitější. Né ten virtuální. Tudíž ti za mě přeji hodně štěstí do života a ať se ti daří. Určitě na SP budeš chybět.

Co se týče nás dvou tak si myslím že jsme mezi sebou nikdy neměli žádný problém a vždycky jsme si vyšli vstříc. Chvíli jsme měli spolu gang který jsem ti poté musel přenechat kvůli modovi ale cokoliv jsem s tebou na SP podnikl tak jsem si užil jelikož jsme se nikdy nenudili. Smile
Díky a měj se Pohoda
WardaR_
gl v zivote kamo
MaTy
Jelikož mám teď chvilku, tak vám tu s láskou odpovím.

Ase: Hádky byly, hádky jsou a hádky budou, ať už je to nejlepší přítel nebo ne. Život se bez hádek neobejde. Třeba se někdy vrátím k aktivitě, ale teď to bude minimálně. Nijak mi to v životě nechybí, takže tak. Díky za skvělého žurnalistu, sice jsi mohl být méně aktivní, abys mi nechal taky rozhovor, ale teď už je to ve tvé režii. Hodně štěstí i tobě.Smile

Wery: Děkuju moc za podporu, nesmírně si toho od tebe vážím. Hodně štěstí s obcházečema a tak, však to znáš z //chatu Pusa

Dajas: ozvu se někdy třeba, neboj. :D Tobě taky hodně štěstí.

Kolob: Taky jsem tě neměl rád Kappa, učil jsem to, co jsem věděl od ostatních, pochvaly o učení směřuj hlavně ostatním administrátorům. Gl trotle.

Rich: Nebudu měnit názor, jednou jsem se tak rozhodl, tak to nebudu měnit stále a stále dokola. Tobě taky hodně štěstí. Třeba se jednou dostaneš do AT, kdo ví. ;)

Qark: díky, všichni jsou lepší jak já. Já jsem troska co se tam neměl dostat Kappa.

Loly: Děkuju ti za skvělé grka, kde jsi se outoval sam, nezapomenutelný. Bohužel nevím o čem mluvíš, kontaktuj mě na skype a pokecáme o tom. :D Tobě hodně štěstí také.

Majnkraftr: Bohužel, už jsem z těch her vyrostl nebo spíš nemám čas. Ukážu se určitě někdy.

Kuba: Díky, moc si toho vážím. Tobě taky hodně štěstí.

popič: Tobě taky, ukážu se.

Barty: Škoda to je, ale realita je důležitá. Nemůžu prosedět celý život za pc. :D Nezapomenutelné zážitky s tebou. Měj se a písnem na fb třeba.

Wardar: Tobě taky houbičkáři Smile
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
destiny-
Takže pán MaTy Smile

Na sp sme si toho prežili svoje a najviac sme sa zblížili ( aspon si myslim ) v LoB a AC SmileVždy si mi prišiel ako pohodák a dufam ze to aj tak ostane. Vzdy si mi pomohol ked som potreboval a to aj v tých najtazsich chvilkach začo som ti velmi rád. Potom nezabudnem na naše spoločné chvíle v AC. TOP časy s tebou, sranda , grka a nasiel som si tam aj nových kamarátov ako je eminem a zagz. Tiež dufam ze sa rýchlo vratis :D tak ako exit meni nicky tak nak ty si na sp a to okamzite :D :D :D :D. Dúfam že sa spoznáme aj v reale lebo si dost fajn týpek hoci sa uz opakujem ale takého človeka som na sp este nevidel :D ale uz asi bolo dost vylievanie srdiečka a aspon si prečítas poriadny "sloh" :D tak gl v zivote a aj v reale !
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
7 Hlasov
50%
Ano, ale hokej moc nesleduji
1 Hlas
7%
Ano, těším se na gaučové trenéry
4 Hlasov
29%
Ne
2 Hlasov
14%
Ne, dopadne to jako každý rok
0 Hlasov
0%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 15