Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - Szelby
Mordis
img.tpx.cz/uploads/%C5%A0rekby%20Rozhovor.png


Mordis: Ahoj Šrekby, jsem rád a děkuji ti žes přijal mé pozvání s tebou udělat rozhovor, jaké z toho máš pocity?

Szelby: Ahoj , tak rozhodně jsem rád že i já budu "populární" a budu mít rozhovor :D Mockrát ti děkuji že jsi mě pozval. Pocity , Pocity mám smíšené jelikož nevím co mam od tebe očekávat za otázky Smile
Hlavně mě těší že si ihned ze startu opět pozměnil můj nick. :D

Mordis: Neříkal bych tomu populární ale dobře :D
No budu se snažit aby to nebylo nic zákeřného i když nech se překvapit.
Tak Šrekby ti říkám už dlouho a na tom se nebude nic měnit :D
Začneme od začátku, jak jsi se vůbec dostal ke GTA? a později k SP?

Szelby: Tak ke GTA jsem se dostal už jako kluk kdy mi bylo cca 13 let byla to hra prostě , která v té době táhla. Možná starší si vzpomenou že GTA byla prostě jedna z nejhranějších her. Na SP jsem se po prve podíval snad v roce 2013 kdy jsem absolutně neměl ponětí o čem tenhle server je a hrál jsem tu asi 2 týdny a klasicky dělal mise. Pořádně jsem na SuperPařbě začal hrát v roce 2014 kdy si ještě pamatuji v Admin Týmu teď už hráče Smoukyho a tak nějak v té době to vše odstartovalo. 2015 jsem se začal zajímat o Admin tým jak se tam dostat , jelikož už jsem i víc rozuměl tomuhle modu. A tak nějak jsem se na dnešní SuperPařbu dostal. Smile

Mordis: Takže začátek klasický...
Takže první připojení někdy v roce 2013, no vidíš, to ani já nevím.
Píšeš že jsi se začal zajímat o AT. Po tom co jsi začal hrát jsi si prostě řekl "Jednoho dne chci být v AT" nebo to prostě přišlo až nějak časem?
Někdo to má tak že o to třeba nestál ale přátelé mu to tak vnukli a tak se tam dostal, jak to bylo s tebou?

Szelby: Tak u mě to bylo tak že jsem si prostě řekl , že bych chtěl jednou Adminovat na GTA SAMP serveru. Jelikož jsem před několika lety i Adminoval na jiných hrách jako CS 1.6 a další old hry. Práce Administrátora vždy bavila a když jsem zavítal na SuperPařbu tak mě to tu nějak nadchlo. Byla tu fajn komunita , pohodoví Administrátoři a tak nějak jsem se o to začal zajímat. A tak když se otevřel nábor tak jsem si podal přihlášku , bohužel jsem měl smůlu a jelikož jsem na SP hrál "krátce" tak jsem přes přehlasování Adminů neprošel , ale ti mi "přislíbili" souhlas v dalším náboru. Ten za nějaké 3-4 měsíce přišel , a tak jsem zkusil štěstí na podruhé. To už jsem tu měl nahrané nějaké ty hodiny , ale opět jsem se nevlezl mezi ty hráče , kteří byly přijati. Poté se mi ozval Hlavní Administrátor Tumik/Ondrah98 jestli bych měl zájem o pozici helpera. Samozřejmě jsem neváhal a post vzal , a pokud si dobře pamatuji tenkrát jsem nastoupil na post o měsíc později než Reggie_.

Mordis: Takže administrátor již z jiných her, zajímavé.
Na pozici helpera si tě pamatuji velmi dobře, už tehdy jsi byl aktivní a opravdu bylo vidět že se do AT dostat chceš, vím že jednou jsi to měl na dosah ruky a jedna nemilá věc tě o vstup do AT připravila. No zpět to nevrátíme a teď už je to vlastně jedno, v AT už jsi a jsi dokonce správce akcí. Jak to máš s akcema? když jsi nastoupil tak jsi věděl že tvojí prioritou budou akce? nebo to přišlo jen tak z ničeho nic?
Pracuje se ti s Eldou dobře? a co OA?

Szelby: Ano v té době jsem bohužel pro mě udělal pár přešlapů a nějaké nejmenované osoby na mě začali tahat "špínu" a ihned ji posílali hlavním. Takže tím jsem se částečně o povýšení připravil sám , částečně mi v tom zabránili 2 hráči/ky. Čas nevrátím , dnes je tomu už jinak takže nemá cenu ani smysl se k tomu vracet. Jak se říká samochvála smrdí , ale v té době jsem se opravdu velice snažil takže mě to o to víc mrzelo. Ano po nějaké době se naskytla možnost se ucházet o post SA , který byl v té době zrušen a poté zas obnoven. Do konkurzu jsem se tehda přihlásil , i když jsem se ještě před tím ucházel o post SP ( Správce Podvodů). Na konec jsem se dostal na Správce Akcí a tehda ke mě šel Ameli1 , jelikož to tam trošku neklapalo tak byl ke mě do akce "opět povolán" Elda , a myslím si že se nám spolupracuje dobře. Většinou si hledíme každý svého , pokud je nutné konzultace nás obou i s hlavníma vše v příslušné skupině projednáme , vyjádříme se a všichni jsou spokojení. Opravdu je čest byt ve funkci s člověk co má výborné akce. Smile Pokud se ptáš na současné Organizátory Akcí tak jsem nadmíru spokojen. Každý si plní to co má , nejsou žádné větší problémy a dokonce se bude i tým ještě doplňovat takže kvalita snad půjde ještě víc nahoru. Smile

Mordis: Takže "priorita" akcí přišla vlastně až s pozicí správce. Tomu samozřejmě rozumím.
Ano, otázka byla směřována na současné organizátory. Jsem moc rád že nám to v OA týmu šlape a že na to dohlížíš.
Tým OA se bude doplňovat což je určitě dobře, akcí na serveru není nikdy dost a věřím že se vyberou další pohodáři které máme v týmu i dnes Smile
Tak opustíme AT, minimálně pro teď :D A pustíme se do serveru obecně.
Co tě jako hráče na serveru bavilo? cos dělal? Byl jsi klasický "misař", nebo u tebe vyhrávaly gangy?

Szelby: Ze začátku jsem byl srdcem tělem i duší prostě "misionář" a gangy jsem nenáviděl. Pamatuji si že i kolikrát hráči opustili konvoje a šli "grko" ( Gangrace) a já se prostě vždy nervoval a strašně jsem tehdy ty gangy nesnášel. Díval jsem se na to prostě že to spíš škodí a odhání hráče vydělávat. Postupem času jsem zjistil že SP se dělí na 2 skupiny. Jedna má ráda prostě herní $ a jezdí 24/7 mise a ta druhá prostě má ráda Gangy válčí o území nebo proti sobě závodí. Někdy před rokem jsem se o Gangy začal zajímat a začalo mě to celkem bavit. Jelikož jsem nebyl žádný dobrý jezdec ani sawner tak jsem se neměl moc kde uchytit. Hodně mi pomohlo kdy se mě ujmul větší gang " Wah Ching" , který vedl Kriss a tam mě naučili jezdit. Hodně jsem pochytil od hráčů jako je třeba Nurburing, Zetko a další. Oni ví Smile Do dnes jim patří jeden větší díky za to že jsem se mohl podívat i do prostředí Gang Systému.

Mordis: Já jsem si říkal že jsi nebyl vždy "gangster". Já mám na gang roky stejný názor.
Najdou se výjimky kteří se nehádají ale těch je málo, zbytek se furt hádá jako malé děti a vrchol je pak urážky rodiny.
Jednak nikdy nepochopím jak někomu člověk vůbec může urazit rodinu a druhak to už vůbec nechápu že je to kvůli hře.
Pokud se gang jede opravdu pro zábavu a ježdění tak je to v pořádku, ale teď je to plné cheaterů a nadávek. Takže né, díky.
Každopádně proti gustu žádný dišputát.
Když jsi byl ten misař, měl jsi vlastní firmu? Dělal jsi vůbec majitele v nějaké firmě?

Szelby: Ano v době kdy jsem byl misionář jsem 2x vlastnil firmu mechaniků , jednou to byla firma přímo u LS warpu kdy mi v té době s ní pomáhal hráč BongoBee nějak se to časem rozpadlo tak jsem od firmy upustil. Napodruhé jsem firmu založil v Montgomery , kterou jsem měl zhruba 3 měsíce , ale poté mě zaměstnání omrzelo takže jsem firmu rovněž prodal. Vlastnil jsem i firmy jako Vojáky LV , Taxikáři SF , Zdravotníci SF takže firem jsem měl si myslím dost. Dnes už tomu tak není a prostě čas vydělávat není takže už nějaký ten pátek dělám právnika kdy vzhledem k působení v AT je to asi to nejlepší.

Mordis: Také mechanik, zdravíčko kolego :D
Mechanik je mojí jak se říká "srdeční" záležitostí.
Mechanika dělám stále, prošel jsem stejně jako ty různými zaměstáními ale mechanik je prostě TOP.
BongoBee měl pak AutoBahn servis co si tak pamatuji.
Ano, máš pravdu, co je člověk v AT tak na klasické vydělávání čas není. Tedy za podmínky toho, že na práci nekašle.
Vím že jsi velký nervák :D Odcházíš ze serveru někdy naštvaný? nebo si prostě řekneš "je to hra" a v klidu.

Szelby: Upřímně najdou se hráči , kteří mě vážně vytočí. Ano je to hra , ale jakožto starší hráč mě prostě udivuje co si ke mě prostě kolikrát nezletilí nebo čerstvě zletilí dovolí a myslí si jací jsou mistři světa. Občas se to dá přehlížet , občas se tomu zasměju jak je ten člověk hloupý , ale jsou situace kdybych někomu hezky česky nafackoval :D

Mordis: Hezky česky, už mi připadáš jako vietnamec. Kde máš svojí sámošku? :D
Samozřejmě to čtenáři nebudou brát jako urážku pro naše spoluobčany, mám je rád. :D
No ono celkově nejde o věk, ale co si někteří dovolí napsat. Je až neuvěřitelné.
Opravdu si někteří do huby nevidí.
Kdybys měl možnost cokoli na serveru změnit, COKOLI, co by to bylo?

Szelby: Změnil bych asi komunitu tím že bych prostě zamezil "škůdcům" přístupem na server. Protože když se tak koukám všichni si stěžují jak je špatný Adin tým , jak za všechno může ATomas a podobně. Jenže někteří hráči se neuvědomují že komunitu tvoří oni nikoliv ATomas nebo Admin tým takže tím jak se chovají vlastně ty hráče odrazují. To je asi tak větší kámen úrazu na SP. Taktéž za to může i to že hra je přes 10 let stará , ale poslední dobou to na SP opět ožívá tak uvidíme do budoucna.

Mordis: To máš pravdu, také záleží jak se komunita k těmto "škůdcům" jak je nazýváš postaví.
Jestli budou dělat kraviny a oni jim budou tleskat a podporovat je v tom, nikdy nenastane změna.
Někteří chodí na hraně s pravidly ale bohužel to některým stále prochází.
Tak a podíváme se trochu dál, ještě pár otázek ze serveru.
Využíváš nějaký druh premia? (/premium)
Případně jaký? Kupuješ si toto premium za reál money nebo prostě za virtuální měnu od hráčů?

Szelby: Ano využívám všechny 3 důležitá prémia jako Klasik , Car , Upgrade garáž. Prémium si převážně kupuji za herní peníze , ale v minulosti jsem si kredity i za dotoval v reálných penězích , kdy to bylo max. do tisíci koruny. Já to ani neberu jako utrácení peněz za kravinu , ale prostě podporu nějakého projektu jak tomu je dodnes třeba při dotování Youtuberů a podobně.

Mordis: Určitě to není "zbytečné" utrácení, přesně jak píšeš, podporuješ tím tvůrce a získáš za to spoustu výhod ve hře, která tě hodiny baví. Takže super.
Každopádně já jsem na serveru taková chudá "socka" :D Že si to premium pomalu dovolit nemůžu. Ještě sesmolím peníze na klasik a konec.
Dobře, zlehka jsme zdě nakousli reál. Pojďme se do něj podívat.
Všichni víme že jsi líný jak prase :D I když možná překvapíš. Máš nějaké koníčky?
Co děláš za práci paletko?
Pověz nám něco o sobě

Szelby: Tak lenivý poslední dobou opravdu jsem to je pravda. :D Koníčky mám chodím na fotbal takže jsem takový skalní fanoušek Baníku Ostrava. Což je asi mojím největším koníčkem po Fitness. Které jsem už jen kvůli sobě začal dělat. Před několika měsíci jsem dělal skladníka a vlastně od té doby mi vznikla další přezdívka "Paletka". Momentálně vypomáhám kamarádům jako Security na akcích jako festivaly , koncerty , filmová natáčení a podobně. V Posledních měsících si přivydělávám i jinou prací , která není ani práce jako spíš slabší "hazard" , ale to si nechám pro sebe , jelikož známe místní komunitu a víme co dokáží Smile Více o mě se hráči dočtou ve vizitce v Admin Vizitkách.

Mordis: To byl samozřejmě žert, abys mě pak nesnědl že tě šikanuju :D
Tak fotbal, ale jo, já vám to brát nebudu. Pokud to není liga kde do něj ťukneš a on si lehne na zem a pomalu umírá jak simuluje tak je to v pořádku :D
Fitness? tak to je určitě fajn. Skladníka víme paletko, jako security se hodíš, postavou i chováním :D Popravdě kdybych tě neznal, myslel bych si že děláš tu "security" třeba v tescu.
I když tam kolikrát dělají ochranku tací stařičcí pánové co jsou rádi že tam dojdou.
Hazard si nech pro sebe, určitě to bude lepší, přesně jak píšeš.
Jelikož je neslušné se děvčat ptát kolik je jim let, přesuneme se dál
Ty jsi člen nějaké té vaší partičky co chodí po ulicích, řvou a dělají bordel ne? :D
Řekni mi, co to je a proč tě to tak fascinuje.

Szelby: Tak určitě to není tak že vyloženě chodíme po ulici a řveme v podnapilém stavu. Je to zde už několik let a nejen u nás a od mala jsem prostě byl bordelář , měl jsem i nějaké to horší chování ve škole a tak nějak se to semnou táhlo celým životem. Určitě na to nejsem nějak hrdý že semnou byly od mala problémy , ale na druhou stránku se za to nestydím a beru to spíš tak že asi to tak prostě mělo být když i dodnes mě to stále baví. Na Fotbal konkrétně na Baník chodím již několik let , ze začátku jsem byl slušný fanoušek dokud jsem se nechytl různých skupinek. Můžu říct že jsem měl perné děctví ne jen já , ale i rodiče kdy jsem ve školním věku místo školy "utíkal" na výjezdu do jiných měst za svým klubem , který do dnes prostě v srdci mám. Je to něco jako závislost. Někdo je závislý na drogách , někdo na superpařbě ja prostě na fotbale. S Baníkem jsem procestoval celou republiku ať už jsem byl v Praze, Jablonci, Brně , Olomouci nebo v Uherském hradišti. Taktéž jsem se podíval do zahraničí a to konkrétně do Polska k našim družebním přátelům z GKS KATOWICE kde jsem viděl dosti zajímavé zápasy polských týmů i polských fanoušků. Nebudu si hrát na to že jsem hodný nebo že jsem nějaký tvrdý chuligán , ale mám za sebou nějaké šarvátky na stadionech i mimo ně nasbíral jsem pár paragrafů a taky navštívil pár Krajských Soudů. Dnes už takhle aktivní nejsem , a dá se říct že jsem vzal rozum do ruky a spíš už jen kamarády v tomhle podporuju , sleduju dění na Hooligans scéně ať už u nás nebo v zahraničí. Mám toho dost za sebou , a teď je čas myslet do budoucnosti na sebe a případnou rodinu a vyvarovat se těmhle problémům. Třeba pro obraz zde ( je ještě bulvární fotka z derby mezi Opavou a Baníkem hrané v záři , minulého roku. Kdy jsem byl ještě na Tribunách.
img.tpx.cz/uploads/fcb1922.jpg

Mordis: Super, zajímavé čtení, díky že jsi se tak rozepsal Smile
Rozhodně je lepší že jsi se uklidnil a už nejsi takový "****ík".
Ono to časem dojde snad všem.
A co takhle auta? takové ty klasické "koníčky" jakou značku preferuješ a co máš doma?

Szelby: Tak , auto mám , ale že by to byl vyloženě můj koníček se říct nedá. Libí se mi značky jako česká Škodovka převážně Superb a nebo klasický Bavorák ( BMW ). Doma mám druhou jmenovanou značku , a nemůžu si stěžovat Smile

Mordis: Jo tak na škodověnku nedám dopustit ani já Smile
No já si myslím že jsem tě vyslíchal už dosti.
Nemohu sem napsat všechny otázky, to by pak nikdo nečetl, věřím že když hráče bude něco zajímat, mohou ti napsat třeba na skypu či v SZ na webu nemýlím-li se Smile
Myslím že jsem z tebe vytáhl vše podstatné a zajímavé.
Proto ti moc děkuji za tvůj čas a tvoje dlouhé, obsáhlé a zajímavé odovědi Smile
Pokud chceš něco vzkázat hráčům, teď je ta možnost! Do toho! Smile

Szelby: Tak já ti mockrát ještě jednou děkuji za pozvání , hlavně že si to tu semnou vydržel. Snažil jsem se být v tomhle rozhovoru více sám sebou než mě hráči znají na serveru. Snad jsem řekl i takové temnější stránky ze svého soukromí snad se to hráčům bude líbit a pokud bude někoho něco zajímat určitě mě mohou kontaktovat. Chtěl bych vzkázat hráčům že ačkoliv se zdá že jsem někdy nervák , vulgární , jsem to prostě já a ke mě to patří. Určitě bych chtěl pozdravit všechny moje "Hejtry" , kteří mě z celého srdce nesnáší , ale to je ta věc , která mě na SP drží. Přece kdyby mě měl každý rád bylo by něco špatně. Na SP mam dosti internetových kamarádů s kterýma hraju i jiné hry za což jsem rád. Takže díky za možnost se takhle prezentovat v rozhovoru a mějte se fajn... PS: Třeba se taky dočkám protestu jako Ondra :D tímto tě zdravím Ondro jdu v tvých stopách :D


Tak a na závěr bych Vám chtěl poděkovat za přečtení rozhovoru a poděkovat Šrekbymu za skvělé, obsáhlé a dlouhé odpovědi Smile
U dalšího rozhovoru, na viděnou!

Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 01:40
Zrušený účet
Když se člověk choval jako hnusné prase, tak kdo by mu to nepřekazil. ;)

Jinak co se týče rozhovoru. Až moc dlouhý (což by při dlouhých chvílích na WC nevadilo)
Samotná osoba ani né moc zajímavá, jsou tu jinačí a lepší kandidáti.
Szelby
Jasný no , aspoň jsem na lidi nehazel špínu co není pravda. Rozhovor ma být dlouhý , netvorime recept na koláč. Jinak děkuji za komentik potěšil mě Kappa
Szelbovsky Cool
Fifa
Citace
Kikush napsal:

Když se člověk choval jako hnusné prase, tak kdo by mu to nepřekazil. ;)

Jinak co se týče rozhovoru. Až moc dlouhý (což by při dlouhých chvílích na WC nevadilo)
Samotná osoba ani né moc zajímavá, jsou tu jinačí a lepší kandidáti.


Dlouhý? Rozhovory jsou na delší čas, takže většinou se ti na rozhovor musí chtít kakat, jinak to nepřečteš. O délce rozhovoru bych tu vůbec nepsal. To, že ty jsi udělala jeden rozhovor, to je jiná. Ano, jsi holka, spousta nadrženejch hráčů chtělo každý tvůj příspěvek, takže to možná bylo čtenější.
Co se týče osoby, pokud vim, můžeš je navrhovat, tak směle do toho.
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Zrušený účet
Notak Fifiku, kdo tady řeší moje rozhovory a to, kdo je komentoval a kdo ne ? Kdybych ty rozhovory nenapsala, tak si na mě i tak něco vytáhneš. Že si vůbec opovážím dát hnusný komentík na tvého kamaráda. *Andílek* Neříkám, že je to špatný rozhovor, ale hold z mého pohledu s nezajímavou osobou.

Jinak co se týče navrhování lidí, tak už tam jsou a rozhovor nikde. Já se jim doprošovat nebudu, ať s ním ten rozhovor udělají.
Mordis
Kikush -
Citace
Až moc dlouhý

Pro mě zcela dostačující délka. Naopak jsem moc rád že se Šrekby rozepsal a není to "suché".
Citace
Že si vůbec opovážím dát hnusný komentík na tvého kamaráda.

Objektivní kritika a zášť vůči dané osobě je něco jiného, tvůj názor ti brát však nebudu.

Citace
Jinak co se týče navrhování lidí, tak už tam jsou a rozhovor nikde. Já se jim doprošovat nebudu, ať s ním ten rozhovor udělají.

Těžko udělám X rozhovorů za pár dní.
Szelby byl v nominaci také jakou dobu.
Nemůžu si ho sepsat sám bez Šrekbyho když mám náhodou čas a to samé nemůže udělat Šrekby, musíme si najít společnou chvíli a sednou si k tomu a vědět že zabijeme více než hodinu času.
Rozhovor jsme plánovali již několik týdnů ale až teď jsme si oba našli společný čas na sepsání. Hold nelusknu prstem a nevysypu tu všechny hráče kteří byli nominovaní.
To jest z mé strany vše. Hi
Geroj
Noo pekne, ukameňujte ju za komentár..
Rozhovor by bol v poriadku keby som sa v polke nedogrcal z prikreslovania faktov, príklad

Citace
Na konec jsem se dostal na Správce Akcí a tehda ke mě šel Ameli1 , jelikož to tam trošku neklapalo tak byl ke mě do akce "opět povolán" Elda , a myslím si že se nám spolupracuje dobře.


O tom že bol ameli SA skôr ako ty písať nebudem, skôr mi to príde trápne, to by ale malo srať teba.

Ako človek mi prídeš hrozne blbý (doslova neinteligentný) a vôbec nechápem ako ti to ludia okolo seba tolerujú.. asi zrejme preto lebo sú na rovnakej urovni ako ty, ja ťa nechcem nijako urážať ale píšem čo vidím a ako vnímam tvoju jednoduchú osobu. Tvoje egotripy na kidoch zo SP sú tiež pomerne zábavné a k tvojmu postu dosť neprimerané.

Asi jediná pozitívna vec ktorú som tam našiel bola značka bmw ale označenie klasický bavorák ma celkom dostalo, takže rozhovor v celku priemerný a nepáči sa mi ako prezentuješ niektoré informácie, vyjadrovať sa k tebe je viac menej zbytočné ale urobil som to, pretože môžem..

Citace
PS: Třeba se taky dočkám protestu jako Ondra :D tímto tě zdravím Ondro jdu v tvých stopách :D

myslim že tohto sa nedočkáš, ondro je od teba uplne odlišný a pohrdaš sám sebou keď chceš byť ako niekto iný.
Upravil/a Geroj dne 05.08.2017 18:10
Szelby
Děkuji , velice si vážím vašich názorů Kappa . O inteligenci se , ale s tebou bavit nebudu jelikož o té tvojí by se dalo hodně diskutovat.

// kdybys uměl číst bylo to myšleno že jak ameli1 přecházel z OA na SA ne co bylo ještě předtím.
Hi
Upravil/a Szelby dne 06.08.2017 08:57
Szelbovsky Cool
Nosferatu
Tak vyjádřím se nějakým způsobem i já, protože si rozhovory pročítám a kontroluji nějakým způsobem práci těch, kteří ty rozhovory tvoří.
Co se týče rozhovorů, tak délka je v pořádku, nevidím tam žádný problém.
Problém vidí hráči, kteří prostě nedokáží u něčeho vydržet a nebo čtou něco, co je nebaví nebo nezajímá, takže ve finále to je jejich problém.
Obsahově se to poměrně dá, probralo se v rozhovoru tak nějak spoustu věcí, což je fajn, ale na druhou stranu už by to chtělo něco nového, je to pořád dokola.
Malé představení osoby -začátky na SP - Admin tým - komunita - koníčky - rozloučení.
Prostě všechno jde jako přes kopírák občas někdo něco přidá, trošku pozmění pořadí otázek, ale není to nic nového.
Přitom si popravdě myslím, že by se dalo vymyslet i něco silnějšího je třeba si uvědomit, že to nemusí být rozhovor až takhle zaměřený, ale může být na části.
Jeden rozhovor může být na konkrétní věc, ale to ať si přeberou lidé, kteří to vymýšlí.
Co se týče výběru lidí do rozhovorů, tak nikdy nebude pro všechny optimální, protože ne každý má s tou osobou přátelské vztahy, takže by se na to měl brát ohled a také na negativní komentáře pod rozhovorem, protože to k tomu patří a nějaké vášnivé debaty a vzájemné urážky zde nepatří.
Řekl bych, že každý má právo se tady vyjádřit, ať už je to negativní a nebo pozitivní komentář, nikdo by neměl být ukamenován a nějaké vzájemné vytahování špíny jen proto, že tu někdo napsal něco jiného než se očekává je také po pravdě blbost.
A uvědomte si, že to tady není od toho aby se to tady hádalo.
Na konec se tedy ještě vrátím k rozhovoru, co bych chtěl podotknout.

Rozhovor jako takový jo dobré, nemám nic proti.
Szelby do rozhovoru ? Také v pořádku nevidím problém, přece jenom už je to člověk co tu nějakou dobu hraje a můžeš k tomu něco říct.
Mordisku, zkus popřemýšlet o nějakém novém způsobu rozhovorů, protože takhle už je to fakt ohrané i když chápu, že to není nic lehkého, ale fungovat stále podle stoleté osnovy, to není ono.
nemo
Délka? Já mám naštěstí délku v pořádku, běžnou velikost splňuju, problém to nedělá.
Citace
Ze začátku jsem byl srdcem tělem i duší prostě "misionář" a gangy jsem nenáviděl.

Misionářská poloha je určitě zajímavá - "tělem i duší", obdivuhodné.
Rozhovor se mi líbil, ani mi to nepřišlo tak zaběhnuté (i když asi opravdu již je), ale sám vím, že otázky psané na tělo vyžadují čas a práci v jejich vymýšlení. Líbilo se mi, že jsi probral, Mordisi, i jeho osobní stránku. Šeli, to, že jsi "rabiát" jsem nevěděl, odteď se budu za monitorem klepat. ;) Od doby, co Tě Šeli "znám", jsem s Tebou neměl nikdy problém. Z některých tvých chvilek, řekněme na rovinu, když jsi třeba neměl náladu, jsem nebyl nadšený. Naštěstí jsem jich ale nezastihl mnoho. Přeju ti hodně štěstí v AT, ve funkci Správce akcí a hlavně v reálném životě.
Mordarátore, pěkný rozhovor, pokračuj, tiše ti fandím. :-)
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasů
5%
Nábory
6 Hlasů
8%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
11 Hlasů
14%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasů
43%
PC Poradna
4 Hlasů
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
9%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 16