Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Tipovačka - hokejový turnaj ZOH 2018
Krowky
Ano spravne,

no kazdopadne dal som Vam sancu o par hodin dlhsie tipovat lebo mi o to par ludi pisalo a zjavne to aj tak skoro nikto nestihol. Vasa skoda.


DALSIE TIPY UZ BUDU BRNAE AKO SPAM!!!! Tipujeme az kvalifikacne kolo o stvrtfinale a na to si este pockame.
Krowky
Zdravím Vás, otváram volnú diskusiu k akcii resp. k hokejovému turnaju nech nám to tu neumrie Smile Po skupinovej fáze si "Spamovanie" zase vypneme a natipujeme si.


https://docs.google.com/spreadsheets/...sp=sharing
Ešte odkaz na tabulku kde sú Vaše tipy. Nakolko človek je tvor omylný tak som sa mohol niekde prekliknúť tak prípadné reklamácie poprosím čím skôr do správy. Každý si vo vlastnom záujem skontroluje či som mu zapísal dobré tipy.
ďakujem za spoluprácu!!!
Skiper
Nič v zlom, ale neni vám to proti srsti tipovať prehru štátu, ktorého národnosť nesiete so sebou ? Áno je pravda, že naša reprezentácia minulé MS hrala ho*no, ale osobne mi to je proti srsti tipovať prehru SVK pri zobraní do úvahy minuloročné výsledky. To ste iba tzv. fanúšici úspechu ? Teraz po výhre nad OAR vám padla sánka alebo aké boli pocity ?

Neni som žiadny "národniar" alebo dačo, že som premotivovaný, ale príde mi to ako velmi čudné tipovať proti krajine, kde žijem.
KoLoB
Skipere, to same mas kdyz si jdes vsadit, jdes do sazkovky a chces si vsadit napriklad 100€, vsadis na OAR nebo SVK?
Spravne, motivuje te pocit vyhry a proto vsadis na OAR, neni to nic spatneho.
Lidi chteji mit spravny tip a proto tipnou OAR, neni to zadna vlastizrada ale touha po uspechu ktera je absolutne normalni.
Tearsko
Keby sa tipéri riadili len podla sympatiám k teamu tak by to asi moc nešlo :D
Ondrah98
Proč bych nemohl tipovat proti "svým"? Součástí sportu je prostě a jednoduše i prohra a je to výsledek jako jakýkoliv jiný. A prostě za všech předpokladů bylo a pořád je Slovenskou spíš outsider, který spíš může překvapit. Je to prostě fakt, stejně tak kdybysme dneska my náhodou padli s Koreou (a že to nebylo tak daleko), tak pořád nebude Korea favorit a my největší outsider her místo nich. Překvapení se mohou stávat a stávají se. Každej tipuje podle svýho nejlepšího vědomí a fakt je, že Slováci na tom bohužel jsou, tak jak jsou. Všechno se vyvíjí, jedni se zlepšují, druzí jsou dolů, je nesmysl si myslet, že je možné udržet stabilní špičkovou výkonost desítky let v jednom sportu. Aby nedošlo k omylu, nejsem z těch fanatických pitomců a fanoušků úspěchu (jasně když to nejde, tak si zanadávám, ne že ne), Slovensku jsem vždy fandil (když nehráli proti našim), ale nevěřil jsem, že se můžou prosadit proti Rusku a stejně tak nevěřím, že se můžou prosadit proti USA. Kdyby se to stalo, tak samozřejmě budu mít celkem radost, ale je to jenom sport. Chleba levnější nebude....

A jedna poznámka, kdybych sázel, jakože nesázím a "nevěděl" bych jak vsadit (jakože nevíš nikdy), ale kdyby prostě nebyl jasný favorit, tak spíš vsadím proti svým, abych měl v případě prohry aspoň prachy.

Toť můj filozofický rozbor.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Krowky
Viac menej súhlasím s Ondrahom okrem toho že Slovensko je outsider. Pri našej repre vždy vela robil koledktív. Proste keď to fungovalo ako celok tak sme nep=otrebovali káder nabitý hviezdami. Ak budú hrať takto oduševnene aj o pár hodín proti USA tak pod+a mňa šance na body budú. Slovinci ich obrali o body, prečo nie my?
A takisto sa môže stať presný opak alebo debakel. Proti USA sme sa vedeli vytiahnuť aj pri tých skoro najhorších turnajoch takže uvidíme. Ono outsider je možno tak Korea, ako jediný "neštandardný" národ. ALe aj tí dnes ukázali že to nebude až také zlé s nimi.
Časy kedy na MS či OH chodili vyslovení fackovací panáci resp. outsideri podla mňa už dávno skončila.
A náš hokej na tom síce nie je tak dobre ako pred 15 rokmi, ale ak sa s ním začne robiť tak ako sa má a chopia sa toho správni ludia tak sa môžme vrátiť do stabilnej "silnej osmičky". Toť môj názor ale muselo by sa dosť vecí zmeniť, ešte to nie je úplne stratené. A obávam sa že český hokej pôjde čoskoro našim smerom.
KoLoB
Krowky, muzu se zeptat proc si myslis ze cesko pujde dolu jako slovensko? Jinak taky si myslim ze slovaci by se mohli zase dostat do osmicky, prece jen to co ukazali proti rusku nebylo vubec spatne.
RYSY
V prvom rade, by sa mali urobiť trošku poriadky v Slovenskom hokeji. Držím palce naším, vždy, aj keď prehrávajú/vyhrávajú.(tak isto aj CZE, ale keď hrá CZE-SVK, tak to sa priznám vtedy mi pár vulgarizmov na Vás vyletí, ale to je asi normálne :D lepšie ako bratovražedné súboje na FB :D ) Není nič krajšie ako výhra a do toho naša hymna. To proste vyvolá u človeka zimomriavky a zároveň je to perfektné akú si robí SVK reklamu vo svete..Samozrejme dnes je taká doba, že tí čo majú talent a chceli by hrať, nemôžu bo nemajú na to € (nech si kto chce vraví, hokej je drahý šport) a dnešná finančná situacia je u mnohých, nie žitie ale prežitie..Osobne mám kamaráta, ktorý chcel hrať hokej a bol v tom naozaj dobrý, ale už to finančne jeho rodičia nezvládali, tak s tým sekol. A potom sa otvára cesta tým, ktorí majú bohatých oteckov a korčulujú na lade ako hrušky, a potom ten hokej vyzerá ako vyzerá..najskôr treba zabrať v tomto, ak chceme aby hokej u nás šiel vyššie, a nie naopak nižšie až na samé dno..

Samozrejme, držím palce naším ako aj Čechom, nech aspoň jedny z nás sa dostanú čo najďalejPalec nahoru
Krowky
Citácia
KoLoB napsal:

Krowky, muzu se zeptat proc si myslis ze cesko pujde dolu jako slovensko? Jinak taky si myslim ze slovaci by se mohli zase dostat do osmicky, prece jen to co ukazali proti rusku nebylo vubec spatníe.


Pretoze vykony CR uz nie su take jednoznacne ako kedysi. Ani mlada generacia nie je tak nabita hviezdami. Uvidime ako budete pokracovat, pretoze s koreou to bolo nic moc.
KoLoB
Rekl bych ze cesky tym hral dobre ale uzpar let mame stejny problem a to jsou branky... Cesi trpi nejakym nestesti na goly.
Dale uvazuj nadtim ze cesti hokejiste se proti koree nechteli hlavne zranit, nemeli zadnou motivaci protoze souperi jsou absolutni outsideri. Korea ma motivaci velkou tyce se jen odpusteni povinne vojenske sluzby a pocitu ze malem porazili jeden z TOP tymu sveta.
Davam koree jeste jeden zapas kde budou hrat na urovni a dobre, potom uz budou vycerpani protoze ted hraji hokej naktery nejsou zvykli, tohle je muj nazor, uvidime jak se cesi poperou s ostatnimy, to muze byt zajimavejsi a presvedcivejsi. Ovsem ani cesky hokej uz bohuzel neni co byval, ale fandit budu do posledni vteriny.
Krowky
Malem porazili jeden z top timov sveta? Nechcem Ti brat iluzie ale CR uz nepatri k tym TOP timom sveta. Treba byt sice hrdy ale odtial potial. Na druhej strane zase mozno ty beries ine kriteria do uvahy pri pojme top tim sveta. Ste na tom minimalne nateraz lepsie ako my o tom ziadna ale od top timu este mate dobry krok daleko. A ak vymenu generacii odflaknete ako my alebo ako ste ju uz odflakli pri futbale tak ktovie kto kde bude o par rokov.

Každopádne Korea je Korea ale dnes v noci sa ukáže či patríte k top tímom. Kanada bez hráčov z NHL je len tieň vlastnej sily tak sa uvidí ako zahráte. Samozrejme stále to bude silný súper ale bude sa už dať ako tak odhadnúť sila Vašej reprezentácie.
Tearsko
tú tabulku s bodami by si mohol dať na začiatok topicku :D
Ondrah98
Citácia
Krowky napsal:

Malem porazili jeden z top timov sveta? Nechcem Ti brat iluzie ale CR uz nepatri k tym TOP timom sveta. Treba byt sice hrdy ale odtial potial. Na druhej strane zase mozno ty beries ine kriteria do uvahy pri pojme top tim sveta. Ste na tom minimalne nateraz lepsie ako my o tom ziadna ale od top timu este mate dobry krok daleko. A ak vymenu generacii odflaknete ako my alebo ako ste ju uz odflakli pri futbale tak ktovie kto kde bude o par rokov.

Každopádne Korea je Korea ale dnes v noci sa ukáže či patríte k top tímom. Kanada bez hráčov z NHL je len tieň vlastnej sily tak sa uvidí ako zahráte. Samozrejme stále to bude silný súper ale bude sa už dať ako tak odhadnúť sila Vašej reprezentácie.


Co bereš jako TOP tým? Hůř jak šestí na světě nejsme. No je pravda, že když si spočítáš kolik států hraje hokej na nějaké úrovni, tak...

Doufám, že nebudu vstávat zbytečně. Smile
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
KoLoB
Uvidime co zahrajem tento rok no..
Myslim ze o sile ceskeho tymu opravdu muzeme zacit spekulovat az zitra, doposud CR nemelo poradneho soupere.
DangerRMV
RYSY

Citácia
Samozrejme dnes je taká doba, že tí čo majú talent a chceli by hrať, nemôžu bo nemajú na to € (nech si kto chce vraví, hokej je drahý šport) a dnešná finančná situacia je u mnohých, nie žitie ale prežitie..Osobne mám kamaráta, ktorý chcel hrať hokej a bol v tom naozaj dobrý, ale už to finančne jeho rodičia nezvládali, tak s tým sekol. A potom sa otvára cesta tým, ktorí majú bohatých oteckov a korčulujú na lade ako hrušky, a potom ten hokej vyzerá ako vyzerá..najskôr treba zabrať v tomto, ak chceme aby hokej u nás šiel vyššie, a nie naopak nižšie až na samé dno..


Tak stímto absolutně souhlasím! Konečně vidím normální názor co se hokeje týče a celkově jeho problematiku u "talentů", kteří bohužel neměli to finanční štěstí, dopravu, čas a další potřebné věci k tomu, být nejlepší v hokeji. Je to velká pravda, bohužel dnešní doba už je taková a bude to podle mě horší a horší... Tolik je na světě neviditelných hokejistů co to hrají jednou za rok na rybníku nebo na vytvořeném kluzišti, člověku můžou jenom oči vypadnout z důlků, když vidí, co by to mohlo být za super hokejistu.

Co se týče nároďáku (napíšu pouze Českého protože jsem Čech srdcem i duší). S Krowkym musím souhlasit v tom, že tato generace je odfláknutá... Bude to jen a jen horší. My pokud nemáme v nároďáku většinu hráčů z NHL, kteří se vždy před MS vymluví (NAŠTĚSTÁ JE TO MENŠINA), že nemůžou přijet na MS z důvodu, že neprošli zdravotní prohlídkou... tak jsme na tom jako tým celkově v prdeli. Hmmm ok, ale před týdnem ten hokej hráli a to v NHL a nic jim nebylo. Nevím jak se tohle řeší, ale je to bordel. A nebo když už někdo odmítne jet na MS z osobních důvodů, že chtějí na dovolenou po sezóně v NHL a je to hráč, který by tomu týmu určitě pomohl, tak by měl líbat prdel těm, kteří na to MS jeli a bojujou za svůj národ, ať už to jsou "ubozí" hráči z české extraligy nebo z někama jinama, to jsou pro mě hrdinové. Příklad: rok 2010. Ale tohle není MS, ale ZOH, takže je jasné, že hráči z NHL tam být nemůžou...
A ještě je tady ta věc, že Česko už není co to bývalo... na přelomu století, kdy jsme byla velmoc, kdy jsme v úvozovkách drtili Kanadu, Rusko, USA.... nejlepší proti nejlepším. Vzpomenu například Jágra, Reichela, Růžičku, Ručinského, Šlégra..... a hromadu.. HROMADU dalších těchto super jmen, je to opravdu hokejová nádhera. Připadá mi totiž, že dřív se ten hokej hrál s větší láskou, pro úspěch a pro diváky, kteří to milují a nebralo se to jako "práce", ale jako životní zábava pro ty hráče. Tehdá Kanada v letech 1997-2001 například? Co byla Kanada? Kanada byla to samé jak je dnes, akorát měla jiné hráče na soupisce, to je celé. V Kanadě tehdá nerozhodovali finance jako dnes u nás v Česku a na Slovensku. A tomu bylo také pro Českou republiku v těch letech! Ale dnes?.. Dnes tomu tak není... a proto si myslím, že je v tomto ten problém. Jak už vzpomenu finance a chtíč těch hokejistů, kteří chtěli být opravdu nejlepší z nejlepších, teď například stačí mít bohatého tatínka a maminku a jsem v NHL jako lusknutím prstu,(a samožejmě že existují i vyjímky!) samozřejmě, že do toho musí dát i něco ten hráč, ale nenadře se tak, jako tehdá ten kluk v té době jak píšu. Kanada je dnes to co byla tehdá, Česko a Slovensko rozhodně ne, tady to není to, kde se tím žije... v Kanadě se člověk narodí a chce hrát hokej? Fajn... bude hrát hokej a bude nejlepší, finance? Minimální. Je tam hromadu sportovních škol zaměřující se především na hokej apod. další univerzity(mám kamaráda v USA na Floridě co to hraje, tak vím jak to tam je a troufám si to napsat). Tady v Česku je to už jiné.... a horší a horší a horší. Tehdá v tom bylo více srdce a mladí kluci si toho vážili, dnešní mladí hokejisti mi příjdou jenom ti, co mají nos nahoře a říkají si... však já jednou budu boháč a budu hrát NHL hahahaha.... Takové myšlení rozhodně tehdá nebylo u samých hráčích a je mi z toho smutno. Takto to vnímám já a podle mě je to tak. Byla jiná doba a hokejově stokrát lepší než teď!... Akorát je škoda, že sem si neužil to, když náš nároďák vyhrál ZOH v Naganu v roce 1998 a zlatý hattrick na přelomu stolení, jsem aspoň rád, že jsem v té době už byl naživu a byl toho aspoň takto součástí a sem tam si to pustit na youtube ze záznamu. Bohužel, ta ZLATÁ generace se už nevrátí a je to navždy pryč... Jinak letos věřím ve zlato, jako každý rok a každou olympiádu.

Tohle si myslím já...
Upravil DangerRMV dňa 16.02.2018 21:20
Krowky
Ondrah no proste top sú top maximálne tak tri, ale podla mäa sa za top dajú považovať možno tak Rusi a Kanada, ktorí viac menej stabilne hrajú na vysokej úrovní a dosahujú dobré výsledky, zvyšok sa presadí raz za čas, prípadne vôbec.

Čo sa ale konkrétne tohto turnaja na ZOH týka tak tam je možné snáď všetko. My sme napríklad boli odpisovaní už pred turnajom ateraz po určitej zhode okolností a ak zajtra dopadnú zápasy podla predpokladov, tak vyhráme skupinu B...nonsens.
Krowky
Tak sa ČR predsa len podarilo proti Kanade bodovať, neviem síce aký bol priebeh, podla štatistík to vypadá na miernu prevahu Kanady, sledoval to niekto aby nám poskytol svoj názor na hru ako takú? V druhom zápase zase Korea prehráva už 0:6 takže Švajčiarom nerobí také vrásky na čele ako robila ČR. Je to pomerne zamotané a naozaj to vypadá tak ako povedal člen realizačného tímu SR že vyhrať môžeme s každým ale každý nás môže aj poraziť a podobne to asi platí pre všetkých. Za mňa je takýto turnaj omnoho zaujímavejší ako taký kde sa naplno prejavujú papierové predpoklady.
KoLoB
Tak krowky, můj názor asi slyšet nechceš ale co už. Zápas s Kanadou byl zvláštní, v určitých chvílích mělo Česku převahu ale to bylo málokdy.
Kanada hrála určitě lépe a agresivněji, zasloužila by si ty 2 body možná víc než Češi ale já jsem rád no, taky aby ne že? :D
Česko podržel Francouz ( brankář ) který podal neskutečný výkon během celého zápasu.
Jinak zajímavý byly i rozhodčí kteří pustili snad 90% faulů jak z České tak Kanadské strany.
potrebuju_prachy
Není to tolik o penězích bych řekl... podívej se na Pastrňáka... ty peněz moc neměli, brusle měl se zoubkama, který jeho rodiče upilovali a kde teď je ? v NHL a patří k nejlepším z týmu.
A co se týče toho českýho nároďáku jak říkáš, že to s nima bude stejný jak se slovákama, tak já ti řeknu proč a finance to nejsou. V žákovských kategoriích Česko přehrává takový země jako je třeba Finsko a Švédsko, ale potom od juniorky nebo od tý U20 už to tak není.. A není tomu tak, protože je tu špatná výchova těch hráčů. Ve Finsku a Švédsku ty kluky nechávaj hrát tak jak chtěj.. nikdo jim nevyčítá větší troufalost, propadání apod. ale naopak jim řeknou ať hrajou, tak jak chtěj a jak uměj kdežto v čr ne, tady tě sprdnou za všechno a všechno musíš udělat tak, jak ti ten trenér řekne.. když to tak neuděláš, tak prostě sedíš. Další věc je ta, že ty kluci co vycházej z juniorky nedostanou žádnou příležitost v kvalitní lize, ale rovnou po juniorce je pošlou někam do nějaký druhý ligy nebo kraje a to jim je k ničemu.. mají hrát extraligu, nebo je tam aspoň zkoušet a dávat jim šance, ale místo toho hrajou extraligu chlapi, který hrajou prd a mají daleko menší šanci se zlepšit.
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasov
5%
Nábory
6 Hlasov
8%
Žádosti o pUB
12 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
11 Hlasov
14%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
33 Hlasov
43%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 18