Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Terrorist Company
apolo14
img.tpx.cz/uploads/TChlapolo.png

Naše firma se zabývá zaměstnáním Terrorista. Naším úkolem je zabíjet policisty, vojáky a pořádat atentáty případně bombové útoky ve vozidle.
Firma se nachází v Bone Country mezi firmou ACAB a C18 u obchůdku s potravinami, přesněji na /cloc 49. Firma disponuje krásným výhledem na skály všude v okolí a na naši firemní fontánku:

Fontána
img.tpx.cz/uploads/FirmaTCFontana.png

Za zabití policisty/vojáka dostáváme až 10k.
Peníze za zabití se liší podle koefu, bodů v zaměstnání a vašeho WL.
Čím větší WL máte tím víc $ dostanete za kill.


img.tpx.cz/uploads/TCvedení.png

Majitel: Apolo14, Pink
Zástupce: gC.][$]mrtak
Náborář: Všichni
Zakladatel celé TC: CZSK

img.tpx.cz/uploads/TChodnosti.png

Základním a také konečným platem je 95%

Práva na zbraně a pravidla:


img.tpx.cz/uploads/TCinfo.png

img.tpx.cz/uploads/TCvozpark.png

img.tpx.cz/uploads/TCauta.png


Fotka firmy s vozidly:

img.tpx.cz/uploads/TCPPPRARk.png

_______________________________________________________________________________________________________
Nadpisy a fotky by: Apolo14
Upravil apolo14 dňa 09.02.2018 17:13
Pink
Čau,

vizitka je super, nadpisy se mi i celkem líbí, takže tak. Jsem rád, že jsem ve vedení firmy a doufám, že nám tato firma dlouho vydrží a vybudujeme si tam dobrý kolektiv. Smile
NIGHTMARE
Vizitka dostačujúca, dosť informácii ohladom firmy, nápisi tak isto parádne :D *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*. Firmu máju nastarosť taktiež dvaja pohoďáci, už len vybudovať vo firme kolektív a bude to fajn Smile. Každopádne držím palce s firmou nech vám vydrží dlho Jooo
img.tpx.cz/uploads/hazz.png
apolo14
Citácia
Firmu máju nastarosť taktiež dvaja pohoďáci

<333

JancO Děkujeme ti moc za komentář. To s tím kolektivem je pravda, budu se o to snažit zuby nehty. Pink je líný prase takže si nemyslím, že on tam bude dělat pořádek ten je rád, že je rád :D. Né... :D I pink určitě zamaká já ho k tomu donutím. Řeknu mu, že pokud nic nebude dělat nevrátím mu dluh a je hotovo :DDDD Takže dík a hodně štěstí i tobě ve vaší firmě :*
Loly
Super vizitka, sice stale smutim za Al-Kaidou a Vitmanom ale tak keď vybudujete kolektív tak to bude ok :D. Vela šťastia hoši jazyk
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
DanyaS
Ahoj jakožto dlouhodobý terorista se sem vyjádřím kladně :D
Vizitka hezká, stručná což je tak vše co potřebuji
Možná bych vyfotil tu firmu ještě z jinýho úhlu ale to jsem já danyas..

Jen ať firma vydrží
Cappuccino
Zdravím,
vizitka pěkně zpracovaná a informacemi jak se patří nacpaná. Až někdy dostanu chuť na teraka, tak se určitě připojím Smile

GL a ať se daří.
As3
Zdravím. Hi

Velmi mě mrzí, že vizitky nejsou to co bývali, tohle je moc krátké a místo toho abys něco rozepisoval doložíš screenshoty, tudiž to vypadá tak, že si to dělal na rychlovku, grafiku nějak neřeším, ve firmě jsem byl a ani se nehodlám vrátit.

Možná ses mohl inspirovat staršíma vizitkama, které měli úspěch, tohle je moc krátké a není to počteníčko, většinu musíme přečíst z obrázku.


Vizitka se opravdu nepovedla a velmi mě mrzí, že není inspirace z ostatních, mohl si víc popsat ten job a popřípadě i informace a vozový park.

Tot' vše, přeji hodně štěstí firmě. Díky Hi
apolo14
Ještě, než začnu tak musím upozornit, že pink je líné prase, takže říkal, že tady odpovídat nebude :D Ale i tak je určitě rád za všechny komenty tak jako já Smile
PS Tohle je pinkova fotka dneska mi jí poslal
pink
hobbymanie.tv/wp-content/uploads/images/agriculture-84702_640.jpg


Loly13 - Mockrát děkujeme. Už máme firmu nějakou chvilku a furt se rozjíždí už tu přeci jen nějaký ten základ na fajn kolektiv máme. Stálé členy jako zázrakem taky takže jsem moc rád, za to jak se firma rychle rozjela a jaké lidi k nám zavítali Smile

Dany -
Citácia
Ahoj jakožto dlouhodobý terorista se sem vyjádřím kladně

Hah tak teď si mě pobavil. Prej dlouhodobý terorista :D Si byl terákem sotva 12hodin :DD

A teď vážně.. :D
Mockrát děkujeme za koment. Určitě ještě nějaké fotky pořídíme a uděláme tu takové menší fotoalbum :D Ještě jednou dík a můžeš někdy zavítat u nás máš vždy dveře otevřené Smile.

Taiki - Děkuji moc za koment jak už píši všem tak i tobě. Jsem rád, že ses přidal a taky něco hezkého napsal Smile Potěšilo. Hele určitě pokud budeš chtít tak se stav jen pozor většinou máme ve firmě 30 lidí takže jedno místečko tam je, ale pořád se to jedno nějak střídá :D Ale snad se ti místo najde tak jako Danymu Smile Určitě se někdy přijď podívat třeba i nějaký pátek zůstaneš a zalíbí se ti u nás Smile.

As3 - Co k tobě dodat.
V team chatu si víc jak 30min pomlouval naší firmu jak je špatná, že nesmíme mít jméno TC, že na to nemam právo a další blbosti, které tu vypisovat nebudu jinak bych tu měl seznam dlouhý jako toaletní papír.
I přes všechny tvé oplzlé kecy vůči naší firmě si byl pozván od Pinka. Pink ti také dal práva sp.majitele nahodil pravomoce a choval se k tobě moc hezky. Místo toho, aby ses toho chopil poděkoval, že ti Pink dal šanci, protože já ti jí po tom co si v T-Chatu předvedl dát fakt nechtěl tak si úplně otočil a začal si se i v F-Chatu hádat, že nemáme právo používat jméno TC, že se musím zeptat CZSKa, že je to na p**u firma, že tam jsou na hov*o lidi a další blbosti... Varoval jsem tě víc jak 4x, protože Pink furt říkal ať tě nechám, že tě uklidní, ale ty ne. Ty začneš jet ještě do Pinka a začneš nadávat Pinkovi?? To ti přijde normální ? Občas se trošku zamysli nad svým chováním.

Jak vidíš tak 5ti lidem z 1ho se vizitka líbí a nemají s ní sebemenší problém. Takže teď nevím jestli je chyba ve vizitce nebo v tom, že si zakomplexované děc.. no ty víš co.

Další věc.
Citácia
ve firmě jsem byl a ani se nehodlám vrátit.

Věř mi, že po tom co si předvedl tě ani já ani členové firmy zpátky nechtějí a do firmy by tě ani nepustili a pokud jo tak max na 5min než příjde někdo kdo má práva a letíš. Takže tak no Smile Ale zkusit to můžeš :D Jen pak neplač Pinkovi v SZ,PMkách nebo na FB, že tě nechci do firmy. Plač mě na FB ok můžeme to vyřešit mezi sebou nemusíš to řešit přes ostatní Smile.

Jinak moc mě mrzí, že se ti vizitka nelíbí... Úplně mi to rve srdce, ale co nadělám. Asi bych se měl jít zabít ne ? Protože takhle to tady lidi na SP dělají, když jim někdo napíše Hate tak hned, že se jdou zabít. Nebo co si to vlastně udělal ty u těch rozhovorů ? Wait jdu se podívat....
Citácia
Když chcete mudrovat šup šup, nominuj pokud máš důvod a víš


Aha jasně chápu... No mě mudrovat nemusíš já jsem sám takovej jeden velkej mudr :D Aspoň nejsi jak někdo, kdo by se šel hned zabít. Ale i tak mohlo být to vyjádření klidnější. A to nechceš, aby lidi viděli jaká si urážlivka a co mi píšeš na FB. No.. Hádám, že budeš mít nutkání mi na to něco odepsat. Tak si to odpusť chceš mi něco ? Tak piš SZ ať nemáš další pozastavení za OffTopik, když už si díky mě jedno nedávno měl, že ty jeden nezbedníku Smile.

I tak ti děkuji za koment, nepotěšil tak jako ostatní :D Ale jsem rád, že mám vyjádření i z druhé strany. Jen je škoda, že zrovna od někoho kdo má komplexy. Pak nevím jestli si to mám brát k srdci. Ale tak jako tak díky. Každý máme svůj názor to je to hlavní. Někomu se líbit nemusí, ale to neznamená, že není pravdivý.

Btw tohle je docela pěkná slohovka, asi si budete mít co číst na WC Smile

Tak pusu apolo. Já zase mizím nervovat děcka na minecraft <3
Warning
Vizitka pekná, farebná.
Páči sa mi, že firma sa nachádza tam, kde ju mal CZSK, to naozaj chválim.
Vo firme (našťastie) nie som, ale niekedy možno pozriem, vyzerá pekne. Nepáči sa mi však ten plat. Bez "kariérneho" rastu to nemá motiváciu.
PS. Nie je to fontána.
Pink
Děkujeme všem za jakýkoliv komentář, budeme se firmu snažit udržet co nejdéle a doufám, že tam dokážeme vybudovat i dobrý kolektiv. Jinak, každého z vás rádi u nás uvidíme. Smile

LSK
Hrac firmu nema Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasov
5%
Nábory
6 Hlasov
8%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
11 Hlasov
14%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasov
43%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 17