Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

Kryli jste nebo kryli byste někdy obchazeče, pokud by se jednalo o Vašeho kamaráda?
Ano 34 Hlasů
81%
Ne 8 Hlasů
19%
Počet hlasů: 42
 
Ruda přemýšlí #1 - RaTyho kauza
Ruda
Zdravím Vás, přátelé,

rozhodl jsem se vytvořit si tu na webu vlastní pořad, ve kterém se budu (asi jednou, dvakrát týdně) zamýšlet nad aktuálním děním na serveru a problémech co, podle mého názoru, Superpařbu trápí. Dělám to hlavně z toho důvodu, že mě baví boj proti blbostem, mám rád tenhle server a zároveň nejsem v AT takže nemám možnost tyto věci ovlivnit (tak o nich aspoň můžu brečet na serveru) a hlavně mám potřebu se vyjádřit.
Cokoliv co se tu dočtete je jen můj subjektivní názor, nikomu ho nevnucuji a rozhodně Vás nenutím tenhle můj myšlenkový průjem číst, klidně si to budu psát sám pro sebe, ale myslím si že jako dlouhodobý hráč s alespoň částečným mozkem v hlavě bych mohl přivést pár lidí k zamyšlení.
Pro ty co mě neznáte: Nick na serveru mám [R]uda_[K]ral, hraji od roku 2012 (s přestávkami) a mám cca 2,5K hodin, rok jsem působil v AT, několik let v gangu, zbytek najdete ve vizitce.
Tato část byla taková úvodní abych Vám vysvětlil, co ten Ruděk zase rozjíždí, pojďme se ale vrhnout na aktuální problém.

Kauza RaTy!


V žádostech o PUNBAN přibila žádost hráče Raty (pro podrobnosti: http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=91104)
Žadost má zatím pouze negativní ohlasy a hlavním argumentem je to, že RaTy přiznal že kdyby byl znovu postaven do stejné situace a musel krýt obchazeče banu (jeho kamaráda) tak by se zachoval stejně.
Tady narážíme na hlavní problém a absurditu kterou v tom vidím.
Admini, kteří se tam vyjadřují (neberte si to osobně) odsuzují člověka za to, že udělal morálně lepší věc než kdyby dotyčného nahlásil.
Ano, RaTy porušil pravidla serveru, ale zachoval se tak, jak by se zachoval každý kdo má trošku vyvinuté sociální cítění a morálku - nepodrazil kamaráda, pokud jste viděli Captain America: Civil War, tak se zachoval stejně jako Steve Roggers který je příkladem morálního charakteru (takové trošku džouk přirovnání).
Když nic jiného tak mi tohle chování přijde víc než pokrytecké a RaTy je tam odsouzen za to, že řekl na rovinu něco, co by pravděpodobně udělalo 98% hráčů na serveru (ty 2 procenta jsou CzSK).
KAŽDÝ dlouhodobý hráč se během svého působení na serveru setká s obchazečem banu a NIKDY (a teď nepřeháním) za celý rok v AT jsem neviděl že by někdo z členů AT nahlásil obchazeče banu, který byl jeho kamarád.
Znám spoustu lidí v současném i bývalém AT, kteří kryli obchazeče banu a doslova to dělal každý kdo na serveru hraje nějaký ten pátek (a to dokonce jako aktivní administrátoři).

Chápal bych, kdyby někdo odsoudil člověka z admin teamu, který kryl obchazeče, protože jako admin si něco takového nemůže dovolit a vždycky by měl pravidla serveru stavět před osobní vztahy, ale používat u běžného hráče toto jako hlavní argument pro zamítnutí žádosti o PUNBAN je minimálně směšné, ještě (a to už se po několikáte opakuji), když je to věc, kterou by udělala většina lidí.
Prosím neargumentujte tím, že RaTy udělal víc průserů, o tom tenhle příspěvek není.

To mě dovádí k další myšlence: Proč vlastně máme na serveru toto pravidlo? Odhalovat cheatery a obchazeče je práce AT, pokud to nedokáží tak je to jejich chyba a neměli by trestat hráče za svojí neschopnost (jak je těžké odhalit obchazeče který nechává svoje kamarády vědět že obchází?). Toto pravidlo nemá absolutně žádný význam, kromě toho že hráče staví do situace kdy si musí vybrat co je správné dle pravidel a co je správné dle morálního kodexu.
Mohli byste argumentovat slovy: "Ale Ruďku, když v reálu nenahlásíš trestný čin tak za to také neseš následky u soudu." Ano, je to tak, ale 1) I v reálu je zohledňován vztah dvou osob 2) Jsme na herním serveru a trestné činy jako znásilnění, obchod s bílým masem nebo vražda opravdu nejsou srovnatelné s obchodováním mimo SP (například). 3) Nahlásit obchazeče je srovnatelné asi s nahlášením kamaráda co parkuje na retardech.

Co z toho plyne?
1. Používat krytí obchazeče jako hlavní argument pro zamítnutí žádosti o PUNBAN je nesmyslné, pokrytecké a naprosto hloupé.
2. Pravidlo o krytí obchazeče banu by mělo být hoooodně přeformulováno, popřípadě úplně zrušeno - vztahovat by se mělo jen a pouze na členy AT imho.
3. Člověk co nahlásí svého kamaráda je možná dobrým hráčem, ale špatným člověkem.
4. Používat krytí obchazeče jako hlavní argument pro zamítnutí žádosti o PUNBAN je nesmyslné, pokrytecké a naprosto hloupé.

Na závěr asi jen: Udělejte si názor sami, sami se zamyslete nad tím, co byste v dané situaci udělali vy a netrestejte lidi za upřímnost (speciálně v tomto případě).
Rozhodně netvrdím, že by měl RaTy dostat perma-unban, když bych ho neznal a neměl ho jako hráče rád tak bych se nad tím ani nezamýšlel, protože tři permabany jsou už opravdu moc. Jen ho používám jako příklad u něčeho co mi přijde naprosto retardované.
Nebuďte pokrytci lidi.

Díky za přečtení, pokuste se mě přesvědčit o Vašem názoru v komentářích a mějte příjemný zbytek večera.
#FreeLiboros
popi
miluju tenhle příspěvek napsal jsi to krásně, prostě odsoudit člověka za jednu věc je blbost, nic jinýho než krytí tam nikdo nenapsal zajímavé, chtěl bych vědět jak by se zachovali všichni ti admini kdyby jimi nebyli a kamrád obcházel ban např. + alexovi za to dájí souhlas a tady ratymu za upřímnost ne, velice zajímavé a nechápavé pro mě jakožto dlouholetého hráče.. gj AT..
Krowky
Zase topic kde sa vyjadrí tisíc opíc len preto aby si kopli do AT. A tým nemyslím Teba Ruda, myslím tých rýpalov čo tento topic zase zvrhnú tam kam ho nechceš dostať ani ty.

Pravidlá serveru na niečo sú a my ako administrátori sme tu na to aby sme trestali porušovanie pravidiel a keď je možnosť porušovaniu pravidiel zabrániť tak je ideálne to spraviť skôr ako k porušeniu pravidiel príde. Ak hráč verejne prehlási že po prípadnom PUB poruší pravidlá tak je podla Teba na mieste túto vetu odignorovať? Polemizovanie o tom že aký by bol človek keby to spravil je úplne irelevantné. Mal si to nechať pre seba a bolo by to všetko úplne inak. Ja sám som váhal, dať mu súhlas, nesúhlas... na jednej strane som chápal že proste kamaráti atď. Na druhej strane zase musím jednať profesionálne a dbať na dodržiavanie pravidiel serveru. Keby sme mu dali všetci súhlas tak by nám zase všetci nadávali že ako môžme dať súhlas niekomu kto verejne hlási že bude porušovať pravidlá. Čokolvek spravíme, kedykolvek a akokolvek vždy sa nájde niekto kto nám za to vynadá a povie že svoju prácu robíme zle a škodíme tomu a tamtomu. Čakal som že niekto do tohto zavrta a spraví z nás tých zlých ale raty si za tie nesúhlasy môže sám lebo chcel všetkým ukázať aký je rebel a postavi sa kvôli kamarátovi pravidlám. Keby bol tvoj kamarát obvinený z vraždy alebo hocičoho iného a ty by si krivo svedčil tak by Ťa asi trest neminul... hoci by si bol dobrý človek ale legislatívne by si bol zlý človek a prišiel by trest. Takisto ak kryješ obchádzača tak si možno dobrý kamarát či človek ale legislatívne podla pravidiel serveru si neférový a porušuješ tieto pravidlá. Mal si to nechať pre seba a možno by niekto dal súhlas, možno aj nie ale to asi už nezistíme. Každopádne pre členov AT musí byť dodržiavanie pravidiel a trestanie ich porušovania na prvom mieste, bez ohladu na to ako velmi "morálne správne" je toto porušenie. Podobne sa jedná aj pri nenahlásení cheatera, tiež len nechcú niekomu škodiť nahlásením. Proste môžme sa tu o tomto baviť donekonečna ale verím tomu že keby sme mu dali všetci súhlas tak by tu zase bol topic o tom načo sú pravidlá keď ignorujeme to že pustíme na server niekoho kto ich plánuje porušovať.
Ruda
Krowky, jak píšeš určitě není pointou mého příspěvku abych nějak nadával AT nebo přehnaně kritizoval to rozhodnutí.
Každopádně tvůj názor beru, dává samozřejmě smysl a chápu že to vidíš jinak než já, tohle téma je takové dost kontroverzní a sám uznávám že není úplně lehký rozhodnout, kdo má pravdu a kdo ne. :-D
popi
Krowky a příjde ti v pohodě dát někomu kdo udělal stejnou věc ano a druhému, který to napsal ne zrovna inteligentně do žádosti o pub ne, jde jen o to jak to napsal o nic víc vám nejde jen čekáte jak někdo uděla chybu, kdyby tam řekl, že to nikdy neuděla tak mu dás ne, když to řekne tak jak to je dáš ne, tak co pak po něm chceš.. Upřímně je to jeden velký kolotoč o tom kdo koho má jak rád a vy jak ovce dávate hlasy podle ostatních, buď celá žádost ANO nebo celá NE, skoro u každé to tak je, jeden dá ne, všichni dají ne... Nemáte svůj názor na věc a řešíte jen chyby a ne až tak závážné věci... Toť k vám jako k AT.. K RaTymu napsal pi***inu, ale uvědomuje si to, navíc to nemyslel do budoucna, nechci tu psát slohovku takže tohle máte jen tak na zamyšlení kam to podle mě spějě.
LSK
Väčšinou taketo dlhe články nečítam lebo ma v polke prestanu baviť. Avšak táto "uvaha" je niečo iné a bavilo ma to od začiatku do konca. Myslim ze tu raty doplatil na pravidlo za dobrotu na žobrotu. 99% hráčov by sa zachovalo rovnako....
Dúfam že v tom budes pokračovať, ozaj dobre sa to číta a možno si niektorí aj vstúpia do svedomia
Krowky
PoPi tvoj príspevok je celý jedna velká ****....
Všetko čo si napísal je úplná hovadina, ktorá nie je ničím podložená a celé tvoje závery stoja na domienkach čo by bolo keby.... keby pes nesral tak mu roztrhne bok.
Ja nerozhodujem podla toho koho mám ako rád či koho nemusím a ani nie je pravda že by sme ovečkovali, ak si myslíš že hlasuejem podla toho ako hlasovali kolegovia pred nami tak si ****. Ak to berieš ako urážku tak iba uznáš že mám pravdu ale je mi to jedno. Mne Raty nikdy osobne neprekážal a keby som sa mal rozhodnúť len na základe toho tak by som mu dal súhlas. Napr. s Keissom som mal furt nejaké problémy atď ale napriek tomu dostal súhlas.
To že ten druhý kryl predtým obchádzača bolo zlé ale odpustitelné, takisto by sa to dalo odpustiť aj ratymu, ale on proste povedal "dajte mi UB a ja nebudem váhať a pravidlá poruším znovu" tak sme mu v tom proste zabránili. Takže popi ak tu naďalej mieniš rýpať bez pádneho argumentu tak sa tomuto topicu radšej vyhýbaj. Ruda tu jedná na úrovni a rozumne a potom príde **** ako ty a celú snahu mu marí paranoidnými konšpiračnými teoriami, ktoré sú čisté bludy a bohapusté osočovanie AT ako takého.
popi
Neberu nic jako urážku, ale musíš trošku pochopit význam toho, asi nepříjde na server a nenapíše kámošovi ,,pojď obcházet.." mě je jasné že se budeš semnou tady hádat jak to myslel a jak ne, ale stejně nakonec řekneš, že más p*** jak to myslí, ale jak to napsal, chtěl bych vidět i názory kolegů s hlasováním : ,,budu muset souhlasit s kolegy" pak mi říkej, že máme svůj názor..
Krowky
No zase ak je hráč chronický obchádzač a do toho trebárs cheater a prvý admin mu to napíše ako dôvod nesúhlasu tak čo tam majú napísať ostatní ako dôvod??? Proste napíšu že dôvody tam sú pretože tam proste sú.
Ale môžme skúsiť uspokojiť tvoju potrebu rôznych dôvodov aj keď sa to zjavne nedá.
Navrhujem nasledovné spôsoby a dôvody aby sme Ťa presvedčili o tom že nie sme ovce:
- Nesúhlasím lebo keď spočítam znaky tvojho nicku vyjde mi prvočíslo.
- Nesúhlasím lebo vonku je dnes sychravo a ja mám na dvore nakosené seno.
- Nesúhlasím s unbanom lebo si mi nepredal nemovitosť keď som ju od teba chcel...
A tak, ak by došli dôvody tak vymyslíme ďalšie len aby sme uspokojili Popiho potrebu aj ri zjavných objektívnych dôvodoch dávať tie dôvody úplne rozdielne.

A rád by som Vám pripomenul že pban nie je na 3-6 mesiacov a potom hurá unban. Je len naša dobrá vôla že niekoho po čase pustíme nazad, keby sme pban brali ako pban tak by s a nikto nevrátil a nemusel by tu byť tento topic a hovadiny okolo toho.
Saph1R
Diskuze sice o hovně ale rozhodně nejlepší věc, na kterou se můžu podívat, případně i okomentovat pokud nemam zrovna co s volným časem, takže předem děkuji za založení těchto filozofických myšlenek a určitě budu rád, když v tom budeš pokračovat. Web potřebuje takové diskuze. Abych se dostal k obsahu, tak pouze z části s tebou souhlasím. Admini jsou dělaní dnes jak naprogramované stroje, takže neberou v potaz okolnosti co se týče trestů (o to více by bylo veřejnosti milejší trest od stroje resp. od systému samotného, který má "city", než od samostatného člověka, který nad ním dohlíží). Veškerá tato pravidla o kterých se bavíme a o kterých se dokonce jen zmiňujem, jsou pravidla psané přeci jen člověkem. Taková pravidla přeci nejsou neměným a nepřekročitelným slovem Boží, takže pokud by se taková to "lidskost" objevovala, možná se bojím říct až často, lecos by bylo jinak a možná by daná a často diskutovaná situace mezi hráči a adminy byla přeci jen o něco lepší. K tomu mě ale vede vede další myšlenka, kterou je zde též potřeba zakomponovat a tou je zneužívání takovéto slabosti. A proto bych byl rád, pokud by se nad touto myšlenkou nepozastavili jen admini, ale všichni hráči tzn. všichni lidé. Jakou komunitu si vytvoříte, takovou máte. Přeji krásný den a ať takové dny máte každý další den.
popi
Než začneš být ofenzivní krowky, tak se nad tím zamysli prosím..
Krowky
Ofenzívny si začal byť ty keď si nás obvinil že nerobíme svoju prácu zodpovedne. Len Ti to oplácam rovnakým spôsobom. Proste si sem napochodoval a začal nás obviňoovať z oveččkovania, z nadržovania či hlasovania na základe sympatií. Ak Ti vadí ofenzívna konverzácia tak načo si vyletel? Kto seje vietor, žne búrku.
DangerRMV
Porušuješ pravidla??? = nemáš co dělat na serveru, hotovo, tečka, tady není co řešit. Celkem zbytečný článek, ale celkem tě chápu Rudo, ale takhle to tady nefunguje a nikdy fungovat nebude.
MACHYY1
Citace
Ove8 napsal:

Porušuješ pravidla??? = nemáš co dělat na serveru, hotovo, tečka, tady není co řešit. Celkem zbytečný článek, ale celkem tě chápu Rudo, ale takhle to tady nefunguje a nikdy fungovat nebude.


Promiň, ale to co jsi napsal je blbost... Pochybuji, že by jsi nahlásil někoho, koho znáš např. 10 let a je to tvůj nejlepší kámoš, pokud ano lituji tebe i tvé kamarády, zda-li jsou.

Každopádně Rudo hezky sepsané, určitě v tom pokračuj. Velmi dobře se to čte.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=19097
DangerRMV
Machyy_, ale to co si napsal nemá absolutně žádnou souvislost stím co jsem napsal já, prosímtě, přečti si to ještě jednou a uvědom si co sem tím chtěl říct, tak nevím co tady meleš něco o mě za kraviny, že já bych nahlásil mého kamaráda a že mě lituješ apod., vzpamatuj se. Ten hráč porušil pravidlo (celkem zásadní) a do žádosti napsal, že by to klidně udělal znova a žádá si o unban? Když už to ví, tak to má vědět jen on a ten obchazeč a ne se stím "chlubit" v žádosti a ještě psát, že by to klidně udělal znova, to je prostě největší blbost co může kdo udělat. To nejde takového hráče pustit na server, ať je to kde kdo, například RaTy, který vlastně hraje (hrál) výhradně na serveru kvůli gangům a dá se říct, že je hodně ovlivnil pozitivně dopředu, to mu neberu, jen a jen dobře. Ale nedívám se na to z pohledu admina, nebo z pohledu hráče, ale z pohledu normálního člověka. Tohle není dobré, pravidla jsou od toho aby se respektovali a ne porušovali. Ale ono to nemá cenu tady psát, protože každý má na to svůj názor a ten názor ten dotyčný nezmění... akorát bude mít blbé kecy a myslet si bůh ví co.
Upravil/a DangerRMV dne 27.05.2018 02:19
MACHYY1
Samozřejmě, všichni dodržujeme nějaká pravidla, avšak vyber si mezi upřímným hráčem a chronickým cheaterem, obchazečem, atd. Nezdá se mi to "fér"

Nechci se zbytečně hádat, jsou dvě hodiny ráno a hlavně nechci aby se tenhle topic zvrhl, jak psal Krowky.

Máš pravdu, špatně jsem tvoji první odpověd pochopil, avšak stále si stojím za tím, že každý by nenahlásil svého kamaráda.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=19097
biatec
tak ja mam na to nazor z viacerych rovin.
prve je,ze na co to tam pisal,ze by znovu kryl obchdzaca.je to ziadost o ub,tak tam naozaj nieje miesto na takuto uprimnost v tomto zmysle.vsak si zoberte z realu,dam ziadost o milost,ale s dodatkom,"urobil by som to zas". :D
ak chce byt niekto takto zasadovy,potom nech prijme zasadovo nasledky=zamietnuta ziadost.

za druhe,ano ako pisal Ruda,vacsina hracov sa stym stretla,aj ja.a kedze niesom bonzak a niektori hraci miesto toho ak obchadzaju boli ticho,tak sa stym do pm hrdia ako obchadzaju,to som radsej na to nereagoval a isiel som afk,alebo off,akoze to radsej nevidim.
lebo takyto hrac ****ek vystavuje do trestu aj toho svojho kamosa.
takze tu suhlasim s Rudom v tom zmysle,ze zamietat UB s hlavnym argumentom "kryl obchadzaca je blbost.no zas nechce sa mi verit,ze toto by byval dako casto hlavny dovod zamietnutia.

lebo clovek to vidi zas a znova.a hlavne u viacnasobnych PUB.taky hrac pride na server a rovno ide provokovat vo svojom hrdinskom opojeni gangstra co dostal znovu PUB.
provokoje hracov,provokuje adminov,cele jeho konanie na serveri je na hrane aj co sa tyka chatu aj hrania a len akoby cakal na dalsi ban,aby zas v ociach svojich kumpanov o level stupol a mohol o 3mesiace vyplakavat v ziadosti o ub.
RaTy_
Tohle jsem teda fakt nečekal, dík Rudo, že jsi tu napsal moje slova, protože teď jsem přijel z kalby a jsem ještě trochu pod vlivem, takže prvně jsem si myslel, že mě někdo z AT hatuje, tak už jsem se tu obhajoval bez toho aniž bych si to přečetl a psal jsem přesně ty stejný myšlenky co tu píšeš Ty. :D Celkem sranda, až teď jsem si všiml, že to vlastně není žádný hate.


Přiznávám, že to nebylo vhodný napsat o žádosti o unban, ale měl jsem zalhat, jak toho lituji, že už to nikdy neudělám, tak jako každý druhý co si žádá o unban? Já hraju už pěkně dlouho v nejtemnějším prostředí na serveru, což jsou samozřejmě gangy a vím, že krytí obcházeče se děje dnes a denně, většina adminů to ani neřeší, takže tomu co tu píšeš o adminech a jejich krytí se vůbec nedivím. Nevím jestli to je až tak závažné, když tu byl hráč co obcházel nepřetržitě 2roky, každý admin věděl kdo to je, nikdo to neřešil, až tak před rokem dostal ban a po 6 měsících v banlistu dostal unban, nebo takový co se měsíc po předchozím punbanu dostal do banlistu a teď v žádosti nemá jediný souhlas, ale dostane unban, to je trošku divný. To stejný Alexx, kterej dostává souhlasy, to nepochopím. Možná proto jsem se to takhle nebál napsat, aspoň na mě můžou dávat ještě větší pozor, než kdybych zalhal, teď je mi to celkem jedno, protože ten kamarád už stejně nehraje a ani nebude. Jinak pochybuju, že by někdo nahlašoval kamaráda kterého zná asi 5let. Napsal jsi asi všechno na co jsem myslel, nebudu to tady tedy víc rozepisovat, díky. Jo a 3permabany jsou sice dost, ale jsou tu hráči co jich mají mnohem víc a hrají, já jsem za těch 6let na SP napáchal dost špatných věcí, ale řekl bych, že to dobro přebývá. Nebál bych se přijat i 6měsičíní podmínku, ne ze zoufalosti, ale jako důkaz, že se umím chovat a hrát čistě. Ty příklady z realu sem dávat nemusíte, jak říkám je to jen hra, tolik to neprožívejte, jasně že bych v práci nenapsal, že budu krást znova.. Dostal jsem nápad

Citace
Mal si to nechať pre seba a bolo by to všetko úplne inak.

Spoiler
Možná jsem mohl, řekl jsem vám jak to u mě je, alespoň máte možnost si mě více hlídat, není to lepší než lhát?

Citace
Keby bol tvoj kamarát obvinený z vraždy alebo hocičoho iného a ty by si krivo svedčil tak by Ťa asi trest neminul.

Spoiler
Tohle je trošku mimo, přece jen tohle je hra, zase tak bych to nehrotil. :D

Citace
Každopádne pre členov AT musí byť dodržiavanie pravidiel a trestanie ich porušovania na prvom mieste

Spoiler
Chápu, potrestán jsem byl a kdybych to zase provedl, byl bych opět. Zatím jsem ještě nic neudělal.

Citace
"dajte mi UB a ja nebudem váhať a pravidlá poruším znovu" tak sme mu v tom proste zabránili.

Spoiler
Takhle jsem to určitě nemyslel, dobře ale, chápu že si to někdo vyloží i takhle..


K tobě dangere se ani vyjadřovat nebudu, ty snad nemůžeš mít žádný kamarády. :D
Podívej se co napsal Saphir, přesně kvůli tomuhle byl Ruda topovej admin, pamatuju si tu volnost po desátý hodině nebo půlnoci, je to hra, buďte lidi a ne naprogramováný stroje, přesně jak píše.
Upravil/a RaTy_ dne 27.05.2018 08:54
Arbys
hehe, takovy kauzy se mi libej, alespon mam co cist na hajz*u :D

V podstate souhlasim s vetsinou, co jsi napsal.. raty to tam asi nemel psat, ovsem jen z duvodu, ze moc dobre vi, jak se admini na SP rozhoduji pri zadostech o pUB, jako hrac co zada o pUB uz ponekolikate. Uprimne, kdybych zadal o pUB ja a neprecetl bych si predtim zadnou jinou zadost, klidne bych to tam taky napsal. A tim se dostavame k jedne veci, kterou fakt nechapu..
Je hrac - RaTy, ktery za celou dobu od pUB do permy mel jednou ban za cheaty, ke kterym se hned priznal. Pak je tu druhy nejmenovany zadatel o pUB (myslim, ze kazdy vi o koho jde), ktery asi 3 mesice obchazel, pri tom cheatoval, pak dostal pUB a hned zacal cheatovat zase. Problem je, ze se mu to nedalo dokazat, i pres to, ze ho hlasilo desitky lidi. Ten clovek si proste asi 6 mesicu delal prdel ze vsech ostatnich na SP a pak jednou dostal uplne zbytecnou permu za blbost. Ted, kdyz se ma rozhodnout jestli pusti na server RaTyho nebo nekoho, kdo systematicky 6 mesicu o*ebaval system, tak se stejne vic adminu prikloni k druhe moznosti, a to jen, protoze za to, co delal nemel ban (i pres to, ze asi 5 adminu melo stejny nazor jako vsichni hraci, ale proste "nedostatecny dukaz, na hrace si dame pozor";)

Jinak GJ Rudo, tesim se na dalsi dily
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
DangerRMV
Citace
K tobě dangere se ani vyjadřovat nebudu, ty snad nemůžeš mít žádný kamarády. :D

To je nejjednoduší, když to tak je, tak se k tomu moc vyjádřit nejde.

Zajímavé RaTy jak otáčíš proti mě, když stebou nejsem za jedno :D :D :D, tady nejde vůbec o mé kamarády, ale o pravidla serveru, pos*al sis to sám při té žádosti a moc dobře to víš, ale třeba dostaneš Ub po tomhle, co já vím, je mi to úplně jedno, nejsem vůči tobě zaujatý, klidně bych ti to přál. Já nepíšu nic proti tobě, já proti tobě nemám nic, ale pravidla jsou pravidla a patří pro každého, kdyby to byl nějaký random hráč a ne ty, například pepik123547986 a kryl svého úžasného kamaráda, tak se tohle vůbec neřeší a jde se v klidu dál. Pohoda Vyjadřuju se jenom k tomuhle, protože pravidla neobejdeš tím, že se budeš hájit, byl to můj kamarád a udělám to znova. Já to chápu, že napráskat svého kamaráda není jen tak a neudělal bych to ani já, pokud bych v této situaci byl, zatím sem v ní za těch 8 let ale nebyl. Když o tom víš, máš být opatrný a nepřiznávat se, ono když se člověk přizná a napíše, že by to dělal znova, tak každý to může vnímat jinak... někdo tak, že jsi borec a řekl si to, nebo tě budou brát tak jak tě teď někteří berou...

Citace
Zase topic kde sa vyjadrí tisíc opíc len preto aby si kopli do AT. A tým nemyslím Teba Ruda, myslím tých rýpalov čo tento topic zase zvrhnú tam kam ho nechceš dostať ani ty.

Tohle budu respektovat zase já, tím končím.
Upravil/a DangerRMV dne 27.05.2018 12:35
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
21 Hlasů
28%
Šupat holky.
24 Hlasů
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
13%
Mám jiné plány.
20 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 17