Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Ruda přemýšlí #2 - Co se změnilo? Mrtvý gang systém?
asthenic
Citácia
XxTerzX napsal:

Novačikovia sa maju veci naučiť sami a neotravovať majiťelov gangu, prečo by som mal brať nejakeho novačika čo mi prehrá gr ked možem zobrať niekoho kto to pozná?


Ty ten gang systém zabíjaš najviac očividne. :D Takže, keď ťa náhodou zoberú do nejakej práce, v ktorej ešte nie si zorientovaný, uč sa všetko sám, ludia okolo to určite ocenia. :D Mentál.
Geroj
:D je mi vtipne že sa furt niekto snaží zostaviť tím profesionálnych hokejistov z poloretardovaných detí ktoré ani nemajú kde trénovať.. tým sa snažím povedať že server stráca čísla a to čo napísal Tears je jediné čo môžem z tohto všetkého akceptovať čo sa tu napísalo, je lepšie prestať keď už vidím že to nemá cenu a budem si pamätať niečo v dobrom ako ísť až na hranice a tlačiť niečo čo nefunguje a budem z toho zbytočne v rici.. to máte jak keď sa človek rozhodne nechodiť na chemošky pretože nechce aby si ho rodina pametala hentak a tak (to sú všetko príklady, to ste snáď pochopili) a to samé robíte vy :D nechajte tomu volný priebeh, samp bude čísla už len strácať
Ruda
Geroj, ale občas je fajn zabojovat za něco co máš rád i když to nemusí vyjít, nebo ne? :-D
Geroj
Bojovalo sa dosť, každý si kuká na svoje a nikto nemá snahu niečo obetovať pre dobro všetkých, tak to to funguje.. keď sa o to bojovalo tak si tu momentálne nehral..
Suve
No, když ATomas začal konečně vycházet gangsterům vstříc, tak bylo pozdě. Jako hráči si za to můžou taky, ale zase na ně házet všechny problémy je k smíchu. Řekl bych, dle mého názoru, že poslední šance byla v roce 2016. To se ještě dal GS pořádně rozjet do velkých otáček. Místo toho, ale byly návrhy hráčů smeteny pod stůl a ATomas si dělal co chtěl s GS. Tak jako předtím. Bohužel je to z největší části jeho chyba, měl začít poslouchat lidi dřív a neustále GS aktualizovat. Kde jsou třeba návrhy od Hrbce, Pitrase, Martina ? Byly to dobré nápady, bohužel smeteny pod stůl. Teď už o nich většina GS neví, že se někdo snažil něco změnit. GS nebyl vůbec propagován, je tam rivalita a to lidi baví hrát. Samp sám o sobě upadá, protože dnes má čím dál tím víc lidí počítače, které utáhnou mnohonásobně lepší hry... Ale i tak. Kdyby se to propagovalo, tak to mohlo nalákat hráče z jiných serverů a ti mohli nalákat další. Jedinou propagaci, kterou měl, tak byla videa od lidí z GS. Celkově se mělo na GS pracovat s hráči furt, když měl velkou aktivitu. Teď už to nemá cenu.
Antihrdina
Tady by stálo za to udělat nějaké srovnání gang systému před nerfem dodávek a po nerfu dodávek (odstranění respektu) . Nevím jak vám, ale mne se zda, ze je to ještě horší než předtím. Holt i mistr Krowky se někdy utne. Mate GS o skillu, kde si par skilleru měří péra v grkách.
Upravil Antihrdina dňa 04.07.2018 23:09
Krowky
Blablabla zase dodávkar prišiel vyplakávať. Ako dvíha úroveň to že si niekto nahrabáva rešpekt na dodávkach? Podla mňa absolútne nijak. Dodávky ako sú teraz boli aj predtým, žiaden rešpekt za ne nebol a bola o ne velká rivalita. Aj gang systém ešte ako tak žil. Takže ten rešpekt za dodávky absolútne ničomu nepomáhal. Gangsystém bol živší predtým, keď boli dodávky bez rešpektu a nikomu ani po rozume nebehalo že by za také niečo chcel rešpekt. Potom prišiel rešpekt za dodávky a doba kedy do gangu zobrali 20 ludí čo nevedeli nič len aby mali dodávky za rešpekt. V GR a GW tie gangy boli raz za sto rokov a úplne padlo súperenie v GR či GW a celý gang systém začal padať. Dodávkaršké gangy si odjazdili 1 GR za tri dni aby splňali podmienky a potom jazdili maximálne tak medzi sebou v rámci gangu. A toto je vec čo zabíja gang systém. To že sa bojí polovica gangov ísť GR či GW protim tomu a tamtomu. Všetci ste plakali že o dodávky bez rešpektu nebude žiadny záujem a ja som teda nič také nepostrehol. Vždy po tej dodávke niekto ide okamžite ako sa spawne takže ste nemali pravdu.
A mimochodom... mistr Krowky sa utne? Máš pocit že som sa rozhodol sám že ten rešpekt sa zruší? Vôbec nie panáčik...o tom ako to bude ste hlasovali len a len vy.
fIoW
Jenom tak bych se rád dozvěděl, koho napadla změna ze starých dodávek, kde šlo jen o zbraně na nové, kde se za to dával i respekt, nějak jsem nepostřehl kdo toto navrhl.
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Geroj
Nikto, niekomu hore to prišlo ako dobrý nápad ale akosi to nedomyslel.. prípadne vela krát riešil návrhy s niekym súkromne bez názoru iných, čo bolo dobre ale posledne ani tak nie..
Suve
Citácia
Geroj napsal:

Nikto, niekomu hore to prišlo ako dobrý nápad ale akosi to nedomyslel.. prípadne vela krát riešil návrhy s niekym súkromne bez názoru iných, čo bolo dobre ale posledne ani tak nie..


Proč to tak trapně okecávat a prostě nenapsat, že to byl Akompas ?
MegaBite
Rád bych se tu taky vyjádřil, protože jsem zjistil, že spolu máme docela podobné názory. Nehraju tu sice od počátku SP, ale 4 roky taky není úplně krátká doba. Od toho roku 2014, kdy jsem byl ještě na serveru "nic", se toho fakt hodně změnilo, i když se to nemusí zdát. Mluvím tady hlavně o té komunitě hráčů. Pomatuju si, že na cokoliv jsem se zeptal (nemuselo se jednat o /dotaz) mi bylo odpovězeno, hráči nebyli tolik toxičtí jako dnes (až je mi z těch toxinů někdy špatně). Na tomto se odvíjela i aktivita na serveru. Tehdy hrálo denně na serveru 300 lidí, málokdy se stalo, aby šel počet pod 200. A dnes? Všichni byli celí bez sebe, když bylo nedávno na serveru asi 290 lidí, což jsem se taky divil a byl upřímně v šoku, protože tolik lidí na serveru nebylo od dob reformy, či X-mass.

Ještě něco napíšu o té komunitě tak trochu z jiného úhlu pohledu. Většinu mého působení na SP jsem zaměstnán jako terorista. Ono je to zaměstnání fakt prdel, ale když není voják, tak co mam dělat (mluvim hlavně o večerních a nočních hodinách)? Mise mi fakt nebaví jezdit, dam si jich pár a končim. Jediné, co mě na serveru udržuje jsou staří známí, se kterými jsem třeba začínal hrát nebo se s nima virtuálně "kamarádim" (Carter, Tears, hormoskunk, atd.) ... no zkrátka je s nima sranda. Před např. 3 rokama, jsem byl schopný na serveru vydržet třeba do 4, 5 do rána. Ano, na serveru jsem neměl žádného známeho nebo tak něco, ale přesto jsem se tam dokázal zabavit s ostatními hráči, jako byl mAgic, se kterým se člověk opravdu nenudil. Takových lidí tu bylo opravdu hodně a kam se všichni poděli? To bych taky rád věděl.

No to by byl můj názor na dnešní komunitu na SP.
Upravil MegaBite dňa 29.07.2018 21:43
Teczka83
Máš pravdu s tou komunitou. Dost se změnila. Ale to i tady. Pamatuju si časy, kdy se nezastavil chat ani tady na webu. Podívej se na to i z druhý stránky. Dřív nebyly firmy, nebyly gangy a tak. Dřív se dělali akce pro zábavu a ne pro prestiž hráče. Proto byl čas pokecat. Dneska se všichni honí za bodama a penězma. Vzpominám si na Emiliana. Dělal akce bez odměn, který trvaly i pár hodin. A měl tam stabilně přes 40 hráčů. Dřív to bylo takový družnější. Udělala se okružní jízda autobusama po celý mapě a nikdo nemrmlal, že z toho nic nemá. Dělaly se fotky, videa...
NeXus
Jsem tu po hoodne dlouhy dobe, abych se podival, jak to tu vypada a narazil jsem na tohle... Na casy IB, kdy jsem tu zabil stovky a tisice hodin nikdy nezapomenu :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
3 Hlasov
60%
Ano, ale hokej moc nesleduji
1 Hlas
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
1 Hlas
20%
Ne
0 Hlasov
0%
Ne, dopadne to jako každý rok
0 Hlasov
0%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 11