Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Vizitka - Kuba42 -> 28. 1. 2020 ( EDIT )
Kuba42
img.tpx.cz/uploads/kuba42-002.png


Tak jo, rozhodl jsem se, že udělám trošku větší edit moji vizitky, protože se zaprvé nudím a zadruhé už je poněkud stará a informace v ní se už změnily a změnil jsem se i já. Takže bez zbytečnýho obkecávání jdeme na to koťata moje. Ještě předem chci upozornit, že jsem se přemohl a když to je ta vizitka, která mě má "reprezentovat", tak budu psát s diakritikou.

Vííííítám Vás koťata u moji vizitky, která bude o mně hehe. Jsem považován za jednoho z narcistických vůdců kdejakých sekt, takže psát sám o sobě nebude asi problém.

Vizitku jsem si rozvhl hezky tak, aby v ní byl přehled (což nevím jestli nakonec výjde). Najdete tu všechno od server informací až po moje děsivé zákoutí osoby. Třeba Vám na mě něco prásknu zajímavýho.

Abych nezapomněl, tak nadpisy jsem dělal jak je vidno já. Chtěl jsem mít nějaký origo, protože jsem si uvědomil, že každej má takový podobný nadpisy s vektorovou grafikou. Tak udělám převrat a hodím sem nadpisy, který právě teď vidíte abych udělal trošičku změnu. Mimochodem, obrázky v nadpisech jsem si vybral schválně tyhle. Protože jsem buď na těch místech byl nebo se tam plánuji podívat (ta Lana někde dole v nadpisu je tam taky, protože s ní chci mít jako pravej hetero fotku Kappa)



img.tpx.cz/uploads/kuba42-0003.png


Tak jo. Na serveru mám nick Kuba42. To, proč je tam ta 42 se mě ani nemá cenu ptát, protože to sám nevím. Nahráno mám něco okolo 1300 hodin a cítím se jako největší závislák na SP i když tam jsou lidi mnohem aktivnější než já. No, stejně tam už moc nechodím. Takže co tu máme dále. Už vím. Peníze mám, ale když tam člověk nehraje pár dnů jako je tomu teď a najednou přijde a všichni mají stejně jak on, tak je to docela problém, protože já ty peníze co mám jsem škudlil do posledního centu už snad 2 roky a teď mají lidi víc než já? Halo? Ta ekonomika je fakt v číči (kočku mám doma). Trávu taky nějakou mám, ale není ji moc. Nejsem přece zfetovaná socka. Můj domešek má ID 109 myslím (kdybych někomu vzal ID, tak sorry kotě, ale nevím kde mám dům). Hotel nemám, protože jsem socka a nemám na něho peníze :´(. Na serveru jsou gangy? Co to jako je? Nelákají mě, protože jak každej ví, tak neumím jezdit natož střílet do hýbající se postavy. Moji nej admini (teď vám nelezu do prdele aby zase někdo z vás neřekl žejo kočky) jsou - Skylake, Salazar, Will, Yoistik, Gameluner. Toť asi vše no, jelikož tam odcházejí a přicházejí jak na běžícím páse, kterej má zoro určitě doma. Nejoblíbenější příkaz je /port a akce asi akce smrti. Opět nejoblíbenější auto mám infernus, protože jede rychle jako Gameluner když dává vary. A zaměstnání? To je co za blbou otázku? Samosebou že šlapka. Kdyby nebylo mojich služeb, tak bych si to nemohl odpustit takovou ztrátu pro celý server. Admin teamu dávám 2. A abych řekl svůj názor, kterej mimochodem nikomu necpu je ten, že se to čím dál zhoršuje...



img.tpx.cz/uploads/kuba42-0004.png


Nick na webíčku mám opět a neuvěřitelně Kuba42 (jak je to možné, to fakt nevím). Vloženo příspěvků a bla bla bla se podívej pod mojim skvělým avatarem, kde mám Lanu <3. Jinak na webu jsem dá se říct furt, protože jsem zasranej šmírák. Takže kdyby něco, tak piš kočko. No i když, kdo by psal žejo.



img.tpx.cz/uploads/kuba42-0005.png


Teď se budu cítit jak u výslechu. Ale to je jedno. Za nějakou dobu tam stejně budu, protože se chystám dát Laně kytičku a požádat ji o ruku. Tak doufám, že se vyhnu tomu, že zavolá benga a nebudu muset být u toho výslechu.
Takžeeeeeee, jmenuji se Jakub (vím, že jste překvapeni). Mám čerstvě 17 let, ale vzhledem vypadám na 5. S mentalitou stále na 5 a cítím se i na 5. Ale tak napíšu i datum aby jste mi mohli s radostí popřát a dám mi nějakej dárek (chci peníze). Narodil jsem se 22. 11. 2002 ve 22:11 (jsem už od početí okouzlujíci). Bydlím na Moravě v malé vesnici, kde jsou i vidláci. Takže nejsem nějakej postih z Prahy, co říká "hele, viď, koukej". Dále tu máme otázku s kým bydlím. Takže, zatím bydlím s tatou a bratrem. Ale chci odtud vypadnout už co nejdříve, ale nemám peníze a jsem línej. Tak doufám, že mi to někdy výjde. Moje orientace je taková divná, protože já nevím :DDD. Když jde nějakej sexy borec, tak se i podívám, víš jak (přejte mi smrt do komentářů i s hezkým komentíkem <3). Jsem na střední škole se zaměřením na grafiku (ty jsi to věděl ty kulišáku). Mluvím plynule česky (když zrovna nežeru), Slovensky nějak taky (dík Adriane, že si mě naučil něco) a tá moje angličtina je hrůza... Ale jako aby to nějak nevypadalo blbě, tak se nějak domluvím. Teď Vám řeknu super příběh, ve kterém se dozvíte, jestli chci mít děti. Zrovna dnes (28. 1.) jsem šel k doktorce na 17 prohlídku. Přišel jsem a tolik mimin pohromadě jsem nikdy neviděl. Každý mimino řvalo a já znechucen byl nucen čekat hodinu a půl než mě vezme. Takže dítě zatím faaakt nechci.



img.tpx.cz/uploads/kuba42-0006.png


Asi jsem flegmatik. Ale zase ne všechno mám v číči (kočku mám doma). A hlavně nemám v číči kamarády. Vím kočko že to čteš. Tak si vem z toho příklad, dik. Dále jsem optimista, kterej se neustále tlemí všemu a všude (mě by jste doma nechtěli). Jo a jinak jsem introvert. Ale když si mě nějakým záhadným způsobem získáš, tak dokážu být extrovert.



img.tpx.cz/uploads/kuba42-0007.png


Mám 180 cm (zlatej průměr. Díky geny). Přičemž vážím ehm nějakých 58 kg? Jsem docela hubenej noo. Ale furt žeru, takže nechápu kam to mizí. Jinak mám modré (hezké) oči, jsem špinavej blond a začal jsem nosit brýle (brýle jsou hezký, ale na mně nesedí, takže hned v 18 běžím na laserovou operaci koťě, takže jestli chceš přispět nemalou částku, tak /givebank Jakub $). A poslední z schindlerového seznamu je, jesti mám tetování. Ne, ještě nemám. Ale bude takový sexy decentní.



img.tpx.cz/uploads/kuba42-0008.png


Kouřím, ale jen když něco je (heh). Dále chlastám jen když se něco děje. Nejsem jak random týpek, co si vezme na večer do postele flašku slivky. Sexuju kde s kým a hlavně když nějakej řidič kamionu u mě zastaví na dálnici (samozřejmě vtip).



img.tpx.cz/uploads/kuba42-0009.png


Mezi moje super záživné zájmy patří LANA DEL REY! Dále například jídlo, někdy i sport a hraju na klavír. Knížky jsem doteď nečetl, ale budu muset začít, protože musím mít tu maturitu žejo. Jo a miluju seriál Přátelé <3 Hrdej fanoušek, kterej stál i u jejich "domu". <3333



img.tpx.cz/uploads/kuba42-0010.png


Motto asi nemám. Ale když už, tak Laněny (LANA DEL REY) texty jsou moje motta. Dále miluju svíčkovou (no, ale jsem tak nehorázně vybíravej člověk, že nejím maso, takže jen svíčková jako omáčka) s kofčou <3 (takže až mě třeba sbalíš, tak uvař tohle a jsem tvůj). Styl oblékání mám poněkud zvláštní. Protože by jste si mě spletli s pohřební službou. Nosím převážně jen černý, ale pozor pozor! Jakub nosí někdy i bílé triko (mimochodem, dám Vám radu. Černé oblečení má ten efekt, že udělá optický klam a opticky se budete zdát mnohem hubenější. Tak to zkus a pak se mi vyfoť, dik). Nejoblíbenější barvu mám černou a bílou. Jo a abych nezapomněl, tak poslouchám LANU DEL REY! Hodím Vám sem třeba 5 song od Lany tak, který se mi líbí nejvíce.



LANĚNY SONGY! POVINNĚ PUSTIT!
















img.tpx.cz/uploads/kuba42-0011.png


Minule jsem nějakej seznam nedělal. Ale tak teda když je ten edit, tak se pokusím.


❤️ Darfex ❤️

♛ Will ♛

Skylake

Salazar

Kacka

Koudix

Slavek (sorry slavku, nevim jakej mas nick xd)

Yoistik

Kubon

Fanatik.

Gameluner



(Ještě jenom doplním. Ti lidi, co jsem teď vyjmenoval dokážou i totálně zradit na dno a bla bla... Já nejsem ten typ, co by si vyléval srdíčko. Ale i přes to jsem zavřel oči, na chvíli zapomněl to špatný co mi kdy udělali a napsal jsem je tam)

Mám nějak okno... Dlouho jsem nebyl na serveru, takže kdybych na někoho zapomněl, tak napiš kočko a dopíšu.




_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


Merciiiiiiiii za přečtení vizitky a jestli si ji dočtl až sem, tak jsi mega typeček a borec, protože tohle jsem psal docela dlouho a to ze slohu nemám úplně nejlepší známky. Takže díky, vážím si toho a napiš mi nějakej sexy koment. Až mi bude nejhůře, tak si tady počtu xd <333 MILUJU VÁS!


Stará vizitka před editem
[center]img.tpx.cz/uploads/0001-Úvod.png


Zdravím všechny čtenáře mé vizitky,
kterou bych asi začal jako každý druhý. Představím Vám mé
začátky v GTA.

Tak jako každý jsem nejprve spatřil hru GTA San Andreas (single player) a to kolem roku 2011. Hru jsem hrál málo kdy u sebe doma, ale u mého kamaráda, protože u něj a s ním byla větší sranda než hrát sám. Až kolem roku 2014 jsem si poprvé zahrál GTA SA - multiplayer a to na již neexistujícím serveru. Teprve začátkem roku 2018 hraji stále na serveru Super Pařba, a dle mého to je také nejlepší server. Na žádném jiném serveru nehraji.

Myslím si, že by to k úvodu mohlo stačit a proto se raději přesunu na další část mé vizitky.


img.tpx.cz/uploads/0002-Server-info.png


Jak je slušností, tak se opět představím, ale již virtuálně. Můj nick jste na serveru už možná zaregistrovali. Jmenuji se Kuba42.

Mám nahráno okolo 1100+ hodin. Natož, že tu hraji rok a více, tak si myslím, že je to docela dost. I když nemám rád, když se musím dívat na mé odehrané hodiny, protože to představuje kolik času jsem strávil u počítače.

Můj bankovní obnos ? No ... je to 230 000 000$+. snažím se nespadnou pod těch 200 mega.

Marihuanu jsem před nějakou dobou sbíral, ale potřeboval jsem peníze do black jacku, takže jsem ji všechnu prodal. Stejně jsem tam pak všechno prohrál, tudíž to bylo okolo 160 mega.

Momentálně vlastním dům s číslem popisným Ehm, to bohužel nevím :D. Dům se myslím nachází v LV a jsem s ním spokojen, takže v blízké době nebude na prodej.

Hotel mám když je jen potřeba na druhé auto, takže jen málo kdy.

Na serveru jsou i gangy. To jste si asi všimli, ale nevšimli jste si tam mě. Jelikož neumím ani střílet, natož se s tím chubit v gangu. Takže v gangu nejsem. Prostě mě neberou.

Mezi mé nejoblíbenější adminy patří jako první asi Salazar, a dál vypíšu jen ty oblíbené. Jsou to - , KoLoB, Skylake, Wery, Carbon, Fifa.

Můj nejoblíbenější příkaz je na serveru asi /mise nebo /port.

Oblíbené akce ? Za mě jednoznačně akce smrti, které pořádají OA nebo prostě administrátoři.

Poslední dobou jsem na serveru řešil auta a koupil jsem si určitě infernus. Zatím pro mě vyhrává hlavně u rychlé jízdy. Sice beru cestou každou lampu, ale to se časem naučím :D

U nejlepšího zaměstnání zůstanu asi u novináře nebo prostitutky.

Admin Team bych ohodnotil docela dobře, protože dávám 1-.

img.tpx.cz/uploads/003-Web-info.png


Můj nick tu na webu je stejný jako na serveru. Je to Kuba42.

Nebudu tu vypisovat kolik jsem vložil komentářů atd. Na to se můžete podívat TU

Nejlepší screen ze hry bohužel nemám, ale při dalším editu vizitky možná dodám.

img.tpx.cz/uploads/004-Osobní-info.png


Opět je slušností se představit. Takže asi začnu tím, že se jmenuji Jakub a příjmení někdo ví a někdo zase ne. Tak bych to asi nechal.

Narodil jsem se v magický den i magické hodiny. Přesněji 22. 11. 2002 ve 22:11 hodin.

Bydlím v Olomoucké kraji v jedné nejmenované vesničce poblíž Olomouce, kde žije +- 2 tisíce obyvatel.

Kamarádů mám tak akorát. Ne moc, ne málo. Bohatě mi to stačí.

Jsem nezadaný, a asi bych nepsal co :D Zeptej se mě.

Studuji na střední škole s maturitou a můj obor se jmenuje "reprodukční grafik pro média". Jednoduše grafik.

Mezi mé jazyky patří nečekaně čeština, slovenština a trochu i tá angličtina no.

Děti jednou chci mít, ale je ještě na to čas.

Bydlím v rodinném domku s tatou a 2 bratry. Asi si říkáte kde mám mamu. Ano mám ji, ale neberu ji tak i když to je pro někoho hrozná představa, tak se snažím ji vymazat z mého života.

img.tpx.cz/uploads/005-Povaha.png


typologie osobnosti se skládá asi z toho, že jsem na 80% flegmatik.

Jsem 100% optimista, který vše bere s optimismem, nečekaně.

Ve společnosti jsem introvert, ale s lidmi, které znám jsem extrovert.

img.tpx.cz/uploads/006-Postava.png


výška je asi 180 cm, přičemž mám odhadem 68 kg.

Barvu očí mám výrazně modrou a jsem blonďák. Dobrá kombinace, ne?

Brýle nosím. Před nějakou dobou jsem je nenosil, ale chci už vidět jako všichni ostatní. Proto už je nosím nonstop.

Na těle chci mít v budoucnosti tetování, na kterém by bylo něco ve smyslu "trust no one".

img.tpx.cz/uploads/008-Závislosti.png


Ptáte se tu na kouření, tak jakože jo, ale málo kdy.

Alkohol si dám málo kdy, protože mi tá chuť prostě nechutná. Jediný co si vždy dám a nepohrdnu tím, je “margarita” z USA, kde jsem se poprvé v životě opil. Jen upřesním-kdyby mě ten večer chytla policie, tak bych měl doživotní zákaz do USA a ihned bych byl deportován do ČR :D Ale co, risk je zisk.

Sex? Mám čas si myslím. Až přijde vhodná doba, tak proč ne.

Především miluji hudbu, konkrétně POP, ale mé další záliby jsou PC, jídlo, SP a i sport.

img.tpx.cz/uploads/007-Zájmy.png


Mezi mé zájmy patří bohužel PC, jídlo a sport. Když mám vše, tak jsem spoko.

Ještě před nějakou dobou jsem hrál závodně stolní tenis, ale ztratil jsem cit v ruce, takže jsem už s tímto sportem přestal. Je to škoda, ale co už. Alepoň nějaké poháry mám.

Knížky bych už pomalu mohl číst... Za 4 roky maturita.

Do mých zájmů patří také mé 2 kočky. Pan Koťátko a Princezna.
A ano, kočku mám doma.

Dále taky nově hraji na klavír, ale jen když mám chuť.

img.tpx.cz/uploads/0009-Styl.png


Moje motto zní "život je úžasný, jen ho musíš pochopit".

Co poravdu nesnáším je vepřové a hovězí maso a proto se stávám pomalu, ale jistě vegetariánem.

Naopak co
miluji je hudba, jídlo a sexy holky. Jsem kluk, ne? To má tak asi každý.

Jak už jsem zmiňoval, tak poslouchám POP.

Moje nej, nej, nejoblíbenější jídlo je svíčková. Samozřejmě bez toho masa. Jen omáčka :D

Oblíbenou barvu mám oranžovou s kombinací bílé..

img.tpx.cz/uploads/010-Friends-list.png


Tady bych asi nikoho radši nepsal, protože bych určitě na někoho zapomněl a to bych nechtěl.
Kdo je můj
FRIEND, tak to ví.

Upravil Kuba42 dňa 16.07.2020 14:06
Anonym
Barvy zajimavý, vizitka se mi líbí
Ani tě moc neznám, tak doufám že se někdy poznáme. Smile
Hodně štěstí v rl tak i v ingame Smile
carbon
Vizitka jednoduchá tak to mám rád ☺️ Dozvěděl jsem co jsem potřeboval. Jako hráč jsi v pohodě. Dá se s tebou dobře pokecat 😂 každopádně děkuji za označení v kolonce “oblíbený administrátor”


Ať se ti daří ve hře, ale hlavně i v reálném životě. 🌈
Kuba42
Citácia
RsT_ napsal:

Barvy zajimavý, vizitka se mi líbí
Ani tě moc neznám, tak doufám že se někdy poznáme. Smile
Hodně štěstí v rl tak i v ingame Smile


Děkuji, taky ať se ti daří ;)



Citácia
carbon napsal:

Vizitka jednoduchá tak to mám rád ☺️ Dozvěděl jsem co jsem potřeboval. Jako hráč jsi v pohodě. Dá se s tebou dobře pokecat 😂 každopádně děkuji za označení v kolonce “oblíbený administrátor”


Ať se ti daří ve hře, ale hlavně i v reálném životě. 🌈


Také mám rád jednoduché, decentní vizitky, ale k věci 😂 Ty si nesměl chybět v kolonce “oblíbený administrátor” poslední dobou jsme si hodně psali a docela mě to i bavilo 😂 Jinak díky za komentář a ať se si taky daří 😉
Upravil Kuba42 dňa 14.06.2019 21:30
MaoS
Velmi si nestravil čas s tou vizitkou :D :D asi si to odflákol, hráča poznám len kus, kedže som videl že pred nedavnom prehral v kasine 100mg asi :D :D
ale inač fajn hráč. :-))
Kuba42
Citácia
MaoS napsal:

Velmi si nestravil čas s tou vizitkou :D :D asi si to odflákol, hráča poznám len kus, kedže som videl že pred nedavnom prehral v kasine 100mg asi :D :D
ale inač fajn hráč. :-))


No, je pravda, že jsem si mohl dat více záležet, ale až budu mít čas a nový PC, tak to udělám lepší :D Jo, a všiml sis dobře :D V tom kasinu jsem projel 160 mega :D


img.tpx.cz/uploads/lanicka02.gif

~ live fast
die young
be wild
and have fun
~

♛♛♛
MaoS
Ešte pamäť mi slúží :D :D
KoLoB
Čau.
Tebe v rámci možností i znám, seš v pohodě kluk a tak, nejsem na slohovky tak se neuraž že tu nepíšu něco na hodinku čtení :D

Vizitka, jako když jsem jí viděl poprvé tak jsem si řekl že je odfláklá ale pak se mi zalíbila. Sice krátká ale tak, co potřebuju, to vím.

Jo a díky za označení v obl. Adminech, cením si toho borče :D
Kuba42
Citácia
KoLoB napsal:

Čau.
Tebe v rámci možností i znám, seš v pohodě kluk a tak, nejsem na slohovky tak se neuraž že tu nepíšu něco na hodinku čtení :D

Vizitka, jako když jsem jí viděl poprvé tak jsem si řekl že je odfláklá ale pak se mi zalíbila. Sice krátká ale tak, co potřebuju, to vím.

Jo a díky za označení v obl. Adminech, cením si toho borče :D


Díky moc, sice se moc ještě neznáme, ale před nějakou dobou už zjišťuji, že si fajn hráč a i moderátor ! V kolonce oblíbeny administrátor si neměl chybět ... Vždy rád poradiš a je s tebou sranda, díky, že si napsal a ať se ti daří jak v SP tak i v reálu :D


img.tpx.cz/uploads/lanicka02.gif

~ live fast
die young
be wild
and have fun
~

♛♛♛
Kacka
Ahoj Kubo, v pohodě seš, a ještě si v mojí firmě takže doufám že se ti u mě líbí. A vizitka hezky udělaná, i když podle hlasu, nebo chovaní jsem myslela že je ti o trošku více :D Jinak, ať se ti daří jak na SP, tak hlavně v reálu! Smile
Kuba42
Citácia
Kacka1997 napsal:

Ahoj Kubo, v pohodě seš, a ještě si v mojí firmě takže doufám že se ti u mě líbí. A vizitka hezky udělaná, i když podle hlasu, nebo chovaní jsem myslela že je ti o trošku více :D Jinak, ať se ti daří jak na SP, tak hlavně v reálu! Smile


Ahoj Kačí, děkuji za kladnou odpověď ;) Ve firmě se mi moc líbí, ať už je to jenom kolektivem tak i misemi. Podle hlasu si nemyslím, že by mě dělal dospělejším, ale díky :D Ještě jednou děkuji, a už se nemůžu dočkat až zase sednu k PC a uděláme convoy, at se ti taky daří v SP tak i v reálu Smile


img.tpx.cz/uploads/lanicka02.gif

~ live fast
die young
be wild
and have fun
~

♛♛♛
Lukin_
Zdravim tě Smile

Tebe jako hráče jsem zpozoroval už dřív :D Myslím, že si byl i u Kačky ve firmě se mnou, ale nejsem si jistý :D Problemy spolu nemáme, protože se nebavíme nějak extra. Ale vše se dá změnit Smile
Vizitka pěkná, jednoduchá, informace jsem se dozvěděl.
Hodně štěstí na SP, ale důležité je hlavně v RL Smile Měj se
Klikni na obrázek a zobrazí se ti moje vizitka!

img.tpx.cz/uploads/Podpis_lukin2.PNG
Kuba42
Citácia
Lukin2000 napsal:

Zdravim tě Smile

Tebe jako hráče jsem zpozoroval už dřív :D Myslím, že si byl i u Kačky ve firmě se mnou, ale nejsem si jistý :D Problemy spolu nemáme, protože se nebavíme nějak extra. Ale vše se dá změnit Smile
Vizitka pěkná, jednoduchá, informace jsem se dozvěděl.
Hodně štěstí na SP, ale důležité je hlavně v RL Smile Měj se


Díky za to, že si mi moji vizitku ohodnotil kladně. Cením si toho Smile Jo s jinak jsem s tebou byl ve stejné firmě jako s Kačkou. Jak říkáš, nebavíme se, ale vše se dá změnit. :D
Tak ještě jednou díky, a ať se ti taky daří jak ve hře tak i v reálu ;)


img.tpx.cz/uploads/lanicka02.gif

~ live fast
die young
be wild
and have fun
~

♛♛♛
WeWeRicKa
Pekná jednoduchá vizitka Palec nahoru.. Dobre sa číta..
Na sv. ťa registrujem ako veľmi kvalitnú prostitútku, výborné služby na jednotečku :D
Citácia
Co poravdu nesnáším je vepřové a hovězí maso a proto se stávám pomalu, ale jist vegetariánem.

Naopak co miluji je hudba, jídlo a sexy holky. Jsem kluk, ne ? To má tak asi každý.
Oblíbenou barvu mám oranžovou.

Tieto všetky veci máme rovnaké tak dúfam, že dakedy popíšeme/pokecáme kámo :D..
Veľa šťastia, hlavne v škole šefino Jojo
Kuba42
WeWeRicKa – Díky, moc si toho vážím, že mi někdo kladně ohodnotí vizitku. Hned je lepší pocit. A ano, jsem vysoce kvalitní prostitutka :D Někdy určitě popíšeme nebo pokecáme. Už se těším.
Ještě jednou díky. S pozdravem Kuba42 Smile


img.tpx.cz/uploads/lanicka02.gif

~ live fast
die young
be wild
and have fun
~

♛♛♛
vajcak
Wcs
Vizitka pekná nadpisy celkom ok nech sa darí na SP aj RL
DangerRMV
Vůbec nevím kdo jsi a tvůj nick vidím poslední dny poprvé v životě a to máš nahraných přes 600 hodin, ale tak vizitka je pěkná, jednoduchá, zkrátka dobrá.
Salazar
Ahoj Kubo, nastal čas ti okomentovat vizitku. Musím říct, že je krásně sepsaná, upravená a super barvy. Sice jsem již skoro vše o tobě věděl, ale člověk si to alespoň zopakuje :D. Seš super fajn bezproblémovej kluk, když potřebuju, tak mi pomůžeš, luxusní pokec vždycky s tebou. Mnoho jsme toho na serveru spolu zažili. Mrzí mě, že to teď není nejlepší, ale já věřím, že zase bude, ale to už záleží na tobě.. Každopádně jsem rád, že jsem tě poznal. Momentálně působíš v mé firmě, tak snad to bude ještě hoooooodně dlouho, zatkneme spoustu hříšných duší! :D Cením si označení jako oblíbený administrátor, snad to pořád platí, já bych tě mohl označit jako NEJoblíbenějšího hráče Smile (v budoucnu snad admina Smile). Jsem rád, že tu mám někoho podobného v jídle, taky "nemasař" :D. Kdybys kdykoli cokoli potřeboval, tak se na mě vždy můžeš obrátit, přeji ti hodně štěstí na serveru, ale hlavně v reálu <3.
Kuba42
drb - Díky, nadpisy ještě někdy upravím k lepšímu. Tobě taky přeji vše nejlepší ve hře i v reálu.

Ove8 - Na serveru moc nevystupuji z davu. Doteď nevím jestli to je dobře nebo špatně. Jinak taky moc díky za komentář.
Ať se Ti taky daří jak ve hře, tak u v reálu.

//

Salazar - Bry den preji, nevim co napsat, tak asi napisu dik. Diky za komplimenty k moji egoisticke at uz narcisticke osobe. Diky, diky a diky <3 cením. No ve tvoji firme už nejsem, ale treba jeste budu, co vim. Tak oblibeny admin tam zustane do te doby, dokad nim budes, iq Jakub. Maso zeru jenom kureci, takze hahahaha hm. Tak jeste jednou moje slapkovske slovo - “merci”

Sloučeno 28.01.2020 16:01:
Mega ultra super edit!
Největší za poslední dobu!!!

Čtěte koťata moje <3
Upravil Kuba42 dňa 28.01.2020 16:01


img.tpx.cz/uploads/lanicka02.gif

~ live fast
die young
be wild
and have fun
~

♛♛♛
Kacka
Tyjo Kubíček má Edit, ty moje kočko. Mega originalní vizitka, něco jsem o tobě věděla, něco dozvěděla, jsem hrozně ráda, že se známe. A taky ti děkuji za RP Body co mi dáváš, nebo jak mi kritizuješ mou jízdu :D Ty se ve světě neztratíš, děkuji že jsi mě dole označil. <3 Tak pac a pusu, ty moje kočko Pusa
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasov
5%
Nábory
6 Hlasov
8%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasov
43%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 16