Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Vizitka Salazar!!
_Groot
Zdravím Míšo,
takže jako první bych ohodnotil vizitku.Takže nadpisy super,vizitka je přehledná,jednoduchá-ale dá se v ní dobře orijentovat.No ale zase sem se dočetl více informacích o tobě.Takže sem zase více poučenej kdo je to ,,Salazar,, (nemyslím s filmu! :D .....).No takže sem se dozvěděl jakej jsi z pohledu člověka...a vypadáš sympaticky..připadáš mi i jako fajn ,,kolega,,na instagramu SuperPařby...i přes psaní...takže hodnocení vizitky... 10/10 Smile .
Takže sem rád že sme si začaly osobně psát a že sem tě poznal takhle přes SP.
Takže se asi rozloučím,měj se..... Tomíček :D
PS:Těším se na léto než půjdem na pivo! :D
Kuba42
Takže Michale, vizitka se mi vcelku líbí natož, že si ji dělal ty Kappa. Nadpisy ladí spolu s textem a je vidět, že sis dal na to záležet. Ale chtělo by to edit. Hlavně v téhle části ->

Citace
Sexuální orientace: Heterosexual

Kappa

Nee, ale teď fakt. Si jeden z lidí, komu na SP můžu věřit, nehledně na to, co mu řeknu, takže si toho važ :D Jsem rád, že si nepíšeme jen přes pm, ale taky i jinde, protože s tebou si musím psát nonstop, protože se taky s tebou dá psát a na nic si nehraješ. Celkově jsem vůbec rád, že tu furt hraješ. A taky tu budeš hrát ještě hodně dlouho doufám, protože bez tebe by server upadal. V tvojí firmě taky doufám zůstanu dlouho, tak se o mě postarej. Nejsem na slohy, tak se nenaser, ale doufám, že jde alespoň poznat, že jsem se snažil Sad Tvoje atmynovani je slušný a odvadíš dobrou práci. Nikdy se na nikoho nevykašleš a snažíš se pomoct jak to jen jde.

Jak vidím, tak taky nejsem jedinej koho si pozval na pivo :D Tak to joo, budu se těšit. Ať se ti daří ty náš atmyne jak ve hře, tak i v reálu a kup i někdy los pro mě ať taky někdy vyhraju slušnou a velkou částku. Doufám, že si budeme psát i nadále jak je zvykem.




img.tpx.cz/uploads/lanicka02.gif

~ live fast
die young
be wild
and have fun
~

♛♛♛
Salazar
Mine- díky moc, jsem rád, že máš na mě takový názor, taky jsi v pohodě. Určitě bych tě zase rád někdy viděl ve firmě! :D Taky ať se daří!

Hory- díkes za koment, taky mě to překvapilo, že bydlíš za rohem :D. Jsem rád, že jsem tvůj oblíbený admin, snad to tak i zůstane, ty jsi taky v pohodě hráč, jen někdy zlobíš! :D Ty mě budeš říkat chlastač? Tys do sebe to pivko hned hodil :D

Tomiik- děkujuu, takhle hezky si mi ohodnotil vizitku, nyní toho o mně víš mnoho :D. Jsi taky moc fajn, jsem rád, že jsem tě poznal Smile. Pivko určitě dáme i s Kubou, musíme! :D

Kubaaaa- Jakube co to je jako za větu?!! Na to, že jsi jí dělal ty? Co tím jako chceš říct frajere :D . Edit semtam udělam viď, ale neraď mi já vím, co se musí editovat :D. Děkuju mooc za koment, potěšil si mě a moooooc :3. Jsem strašně rád, že na mě máš tenhle názor, doufám, že tomu je tak i teď. Vše, co si myslím o tobě tu psát nebudu, protože jsem ti to nyní napsal k tvé vizitce :3. Los koupíme spolu a vyhrajeme ještě větší prachy než sem vyhrál :D.
Kompix
Ahoj Salazárku,Jsi fakt dobrý Admin,taktéž i hráč,na SP jsem ti mohl pomáhat,za což ti velmi děkuji,co k vizitce? hezká,stručná,a krásně se četla,s tebou jsem nikdy neměl a nemám problém a jsi pohodový hráč i admin,je s tebou sranda akorát na SP nějakou dobu nepříjdu(Perma Ban :D)
Samozřejmě jsi Můj Oblíbený Admin sice Oblíbených Adminů mám dost,ale patříš k jedním z nich! :D
kdybych měl šanci ti zase pomoct až budu na serveru tak se mnou určitě počítej :D Asi už nemám co více napsat Takže,Díky že jsem ti mohl pomáhat a bylo to s tebou super!

Přeju ti hodně štěstí a vše nejlepší na SP i v reálu Smile

Jojo Díky *Hraju*
>>> <3 Petacz <3 <<<
Salazar
Čau Peto, děkuji ti za komentář k mé vizitce, jsem rád, že se ti líbí. Cením si, že mě bereš jako oblíbeného admina, buh ví, kolik jich je oblíbených :D. Ty kdybys nebyl hloupej a vždycky si to nepokazil, tak bys mohl normálně hrát, ale ty to musíš zkazit :D. Jestli někdy dostaneš šanci, tak toho využij a už nedělej kraviny! :D Taky hodně štěstí v reálu a možná někdy na SP :D.
Tazzy
Čau párku, tebe znam na serveru už hodně dlouho, dokonce si pamatuji jak jsme s antivirem po tobě šli :D. Jsi pohodovy administrator ,ktery mi vzdy se vsim pomuze, patris u mě do topky s administratory. Ale jinak vizitku máš pěknou, dozvedel jsem se o tobe samích novych veci, hodne stesti na sp i v rl ;)
Woxri
Cus misus ? :D super vizitka dobre zbarvena a prehledna :D. at se ti dari irl i na SP :D
Barty
Nemám zde ještě žádný komentář, tak to musím napravit!
Jsem velice rád že jsi na postu řadového Administrátora jelikož se tam velice hodíš a Admin Tým tvojí prací velice pěkně doplňuješ. Všechno řešíš s klidnou hlavou a správně. Jsem rád že si občas napíšeme jelikož jsi fajn člověk se kterým si myslím se dobře i popovídá. Smile

Co se týče vizitky, je pěkně sepsaná, obsáhlá. Nadpisy a barvy k sobě ladí takže za mě supr. Tímto ti přeji aby se ti Míšo na Superpařbě dařilo ale především v reálném životě! ;)
Spidzer
Koukám, že jsem se taktéž ještě nevyjádřil. V podstatě ale mohu souhlasit se vším, co napsal Barty. Chladná hlava se projevuje nejen na serveru, ale i v žádostech o UB, ačkoliv jich není tolik. Rozhodně fungující a schopný člen AT, neskutečně vstřícný a milý člověk. Ale jen ta lenost občas.... :D No, kdybys nebyl v AT, napsal bych úplně to samé jako u hráče Nuca, kde se taktéž nedalo nic jiného než chválit.

Co se týče firmy, kam jsem byl přijat, budu dělat co se dá. Majitel firmy je schopný a zkušený v jobu, ale firma samotná už je kapku slabší, co se týče kolektivu. Vše se ovšem dá vyladit, pokud nebudu právě já ten, kdo bude chod firmy narušovat. Máš jí již dlouho, tak třeba ti vydrží po mém nájezdu :D (ale jen tak se mě nezbavíš! rofl)

Dále jsi mi nabídl pomocnou ruku u jednoho projektu, který bude brzy představen hráčům. S takovým člověkem je radost spolupracovat Smile

Vizitku není třeba nějak zvlášť komentovat, tam jde opravdu vidět, že se lenost neprojevila :D

Suma sumárum, jsem opravdu rád, že jsem tě poznal. Pokračuj dál ve své práci. Peckaaaa
Czech_
Čau kolego MichaleHi
jsi celkem šéf, jak v osobním životě tak i ve hře. Občas mě štveš, když se mi směješ, ale až budu mít cestu okolo určitě dostaneš přes čumák :D Jinak tebe znám už mega dlouho a vždy si byl pohodový a velmi všímavý typek Kappa takovej predátor. Z Jakubem ti ukážeme, že ta tvoje lenost je opravdu na ranu, a přinutíme tě pracovat. Jakub má z dálnice zkušenosti totiž, takže to bude snadné. Jinak furt nechlastej a neuč se tolik ty šprťáku. Doufám, že tu tvoji firmu nebudu muset pořád zachraňovat Smile a někdy ji konečně rozjedeš.

Vizitka celkem ujde na to že jsi línej vepřík. Informace už dávno vím, ale i tak jsem si to rád pročetl a zasmál se nad něčím kde si přilepšuješ. Víš, že se lhát nemá, tak to aspoň editni někdy.

S láskou tvůj boy přítel Czech. Ooooh
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
Salazar
Jůj tu mám hodně nových komentů a bez odpovědi. To musím napravit :D.

Tazzy - Nazdárek párečku, děkuji ti za tvůj koment, který mě potěšil. Nojo s Antim jste mě někdy opravdu zlobili :D . To byly časy :D. Jsem rád, že jsi spokojen semnou jako administrátorem :D. Já zase můžu říct o tobě, že jsi v pohodě hráč, s kterým nejsou problémy :D. Hele ať se ti daří jak v reálu, tak na SP :D.

Woxri - Woxríí, jsem rád, že se ti má vizitka líbí. Taky s ní bylo pěkné práce! :D V současné době jsi u mě ve firmě, tak doufám, že ještě dlouho budeš! Jsi fajn člověk. Děkuji ti za koment a ať se daří! :D

Barty- Ještě, že jsi to napravil. Přeci tvůj koment zde nesmí chybět! :D Takové chvály od tebe :D. Zasloužím si to? :D Děkuji ti za komentář a jsem rád, že mě máš rád jako admina a člověka. To samé mohu říci já o tobě. Jsi fajn kluk, s kterým se dá dobře popovídat. Třeba se jednou potkáme i v tom AT :D. Taky ať se daří :D.

Spidzer- Velká škoda, že tě již na serveru nepotkávám. Byl jsi fajn člověk a pomocník ve firmě. Každopádně ti děkuji za komentář. Je hezké číst takové chvály na mě :D. Doufám ,že to vydrželo až do současné doby. Línej trochu jsem, to musím přiznat a říká mi to více lidí :D. Měl jsi dobrý nápad s loterií, jen bohužel teď je chvíli neaktivní, tak ji třeba zas někdy rozjedem. Ať se daří :D

Czech- Konečně tu mám také koment od tebe. Tak hezky jsi začal, a pak si to zkazíš tím, že mě chceš bít Sad. Už se tedy těším na naší bitku, kterou na 100% vyhraju :D . Děkuji ti za krásný koment a milá slova v něm. Další, který říká, že jsem líný. No toto.. Ani ty mě nepřinutíš být více pracovitý :D. Tak chlastání je teď v pohodě, když jsou zavřené hospody :D . Učit se musím, protože MOŽNÁ budu maturotvat. Uvidíme, jak to letos s maturitami dopadne no :D . O firmu se teď nemusíš strachovat. Už jí mám full a aktivita je dobrá, tak snad to dlouho vydrží. Jsi v pohodě člověk ,který mi pomáhá a toho si cením. Tak ať se daří! :D
Kacka
Míšo, opravdu pěkná vizitka, vše co má být tam je. Nějaké informace o tobě vím, něco dozvěděla, hlavně ti přeji, abys zvládl v pohodě tu maturu, ale jelikož si šikovný, tak to zvládneš! Smile Jinak jako admin si v pohodě, tak hodně štěstí na SP, ale hlavně v tom reálu! Pusa Smile
Jertn
gratuluji k postu administrátora, hodně štěstí s touto funkcí, přesouvám vizitku mezi administrátory


img.tpx.cz/uploads/tvtwixxxx.jpg

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28775


ty na mým levlu? leda ve snu...
Ladislavxd7
Pěkná vizitka, za mě jsi v poho člověk a adminGood job!
img.tpx.cz/uploads/ezgif-5-4cbecbca55.gif
Detrix
Cauky Misane
Vizitka se mi libi. Vse potrebne tam je.
Super kolega a kamos. :D Sranda s tebou je.
Snad se pozname i osobne:D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=35575
Hendy
Zdravim te Salazari aka veliteli! Jak je tohle mozny, ze jsem ti tady jeste nenapsal komentar? No tak to musime napravit. Si hrozne dobrej klucina, vazne te mam rad a za mne byla topovka, kdyz jsi byl hlavni administrator! Hrozne hrozne moc jsem te obdivoval, jak to vsechno zvladas a taky jsem hrozne obdivoval tvuj pristup, kez by bylo vice lidi s takovym pristupem. Mrzi me, ze uz tenhle post nezastavas Sad Tak mozna nekdy zase, ale nikdy nezapomenu na ty spolecne stravene chvile jako kolegove, bylo to supr! Jooo

PS: Doufam, ze to neberes pouze jako oneskorenej aprilovej zertik, ja to totiz myslim vazne. Srdce
destiny-
Zdravim te Salazari aka veliteli! Jak je tohle mozny, ze jsem ti tady jeste nenapsal komentar? No tak to musime napravit. Si hrozne dobrej klucina, vazne te mam rad a za mne byla topovka, kdyz jsi byl hlavni administrator! Hrozne hrozne moc jsem te obdivoval, jak to vsechno zvladas a taky jsem hrozne obdivoval tvuj pristup, kez by bylo vice lidi s takovym pristupem. Mrzi me, ze uz tenhle post nezastavas Sad Tak mozna nekdy zase, ale nikdy nezapomenu na ty spolecne stravene chvile jako kolegove, bylo to supr! Jooo

PS: Doufam, ze to neberes pouze jako oneskorenej aprilovej zertik, ja to totiz myslim vazne. Srdce


Bacha, hendy podla discordu ma rad chlapcov! Inak k salazorovi mam len to, ze si frajer admin, dodrzujes adminsky kodex tak sko sa patri a si prikladom hracom!!!
Upravil/a destiny- dne 04.04.2024 00:42
rmvecko8
za mě nejvetsi borec co tu kdy žil a pro mě vudcovsky vzor co se týče zabijeni teráků!!! jen tak dal chlape ty to jednou dotahnes na majitele serveru pro mě jsi fakt hrdina
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasů
5%
Nábory
8 Hlasů
9%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
14%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
14 Hlasů
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
40 Hlasů
44%
PC Poradna
4 Hlasů
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
8%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 10