Informace o serveru
Číst diskuzi
Nadpisy vizitka, avatar, podpis, server stat.
|
|
WEYN |
Přidané 30.11.2018 16:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 96
Založený: 22.12.15
|
Ahoj, hledam schopneho grafika, ktery by si udelal cas a dle me predlohy zpracoval par jednoduchych obrazku. Na vetsine bude muj nick nebo logo se sawnama. Takze nic tezkeho. Vic ifno. pomoci pm tady nebo kontakt na facebooku - Dominik Jurek ODMENA 50.000.000 |
|
|
Rich |
Přidané 30.11.2018 18:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
WEYN |
Přidané 30.11.2018 18:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 96
Založený: 22.12.15
|
Rich pekne pekneee : server info , osobni se sawnama a nejaky pozadi tmave barvy ? + avatar v tmave barve ? aby to ladilo ? odmena jista ![]() |
|
|
Rich |
Přidané 30.11.2018 22:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Nadpisy: Avatar: Podpis: Pekný večer. S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
reinz |
Přidané 29.12.2018 13:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 688
Založený: 23.04.12
|
neaktivni, lock
![]() |
|
Přejít na fórum: