Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Nadpisy vizitka, avatar, podpis, server stat.
WEYN
Ahoj,

hledam schopneho grafika, ktery by si udelal cas a dle me predlohy zpracoval par jednoduchych obrazku. Na vetsine bude muj nick nebo logo se sawnama. Takze nic tezkeho. Vic ifno. pomoci pm tady nebo kontakt na facebooku - Dominik Jurek

ODMENA 50.000.000
Rich
img.tpx.cz/uploads/weynbyrich1.jpg

img.tpx.cz/uploads/weynbyrich2.jpg

img.tpx.cz/uploads/weynbyrich3.jpg

img.tpx.cz/uploads/weynbyrich4.jpg

img.tpx.cz/uploads/weynbyrich5.jpg

S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
WEYN
Rich pekne pekneee : server info , osobni se sawnama a nejaky pozadi tmave barvy ? + avatar v tmave barve ? aby to ladilo ? odmena jista Smile
Rich
Nadpisy:

Podpis:

Pekný večer.
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
reinz
neaktivni, lock

img.tpx.cz/uploads/reinzbotexe.png
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
21%
Skyrace
12 Hlasů
23%