Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Rich
Tearsko
Citácia
25.5.2019 Tears napsal:

Tak kvalitu rozhovoru komentovať netreba, tá je konzistentná.
Čo sa týka Richa, patril som tiež k ľudom ktorí ho nemali radi pre jeho správanie v minulosti.
Škoda že sa tu ale nevyjadrujú práve tí hráči, ktorí ho nevedia prekusnúť v AT :D. Akonáhle majú možnosť sa vyjadriť k niekomu jendotlivo tak sú pozaliezaní.

Pradoxne tak málo času stačilo, aby som opäť zaujal voči Richovi negatívne stanovisko. Jak na základe predvedeného výkonu, tak osobnou komunikáciou. Ďalej to radšej ani nejdem rozvíjať. *MIMCO*
Warning
Super rozhovor.

Citácia
Terz, jasné AT je zlý. Pekne si sa odvďačil za ten pUB. ;)

To, že dostal pUB znamená, že teraz nemôže kritizovať AT?

A k samotnému Richovi... Človek by si možno aj povedal, že fajn chalan keby nebol tak premotivovaný, akčný a niekedy viac rozmýšlal. Pre mňa je to zatiaľ robot v AT, ktorý trestá striktne a nekompromisne podľa harmonogramu bez rozmýšlania. Potrpí si na rešpekte, ktorý si takto však nevybuduje. Mal by si tú hru viac užívať a nie trestať každú hovadinu a kolektovať čísielka v statoch, ktoré sú aj tak na hovno.

Inak celkom zdielam názor užívateľa billy.
Ruda
Nejprve pochválím rozhovor, je vidět že Ondrah ví co dělá.

Po přečtení toho rozhovoru mi přijde že se Rich snaží být na sílu dospělý, moc vážný atd. což se podle komentářů projevuje i v jeho funkci administrátora. Je ti 15 chlape, tak si trošku užívej a neber všechno tak seriozně.
Z vlastních zkušeností a pobytu v AT vím že kdokoliv tvrdil že "hráči ho nemají rádi protože dělá práci dobře" nebo XY dalších důvodů tak byl ten člověk jen prostě naprostej retard kterej si za to v 99 % případů mohl sám.
Pokud Vás většina hráčů nemá ráda tak začněte u sebe, než abyste hledali důvody proč Vám někdo tu funkci závidí a proč je chyba na straně hráčů.

Věta že "AT je profesionální" mě jen utvrdila v tom, co jsem napsal, tohle by měli hodnotit hráči a ne ty, jako člen AT, působí to na mě jako jedno velké pochlebování.
Co se týče toho že "každý by měl věřit v boha" - v tom s tebou musím nesouhlasit, ale narozdíl od tebe ti nebudu podsouvat můj názor.

Nevím, mám z toho na první pohled extrémně nepříjemný pocit a Rich mi je vrcholně nesympatický, takový Nazi admi který dostal nějakou moc a považuje se teď za poloboha, troška pokory by ti neuškodila, ty si úplně stejné hov*** jako ostatní hráči, jen máš pár příkazů navíc.
Působíš arogantně, nepříjemně a s takovýhle přístupem si ve hře i v životě vylámeš držku, nepovyšuj se tak na ostatní a určitě to bude lepší.
Kdybych byl hl. admin tak takového člověka bych určitě nepřijal, je sice fajn že to bereš zodpovědně, ale Nazi admins je fakt to poslední co by SP v současné době potřebovala.
Ale hej, je ti 15, každý z nás byl **** když mu bylo 15, věřím že z toho (teda spíš doufám) vyrosteš a trošku změníš pohled na svět.
Upravil Ruda dňa 06.06.2019 05:01
Teczka83
Hráče neznám, ale rozhovor super. Líbí se mi na začátku ty uvozovky. Celkové jsou tvé rozhovory čitelné. Good job!
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
16 Hlasov
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
9 Hlasov
22%
Ano, těším se na gaučové trenéry
7 Hlasov
17%
Ne
5 Hlasov
12%
Ne, dopadne to jako každý rok
4 Hlasov
10%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 18