Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Žádný předmět
|
|
| RedBull |
Přidané 27.05.2013 19:52
|
![]() Příspěvků: 7
Založený: 01.02.13
|
Váš nick na serveru: RedBull Odehrané hodiny na serveru: 200+ Váš bankovní obnos:6mega Nasbíráno marihuany: 0 ![]() Vlastním dům číslo: nevlastním Vlastním hotel číslo: nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nemám gang Můj oblíbený administrátor: RedGinger,Nikolaftw Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill /radioonline Můj nejoblíbenější event serveru : Drift-Poust Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Kopec,Tuning Mé oblíbené vozidlo: Sultan,Jester Má oblíbená práce na serveru: Terorista Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : 1- Váš nick na webu: RedBull Vloženo komentářů : newm Vloženo příspěvků ve fóru : vela ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: nemám Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video : zatial žiadne Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : nemám žiadnu tému ![]() Vaše osobní stránka Jméno: Peter Příjmení: Netreba Datum narození: 16.2.1998 Věk: 15 Kontakty: skype expert.svk Kraj : Košický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Vela Stav : Zamilovaný ![]() Zaměstnání (: Student Vzdělání: Základné Jazyky: Slovenčina,Angličtina,Nemčina Děti : chcem mať Kde bydlím : V byte S kým bydlím : S rodičmi Sexuální orientace : Heterosexuál Poznámka : Milujem kone DDDDDDDDDDDDDInformace Vaší povahy Povaha: agresívna občas DDDDDDDPohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní Informace o Vaší postavě Výška: 186 Hmotnost: 59kg Postava: štíhlá, sportovní, Barva očí: modrá Barva vlasů: hnedá Brýle: Občas slnečné Na těle mám: nič Vousy: prales Fotografie (ukažte se nám): Ta čo si DDDDDDDD Závislosti Kouření: ne Alkohol: občas Sex: Ešte neprišiel čas Závislosti: Superparba FB SKYPE Zájmy: Sport: Downhill,Downtown Literatura (zde uvedete žánr):žiadny Hudba (zde uvedete žánr):Rap Zvíře esMůj styl Moje motto: D nemám Moje webová stránka: nemám Životní cíl: Žiť štastný s rodinkou Co nesnáším: Fajčenie Co miluji: PC frajerku Oblíbená muzika: Majk Spirit, H16 Oblíbené jídlo: rysky Oblíbené pití: Energy drinks Oblíbený film: Rýchlo a zbešneto 5 Oblíbená kniha: žiadna Oblíbené oblečení: Monster Energy Triko Oblíbená barva: modrá,zelená,čierna,biela |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.