Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka Sionze
|
|
| Sionze |
Pridané 30.06.2013 18:05
|
![]() Príspevkov: 73
Založený: 28.05.13
|
![]() Vaše serverové informace Váš nick na serveru:Sionze Odehrané hodiny na serveru:110 Váš bankovní obnos: Proč řikat když ho furt utrácim Nasbíráno marihuany:9g Vlastním dům číslo: 234 Vlastním hotel číslo: Žádný Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Žádném Můj oblíbený administrátor: zde výběr: Xena a Anti Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/kill,/ls,/mise 1 Můj nejoblíbenější event serveru:Závody Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Pitrásův Závod Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Terorista Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2+ Vaše webové informace Váš nick na webu: Sionze Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 100+ Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Vaše osobní stránka Jméno: Roland Příjmení: ![]() Datum narození: 14.7.1997 Věk: 14 Kontakty: Mobil:731038746 Kraj: Liberecký Kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodněéěéěé moc ![]() Stav: Zadaný Zaměstnání: Neuvedeno Vzdělání: Neuvedeno Jazyky: Čeština,Angličtina a trochu Němčina Děti: Chci mít *MIMCO* Kde bydlím: V málé vesničce S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Johnny není in ![]() Informace Vaší povahy Pohled na svět: Optimista Moje povaha: Aktivní Informace o Vaší postavě Výška:172cm Hmotnost:42kg Postava: Hubená Barva očí: Modrá Barva vlasů: Rezavá Brýle: Jo někdy ale zrcadlovky,jinak nepotřebuju Na těle mám: Nic nemám Vousy: Ne Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: Nikdy Alkohol: Nikdy Sex: Jsem moc mladý ![]() Závislosti: PC a Konzole Vaše zájmy a co máte doma Zájmy:Sport,PC,Konzole atd. Sport:Basket a Florball Literatura: Celkem dobrá Hudba: Hip hop a Dance Zvíře: Pes a had Můj styl Moje motto: Nědělej si nepřátele Moje webová stránka: sionze.8u.cz Prozatím prototyp Životní cíl: Dosáhnou něčeho velkého Co nesnáším: Buzeranty a Šikany Co miluji: Svoji holku Oblíbená muzika: Dance style Oblíbené jídlo: Hamburger Oblíbené pití: Redbull Oblíbený film: xXx Oblíbená kniha: Hororové Oblíbené oblečení: Hip Hop Oblíbená barva: Černá Upravil Sionze dňa 25.10.2013 14:01 |
|
|
|
| Sionze |
Pridané 30.06.2013 18:11
|
![]() Príspevkov: 73
Založený: 28.05.13
|
Doufám že se vám bude líbit
|
|