Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Shenny
|
|
| CzShenny |
Přidané 18.07.2013 11:09
|
![]() Příspěvků: 7
Založený: 24.08.12
|
"Jsem ambiciózní perfekcionista s pořádnou dávkou charisma a trochou toho humoru." SERVER Váš nick na serveru: Shenny Odehrané hodiny na serveru: Stále stoupají.. Váš bankovní obnos: Čím dal větší.. Nasbíráno marihuany: Nesbírám ![]() Vlastním dům číslo: 783 Můj oblíbený administrátor: CzSK Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv, /ls, /sf Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz Mé oblíbené vozidlo: Jester Má oblíbená práce na serveru: Pilot Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: Zatím nemám dostatečné zkušenosti s administračním týmem. OSOBA Jméno: Martin Datum narození: Září 8 Věk: 16 Skype: poldatomas E-mail: Martin.Shenny@gmail.com Kraj: Moravskoslezský Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: Studuji technický obor Jazyky: čeština, angličtina, vlastní jazyk Sourozenci: Mám 2 bratry Kde bydlím: Vesnice, Rodinný dům S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál POVAHA Povaha: Sangvinik + Flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvertní Moje povaha: zábavný, drzý, charismatický, ambiciozní, perfekcionista, nacionalista POSTAVA Výška: 185+ Hmotnost: 70+ Postava: Sportovní Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá ZÁJMY a ZÁVISLOSTI Sport: PC, Spaní, Florbal, Rybaření Kouření: Ne Alkohol: asi Ne PC: asi Ano Internet: Určitě Ano MŮJ STYL Moje motto: "Rozhodnutí dělej se svým přesvědčením, nenech se zmanipulovat dobou, lidmi, nebo penězi." Moje webová stránka: DaGamer Životní cíl: Dostat se do nejvyšší vrstvy společnosti. Co nesnáším: Své zrcadla Co miluji: Sexy Ladies Oblíbené jídlo: Svíčková Oblíbené pití: Voda Oblíbený film: Gladiátor Oblíbený filmový žánr: Akční Thriller Oblíbená píseň: ♫ Soundtrack - Gladiator - Now We Are Free Oblíbený hudební žánr: Soundtrack Oblíbená kniha: Nikolaj Vasiljevič Gogol - Revizor Oblíbený literární žánr: Návod Oblíbená barva: Zlatá Oblíbená čísla: 7 a 10 ... Budu rád za jakékoliv otázky na mou osobu, díky Salute
Upravil/a CzShenny dne 18.07.2013 12:27 |
|
|
|
| BlueDevill |
Přidané 18.07.2013 12:31
|
![]() Příspěvků: 267
Založený: 04.01.13
|
Pekna vizitka, vyzeraš na dobreho hráča
|