Informácie o serveri
Čítať tému
|
[Vizitka]YoungMan
|
|
| MGKiller |
Pridané 30.08.2013 20:46
|
![]() Príspevkov: 21
Založený: 01.06.13
|
Váš nick na serveru:YoungMan Odehrané hodiny na serveru:97 (po návrate) Váš bankovní obnos:1 MG Nasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo: 771 Vlastním hotel číslo: - Momentálně jsem šéfem/členem gangu:-Niggas With Attitude Můj oblíbený administrátor: Pixel, CzSk, Sk[RsT], Ameli1, Ruda Kral, Wendis, Domino Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /info Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): /zavod Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning Mé oblíbené vozidlo: Sultan, Elegy, Savanna, Stafford, Sabre Má oblíbená práce na serveru: Právnik,Rybár, vojak Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):1 Vaše webové informace Váš nick na webu:MGKiller Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick):4 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 15 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:--- Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:--- Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):--- Vaše osobní stránka Jméno:Martin Příjmení:Galko Datum narození: 11.12.1994 Věk:18 Kontakty:martin.galko - skype Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Trenčiansky Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Velmi vela Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student, Brigádnik Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní, na maturite sa pracuje Jazyky: Angličtina, němčina,Slovenčina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno):chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Som späť a SP je naj server ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, klidny, naslouchavy, nervózní, Informace o Vaší postavě Výška:183 Hmotnost:74 Postava: Akurát ![]() Barva očí:Hnede Barva vlasů:Hnede Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Nic ![]() Vousy: Vousy oholené Fotografie (ukažte se nám):Časom Závislosti Kouření: Ne Alkohol: s Mírou, i bez Míry, Sex: Jak kdy Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, móda, muzika, pc, hry, sex, škola, sport, televize, jiné. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy omáce práce , AutoSport:Futbal Literatura (zde uvedete žánr):--- Hudba (zde uvedete žánr):Všetko ![]() Zvíře: PEs ![]() Můj styl Moje motto: Do riti , do huby , a domou ![]() Moje webová stránka:---- Životní cíl:Normálna robota ![]() Co nesnáším:školu Co miluji:Volno Oblíbená muzika:Foo Fighters Oblíbené jídlo:Sviečkova na smotane Oblíbené pití:Cola, minerálka , Jack Daniels Oblíbený film:Nedotknutelny, Zem bez zákona Oblíbená kniha:Knight Rider - ine som necital Oblíbené oblečení:Rifle , Kosela , Kozenna bunda ![]() Oblíbená barva:Biela
Upravil MGKiller dňa 06.11.2013 18:35 |
|
|
|
| TheMajo |
Pridané 30.08.2013 22:18
|
![]() Príspevkov: 1073
Založený: 13.01.13
|
Pamätam si ťa hral si tu ešte pred 2 rokmy.
|
|
|
|
| herkulles |
Pridané 30.08.2013 22:22
|
![]() Príspevkov: 112
Založený: 05.04.13
|
nechces sa s tou vizitkou este nejako pohrat ? trocha farieb tam dat. je taká... biela
|
|
|
|
| MGKiller |
Pridané 01.09.2013 11:32
|
![]() Príspevkov: 21
Založený: 01.06.13
|
the majo je to možne a som tu zas vsetko odzovna .. 0 na ucte ![]() herkulles : pohram len sa mi nechce teraz
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov