Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
• Skylake vizitka •
Octavia
Citace

Oktávkaa - To je přesně to, co jsem nechtěl. Jsme kamarádi samozřejmě!! Jinak děkuji za komentář a pochvalu. Smile
myslel jsem to ze srandy vole :D
img.tpx.cz/uploads/octavkapodpismik.gif
Ad4M_
Čau Adame!
Nějakou tu dobu se už známe, takže si dovoluji říct, že jsi dobrý člověk, dobrý admin a hlavně dobrý kamarád. Přeji hodně štěstí jak v životě, tak ve hře. Dáme si jedno nee?
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=26774

i.imgur.com/WHTT459.gif
fanatykk
NO NAZDAR ADAME NO VIZITKA NADHERNA FARBY GUT
TAK DALEJ TI PRAJEM SETKO DOBREHO DO ZIVOTA AJ NA SP LEPSIEHO ATMYNA SVET NESPATRIL
Ember
Ahoj Adame,
No konečne som sa dokopala ti napísať komentár .Vizitka je pekne urobená tak nehovor že je hnusná. Dá sa s tebou baviť , vždy rád pomôžeš . Ale mohol by si ma prestať zabíjať keď sa spawnem pred firmou :D. Tak veľa šťastia a úspechov na SP ale aj v RL.
Skylake
Game - Fuu, říkal jsi, že si připravuješ dlouhou slohovku, ale tak dlouhou a pěknou jsem opravdu nečekal. Za ni ti velmi děkuji a velmi si toho vážím, že sis našel tolik času, abys to mohl sepsat. Děkuju Smile Vrátil jsem se trochu při tom v čase a jen bych ti tady chtěl říct, jsem opravdu rád, že jsme se poznali a vážím si toho. Víc k tobě jsem napsal do tvé vizitky, takže bych to tu nějak nemusel protahovat.

Sabka - Děkuji ti za pěkný komentík Sabko a za pochvalu. Slovensky mluvit občas budu, toho se nezbavíš :D Ten jazyk mám rád a líbí se mi. Za ten komentář ti teda zkracuji zákaz GR o 1 den, snad stačí. :D Víc ti napíšu ve tvé vizitce.

Adam - Čauko Adame! Děkuji ti za komentář.. Taky jsi v pohodě kluk a je s tebou v chatu sranda. Doufám, že se na SP budeme vídat ještě hodně dlouho! Smile

fanatik - Nazdááár Filipe! Děkuju za komentář napsaný CapsLockem, to je takový tvůj imidž v chatu, kterým píšu taky když mám vynikající náladu jako vždy ty. :D Tobě taky přeji hodně štěstí hlavně v tom reálném životě, když už na SP moc nechodíš.

Ember - Ahoj Embeer, jsem rád, že jsi sem konečně našla cestu. Jsi v pohodě holka, dá se s tebou krásně bavit a vždy je sranda. Nikdy jsem se s vámi ještě nenudil. Děkuji za komentář a taky přeji hodně štěstí v reálném životě!

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25261
↑ VIZITKA ↑

| Soukromá zpráva | DC - skylake5588 |

» SuperPařba since «
2016
Salazar
Já tě zdravím Adame, takže dnes je den, kdy dostaneš koment na tvou supr vizitku i od pohodového admina Salazara. Bohužel již se nezařadím mezi první komenty u tvé vizitky, ale stejně zde pár řádků zanechám. Vizitka se mi opravdu líbí, máš ji hezky zpracovanou. Zvolil jsi perfektní barvu, protože my dva máme tu zelenou prostě rádi :D. Domníval jsem se, že tvé vizitky se již nikdy nedočkám, ale on se díky Gamemu stal zázrak. Jsem rád, že mezi tvé oblíbené práce na serveru patří pořád voják (třeba se zase jednou podíváš do mojí firmičky hmm). Většinu jsem o tobě již věděl, ale našlo se i něco nového :D. Zaujal mě i třeba tvůj bankovní obnos. Netušil jsem ,že jsi až takto bohatý. Zřejmě si budeš muset dávat pozor na Jakuba.

Nyní bych zde rád sdělil pár informací k historii našeho poznání. Vlastně ani nevím, kdy jsme se na serveru my dva potkali poprvé. Ty jsi říkal, že jsi byl s bráchou u mě ve firmě. Bohužel si na to již nevzpomínám, protože za tu dobu co hraju, tak jsem měl ve firmě opravdu velké množství hráčů, ale určitě jsi byl profi voják :D. Žádost do AT jsme si podali ve stejném náboru a když jsem četl tvou žádost, tak jsem zjistil, že jsi ze Středočeského kraje a chodíš na gympl. Zajímalo mě, jestli náhodou tě třeba neznám i v reálném životě, a tak jsem ti zkusil napsat. To byl první kontakt s tebou, na který si já vzpomínám :D.

Jsem opravdu rád, že jsem díky blbému hraní hry mohl poznat člověka jako jsi ty. Jsi strašně hodnej, fajn klučina,který má srdce na správném místě. Je s tebou sranda a vždy si s tebou rád píšu. Hodně moc si tě vážím a mohu ti napsat vše, protože vím, že to zůstane jen u tebe <3. Občas mě taky rád zlobíš žejo, oslovuješ mě ošklivě, ale s tím teď máš konec, protože už vím, jaké tě štve oslovení!!!! :D Slovensky jsem tě nikdy neslyšel mluvit, ale určitě by to mohlo být zajímavé. V admin teamu jsme spolu už hodně dlouho a nikdy jsme neměli větší problém. Nevzpomínám si ani na to, že bychom se spolu někdy hádali. Dokonce jsi byl můj učitel kopce smrti, když jsem začínal. Za tu dobu se zde pár hlavních vystřídalo a musím říci, že ty jsi jeden z nejlepších, co tu kdy byl. Ve vizitce tvrdíš, že máš 190 cm, ale určitě máš méně než já, proto jsi tam dal +-, aby jsi nemusel napsat pravdu :D.

Poslední dobou spolu dáváme pohodové večerní akce, které mě opravdu baví. Když to není pohodová akce, tak to není ono prostě :D. Naše společné akce jsou legendární.

Na závěr bych ti rád popřál hodně štěstí hlavně v reálném životě. Vím, že tě brzy čeká maturita a štěstí se ti bude hodit. Pokud by jsi cokoli potřeboval, tak stačí napsat. Já už svou maturitu i přes nelehkou situaci ve světě zvládl, takže ti mohu dát nějaké rady a tak. Myslím si, že po maturitě možná i trošku upravíš vizitku u literatury. Domnívám se, že jak teď budeš nucen číst, tak si četbu zamiluješ :D. Hlavně nepočítej s tím, že maturita nebude! Já jí měl, tak ty jí budeš mít taky!! :D Budu tě muset někdy navštívit na tvé brigádě, abych zjistil, jestli svou práci vykonáváš dobře a nešidíš zákazníky a rovnou zjistím tvé příjmení :D. Adame a jako místo dívání na horory, by ses mohl konečně už kouknout na všechny díly Harrryho!!
MACHYY1
Často nekomentuji vizitky, takže moc nevím co se sem píše, každopádně za mě fajn člověk, znali jsme se ještě z dob, kdy jsi nebyl ani OA, pak jsem přestal hrát a najednou se z tebe stal hlavní, k tomu ti gratuluji.

Práva tě nezměnila, jsi furt stejně v pohodě a za to jsem rád, občas rád vzpomínám na starý Uber a pamatuji si moc dobře, že jsi tam byl už od prvního dne až do konce, co jsme se to rozhodli zrušit. Díky za vše.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=19097
Kuba42
Čauky Ado,

vím, že mi ten koment sem trval nějakou dobu, ale jak je vidno, tak je tady no :D

Vždy vím, čím začínat u ostatních při komentování vizitky, ale u tebe to je nějaký jiný jako! Vůbec nevím čím začít, protože je toho asi moc.

Takže první začnu samozřejmě vizitkou. Máš ji jako hezuu. Ale to mi nějak tak bylo jasný, když jsem se dozvěděl, že si nějakou (konečně) budeš dělat. Jsem věděl, že to nenecháš jen tak odfláknutý, jako tady většina. Nadpisy hezu, obsah (samozřejmě) taky hezu. Sice ti tam někde chybí informace, ale tak řekl bych, že je stejně vím, protože za tu dobu jsem tě nějak alespoň trochu stihl poznat.

A teď k toběěě, na to se těším nejvíc jako! Takže pane hlavní, dovolil bych si tady napsat, že jsi jeden (dá se říct, že úplně na špici) z těch nejchytřejších lidí, co jsem na SP poznal (není se čemu divit, když tam jsou samí ****i). Jsi až moc hodnej (což je dobře, ale v některých ohledech i blbě zejo), milej, vstřícnej (právě kvůli téhle vlastnosti jsem tě poznal) atd atd. Těch kladných vlastností je fakt strašně moc a právě proto jsi pro mě fakt super kámoš (kdo by kdy řekl, že na tak stupidní hře potkám tak někoho úžasnýho). Nikdy v životě ať už se stalo cokoliv, tak ses na mě nevykašlal a dokážu s jistotou říct, že by ses na nikoho nevykašlal, protože to by jsi nebyl ty, takovej, jakýho tě znám. Už jsi zmiňoval u mě ve vizitce, že kdyby nebylo Michala, tak se takhle moc neznáme. Jo, kdyby nebylo Michala, tak nepoznám tak dobrýho člověka, jako jsi právě ty. A to by byla **** velká škoda.
Vím, že když jsme se taky poznali, tak jsi mě neměl moc v lásce a za to se ti strašně moc omlouvám (ani nevíš jak moc mě to sere). Ani bych se nedivil, kdyby jsi mě v té době, když jsem poprosil o ochranku poslal vyloženě do prdele, protože jsem si to zasloužil a ty to moc dobře víš. A právě tohle je ta tvoje až moc velká vstřícnost. Dodnes mám naše první screeny z pm, když jsem tě prosil o tu ochranku a docela jsem se nasmál.

A na závěr.. Doufám, že si s tebou v tom reálu ťuknu s tou sklinkou, ve které bude krabicák a pak se na šrot vypneme z něčeho úplně tvrdýho!

Děkuju ti za úplně všechno, co jsi pro mě udělal.. Přeju ti do budoucna jen to nejlepší a nejkrásnější, protože vím, že si to fakt moc zasloužíš.

A jako poslední bych asi napsal jedno - Merci, za to že jsi. Srdce

www.img.tpx.cz/uploads/61769948-EAB5-499D-A928-316AB166EE1B.jpeg
když se dívám na toho medvěda, tak je ti docela podobnej

Upravil/a Kuba42 dne 23.10.2020 22:20


img.tpx.cz/uploads/lanicka02.gif

~ live fast
die young
be wild
and have fun
~

♛♛♛
UnLii
Zdravím tě Adame,
Vizitka se hodně povedla, tá kombinace barev červené a bílé je prostě top + jsem se dozvěděl vše potřebné, takže obsah splnila.
Znám tě už nějaký ten pátek a za těch nespočet převolaných hodin co spolu máme každý den na discordu jsem si tě hodně oblíbil.
Podle mého názoru si neskutečně skvělý člověk, admin a hlavně kamarád.Kamarádi
Přeju ti všechno jen a jen nejlepší jak v životě tak i ve hře.Pivo
Celkem mě mrzí to, že nejsem napsán ve friendlistu, ale to se snad brzy změní ;)
Poroučim seHi
Skylake
Salazar - Ahoj Míšo! Děkuji ti za krásný komentář, opravdu mě to zahřálo u srdce a i jsem se pousmál. :D Promiň za delší čekání na odpověď, ale neměl jsem na to náladu a na tohle já mám náladu nějak zřídka, stejně jako na psaní vizitky... Sloh tu žádný psát nebudu, protože ten ti spíš napíšu k vizitce, nebo někam jinam. Víš, že tě mám rád a víš, že si tě vážím jako člověka... Jsem rád, že jsem tě tu poznal. Jsi jeden z mála, které mám na SP vyloženě rád. Možná dostaneš už i ten FB, jak tak moc chceš. :D Musíme dát zase společně nějakou večerní akci, dlouho nebyla... :D Děkuji ještě jednou.

Pajda - Čauko, tobě taky děkuji za pěkný komet. Na Uber si velmi dobře pamatuji, jako určitě většina, kteří tu hráli dříve. Ta firma byla super a rád na ty časy vzpomínám. Jako hráč jsi v pohodě, jen ti to občas ulítne... Ale komu ne?

Kubi - Ahooj Kubo! Promiň za delší odpověď na komentář, ale přečti si ho u Salazara, je to to samé. :D Děkuji ti velmi za pěkný koment, který potěšil a udělal mi radost. Tak dlouhý sloh ti tu zde také psát nejdu, protože tobě jsem ho už myslím i napsal a to ve tvé vizitce, takže určitě víš, co jsem ti chtěl napsat. Psali jsme si dost i na FB - to jsi jeden z mála, kdo FB má a to je takový znak důvěry ode mě (aspoň zde na SP). V reálu bych tě rád potkal, rád se s tebou opil, ale sereš mě s jednou věcí. Schválně jestli uhádneš s jakou... Dostal jsem nápad Ještě jednou děkuju moc.

Danny - Ahoj Danko, díky za pěkný komentář. Upřímně ti řeknu, že než jsem s tebou volal na DC, tak jsem si ani nemyslel, že jsi tak fajn člověk. Někdy výbušný, zbytečně agresivní, ale to se dá. Co se týče friendlistu, tak to není úplně friendlist, přesně jak píšu. Jsou to spíš nezapomenutelní lidi, se kterými se znám přes rok a získali si u mě místo v životě. Ale tak kdoví, čas ukáže. *COOOOL*

// + edit vizitky

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25261
↑ VIZITKA ↑

| Soukromá zpráva | DC - skylake5588 |

» SuperPařba since «
2016
Jertn
Gratuluju k povýšení na hlavního administrátora, připínám mezi oblíbené a odteď už budeš svítiv vždy nahoře mezi vizitkami. Smile Ať vydržíš dlouho


img.tpx.cz/uploads/tvtwixxxx.jpg

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28775


ty na mým levlu? leda ve snu...
Czech_
Bohužel přesouvám zpět mezi hráče. Děkuji ti za tvoji práci, osobně si jí vážím. Ať se ti jen daří Adame.Srdce pro tebe
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
Skylake
Ty mi děkovat nemusíš, ale vážím si toho. Taky ať se daří, děkuji. ;)

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25261
↑ VIZITKA ↑

| Soukromá zpráva | DC - skylake5588 |

» SuperPařba since «
2016
Terka
Přesouvám mezi administrátory. Vítej zpět a ať se daří:D
img.tpx.cz/uploads/Comp%201_2.gif
Jertn
Tak to mi ho vyndej čumím


img.tpx.cz/uploads/tvtwixxxx.jpg

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28775


ty na mým levlu? leda ve snu...
Ragnar_
Vítej zpět, cením.
Ať se daří Palec nahoru
img.tpx.cz/uploads/viziragg1710082848.gif
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
20 Hlasů
27%
Šupat holky.
24 Hlasů
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
14%
Mám jiné plány.
20 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 23