Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Iphone - Blokace hovorů
Pandy
Zdravím majitele Iphone,

mám takový dotaz. V Iphone je systémová možnost blokace hovorů, ale problém je v tom, že ačkoliv mám blokovaná určitá čísla (reklamní sdělení, nabídky na produkty a jiný pochvoviny), tak se mi i přes to zobrazí v nepřijatých. Ovšem když mám někoho v blokaci, tak mě ani nezajímá kdo to byl, proto se ptám, zda existuje nějaká externí aplikace na blokaci hovorů (včetně SMS), kde by se tyto údaje nezobrazovali.

Zkoušela jsem všechno možný, ale pokaždý je v tom nějaký háček, buď je to aplikace, která je příliš velká nebo obsahuje zbytečný reklamy.
Chápu, že dneska není nic zadarmo, ale kdyby někdo měl nějaké tipy z vlastní zkušenosti, budu jen ráda.
A kdyby někdo věděl jak přímo v Iphone zajistit, aby se nezobrazovala blokovaná čísla v seznamu nepřijatých, byla bych ještě radši.

Předem děkuji.

Pozn: Poprosím jen ověřené rady, nechci aby si tu někdo hrabal jen komentáře a zkopíroval mi sem věci z google a nazdar :D
Bratek
Ahoj,

zeptám se hned ze začátku trošku blbě, iOS máš aktuální? Zkoušel jsem to teď s pohotovostním telefonem v práci, který jsem si zablokoval a žádné oznámení na hovor ani sms mi nepřišlo.

Citácia
Zablokovaný kontakt nebo telefonní číslo vám bude moct i nadále nechávat vzkazy na záznamníku, vám se o tom ale nebudou zobrazovat žádná oznámení. Poslané ani přijaté zprávy se nedoručí. Kontaktu se taky nezobrazí žádné oznámení, že hovor nebo zpráva byly zablokovány. Když v Mailu zablokujete e-mailovou adresu, budou zprávy z ní chodit do složky Koš. Blokování e-mailů funguje na všech zařízeních Apple.
~zdroj: https://support.apple.com/cs-cz/HT201229

Pandy
No mám iOS 13.5.1 aktuální a když mám číslo v blokaci, tak se mi stejně ukáže v tom seznamu volaných, ono to může být možná chyba zas u ojedinělých případů jako vždy. :D

A toto se mi ukazuje v tom nastavení.

img.tpx.cz/uploads/IMG_3028.PNG
Bratek
Tak ale tohle je spíš jenom potlačení vyzvánění od neznámých hovorů, ale jak je tam psáno, tak budou zobrazena v historii. Bohužel žádnou appku třetí strany k doporučení na tohle nemám. Já to pochopil tak, že máš zablokovaný určitý číslo, který už ti třeba jednou volalo a přímo ho máš vložený v těch "Zablokovaných kontaktech", tam potom žádné upozornění nechodí.
Pandy
Nevadí i tak děkuji za pomoc, můžeš si to tu zamknout. Já se s tím nějak poperu.. :D
Bratek
Nechám to tu ještě chvíli, kdyby se našel někdo sběhlý v appkách na tohle.

//edit: Ještě jsem našel tuhle možnost s funkcí Nerušit, kde jde nastavit, aby se dovolali jenom uložené kontakty. Bohužel v tomhle stavu tam pak nechodí upozornění z ostatních appek - messenger, mail, apod.
Upravil Bratek dňa 09.07.2020 00:12
Pandy
Nerušit používám na spaní to znám. Ale v pořádku poptám se kdyžtak ještě známých v reálu. ;)
Arbys
muzes zkusit appku "Muzu to zvednout?"... netusim jak dobre pojede na ios, ale me na androidu funguje super - je to vlastne komunitni hodnoceni jednotlivych cisel - a podle hodnoceni se bud hovor zobrazi nebo ne

ale je potreba vyzkouset, jestli ta ios verze umi hovor vubec neukazat (i jako notifikaci)
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Pandy
Můžu to zvednout jsem používala na androidu, ta byla super. Bohužel na ios nejde, ale nakonec jsem našla alternativu "KdoMiVolal" která funguje na stejném principu.

Ale díky.

Jinak LOCK už mám od těch čísel snad klid :D

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasov
5%
Nábory
6 Hlasov
8%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
11 Hlasov
14%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasov
43%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14