Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
GANG EVENTS
Pitras
GANG EVENTS

Zdravíme všechny gangstery, mafiány, zabijáky a týpky co rádi gang systém.

Po poslední gang akci jsme oznámili, že dlouho žádná nebude, protože je o ně prakticky nulový zájem, a nakonec se účastní nanejvýš 50 % registrovaných gangů. Tak jsme se rozhodli, že to vezmeme trochu jinou formou.

Zde na webu, v níže přiloženém odkazu na google excel, vždycky oznámíme datum a čas, kdy se založí event určený pouze pro gangy. Abyste věděli dopředu, kdy bude co probíhat a nestěžovali si, že o tom nikdo nevěděl.


- Těmi eventy bude např.: klasické GR, hardcore GR, GTDM, admin závod, orientační race, spec. dodávka, DERBY a tak dále.
- U každého eventu bude vždycky oznámena odměna (většinou RS + peníze).
- Zpravidla bude vítěz eventu vždycky jeden, u admin závodů max. 3 místa.
- Registrace není nutná, je určená pro všechny gangy co zrovna budou na serveru.


Pokud bude aktivní účast na těchto eventech, uděláme bodování za každý vyhraný event a třeba na konci každého měsíce vyhodnotíme gang s nejvíce body, samozřejmě s odměnou.



Vyhrazujeme si právo tyto pravidelné eventy kdykoliv zrušit, jelikož jak bývá zvykem, hráči si gang akcí nedokáží dostatečně vážit, takže bude jen na vás, jak k tomu přistoupíte.

Pořádají správci crew: Pitras & Jiry.
checkm8
Jsem rád že jste porušili slovo s tím že už žádné akce nebudou Palec nahoru Snad to vydrží
img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
Jertn
Super akce, jste nejlepší SC za celou dobu na Super srandě, děkuji za to co pro nás děláte


img.tpx.cz/uploads/tvtwixxxx.jpg

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28775


ty na mým levlu? leda ve snu...
destiny-
Zmente ten cas z 12 na niekedy vecer, takto polka gs tam nebude. Inak super praca.
Pitras
Dnes tu bylo 120 hráčů a poměrně dost z GS. Myslím, že v neděli to bude obdobné. Jinak časy budou přes týden většinou k večeru. O víkendech se to může lišit.
//Okej, zítřek jsme dali na 20:00 tedy.
//Dnes v 18:00 admin race. Viz tabulky.
Upravil/a Pitras dne 05.10.2020 13:23
Jiry
V sobotu 10.10 bude ve 20:00 gang dodávka, která se bude automaticky generovat a kdo ji doveze dostane 400rs + 300k do kasy. Do tabulek to bude ještě dopsáno.
Quaid
Akce asi v pohodě, ale měli jste spíš udělat klasickou gang akci, sice předtím o ní nebyl zajem, ale když se kouknete jak moc se teď jezdi a kolik gangu je teď aktivních, tak klasická gakce by byla vhodná Smile
Pitras
Nebudeme dělat dvě gang akce hned po sobě. Potom se to okouká. Tohle v podstatě gang akce je, jen nebude trvat týden ale trochu déle. A jak jsem psal, pokud se budou gangy aktivně účastnit těchto eventů, zavedeme bodování a na konci měsíce popř. nějakého období to sečteme a vyhodnotíme nejlepší gangy.
Jiry
Dohodli jsme se s Pitrasem, ze budeme dělat jen tyhle menší akce. Velký akce jako gang akce za me už dělat nebudu, neustále kecy, že si akci děláme pro sebe a svůj gang, 3/4 gangů se na vykašle a pak nás ještě pomlouvaji. Neumíte si představit kolik to dá práce udělat takovou akci, musíme si na to vyhradit hodně času v realitě a pak mám poslouchat tyhle řeči a pak ještě si nikdo pomalu ani nenajde čas na tu akci dorazit ? Ne, děkuji to bylo naposledy. Tyhle menší akce bych řekl, že jsou dobré v tom, že jsou bez registrace a nezáleží na tom kolik gangů přijde a nenabourá to bodovací systém.

//Dneska ve 20:00 gang dodávka připomínám.
Upravil/a Jiry dne 10.10.2020 18:45
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Pitras
Dnes ve 20:00 4x random GR o RS a $ navíc.
Jiry
Dneska večer kolem 8 def. závody o 100rs
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
21 Hlasů
28%
Šupat holky.
24 Hlasů
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
13%
Mám jiné plány.
20 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 19