Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Osud drakov
Anonym
Gang zrušen Lock!

Sloučené 03.05.2022 16:10:
Gang obnoven, odemykám. Hi
Upravil Anonym dňa 03.05.2022 16:10
Filip369
dobri gang fakt
img.tpx.cz/uploads/podpis1681361145.gif

Ahoj Kacko,

musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě.

Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka.

A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise.

Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet?

Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc.
aure
vyborny gang Filipko tesime sa ked sa vratis diky za koment
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasov
6%
Nábory
4 Hlasov
6%
Žádosti o pUB
11 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
9 Hlasov
13%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
32 Hlasov
47%
PC Poradna
3 Hlasov
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
5 Hlasov
7%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14