Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
[Rozhovor] Pitras
_Crazy_
_[C]raz[y]_: Tak koho to tu dnes máme... Ááá, Pitras, byl jsi jeden z mála lidí, které jsem měl vytipované ihned odzačátku na rozhovor, začneme nejdříve tvým reálným životem. Představ se prosím

Pitras: Čůs. Jmenuji se Petr, je mi 15 let a bydlím v Českém Těšíně který je kousek od Ostravy. Právě vycházím ze ZŠ a po prázdninách půjdu studovat na SŠ Ekonomické lyceum.

_[C]raz[y]_: Zatím tři dotazovaní, s kterými jsem dělal rozhovor pochází od Ostravy, zajímavé. Dále nám pověz něco o tvém nicku, jak vznikl?

Pitras: No. Je to trochu odvozeno od mého křestního jména Petr. Od malička mi říkali různě ale jediné co mi zůstalo doteď je Pitras.

_[C]raz[y]_: Dále pověz o tvých začátcích na serveru, byly těžké nebo lehké, s kamarádem nebo na vlastní pěst?

Pitras: Začátky rozhodně lehké nebyly. Na SP jsem kdysi dávno hrál ale to si mě těžko někdo pamatuje. Asi před cca 3/4 rokem mě požádal kámoš až si jdu zahrát sním na jeden server, byla to právě SuperPařba. Pár věcí mě tam naučil ale na zbytek jsem si musel přijít sám. Potom to už bylo v pohodě a jsem tam, kde jsem teď.

_[C]raz[y]_: Okej, vzal jsi to stručně, což nevadí, zahltím Tě dalšími otázkami. Nyní nám pověz o "Administrátorském životě", kolikrát jsi byl admin, jak dlouho jsi admin...

Pitras: Omlouvám se, jdu jíst kuře :D na chvíli to přerušíme a potom můžeme pokračovat.

20 minut čekání než Pitras sežere kuře :D

_[C]raz[y]_: Tak odepiš na tu otázku :D

Pitras: Teď k tvému poslednímu dotazu.
Chtěl bych moc poděkovat všem administrátorům kteří mi dali své Ano a jen díky nim jsem v AT. Už je to 23 dnů co mě vypustil Pixel na server s admin právy. Vím, není to ani měsíc, ale zatu dobu jsem pochytal plno věcí o kterých se mi ještě před nedávnem jen zdálo. Zažil jsem opravdu první premiéru v AT, nikdy jindy jsem tam nebyl. Zatím jsem nadmíru spokojený, baví mě to tam a poznal jsem skvělé kolegy. Někdy si říkáte že tam nic neděláme a jen tak se flákáme, ale věřte mi že každý maká co to jde.

_[C]raz[y]_: No, hlavně že Tě to baví... Nyní se přesuneme ještě k tvému způsobu vydělávání, jsi docela bohatý a vlastníš asi nejdražší tuning na serveru, jak ses k těmto penězům dostal?

Pitras: Provocateur. Toto jméno mi pomohlo nejvíce za celou dobu co působím na SuperPařbě. Pro mně osoba na kterou se nezapomíná a vzpomíná jen v dobrém světle. Když jsem byl ještě "bažant" hodně jsem se kamarádil s Loukasem a chtěli jsme rozjet nějakou firmu. Akorát nebyli finance. Provocateur byl první v TOP co měl jako jediný miliardu. Pomalu jsem začal uvažovat že mu napíšu. Přišel den kdy jsem se překonal a napsal jsem mu. Byl jsem na 100% přesvědčený že mě pošle někam, ale nestalo se. Asi hodinu jsme jezdili po Los Santos a povídali si. Oblíbil si mě a na začátek mi převedl 8 míčů na přilepšenou. To byl můj první větší finanční zisk. Potom už jsme hodili řeč semtam. Jednoho dne koupil Provocateur Taxi firmu San Fierro. Na druhý den zkončil na SuperPařbě a mě ji přenechal. Měl jsem jí do té doby než se změnil taxikář. Firmu jsem stihl včas prodat za 540 melounů. V bance jsem měl dohromady 593 míčů. Tuto hranici už jsem nikdy nepřekročil. Za tyto nezapomenutelné chvilky vděčím pouze a jen hráči Provocateur s velkým P. Mohl bych povídat dále ale nechme to na další otázky.

_[C]raz[y]_:Jůůů, taky bych chtěl dostat firmu za 500 míčů zadarmo :D Teď nastanou otázky ze serveru. Jaký je tvůj názor na nový systém závodů?

Pitras: Upřímně? K ničemu. Vím že chce jít ATomas s dobou dopředu a novými vymoženostmi ale závody byly klasika. Jezdíval jsem i 30x za den Buffalo a teď? Škoda mluvit... Infernus s nitrem a ještě zbraní nemá co na Buffalu dělat, pardon, na závodě Bridge. K čemu mi je TOP čas s Cheetahem u nejlepšího závodu na serveru? Je tam určité plus že si můžeme vyzkoušet závody s jakýmkoliv autem ale ještě do nedávna jsem se bez toho obešli. Můj názor za kterým si stojím.

_[C]raz[y]_: Tvůj názor na práci AT? Za ten necelý měsíc co jsi jejím členem a před tím?

Pitras: Předtím jsem si neuvědomoval co to obnáší být administrátorem. Teď už to vím. Celý AT odvádí skvělou práci a hlavně čas co tomu věnují. Kdyby nebylo jich, tak můžete zapomenout na klidné hraní. Administrátoři nejsou stroje, jsou to lidi kteří to tady celé řídí a mělo by se knim chovat s úctou.

_[C]raz[y]_: Tvůj názor na NeXuse v AT?

Pitras: Nutno dodat že tam je teprvne necelé dva dny. NeXus patří k velkým hráčům. Znám ho přes Rádio SP kde taky působil.Na serveru jsme se v AT potkali jen jednou a to asi na hodinku. NeXus je dle mého názoru správna volba. Věřím že v AT mu to půjde dobře a nezklame. Přeji mu hodně štěstí a pevné nervy.

_[C]raz[y]_: Tvůj názor na ostrovy a nějaký způsob jak je vylepšit?

Pitras: Ostrovy mi jsou celkem ukradený. Párkrát jsem přes ně projížděl a to je asi tak vše. Dělal jsem i jeden závod na ostrovech který měl slušné ohlasy. Jinak ostrovy zbytečně zatěžují server. Je tam XXX domů které jsou nevyužité včetně nemovitostí. Já osobně bych je smazal ale z hlediska práce by to nešlo. Jsou promyšlené a dobře zpracované. Já bych je nevylepšoval.

_[C]raz[y]_: Nyní nastanou otázky ANO/NE

Pitras: Bojím se :D

_[C]raz[y]_: Odebrat warpy?

Pitras: 50 na 50 :D

_[C]raz[y]_: Nabrat více adminů?

Pitras: Ano

_[C]raz[y]_: Závěrečné dvě krátké otázky

_[C]raz[y]_: Nejoblíbenější předmět ve škole?

Pitras: Napsal bych Matematika ale to bych ti lhal :D. Né, je to asi tělocvik.

_[C]raz[y]_: A poslední otázečka, wlčáček, Pixel nebo er0rk0?

Pitras: Fůůů, musím jednoho? :D

_[C]raz[y]_: Ano

Pitras: Pixel

_[C]raz[y]_: Okej, díky za poskytnutí rozhovoru a promiň za menší časové prodlevy, ahoj

Pitras: To je v pohodě :D. Já děkuji že sis vybral právě mně a hodně štěstí do dalších rozhovorů Smile
Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 11:13
HeWhoMustNotBeNamed
Luxus rozhovor Smile Dobrý otázky Smile
Citace
_[C]raz[y]_: A poslední otázečka, wlčáček, Pixel nebo er0rk0?

Pitras: Fůůů, musím jednoho?

_[C]raz[y]_: Ano

Pitras: Pixel

heheheee
_Crazy_
Citace
Pixel napsal:

Luxus rozhovor Smile Dobrý otázky Smile
Citace
_[C]raz[y]_: A poslední otázečka, wlčáček, Pixel nebo er0rk0?

Pitras: Fůůů, musím jednoho?

_[C]raz[y]_: Ano

Pitras: Pixel

heheheee


Díky, snad Vám dokážu, že si toho "Žurnáče" zasloužím :D Děkuji ještě jednou za tvoje hodnocení a vida, je tam chyba, err0rk0 přišel o jedno "R" :D
Patazz
Konečně rozhovor který opravdu stojí za to, baví mě číst rozhovory tohodle typu, jen tak dáleSmile
sK
Pixel nebud nadržaný, napísal to len kvôli poriadnemu sexu. :D Moc fajný rozhovor, len tak ďalej.
Julian
dobry rozohovor Smile
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Woow, Crazy máš talent Smile Velmi dobrý rozhovor, páči sa mi.

A Pitras, palec hore Smile
_Crazy_
Citace
El_GaTo_CoN_BoTaSs napsal:

Woow, Crazy máš talent Smile Velmi dobrý rozhovor, páči sa mi.

A Pitras, palec hore Smile


Díky, tohle se u nás dědí :D
Pitras
Díky ještě jednou Crazy za rozhovor a taky všem co se rozhovor líbí! Díky
Provocateur
Cist po letech ty slova a vzpominat na ty dlouhy vecery je uzasny .
Vzdycky se smeju kdyz si vybavim tu valku na fizlarne v LV :D respekt za ty leta ani nevim kolik jich je :D
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasů
6%
Nábory
4 Hlasů
6%
Žádosti o pUB
11 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
10 Hlasů
14%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
32 Hlasů
46%
PC Poradna
3 Hlasů
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
5 Hlasů
7%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 20