Informácie o serveri
Čítať tému
|
Oconner Vizitoš
|
|
| xGM0connerx |
Pridané 18.07.2013 20:34
|
![]() Príspevkov: 1
Založený: 18.07.13
|
Lidi na které nikdy nezapomenu:
JakubGM [GM]TvojeSmrt CZsaskuCZ ..Derpina.. GaUneR RadekCZ Nuffik bulid Moje Avatary ![]() ![]() [bcolor=#99ff00]Poprvé na serveru: 24.5.2013 Poprvé na webu: 15.6.2013[/bcolor] ![]() Váš nick na serveru: [GM]Oconner Odehrané hodiny na serveru: 220h+ - Váš bankovní obnos: Jak kdy Nasbíráno marihuany: 222g Vlastním dům číslo: 381 Vlastním hotel číslo: Colinas Hotel - Pokoj: 12(když mmi ho někdo nešlohne ) Momentálně jsem členem gangu: Žádný Můj oblíbený administrátor: [GPH]thc, Grizzly, gjhkgfkjfh, CzSK, [L]oading...,a další Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv /kill /info Můj nejoblíbenější event serveru : /dm Tower Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Vyřazovák, Tuning Mé oblíbené vozidlo: HotKnife, Sultan, Bulet, Flash, Slamvan ... Má oblíbená práce na serveru: Řidič Kamionu, Mechanik Aktuální práce: Yakuza Aktuální Firma: YakuzaLV Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 ![]() Váš nick na webu: xGM0connerx Vloženo komentářů : 0 Vloženo příspěvků ve fóru : zatim málo Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Zamtim nwm Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: YouTube Video Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Zatím asi žádné ![]() Jméno: ... Příjmení: ... Datum narození: 17.9.1995 Věk: 17 Kontakty: (skype):oconner-1 Kraj : Vysočina Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 50+ - Stav : neuvedeno Zaměstnání : Student Vzdělání : neuvedeno Jazyky: Čeština, angličtina, ruština Děti : neuvedeno Kde bydlím : V domě S kým bydlím : neuvedeno Sexuální orientace : Heterosexuál Poznámka : SP ![]() Povaha: Cholerik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, přátelská, samostatná, vůdčí, vypravěčská ![]() Výška: 185 Hmotnost: 65 Postava: Sportovní Barva očí: Modrá Barva vlasů: Brunet Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Oblečení? Vousy : Když mám tak sundám Fotografie : nehrozí ![]() Kouření: Nikdy Alkohol: S Mírou Sex: Jak kdy Závislosti: Auta, Skype, internet, superparba.eu, muzika, pc, hry, televize ![]() Zájmy: Auta, PC, PS2 Sport: Basket, Florball Literatura : Sci-Fi, Fantasy Hudba : HardStyle YouTube Video Zvíře: Pes ![]() Moje motto: Zabij nebo budeš zabit Moje webová stránka: později Životní cíl: 1/4 míle Co nesnáším: Policii Co miluji: Tuning Oblíbená muzika: HardStyle Oblíbené jídlo: Pizza Oblíbené pití: Cola s Rumem Oblíbený film: Fast & Furious Oblíbená kniha: ... Oblíbené oblečení: Triko+kraťasy Oblíbená barva: Zelená, Modrá, Červená Upravil xGM0connerx dňa 18.07.2013 20:59 |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
12 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.