Informácie o serveri
Čítať tému
|
Stressvk
|
|
| Stressvk |
Pridané 18.07.2013 23:00
|
![]() Príspevkov: 13
Založený: 14.11.12
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Stressvk Odehrané hodiny na serveru: 120+ Váš bankovní obnos: 11m Nasbíráno marihuany: 0 Vlastním dům číslo: som bezďák Vlastním hotel číslo: vela pytaju Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Můj oblíbený administrátor: zde výběr Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /q ![]() Můj nejoblíbenější event serveru: /zavod Downtown Má nejoblíbenější akce od administrátorů: nechodím na akcie Mé oblíbené vozidlo: Turismo(Ferrarri )Má oblíbená práce na serveru: Taxikár Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 5 (podla toho aký admin, Xena - 1 )Vaše webové informace Váš nick na webu: Stressvk Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 6 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: žiadny Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: žiadne Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=40983 Vaše osobní stránka Jméno: Michal Příjmení: Borovský Datum narození: 5.2.1994 Věk: 19 Kontakty: Košický kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: milión ![]() Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základné, stredná s maturitou Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, jiný. Děti:chcem mať aspoň 30 nech mam velké prídavky Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V dome S kým bydlím: S rodičmi Sexuální orientace: berem všetko zaradom ![]() Poznámka: Trololosaurus Informace Vaší povahy Povaha: cholerik, davajte si pozor! A začnite jazdiť vo svojich jazdných pruhoch!!! Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bezstarostná, ctižádostivá, charakterní, nervózní, obětavá, podporující, pozitivní, přátelská, přesvědčivá(Michal kde ideš? Do krčmy. Eeeej ty ale vieš ludí presviedčať! ), romantická, sebevědomá, spolehlivá, upřímná, věrná, veselá, vůdčí. Nechce sa mi to všetko prekladať veď rozumiete nie? )Informace o Vaší postavě Výška: 175 Hmotnost: 62 Postava: štíhlá Barva očí: hnedá Barva vlasů: hnedá Brýle: Nepotrebujem Na těle mám: hlavu, ruky, nohy a pohlavný orgán ![]() Vousy: Snažím sa holiť ale väčšinou nie je čas tak vyzerám jak žid ![]() Fotografie (ukažte se nám): nie je po ruke Závislosti Kouření: hooooooooooooooooooooooooooooodně ( Tubere si nevyberá, zato zaberá )Alkohol: Pijem s mierou ale keď miera nevládze tak pijem sám no ![]() Sex: Ste vedeli že cigáňky majú o 2 stupňe teplejšiu? Závislosti: Autá, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, muzika, pc, hry, sex, seriály/filmy <3. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Autá, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, muzika, pc, hry, sex, seriály/filmy <3. ej kej ej ctrl + c, ctrl +v ^ Sport: wtf is dat šit? ![]() Literatura : romány Hudba : všetko čo sa dá počúvať Zvíře: pes, mačka, zajace, papagáje no proste zoo + Laggerko ![]() Můj styl Moje motto: Šicke robia jak še patri, lem ja patrim jak še robi. (toto pochopí asi len východná strana Slovenska) Moje webová stránka: dakedy som mal ale prepadla mi doména Životní cíl: Chcem nájsť bohatú, peknú ženu čo mi kúpi Ferrarri a bude ma živiť nájde sa tu nejaká?Co nesnáším: Pár nemenovaných hráčov, ktorí sa hrajú na hrdinou pritom majú 14-15 rokov. zalezte detičky mamke pod sukňu. Co miluji: ženy, luxusné autá, peniaze , a Patrika R. z Geči D( opäť pochopia asi len Slováci, use google!)Oblíbená muzika: hard rock, rap, ludovky atď. Oblíbené jídlo: čína, Knedlo vepřo zelí Oblíbené pití: pivečko (CZ), domácaa pálenôčka Oblíbený film: taký nie je Oblíbená kniha: Z kuby duby dú ))Oblíbené oblečení: baggyz Oblíbená barva: žúžová Upravil Stressvk dňa 18.07.2013 23:08 |
|
|
|
| Respy |
Pridané 18.07.2013 23:04
|
![]() Príspevkov: 833
Založený: 19.07.11
|
Na servery vypadáš ako v pohode človek . Tú vizitku by som troška ešte vymakal ale je to v pohode
|
|
|
|
| Stressvk |
Pridané 18.07.2013 23:05
|
|
makám na nej vieš ako to, narychlo
|
|
|
|
| sK |
Pridané 18.07.2013 23:05
|
![]() Príspevkov: 998
Založený: 03.02.12
|
Ta tote je čisty vychodňar. Vypadáš na pohodu, ta ti držim palce nech sa uchytíš.
|
|
|
|
| Kovaldo |
Pridané 18.07.2013 23:07
|
![]() Príspevkov: 116
Založený: 15.04.13
|
Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 5. Niekoho tu admini nebudú mať radi D Ale k vizitka viac farieb Na servery som ťa ešte nevidel takže ako hráča ťa nemôžem ohodnotiť.
|
|
|
|
| SmouKy_ |
Pridané 18.07.2013 23:07
|
![]() Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
Fakt by to chtělo nějaké barvy Na hráče mám neutrální názor. |
|
|
|
| ViktoreK |
Pridané 18.07.2013 23:08
|
![]() Príspevkov: 2786
Založený: 22.11.12
|
Vizitka zajímavá, proč ne. Na serveru jsi mi do oka moc nepadl, ale možná se mi to jenom zdá, uvidíme. |
|
|
|
| sK |
Pridané 18.07.2013 23:08
|
![]() Príspevkov: 998
Založený: 03.02.12
|
Citácia Kovaldo napsal: Hej tej znamky som si nevšimol. Veď uvidíš ty jeden vagabund vychodňarnsky.
|
|
|
|
| Stressvk |
Pridané 18.07.2013 23:09
|
|
Tak mam 120 hodin nesedim pri tom cele dni takže... ale Vás všetkých som videl už
|
|
|
|
| Stressvk |
Pridané 18.07.2013 23:09
|
|
Citácia sK napsal: Jajajaj, som písal ktorý ako tebe dam 1
|