Informace o serveru
Číst diskuzi
[Vizitka]YoungMan
|
|
MGKiller |
Přidané 30.08.2013 20:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 21
Založený: 01.06.13
|
Váš nick na serveru:YoungMan Odehrané hodiny na serveru:97 (po návrate) Váš bankovní obnos:1 MG Nasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo: 771 Vlastním hotel číslo: - Momentálně jsem šéfem/členem gangu:-Niggas With Attitude Můj oblíbený administrátor: Pixel, CzSk, Sk[RsT], Ameli1, Ruda Kral, Wendis, Domino Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /info Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): /zavod Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning Mé oblíbené vozidlo: Sultan, Elegy, Savanna, Stafford, Sabre Má oblíbená práce na serveru: Právnik,Rybár, vojak Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):1 Vaše webové informace Váš nick na webu:MGKiller Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick):4 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 15 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:--- Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:--- Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):--- Vaše osobní stránka Jméno:Martin Příjmení:Galko Datum narození: 11.12.1994 Věk:18 Kontakty:martin.galko - skype Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Trenčiansky Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Velmi vela Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student, Brigádnik Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní, na maturite sa pracuje ![]() Jazyky: Angličtina, němčina,Slovenčina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno):chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Som späť a SP je naj server ![]() Informace Vaší povahy Povaha: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, klidny, naslouchavy, nervózní, Informace o Vaší postavě Výška:183 Hmotnost:74 Postava: Akurát ![]() Barva očí:Hnede Barva vlasů:Hnede Brýle: Nepotřebuji Na těle mám: Nic ![]() Vousy: Vousy oholené Fotografie (ukažte se nám):Časom Závislosti Kouření: Ne Alkohol: s Mírou, i bez Míry, Sex: Jak kdy Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, móda, muzika, pc, hry, sex, škola, sport, televize, jiné. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy ![]() ![]() ![]() Sport:Futbal Literatura (zde uvedete žánr):--- Hudba (zde uvedete žánr):Všetko ![]() Zvíře: PEs ![]() Můj styl Moje motto: Do riti , do huby , a domou ![]() Moje webová stránka:---- Životní cíl:Normálna robota ![]() Co nesnáším:školu Co miluji:Volno Oblíbená muzika:Foo Fighters Oblíbené jídlo:Sviečkova na smotane Oblíbené pití:Cola, minerálka , Jack Daniels Oblíbený film:Nedotknutelny, Zem bez zákona Oblíbená kniha:Knight Rider - ine som necital ![]() Oblíbené oblečení:Rifle , Kosela , Kozenna bunda ![]() Oblíbená barva:Biela ![]() Upravil/a MGKiller dne 06.11.2013 18:35 |
|
|
TheMajo |
Přidané 30.08.2013 22:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 1073
Založený: 13.01.13
|
Pamätam si ťa hral si tu ešte pred 2 rokmy. ![]() |
|
|
herkulles |
Přidané 30.08.2013 22:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 112
Založený: 05.04.13
|
nechces sa s tou vizitkou este nejako pohrat ? ![]() ![]() |
|
|
MGKiller |
Přidané 01.09.2013 11:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 21
Založený: 01.06.13
|
the majo je to možne ![]() ![]() ![]() ![]() herkulles : pohram len sa mi nechce teraz ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!