Informácie o serveri
Čítať tému
|
Arzi vizitka
|
|
| Arzi |
Pridané 03.09.2013 14:33
|
![]() Príspevkov: 2
Založený: 19.07.13
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Arzi Odehrané hodiny na serveru:120+ Váš bankovní obnos: 25mega + Nasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo: 288 Vlastním hotel číslo: x Momentálně jsem šéfem/členem gangu: x Můj oblíbený administrátor: Patres Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/ls /lv /sf /port Můj nejoblíbenější event serveru : zavod bridge ): Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Vyřazovák Mé oblíbené vozidlo: SandKing,Savanna,NRG 500. Má oblíbená práce na serveru: Taxikář. Voják , Mechanik. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 4-! Vaše webové informace Váš nick na webu: [color=#ffffff]Arzi Vloženo komentářů: 1 Vloženo příspěvků ve fóru: 1 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: x Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: x Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: x [/color] Vaše osobní stránka Jméno: [color=#ffffff]Láďa Příjmení: Neuvedu Datum narození: 1994 Věk: 19 Kontakty: Kraj: Pardubice Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: nespočetně Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno):Zadaný Zaměstnání : Řidič Vzdělání: Střední Jazyky: CJ,ENG,DE Děti: 0 Kde bydlím: Dům S kým bydlím: X Sexuální orientace: Hetero Poznámka: Admin tým nestojí za nic. Informace o Vaší postavě Výška:186 Hmotnost:80 Barva očí: [color=#ffffff]Hnědá Brýle: ne Na těle mám: Tetování Vousy: kozel Fotografie (ukažte se nám): [/color] Závislosti Kouření: Ano Alkohol:ne. Sex:jak kdy Závislosti: Auta,Skype,internet. kamarádi, hudba. Můj styl Moje motto: Svině nepochopí že se zachovali jako svině špatný přítel je horší než nepřítel, nepříteli se vyhýbáš, kdežto příteli věříš Moje webová stránka: x Životní cíl: Nissan Skyline,Dodge Charger. Být dost zabezpečen penězmi. Co nesnáším: Tahání za nos,Lži,Podvody,ignoranty,zradu,namyšlenost,nadávky. Co miluji: sebe Oblíbená muzika:Revolta,Linkin Park,Guny,Dave a SONY,Morčata na utěku,Kabát. Oblíbené jídlo:Řízek Oblíbené pití: Pivo Oblíbený film:vzepřít se obrům Oblíbená kniha:x Oblíbené oblečení:Horse feather,Nike,Adidas,DC. Oblíbená barva:černá,světle modrá. |
|
|
|
| Xpression |
Pridané 03.09.2013 14:47
|
![]() Príspevkov: 434
Založený: 13.07.12
|
Nějak se ti vytratily barvy, jinak dobré, ale bohužel tě ani neznám Třeba se někdo potkáme ![]() Citácia Co nesnáším: Tahání za nos,Lži,Podvody,ignoranty,zradu,namyšlenost,nadávky. to mi nějak nesedí
|
|
|
|
| Arzi |
Pridané 03.09.2013 16:50
|
![]() Príspevkov: 2
Založený: 19.07.13
|
že miluji sebe, neznamená že jsem namyšlený
|