Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Ondrah98 (Oslí úd) - vizitka
Warning
Niečo ti sem napíšem, nečakaj slohovku ako od mordisa :D
Ešte by som ti vytrhol jednu vec.
Citace
Díky za komentář a něco pozitivního no. Smile

Myslím, že by si sa viac potešil nejakým dissom levelu "tvoja mama", ako od fixky :D
Ty sám si celkom šéfis, hlavne keď dojde na radu "hádka".
V AT chýba niekto ako ty, niekto, kto lockne žiadosť a wcs :D Tie tvoje metódy by momentálne prišli vhod :D
Vizitka obsiahla, pekná (keďže viem, že miluješ sračky typu pekná vizitka som musel :D) Drž sa, doplňaj expertov, podpis a cs.
Ondrah je najhorší!
king

PS. To, že si mi nepotvrdil žiadosť na skype keď som bol na helperovi ti neodpustím *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*
Ondrah98
Vzpoura bývalých helperů, co se tu snaží vymyslet, jak jsem je ignoroval a přitom by měli být rádi, že jsem je vzal... :D :D :D

Tak pozor já se nikdy nehádám... ;) Ale víc mě potěší něco normálního než nějaká blbost, ale tu blbost si zase můžu vychutnat. :D

Co ti brání být taky tak špatnej jako já? Že v AT chybím bych neřekl, ale pokud to tak pro tebe je, tak poděkuj na vyšších postech, že jsem přišel o iluze.

Citace
Ondrah je najhorší!
Ondrah je oslí úd!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
kolotocar
Ty si bol niekedy na poste Hl. Administrátora? Určite tvojí kolegovia pri tebe prežívalo peklo. Dobre, že ťa zosadili z postu alebo si odstúpil sam.. neviem. Tvoje správanie na serveri je zarážajúce, čo by som nečakal od v minulosti zvoleného Hl. Administrátora. Kazíš misie, snažíš sa byť stredom pozornosti, v chate riešiš úplné nezmysly. Čo sa týka vizitky, tak nadpis a taktiež obsah je v poriadku. Čakám na tvoju nudnú reakciu na tento pravdivý komentár.

Hej.. a aby som nezabudol, tak máš /ingore a /pmid (ale tebe to je asi ukradnuté)



S úctou*
kolotocar
Upravil/a kolotocar dne 01.01.2019 17:55
asthenic
Citace
Sh1TeRkO napsal:

Vizitka sa dá. Ale obmedzil by som to vtieranie.
Extradudo
Kolotocar ale ide tu hlavne o to, že sa háda podla pravidiel, čiže tam není moc čo vytknúť, hádky sú 70% súčasťou spoločenstva/komunity. (teda aspoň myslím že tým správaním na serveri si myslel hádky :D )

Vizitka má asi všetko čo má mať, obsahovo v pohode, či je nejak graficky premakaná alebo také niečo neriešim, takže je OK Smile
Ondrah98
Citace
kolotocar16 napsal:

Ty si bol niekedy na poste Hl. Administrátora? Určite tvojí kolegovia pri tebe prežívalo peklo. Dobre, že ťa zosadili z postu alebo si odstúpil sam.. neviem. Tvoje správanie na serveri je zarážajúce, čo by som nečakal od v minulosti zvoleného Hl. Administrátora. Kazíš misie, snažíš sa byť stredom pozornosti, v chate riešiš úplné nezmysly. Čo sa týka vizitky, tak nadpis a taktiež obsah je v poriadku. Čakám na tvoju nudnú reakciu na tento pravdivý komentár.

Hej.. a aby som nezabudol, tak máš /ingore a /pmid (ale tebe to je asi ukradnuté)



S úctou*
kolotocar


Tak když máš jasno, co jsem za člověka z toho, že jsem ti rozstřelil kamion. A ještě ti to stojí za ty soudy a hledání vizitky v končinách webu, na který se už dávno zapomnělo. (Ano je mi to ukradené), hlavně že mě povozíš na labutích.



Citace
billy hollywood napsal:

Citace
> Ohodnoťte známkou práci administračního
týmu:
Velký respekt k jejich práci - 1


Jasný pacient. Ale neriešim, neskôr to pochopíš aj Ty.

img.tpx.cz/uploads/sa-mp-274dsfdsfdsfdsgdsg.png
Kytka pro tebe LOOL
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
kolotocar
To nebolo iba raz. Hej a stálo to za to.
Ondrah98
Učiněná hrůza no... Dobře jsem rád, že děláš tak užitečný věci a doufám, že tak budeš pokračovat celej rok 2019. Peckaaaa Každopádně musím ocenit, že si napsal, to jen tak někdo z té skupiny "hejtrů" nezkusil (nebo možná nedokázal). Misím a kolotočům zdar!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Diana
Čauko Ondrah.
Čo som čítal komentáre, tak som si všimol, že veľa hráčov sa inšpirujú ostatnými a píšu somariny. Ohľadom toho vtierania, ja som si to napríklad nikdy nevšimol, proste si pre mňa bol originálny admin, ktorý ignoruje takéto komentáre a zároveň si chce aj udržať nejaký rešpekt.
Podobné komentáre sú na mňa, vedz, niekedy to je ťažké, ale chcem to zvládnuť rovnako ako ty.
Čo som si všimol, tak si mal len nejaké komentáre na nový post helper, ale ja tvoj názor samozrejme beriem, vydiskutovali sme si nejaké veci a vôbec to neberiem osobne. Každý má predsa právo na názor.
Na serveri nijak proti sebe nie sme, začo som rád. Ale niekedy mi ta je ľúto, keď musia mať nejaké perly na teba niečo, čo musia vyťahovať z minulosti. Skôr dávaš najavo, že je to fakt len hra a čo i len zničené misie nemajú vytvárať nejaké hádky, predsa je to len hra a není dobre ju moc prežívať. Takže v tomto máš môj obdiv.
Nemôžem na teba povedať ani mäkké f.
Nakoniec ti prajem pevné nervy. Čo sa týka vizitky, tak ma zaujala.
Zatiaľ ti prajem pekný deň. ;)
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Ondrah98
Taky jsou to 5 let starý komentáře, to si tu ani nehrál bych řekl... Nevím co znamená, že to chceš zvládnout jako já, takže ti ani neřeknu jak na to nebo jestli to dáš. Mě ti líto fakt být nemusí tím spíš ve hře za kraviny v ní. Sice by mě zajímalo, co tě zaujalo na vizitce, ve které nic není, ale budiž.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Baseball
Náš oslí úd, to je taková malá kontroverzní postavička na SuperPařbě. Pamatuji doby, kdy to byl ještě malý zamlklý kidík, který nikdy nic nepsal. Poznal jsem ho poprvé ve firmě dozorců, někdy v roce 2014, pokud se nepletu. Poté přišel nábor do AT a náš oslí údíček se dostal do AT. A ne! Nebyl to začátek jako jiný! Byl to začátek a zrození legendárního admina a dissera na SP. Od té doby co náš oslí údíček nastoupil do AT a začala na něj lavina hejtů tak začal dissovat a světe div se, docela mu to šlo. Nyní vesele žije a nadává na quest typu Demolition Man a na všechny vojáky, jelikož je to velký gangster a zabiják davů. S naším oslím údíčkem mám dle mého skromného názoru hezké vztahy, je to věrný rozvraceč u mě ve firmě a vždy podpoří pracovitost ve firmě nějakým pořádným dissem. Hláška co se mi nejvíce vryla do paměti? "Hráč ToaletniPapir se připojil do firmy" "Ondrah98: Konečně mám alespoň s čím pořádně vytřít prdel"

Užívej ty náš rozvraceči Hi
Ondrah98
Nějak nevím, co ti odpovědět. Kid jsem pořád, už 5 let mi je 7... Jinak si o mě napsal samý ošklivý věci a samozřejmě to není pravda. Byl jsem nejochotnější admin, všechny mám rád, rád jezdím mise a rád poznávám nové chytré členy této komunity. B)

Hejty pište do okna níže. ↓↓↓
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
stinG_
Neviem jaký vtierač neviem aký rozvrácač.. ja som s tebou nikdy problém nemal, taký normalny človek si myslím :D
Ondrah98
Že normální... LOOL Ale dík, cením.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Nolifer
Co se týče vizitky na tebe to ujde. Sice jsem se toho moc nedozvěděl ale s tím jsem ani moc nepočítal.

Teď k tvému věčnému honění trika na serveru myslím si že až ty jednou dostaneš rozum a vyrazíš ven to bude zázrak. Nikdy jsem tě neměl rád to není tajemství nikdy jsem nepochopil jak jsi mohl být hlavní ale doby tvých admin práv jsou naštěstí fuč zaplať pánbůh. Jedno máme společné oba se rádi hádáme sice ty nerad díky své povaze přijímáš názory druhých ale co už.
PS: neber to jako hejt ale deníček nemám a srdíčko si někde vylejt musím. ;-) takže až jednou dospeješ a zjistíš že SP už není pro tebe tak já si snad i vsadím sportku.
DangerRMV
Jenom mě štve, že jsi z Brna :D, vizitka pěkná a ukaž všem zač je toho loket, jsi frajer.
Dapunisher_
Nepoznam ta nejako dobre ale to čo som zatiaľ videl no neviem vôbec ta nemusím a zamna sa hráš na niekoho kto niesi vidno to aj v tých info vo vizitke ... Ale inak vizitka pekná .
Ondrah98
Nolifer: Jsem rád, že mě znáš tak dokonale, že víš, co dělám a co nedělám ve svým životě. Já se nikdy nehádám, což ti rád objasním, proč tomu tak je. Jak vidím máš moc rád různé definice, což je vidět ve tvém podpise, tudíž ti zde dám jedu další.
Citace
Hádka je emočně vypjatá výměna názorů mezi dvěma či více osobami
A jelikož mám tebe i ostatní podobné zde na tomto portále tam kde končí záda a přechází v nohy, tak rozhodně nemůžu být emočně vypjatý.

Ove8: Věř, že mě to štve občas taky. Peckaaaa

Dapunisher: Neznáš mě, jak sám přiznáváš, ale víš, že si hraju na někoho kdo nejsem. Což absolutně nedává smysl. Asi tolik ke tvému komentáři.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Cappuccino
Zdravíčko pane,

jsem asi jeden z mála, který ti sem napíše něco vesměs pěkného. :D Jako člověka tě neznám, nevím jak se chováš IRL, ale postřehl jsem jak se chováš na serveru. Tvoje jednání se mi opravdu líbí, s, řekněme, inteligentními lidmi jednáš tak, jak si zaslouží a s těmi ostatními zase tak, jak si zaslouží oni (doufám, že to dává smysl). Dokážeš skvěle argumentovat, což osobně skutečně miluju a vždy rád čtu, když se v chatu s někým "hádáš". Dokážeš nahlížet na věci s nadhledem a to je další věc, které si na tobě vážím. ;)

K vizitce. Líbí se mi. Ptáš se, co se mi na tom líbí, když tam není obsaženo skoro nic? Právě to se mi líbí. Vím, že to zní divně, ale je to vcelku ironicky/vtipně pojatá vizitka a to, co má říct tak řekne.

Přeji ti teda hodně štěstí a s velkou radostí bych tě poznal blíže, i když to se předpokládám nestane.

Měj se.
Cappuccino
Ondrah98
Pěkný komentáře sem nepatří. :D Ale tak něco z toho vypíchnu.

Citace
Tvoje jednání se mi opravdu líbí, s, řekněme, inteligentními lidmi jednáš tak, jak si zaslouží a s těmi ostatními zase tak, jak si zaslouží oni (doufám, že to dává smysl).
Smysl to úplně nedává, ale chápu, co tím chceš říct.
Citace
Přeji ti teda hodně štěstí a s velkou radostí bych tě poznal blíže, i když to se předpokládám nestane.
Proč by se to nemělo stát? Stačí mi napsat a když nebudu mít nic lepšího na práci, tak můžeme vést nějakou debatu (rozhovor3? ;))
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
21 Hlasů
28%
Šupat holky.
24 Hlasů
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
13%
Mám jiné plány.
20 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 20