Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
SN - srpen, září! Rozhovory + novinky
nemo
img.tpx.cz/uploads/d98h4se65h4se65h4se65h4se65h45e.png

Citace
Letmo sprnem, zářím.


img.tpx.cz/uploads/%C5%A1%C5%A1%C5%A1eeee555555666678.png


Změny v AT.
Za předešlý měsíc se v AT dělo mnoho věcí, pojďme si celou situaci rekapitulovat!

Dne 16.9. byl spuštěn nábor do AT, myslím že na údiv všem. Hned v prvních chvílích se sekce začala hemžit přihláškami uchazečů o funkci. Celkem se jich tam posbíralo 24 kusů, z toho už nyní 14 přebývá ve složce zamítnutých.

Mezi uchazeči se objevili i členové ze "staré gardy", tedy z bývalého AdminTýmu, kteří za svojí dobu nasbírali mnoho zkušeností. Byl jsem mile překvapen, když jsem je tam viděl. :-)


Odchody:


Administrační tým opustilo celkem 7 administrátorů.

Málo aktivní administrátor F86.

Carter_, bývalý dlouhodobý administrátor, správce gangů a moderátor fóra.

Náš španělský ptáček RuliiCeKo_OCze, který mi poskytl vyjádření k jeho odchodu.

Citace
Tak začal bych asi takhle, to že skončím v AT jsem věděl už měsíce dopředu, poslední měsíce jsem byl čim dal tim víc neaktivní a plánoval jsem že podam žádost o odchod ale na to jsem já moc línej :D Abych dělal nějakou akci, rozlučku a takhle.. Pokračoval jsem a věděl že kick dříve nebo později přijde, přičinou mé neaktivity je fotbal, mladá a csgo :D Můj kick byl z důvodu neaktivity a jistého "zneužití admin práv" = pokuta kolegovi :D To zneužití mě zaskočilo ale co už, hrát 4 roky +/- na SP mi stačilo bohatě, toť vše mistře.



Na vykonávání administračních povinnosti neměl čas a ani chuť Yamamoto_

V neposlední řadě Krowky a Detroit, se kterými jsem pro Vás připravil rozhovůrek, hezký čtení.


Citace

NEMA: V předešlých dnech si odešel z AT. Jaká byla hlavní přičina, proč ses tak rozhodl?

Detroit: No, bylo toho víc.. jak osobní důvody, tak i ty herní. Osobní zavinili především to, že tento rok maturuju a tak se věnuju často škole.
Další důvod je ten, že z AT se stal "kapesníček hráčů". Nadále jsou to i názory některých kolegů, které se prostě vylučují s tím, působit v Administračním Teamu na takovéhle úrovni, až příliš se přizpůsobujeme populaci na serveru, na úkor právě kvalitních administrátorů, kteří odmítají hrát tuhle "hru" kdy hráč může cokoliv, ale cokoliv udělá administrátor, co neni co puntíku v pravidlech, je všechno špatně + vylepšení, které se poslední dobou přidávají na server se nedají nazvat vylepšení a spíš to "kvalitu" zhoršuje a už jsem vlastně ani neměl náladu se něco novýho učit - prostě jsem byl "prací" na serveru znechucen a každá vzpomínka na to, že se musím připojit a poslouchat dotazy typu: "OMG ON MI VZAL AUTO OMG OPRAV TO OMG OMG" ( není to vymyšlené, krutá realita ) mě prostě vytáčela a odmítal jsem něco takovýho dělat.


NEMA: Takže myslíš, že úroveň AT klesla a až zbytečně moc si nechávají do všeho mluvit, nebo myslíš to jinak? Říkáš, že se server více a více zpřístupňuje mladším hráčům. Kladeš vinu hlavně ATomasovi, nebo si za to může i tak trochu AT?

Detroit: No, k první části otázky. Úroveň AT klesá po celou dobu, co jsem na serveru. Nejde o to, že by si do toho nechali kecat od hráčů, oni si do toho musejí nechat kecat. Protože jakmile se na hráče jen trochu křivě administrátor podívá, všechno je špatně a hráč se cejtí strašně ublíženej i když ví, že je trest na místě, stejně bude argumentovat, "v pravidlech to není takže mě to nezajímá", no a aby bylo na serveru víc hráčů, tak se samozřejmě trest promine a banující administrátor je za blbce.

Ke druhý části, do tohohle já moc nevidím. Takže nemůžu ani říct, čí je to vina. Každopádně, pokud bych to měl ohodnotit z pohledu, který doposud mám, tak je "problém" na straně vedení, protože nás nutí i přes naše pevné rozhodnutí jej měnit abychom měli na serveru víc hráčů, ale jak jsem řekl.. není to plně objektivní, protože nemam tolik informací, které bych pro ohodnocení otázky potřeboval.

NEMA: Před několika dny se spustil nový nábor do AT. Mezi přihláškami se objevili i hráči ze staré gardy. Jaký na to máš názor? Máš rád návraty? Myslíš, že by mohli serveru přispět zkušenostmi?

Detroit: Nemám nic proti návratům. Jsem si jist, že tzv. "stará garda" může na server přinést jen to nejlepší, ovšem bohužel je problém že po tak dlouhé době už pro AT nebudou tak zapálení a aktivita taky není taková, jaká byla při první vstupu do AT, ovšem, pokud by měli stejnou "sílu" jako při vstupu, tak jen do toho!
Lidi jako jsou oni server potřebuje, to oni tvoří základ serveru, ne ty fetky,co jim je 14 a kradou mamce kreditku aby si koupili prémium.


NEMA: Tak to máš pravdu. :D
NEMA: Za celé působení v AT si vystřídal mnoho funkcí. Prosím, představ nám pár z nich.

Detroit:
Správce podvodů - Většinu času jsem trávil v logu, kde jsem neustále hledal, vzhledem k neschopnosti hráčů se vyjádřit, kdo je vlastně podvedl, proč a za jakým úmyslem. Celkem vtipná funkce, mnoho lidí sem naštval a mnoho poštval proti sobě, protože nesouhlasili s mým verdiktem. Jak říkám, srandy kopec!

Hlavní administrátor webu - Tam jsem se dostal, po odchodu mého oblíbeného kolegy "thomase23", který tuto funkci zastával a při svém odchodu mě požádal, abych to převzal po něm za což jsem velmi rád (ikdyž to byla velmi nevděčná funkce jako každý "hlavní administrátor";). Celkově jsem upravoval prostředí php-f, do zdrojového kódu a celkové úpravy webu jsem se nedostal a ni jsem nemohl protože jsem programovací jazyk, který je web napsán neovládal.


NEMA: Bude Ti něco z práce v AT chybět, kolegové? Přeci jenom, už nějaký ten rok tam jsi.

Detroit: No, určitě mi bude chybět skupinka kolegů, která je v AT se mnou nejdéle a vždy jsem s nimi měl dobré vztahy a skvělý pokec. Samozřejmě i všudypřítomné kecy rýpalů na serveru jsou k nezaplacení a vážně mi ty výhrůžky, že mi znásilní některého z členů rodiny, či že si mě najde IRL byli vážně zábavné. Stejně tak mi bude chybět asi ta možnost server do jisté míry "ovládat" což jak všichni ví jsem vždy dělal rád. :D

NEMA: S těmi výhružkami je to srašný, protože to zasahuje už daleko. Ale, člověk proti tomu musí být imunní, jinak se z toho zblázní. Smile

NEMA: Tak to bude vše, už tě nebudu zdržovat. Děkuju za rozhovor a přeju hodně štěstí hlavně do života! Smile

Detroit: Díky



Přečetli jste celý rozhvor, bezva. Teď je na řadě KrowkySVK.

Citace

â—NEMA—˜V neděli, 13.9, jsi opustil řady AT. Jaký byl tvůj hlavní důvod odchodu, nebo si neodešel dobrovolně?

KROWKY Oficiálne je môj odchod dobrovolný v tom smere že o odobratie práv som požiadal ja. Dôvod odchodu boli respektíve sú zdravotné problémy.

—NEMA— Aha, tak to se přiznávám, že jsem zaskočený. Do tématu nebudu rýpat, je to tvá čistě osobní věc.

—NEMA— Administrátorem si byl přes 2 roky, hodláš se v budoucnu vrátit, pokud to zdravotní stav dovolí?

KROWKY Zatial na SP ako takej ostanem ako hráč, pokial to zdravotný stav samozrejme dovolí, ale verím že áno. Ako administrátor by som už nebol dostatočne nápomocný hráčom. Moje zdr. problémy trvajú už pár týždňov, ale v poslednej dobe mi už samotní hráči dávali najavo že som polavil v práci. Tak som si povedal že bude lepšie skončiť a netváriť sa ako administrátor keď moja výkonnosť na servery klesala.

—NEMA— Je vidět, že to bereš velmi zodpovědně.

—NEMA— Jako administrátor si měl již několik funkcí, která z nich se Ti asi nejvíce zalíbila?

KROWKY Možno to niekoho prekvapí ale najviac asi porotca pri prominutí. Bolo fajn vziať to z opačnej strany a namiesto približovania hráčov k permabanu ich odtial odťahovať prepáčením starých hriechov.

—NEMA— To je určitě pěkná práce, právě pro tu odlišnost.

—NEMA— Tak děkuju, zde bych zakončil náš malý rozhovor a myslím, že za celou Superpařbu ti přeju pevné zdraví.

KROWKY ďakujem.




Nové=Funkce—‹ - Obsazení



Správci:


Náš firemní systém zaznamenal hned vládu dvou administrátorů, kteří se na funkci vystřídali.

Prvním zvoleným správcem byl Gallaxy. Ve své funkci vydržel přesně 2 měsíce, za jeho období zrušil 52 firem.
Citace
Odešel som z dovodu nedostatku času. Ako začala škola mam toho moc, tak som sa rozhodol že to nechám niekomu aktívnejšimu.


Jeho nástupcem se stal Battery, který byl taktéž ve funkci sám. Nyní tvoří duo s Nosferatem a střeží firemní systém.


Na stranu správce ztrát přešel administrátor HrBeeeC, který stihl v minulosti posbírat mnoho zkušeností s funkcí správce firem, takže nepochybně se ujem i zde.

Do funkce SG (správce gangů) se dostal administrátor Rosťa, který je teď z důvodu Carterova odchodu správce gangů sám.


Moderátoři:


Na web nám přibyli noví moderátoři fóra. Určitě jste si mnohých všimli. Jsou to Battery, Rosta a Caton.

Exekutor

SP Exekutor je osoba pověřená odebráním a následnou dražbou majetku - domů, nemovitostí, firem. Tuto funkci vykonává nově administrátor Nosferatu. Sledujte tento topik a už si nenecháte ujít žádnou další dražbu.

HELPER


Jako úplnout novinku tu pro Vás mám pár informací ohledně nové, chystané funkce zvané "Helper". Hlavní administrátor Tumik mi poskytl malé vyjádření. Více informací mi už sděleno nebylo a Vám také nebude. Toto je jediná dostupná informace, prozatím. ;)

Citace
Helper je hráč, který je na serveru od toho, aby byl nápomocný ostatním. Od klasických hráčů se liší tím, že má zpřístupněný příkaz /dotazy - tedy k zodpovídání dotazů i "oficiálně".



Statistiky za měsíc září


« Za měsíc září bylo zrušeno více než 45 firem!

« Za měsíc září byly Exekutorem vydraženy 4 domy a 2 nemovitosti!

« Za měsíc září bylo vyřešeno přes 89 žádostí o UnBan a bylo zodpovězeno přes 50 dotazů (web.)!

« Za měsíc září bylo vyřešeno přes 247 ticketů založených na supportu!



img.tpx.cz/uploads/%C5%A1%C5%A1%C5%A1eeee555555666678.png


Reforma

Dne 23.9. byl ATomasem založen topik, ve kterém hrála hlavní roli otázka, zda-li chceme reformu - KLIK Reforma by se týkala odebráním veškerých $$$ z banky. Domy, nemovitosti, auta atd. by se ponechaly. I přesto, že se jednalo pouze o průzkum a né o jistou reformu, tak to vyvolalo neskutečný povyk jak na webu, tak na serveru. Dotazy se množily a s nimi přibývalo i bezdůvodných nadávek. Situaci utišila až zpráva od ATomase, že se reforma konat nebude. Počet hlasů ANO byl 170 a 78x NE .

Konec Double bonusu

Dne 14.9. byl zrušen double bonus, který způsoboval 2x větší odměny. Double bonus představoval jakousi náhradu za DDoS útoky. Po tom co se útoky vytratily (většina) již nebyl potřeba.

Ochrana mise

Dne 14.9. byla zrušena ochrana proti střelbě na hráče plnící misi. Nyní si hráč pomocí klávesy "Y" může okamžitě spustit AFK (během mise).
Během doby kdy bude v AFK se nebude odečítat čas mise a nepůjde nijak zničit, ani RPG.

Počet členů v crew

Dne 28.9. byl snížen počet členů v crew (firma, gang) na 32! Tedy na přesnou polovinu tehdejšího počtu.O rozhodující počtu se hlasovalo 14 dní KLIK. Na druhé příčce v průzkumu hlasů se objevil počet 40 slotů.

Soutěž

Číslo 40.... Právě toto číslo vyhrálo soutěž do níž se zapojila většina hráčů SP. Náplní soutěže bylo zvolit, tipnout si, číslo, které mělo být v rozsahu 1-100 000 a zároveň aby bylo nejmenší a unikátní ze všech vsazených čísel od hráčů. Zápisným poplatkem bylo 100 000$, které se přidaly do sumy pro výherce.
Závratnou sumu, celkem 127 650 000$ vyhrál hráč Menezeris se zmíněným číslem 40. Hold, komu štěstí přeje... Gratuluji!

Hodnosti v crew

ATomas zavedl nový a platný systém hodností členů v crew (gang, firma). To znamená, že každému členovi je možné přidělit hodnost dle vaší fantazie a nastavit mu práva. O této velké změně se opět debatovalo - KLIK
Mějte ale na paměti, že pravomoce se kopírují novému členovi od prvního nalezeného hráče.


Sp Bet

"Dobrá práce!", tak by se dala shrnout nově vytvořená stránka, jejímž autorem je dlohodobý webový administrátor, DoMiNo, který se taktéž nyní v náboru uchází o místo administrátora serveru.
Na oficiální stránce [url=sp-bets.g6.cz]Sp Bets[/url] (by DoMiNo) je možné vsadit určitou finanční částku (herní) na fotbalový zápas. Toho už využilo celkem 85 registrovaných členů.
Máte tu i nějaké číslo na zamyšlení.
Citace
Celkem prosázeno: 146,742,695 $ Celkem vyplaceno 87,960,192 $

Takže neváhejte, přečtěte si pravidla a honem vsadit!


Gang systém

Dne 16.8. byl zavedený nový gang systém. Jeho největší změnou je nejspíše fakt, že se za prohrané GR neubírá respekt, tudíž gang nemůže slábout, pouze růst. Další novinkou mezi mnohými dalšími je to, že respekt (RS) byl rozdělen do ranků. S přibývajícím respektem se zvedá počet ranků. Na každý rank (stupeň) je potřeba jiný počet respektu. Do gangů se také vrátila možnost barvy vozidel v GR.
V gang pravidlech nastala změna - trestá se v %. Doporučuji číst, KLIK.


[Hide] Chtěl bych se ještě vyjádřit soukromě zde. Pokud bude mít někdo nějakou výtku, vůči mému zpracování, výtku vůči mně, nechť napíše SZ! Pojďme diskutovat....

Celý tento komplet byl poslán hlavnímu amdinistrátorovi, který to zřejmě (pro všechny případy) celé zkontroloval.
Děkuju za pochopení. [/hide]


Na závěr....
Tímto bych Vám, čtenářům, chtěl moc poděkovat, že jste dočetli mojí napodobeninu až sem.
Teď něco o tom, proč jsem se SuperNews začal.
SuperNews nevycházely již dlouhou dobu. Poslední pásmo bylo tvořeno výtiskem z dubna. Mrzelo mě, když jsem viděl že už měsíční pokračování není.
Vždy v předešlých dílech, které zpracovával Tumik, a že je zpracovával velmi dobře, jsem k tomu vzhlížel s něčím, s nějakou tohou a myšlenkou, že se tam dozvím nové věci, takové které mě vážně překvapí, na to jsem se těšil a vždy se mi tomu dostalo. Bohužel, s nástupem Tumika do funkce už každému došlo, že na jeho SuperNews čas nebude.
V půce minulého měsíce jsem Tumika kontaktoval, řekl jsem mu, že bych se chtěl pokusit o další díl. On souhlasil. Dnešní výtisk jsem vypracoval, tak jak já umím, tak jak se mi chtělo. Nic není dokonalé a možná jsem si vzal až moc velké sousto na to, že jsem dříve nic podobného nepsal. Ale dopadlo to jak to dopadlo. Svůj účel se dozvědět nové informace jsem splnit, z krz sebe, a musím říct, že toho chechtání co jsem u rozhovorů zažil se nemůžu ještě teď pořádně zbavit. Nelituju toho, že jsem to sepsal a doufám, že ani Vy, toho nelitujete...
Názorů si vážím, ať už jsou jakékoliv. Jen ty mě posunou k další tvorbě, nebo pohřbí zde. Smile
Tr1xmy
KONEČNE!!! toto mi tu chýbalo a som rád, že sa to zasa rozbehlo!! Smile
Zacek
Wau paráda no co dodat, tohle se mi líbí a určitě tohle uvítá každý člen našeho serveru.
Plno užitečných informací zmuchlané na jednu stránku. *gp*
Hi
Yamatino108
Páči sa mi to.Síce si tam na niektoré faktory zabudol,ale není možné si všetko pamätať.Rozhodne pokračuj v tejto tvorbe.Smile
Baseball
Ahoj, super ale ty rozhovory udělej příště krátké. Je to dost dlouhé jinak informace dobré. Jenom některé informace mi přišli méně důležité ale pro někoho mohou byt užitečné.
Rosta
Párádně jsi to zpracoval , je dobře, že to zas někdo obnoví. Dobrá práce, jen tak dál Smile
Mulanoo
nejsem z těch lidí co vše musí komentovat, chválit a tak dále, spíš naopak.
Ale takhle práce super, aspoň prostí hráči můžou vidět jak to chodí a můžou víc nakouknout do toho "zákulisí". Detra chápu, jako jedna z mnoha legend SP by zasloužil víc než prskání hráčů, bohužel dnešní hráči ani neví kdo to tu postavil na nohy. I já věčný kritik mám k takovým hráčům pochopitelně respekt a chovám se k nim v rámci možnosti s úctou.
FLZ.
Krowky
Výborne, konečne sa toho chytil niekto a výsledok je fakt dobrý, len tak ďalej. Palec nahoru
Geroj
Je pekné že si si s tým dal tolko práce, osoben som si prečítal iba to čo sa ma týka a čo ma zaujíma a je to také oživenie, kvalitka.
RuliiKkO
Ti dám ptáčka LOOL jinak gj (;
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
dpq7WImm8w
Že Ty si umazal tu mojí kritiku Jsi dobrý!Nemůžu
Galleon
Konečně pokračování :D Jooo
nemo
Jé, tak lidičky, já mockrát děkuju, všem. Smile

ZacekDan: Děkuju, právě o to mi šlo. Aby z jedné stránky bylo možné vyčíst co nejvíce informací a aby to tak nějak i ty lidi bavilo. Díky.

Yamatino108: Děkuju. Určitě jsem na nějaké zapomněl. Ono je potřeba být pořád v obraze, ve střehu a už si to někam zapisovat. Né počkat až skončí měsíc a pak pátrat v paměti. Ono jako hráč je dost těžké se k těm informacím opravdu dostat, hlavně ty datumy dělaly největší povyk. Pro mě to je rada do příště. Smile

Baseball: Zase, každý na ty informace klade právě ten svůj důraz, někdo vyhledává jenom ty co se mu líbí. S těmi kratšími rozhovory. S tím Detroitem to byla výjimka, páč se mi tak hezky a zajímavě rozepsal, tak by mi přišla škoda ho stopnout. Ale určitě Ti děkuju! Smile

Rosta: Děkuju. Pokud bych v Super News měl pokračovat i příštím měsícem, tak to vezmu zase trochu jiným stylem. Já ti hlavně děkuju za pomoc, když jsem se tě jednou. Smile

Mulanoo: Díky a přesně o to mi šlo. Představit nějaký faktory, který moc na povrch nejdou a přitom by to hráče zajímalo. Ale víš jak, není lehké je sehnat a dá to celkem velkou práci. ;)

KrowkySVK: Díky za pochvalu a zároveň i za rozhovor. YES

ThaDonMakaveli: Je mi jasný že všechny nebaví číst moje textíky, nenutím je k tomu. Jen si najdi co potřebuješ. Smile Taky, děkuju.

RuliiCeKo_OCze: rofl Já děkuju.

Mihailo: Takový řeči co si mi napsal zveřejňovat nemůžu. Jede jede mašinka Né, to víš že ne. Díky za komentářík a hlavně za rozhovor! ;)

Galleon: Ano, pokus o něj. Smile
Zrušený účet
Pěkná naposobenina toho, co Tumik vymyslel a začal dělat. Po pravdě řečeno jsem byl mírně naštvaný, když jsem to viděl, ale po přečtení toho, že jsi se Tumika ptal mi spadl kámen ze srdce a můžu ti sem napsat jenom: DOBRÁ PRÁCE. Novinky zpracovaný na jedničku, myslím si, že tohle je věc, která tu chyběla. Ty novinky mají něco do sebe.

Vydrž, piš dál, ale snaž se news dělat po měsíci. Ať jsou kratší nebo ne, bude to přehlednější, ty salm se v tom neztratíš a hráči to budou číst víc, teda alespoň myslim :D

Ještě jednou dobrá práce Palec nahoru

//psáno z mobilu
MaReK_
Dobrá práca len tak dalej, v septembri som bol menej aktivny a tu som sa dozvedel všeličo Smile
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně

king
nemo
BTears: Děkuju ;)

FifaPK: Moc hezky sepsaný. Začnu asi tím, že kdybych to domluvený s Tumikem neměl, tak bych prostě nic takového nevydal, opravdu ne. Kdybych se vžil do role a představil si, že mě, mojí práci někdo napadobňuje, bez toho aby jsme se předem domluvili a ujasnili si věci, tak bych byl moc naštvaný.
První zprávu s otázkou jak se věci mají, jak bude pokračovat SuperNews, jsem Tumčovi psal 8. července. Od té doby mi nějak pořád nevycházel čas a tak jsem si chvíli našel až 15. minulého měsíce. Od té doby jsem to pomalu zapisoval, zkrášloval a různě doplňoval detailama. Já Ti určitě děkuju za komentář a už datum přetahovat nebudu! Smile

MaReK_: Díky, jsem rád, že alespoň posloužily.
Ruda
Citace
Carter_, bývalý dlouhodobý administrátor, správce gangů a moderátor fóra.


Snad jediný odchod, který pomůže Superpařbě, zbytek co odešel byli fakt kvalitní administrátoři a bude se za ně horko těžko hledat náhrada, doufám že se s tím vedení nějak vypořádá.

Jinak myslím že se ti to povedlo sepsat dobře. Smile
Zrušený účet
Hezky sepsané, tento topik mě vždy bavil v podání Tumika a jsem ráda, že se toho někdo ujal. Dobrá práce. ;)

Víš co mi tam chybí... počkej si tě najdu a sním, rybo jedna ! rofl
EviL_FusioN
Dobrá práce, moc se mi to libí a je vidět, že sis dal záležet. *Dobrá práce*
nemo
Ruda: Myslím, že všichni byli kvalitní administrátoři a určitě je jich škoda. Děkuju za pochvalu. Smile

Gigush: Díky, to je hezký. Smile No, hold sis vybrala špatný měsíc, a neříkej mi tak! :D Na holou

EviL_FusioN: Děkuju za komentář. ;) Snažil jsem se :D Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasů
6%
Nábory
4 Hlasů
6%
Žádosti o pUB
11 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
9 Hlasů
13%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
32 Hlasů
47%
PC Poradna
3 Hlasů
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
5 Hlasů
7%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 21