Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
SuperNews 1/2017
Baseball
img.tpx.cz/uploads/SuperNewsHlavni1-2017.png


Tento měsíc mám pro Vás opět nějakou novinku. Do SuperNews jsem zapojil i své kolegy, kteří si připravili články o větších novinkách, kterých jste si určitě na serveru všimli!



img.tpx.cz/uploads/Novinky2-2017.png


Tento měsíc bylo na server přidáno vskutku více novinek než za prosinec. Přidávaly se mise k zaměstnáním Rybář a Řidič Autobusu, které určitě daná zaměstnání trochu polepšila.

U Rybáře byla přidána mise Lov ústřic. V této misi musíte dojet do lokace, kde se loví ústřice. Vyskočíte z lodi a jdete se pro ně potápět. Poté, co je nasbíráte, musíte ústřice rozvést.


Řidič autobusu dostal tři nové mise, které mají 2 směry. Jsou to Airport line a Hnědá linka. Hnědá linka spojuje významná městská centra. Jak jsem již řekl, tato linka se jezdí dvěma směry oproti všem ostatním misím. Ostatní mise se jezdí v okruhu. To je také důvod, proč tyto mise nemají na minimapě trasu.
Airport line, jak název vypovídá, se jezdí na letiště a z letiště. Ve všech městech začíná na nádraží a přes významné body města se dostane na letiště.

Řidiči autobusu byl také obnoven vlak v Las Venturas, který z nepochopitelných důvodů byl odstraněn.

Ke konci měsíce dostal řidič autobusu další misi. Byla to mise kterou hráči chtěli již po několik let, ale až teď byla přidána. Jedná se o
Meziměstkou linku, nejezdí se zde mezi hlavní městy (LV,SF,LS) ale mezi vesnicemi. To je pravděpodobně i důvod, proč měla tato linka úspěch.



Nyní se dostáváme ke Gang systému. Byla zde přidána celkem žalostná novinka. Touto novinkou je možnost přebírat Gang území pouze mezi 12 a 22 hodinou. Tato novinka vyvolala vlnu protestu, tak uvidíme jak se to do následujícího měsíce vyvrbí. Také byl změněn pickup gangů, aby si hráči nepletli gang s firmou.

Objevila se i novinka, která byla v starších verzích RZE. Jedná se o lehkou změnu systému Anket. Až hráči vyprší čas ankety, v chatu se odešle hláška o informaci, jak anketa dopadla.

Na serveru byla změna inkasa ve drtivě většině domů. Více informací o změnách inkasa se dozvíte v článku od Šalamouna, který měl ceny inkasa na starost.

Také byla mírná úprava příkazů pro premium příkazy. Do premium příkazů byl přidán příkaz /LeteckeNaboje, ale byl odebrán příkaz /pratele. /Pratele může nyní použít každý.

Přidání Věrnostního programu. Autor věrnostního programu Szelby sepsal článek, takže více se dočtete tam.

Znovu bylo obnoveno Top50, tentokrát to ale není na webu, ale na serveru na úřadě. Bohužel se zde vyskytla chybba a čekalo se na opravení.

Poslední novinkou, která stojí za zmínění, je úprava systému placení inkasa. Pokud hráči propadne dům, nemusí ho kupovat za def. cenu, ale stačí dokoupit inkaso.

Poslední víkend v lednu byl co se týká severu velice nestabilní. Opakovaně server padal, důvodem byla TOP 50, která měla být propojena i k webu. Kvůli těmto pádům bylo založeno, převážně i vyřešeno, neuvěřitelných 96 ztrát. Myslím, že na ten počet byli ztráty řešeny a navraceny celkem rychle.

Na únor se pro vás plánuje:
Gang Race liga od Szelbyho
Akce na přání po Salamounovi přeberou Baseball, EVRS. a Szelby



img.tpx.cz/uploads/Zmeny2-2017.png


Během ledna se v AT událo celkem dost věcí. Obecně bych řekl, že ten leden byl, co se týče novinek, bujný. Administrační team do nového roku vstoupil povýšením Organizátorů akcí na post Administrátor-Moderátor. Současně s tím se dostalo povýšení pro Ameliho a Szelbyho, kteří získali post Správce Akcí.
Ovšem za leden se pouze nepovyšovalo. Vyhození z postu
Správce Gangů se dočkal Reggie, který porušil pravidla SG. Dočasným správce gangů se stal Šalamoun, nyní je správcem gang systému opět Krowky.
Z AT byl vyhozen
Janci, který hrubě porušil pravidla Administrátorů.

Povýšení se také dostalo
Mordisovi, který dostal funkci Moderátor fóra & Porotce unbanů.

Z AT za leden odešli dobrovolně dva lidé. Prvním byl cbg.mrtn a druhý byl až ke konci měsíce Kurkuma.


img.tpx.cz/uploads/Clanky2-2017.png


img.tpx.cz/uploads/VernostniProgram2-2017.png
Článek od Szelbyho článek je z 24.1., některé časové informace tedy neodpovídají.
Zdravím Milí hráči / hráčky.
Jak jste si již mohli všimnout, v těchhle měsících se připravuje novinka na serveru a tou je
Věrnostní Program & Prémium Shop. Co tahle novinka znamená pro vás hráče a co přinese na server se dozvíte v tomhle menším článku, kde naleznete i krátký rozhovor s ATomasem o téhle novince.

Věrnostní program.
O co vlastně půjde v tomhle programu? je to velice jednoduché , stačí aktivně hrát na našem serveru a sbírat tzv. Věrnostní body. Tyhle body obdržíte za každou odehranou hodinu a pak si za ně budete moct něco pořídit ve Speciálním Shopu. Touhle novinkou by jsme chtěli odměnit aktivní hráče našeho serveru a po zrušení hodinového bonusu, který nebyl moc ekonomický k serveru vám to aspoň tímhle programem vynahradit.
Více informaci
Zde


Premium Shop.
Premium shop bude vylepšení pro všechny hráče na serveru. V tomhle "projektu" půjde vlastně o to, že za tzv. Kredity si budete moct pořídit nejen Prémium Klasik, car nebo Upgrade Garáž, ale nově si za kredity budete moct pořídit Voj.techniku, nebo se budete moct při misích schovat do VW (VirtualWorld). Tato novinka mezi hráči vyvolala největší vlnu negativity a to kvůli již zmíněných misích ve VW nebo Technice na serveru. Je nám jasné, že prostě všem nemůžeme vyhovět podle jejich představ, ale s maximální snahou jsme program upravili tak, jak hráči psali v Diskuzním Foru. Vždy se najdou nedostatky, takže i v těchto dnech pracujeme na úpravách finální verze tohoto "projektu" a pevně doufáme, že se vám tato Novinka na serveru bude líbit.
Taktéž více informaci naleznete
Zde

Rozhovor s ATomasem o chystaných změnách.

Szelby: Ahoj jsem rád že sis na mě udělal chvíli čas pro rozhovor do SuperNews 1/2017. Nebudu tě moc zdržovat tak začneme.

Szelby: Má první otázečka, Jak si přišel na nápad s tímhle programem?
ATomas: Tak celé to vzniklo tím, že jsem pracoval s myšlenou jak odměnit hráče, kteří jsou věrní SP. Na SP se to hemží výmluvami typu práce, škola, real život atp.., ale ve zkutečnosti lidi, co to říkají, ve většině případů stejně zapnou jinou hru. Já studuji vysokou školu, při tom pracuji a čas na SP si vždy najdu.

Szelby: Co si od tohoto "projektu" slibuješ?
ATomas: Tak hlavně nějaké to zvýšení hratelnosti. Přeci jen, když hráči uvidí, že být věrný SP se vyplácí, tak je to snad bude i více bavit.

Szelby: Myslíš si, že to hráči uvítají na serveru? Že to nebude třeba absolutní propadák ?
ATomas: Tak podle ankety s tímto návrhem souhlasí 80% hráčů, tak myslím, že to bude přijato spíše kladně. Většina nesouhlasů v anketě byla odkliknuta jen proto, že nepochopili nějakou část návrhu, jak je zřejmé z komentů, kde jim to bylo dodatečně vysvětleno, ovšem hlas z ankety nelze vzít zpět.

Szelby: Kdy by tahle novinka na serveru mohla být ?
ATomas: Během týdne. Mám v plánu na webu dát novinku.

Szelby: Ještě poslední otázečka, co říkáš na negativitu, že budou mise ve VW?
ATomas: No, mise ve VW je dnes už na mnoha serverech standart a SP je v tomhle pozadu. Rozhodně si nemyslím, že by kvůli tomuhle byla mapa prázdná. Po serveru běhá hodně hráčů, kteří mise nedělají a hlavně ten systém VW je navržen tak, že do VW se schovají jen ti, kteří nejsou součástí jiného zaměstnání.

Szelby: Super děkuji ti za krátký rozhovor, chceš něco vzkázat hráčům ohledně této novinky nebo jen tak?
ATomas: Tak asi bych vzkázal, že jsem rád, že stále hrají na SP a že je to stále baví, protože to je ten důvod, proč to já pořád ještě dělám Smile


Tohle je zatím vše o chystaném projektu, snad brzy u dalšího článku.

img.tpx.cz/uploads/Inkaso2-2017.png
Článek od Salamouna
Zdravím Vás milí čtenáři,
určitě valná většina z Vás si všimla rapidního poklesu/nárůstu inkasa a default. cen domů.
Poprosil mě o to ATomas, když jsme toto řešili.
Upozornil sem ho na nestabilní ceny v House systému a domluvili se, že všem domům ceny upravím na reálné (přístupné pro Vás).


Kauza Palomino creek
Tato lokalita byla snad jako jediná nejvíce nevyhovující.
Inkaso zde narostolo o zhruba 60,000 $ na den a to se majitelům domů, kteří zde své domy mají nelíbilo a pod velkou palbou proti mě šli na webu.
Chápu jejich naštvání z části, ale připadá mi hloupost mít defaultku a inkaso domu v PC za stejnou cenu jako třeba domek v LV. A rozdílové ceny 4 mg ~ 60 mg.
Přitom 60,000 $ má každý hráč vyděláno během pár misí/obchodu.


Jak to bude s domy dál?
S ATomasem budeme pracovat na nápravě cen domů v této lokalitě. Dle nás jsme nepochybili v cenách, ale ATomas by rád vyšel vstříc hráčům a já konec konců taky.

Co se opraví?
- přidání zbylých neupravených domů (900 - 1225)
- úprava (snížení) cen v Palomino creek
- úprava (zvýšení) cen v Angel Pine


To by bylo z lednových SuperNews vše.
Děkuji za přečtení


Na SuperNews se podíleli:
Fifa
Szelby
Salamoun


Sepsal: Baseball
Pandy
Musím uznat, že takhle by měly vypadat SuperNews jak se patří. Obsahové i designově. Myslím, že to hráče trošku přitáhne, protože je na SP hromada novinek. A jak se říká, kde se nic neobnovuje, ztráci to význam a smysl. Takže můžu říct, že jsem ráda, že se to zase pohnulo nějakým směrem. Takže Palec nahoru
nemo
Tak řeknu vám, tohle je parádní!! Opravdu, bavilo mě to. Moc se mi líbilo, že si tam zapojil i ostatní členy AT, kteří se tak dobře rozepsali k tématu, pokud to byl tvůj nápad a zorgranizoval si to, tak opravdu smekám. Pokud k tomu budou stále takoví a budou tam rádi něco přidávat, bude to určitě fajn, takže tohle dle mého bezesporu zachovat. I to, že tam byl rozhovor s ATomasem je už jakési zpestření, které tam mám rád. Mám rád, když je tam nějaký rozhovor k tématu, nebo odchodu / příchodu (očekávání atd.) administrátora.
Jinak, opět se mi líbí ta barevná kombinace. Propojení takových obyčejných barev s těmito nadpisy vypadá moc dobře.
Jediný, co jsem tam taky našel a asi trošku vytknul, je tato věta:
Citace
Administrační team do nového roku vstoupil povýšením Organizátorů akcí na post Administrátor-Moderátor.

Tam by se spíš hodilo uvést ještě jména, o jaké organizátory, nyní moderátory, šlo - Ladik, Geroj, Evil? pokud vím, aby to bylo takové ucelenější.
Také je fajn, a to se mi opravdu líbí, že tam zmiňuješ i plánované větší akce, které budou v příštím měsíci probíhat.
Ty ztráty, bylo jich opravdu moc, obdivuju vás, že jste jich tolik stihli vyřešit.
Máš to také přesně na datum, to už nemůže být lepší.
Palec nahoru, dobrá práce, pokračujte! :-)
Diana
Opäť to napísal baseball dobrá práca. No musím aj ja uznať že sa toho dosť stalo tak ale najviac ma zaskočil ten Janci rofl . Som rád že sa tradične pridávajú SuperNews dúfam že to bude pokračovať pretože je to dobré aspoň sa my hráči dozvieme čo všetko sa udialo tento rok keďže ja si to všetko nepamätám ešte raz Dobrá práca Salamoun,Szelby,Fifa a Baseball *Tu sem*
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Arbys
Luxus, určitě se to od prosince kdy jsi to obnovil zlepšuje, ta zelená se celkem dobře čte a líbí se mi ty přidané věci jako rozhovor Szelbyho s ATomasem a články i ostatních lidí jak ty. *gp*
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
MaReK_
Pekne spísané ja čo už moc nehrám a nemám taký velký prehlad tak toto je originál pre mňa Pusa
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně

king
Skiper
A špina sp dostala pub Jooo

Môže byť. Lepšie ako to PDF .
miky28
ale ATomas by rád vyšel vstříc hráčům a já konec konců taky. To jsem rád nyní už je tam aspon trochu přijatelná cena , i když s nějakými domy ve VW se to pořád nedá porovnávat.
Brendy
Ahoj,
ale nejako som nepochopil nadpis, asi chyba:

Citace
img.tpx.cz/uploads/SuperNewsHlavni2gwtgwtg2017.png


Pokial viem SuperNews sú za mesiac leden / január.
Fifa
Citace
Brendy napsal:

Ahoj,
ale nejako som nepochopil nadpis, asi chyba:

Citace
img.tpx.cz/uploads/SuperNewsHlavni2gwtgwtg2017.png


Pokial viem SuperNews sú za mesiac leden / január.


Jakoby se nic nestalo :D Každopádně díky za poznatek, opraveno Smile
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
Ezy
Co se tyče topiku je to parádní nápad a skvělé zpracování.
Takový herní spravodaj a novinky přímo ze hry.

Rosta
Toto už je lepší, po obsahové stránce řekl bych pěkně zpracované. Co, ale musím vytknout je grafická stránka, která mě bohužel nijak nezaujala. Ale sto lidí, sto chutí. Pohoda
dpq7WImm8w
Chtělo by to vylepšit onu grafickou stránku věci a trochu zlepšit rozložení. Minimálně credits se vejdnou úplně na konec do dvou řádků, řekl bych že není třeba to tam vypisovat až takhle. Každopádně, lepší než to odporný .pdf Help
hormoskunk
Vsak co ten madar janci zrobil? Je to snad vynaseni z AT? To ze tam delal hovno vime vsichni, ale nejak sem nevidel zadny vaznejsi duvod rofl
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasů
6%
Nábory
4 Hlasů
6%
Žádosti o pUB
11 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
9 Hlasů
13%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
32 Hlasů
47%
PC Poradna
3 Hlasů
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
5 Hlasů
7%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online