Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
[INFO] Grafické Výtvory
Baseball
Zdravím,
po diskuzi s Grafiky jsme se rozhodli na zveřejnění informací, které by měl správný topick ve kterém žádáte o grafiku obsahovat. Jsou to informace, které jsou potřebné k dobrému zpracování Vaší pohledávky.

Jistě nejdůležitější je informace O co vlastně půjde?, tím je myšleno zda chcete Avatar, Nadpis, Podpis, nebo něco úplně jiného. Dále je určitě důležitá Tématika obrázku, tím je myšleno například obrázek o GTA, hezká ženština a další takové.

Pokud na obrázek chcete text, tak jsou velmi potřebné informace o Fontu, doporučujeme vybrat ZDE nebo samozřejmě můžete nechat na grafikovi. Bezkonkurenčně nejdůležitější informací o textu je obsah. Tím je myšleno například "MujNick", nebo jiný text. Pokud máte nějakou oblíbenou barvu, tak jí zde určitě napište. Pokud máte požadavek na 3D úpravu, tak určitě také uveďte.


[ ! ] Důležité pravidlo [ ! ]

Citace
14. - Je povolené vyhledávat pouze grafické práce, které jsou spojeny s projektem SuperPařba. (Například Avatar, podpis, ozdobné texty pro topiky v našem webu) Design Gang/firemního webu, nebo jakékoliv jiné grafické práce, které nebudou nijak spojeny se SuperPařbou budou trestány.
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
21 Hlasů
27%
Šupat holky.
25 Hlasů
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
13%
Mám jiné plány.
21 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 19