Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
sluchátka
reinz
zdar,

chci si koupit nový špunty (sluchátka) pro poslech hudby z mobilu, tak mě napadlo zeptat se tady, protože předpokládám, že drtivá většina z vás nějaký má, takže by mi mohla nějaký doporučit / sdělit svoje zkušenosti.

cenovka cca do 1k czk
since 2012

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=7349


img.tpx.cz/uploads/reinzbotexe.png
Antihrdina
Apple EarPods. Stojí par korun a hrají bezvadně. Apple má holt vše dotažené do posledního detailu.
asthenic
Citace
Qark napsal:

Apple EarPods. Stojí par korun a hrají bezvadně. Apple má holt vše dotažené do posledního detailu.


Jasné, všetko. rofl JBL majú najlepšie audio komponenty. JBL T290 mám aktuálne, za 30e sú dokonalé.
HARS
Přijde mi zbytečný dávat za spunty tolik peněz. Já mám tyhle a nemůžu si na ně stěžovat... Žádnej šum, basy jsou dost v pohodě. Jediný co mi na nich vadí je šíleně uzouckej drát.
Tearsko
Ak nie si audiofil tak určite ti postačia to čo postol noob alebo khrystal.

Ja mám doma JBL myslím to isté ako postol noob a ešte mám záložné oveľa lacnejšie panasonic majú na sebe číslo HJE125E asi za 7-8€ a nejaký extra závratný zvukový rozdiel tam až tak nie je čo sa týka výšok ale JBL hrajú podstatne lepšie basy ako priemerné sluchátka (záleží akú hudbu chceš počúvať) + prídu dosť podstatne kvalitnejšie spracované.

Predtým som mal značku Sennheiser CX 2.00 ale tam bola kvalita pre mňa nič moc do roka kaput sluchatko a po reklamaci asi za pol roka kaput druhé ..Ale pri sluchátkach do 20-30 eur je to kus od kusu no asi som mal len smolu inak je to všeobcne docela kvalitná značka ale skôr asi čo sa týka náhlavných súprav.

Ejpl sluchátka sú pre mňa osobne hlavne dosť nepohodlné lebo mi nesedia.
reinz
earpody nechci, ty mi nesedí a zároveň to nejsou špunty, ale pecky.. určitě se kouknu na ty JBL a sennheiser, ještě se rozhodnu, který koupím

díky za tipy, můžete lock
since 2012

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=7349


img.tpx.cz/uploads/reinzbotexe.png
Janci
Možno pre ostatných čo sa dostanú k tomuto topicu. Neviem ako to je pri špuntoch, ja som to mal v uchu naozaj za svoj život len pár hodín. Ale ak by niekto pozeral náhlavné súpravy, tak vo všeobecnosti sú JBL čo sa týka kvality zvuku dosť braky. Bývajú prebasované a nevyvážené. Niekomu taký zvuk možno vyhovuje a marketingovo je to veľmi silná značka, ale ja také veci nemusím. Naopak Sennheiser by mali mať dobrý pomer cena/výkon, ale tiež som už počul o pár modeloch, ktoré po zvukovej stránke neboli nič moc. Odporučil by som ešte pozrieť sa na značku Audio-Technica, možno Bose. Treba hlavne čítať recenzie a fóra v prípade, ak si kupuješ veci na diaľku. Ja som pri sluchátkach zástancom toho, že ak by som mal nejaké kupovať, tak určite musím počuť ako hrajú. Tá možnosť vyskúšať si sluchátka v nejakom špecializovanom obchode asi veľmi pre špunty nebude. :D

V každom prípade, ak ti stačí že ti niečo hrá v ušiach a nemáš nejaké vysoké nároky na kvalitu zvuku, tak si myslím že je úplne jedno čo si kúpiš do uší, ten rozdiel tam takmer nepoznáš a pri špuntoch to platí dvojnásobne. Ďalšou vecou je kvalita tej skladby alebo výstupu z mobilu alebo iného zariadenia. Ak proste pustíš do sluchátok nekvalitnú mp3 alebo iný formát, tak môžeš mať aj sluchátka za 50 000 a nevydoluješ z toho nič.

Toľko aspoň v skratke aj k náhlavným súpravám.

Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasů
5%
Nábory
6 Hlasů
8%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasů
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasů
43%
PC Poradna
4 Hlasů
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
9%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 20