Informace o serveru

R
Připojit se na server

Hiearchie článků

SuperNews 04/2019

SuperNews | Krowky

Nadpis SN

Zdravím všetkých našich čitateľov pri štvrtom tohtoročnom vydaní Supernews. Apríl (Duben) bol bohatý na rôzne udalosti a ak sa mi bude chcieť tento text dopísať do konca, tak sa ich pokúsim čo najlepšie  zhrnúť a priblížiť aj tým, ktorých aktivita na serveri je podobná tej mojej. A mimochodom, to som ja Krowky, nový redaktor SN. Predstavovať sa nebudem, kto ma nepozná ten nevie čo je život. Tak sa pohodlne usaďte a ideme na to!

as
Začneme veľkým updatom, ktorý prišiel hneď začiatkom mesiaca a prekvapivo dostal názov April update.
Milovníci McDrive a podobných pre lenivcov stvorených reštauračných zariadení si už prídu na svoje aj na Superpařbe. K nehnuteľnostiam ako sú pizzeria, cluckin bell či Burger shot bolo pridané takzvané Drive Thru.
Veľkých zmien sa dočkali aj daily questy. Najťažšia séria questov Hard like kissing a cobra po novom obsahuje aj dva nové questy Scream in the sun a Death Valley. Boli tiež pridané aj nové odmeny z daily questov a to katapultovanie z vozidla a instantná brzda, takže odinštalovať cleo a pekne si tú brzdu „vyquestujte“.
Bolo pridaných nových 20 levelov. Od apríla je teda maximálny dosiahnuteľný level 450. V leveloch je teraz dokonca možné získavať aj prémium klasik. Konkrétne 1 deň za každých 50 levelov. Súčasťou nových levelov je napríklad splnenie určitého počtu denných úloh.
April update ešte priniesol zmenu u taxikárov, ktorý si čas čakania na reálneho zákazníka môžu vyplniť vozením NPC.
Pre bojachtivých boli pridané dva DM a Gungame Military Warehouse a Area69. Takisto bol na server pridaný úplne nový druh merania síl a to BattleRoyale.
Poslednou vecou, ktorú april update priniesol je pridanie achievementov na server.


Kvôli špekulantom so skriptami a podobnými neplechami je možné misiu u vodiča autobusu spustiť iba ak vozidlo stojí.
Zmenili sa podmienky za ktorých je možné predať nehnuteľnosti. Je potrebné aby ochranka presahovala do nového mesiaca. Ochranku pôjde dokúpiť, takže predaj po novom nie je viazaný na nahrané hodiny.
Bol pridaný príkaz /givebank takže nie je nutné naďalej jazdiť k banke. Nech žije lenivosť.
Po splnení misie na ostrovoch už nemusíte športovať nakoľko Vám zostane vozidlo...zase len podporujeme lenivosť.
A do tretice podporená lenivosť v podobe /premiumcrew, kde môžete založiť gang či firmu aj bez toho aby ste splnili už beztak jednoduché podmienky. Tento luxus je spoplatnený sumou 30 000 kreditov čo je pri prepočítaní na doláre viac ako polovica tzv. Domesovej konštanty.
Pri policajnej kontrole takisto došlo k malej zmene. Ak vystúpite z vozidla tak kontrola prebehne okamžite. Ak vás z vozidla vyhodia, stopovanie bude zrušené.
Ako vždy tak aj tento mesiac bolo opravených niekoľko nahlásených chýb. V tomto smere je ATomas vďačný každému kto nahlasuje chyby v príslušnej sekcii fóra, pretože takouto aktivitou prispievate k tomu aby bol Váš server stále lepší a lepši!
Novinky i opravené chyby si môžete podrobnejšie prezrieť priamo na serveri zadaním príkazu /novinky.
Prehľad noviniek by som zakončil tým že Vás tu na fóre nasmerujem do sekcie Užitečné debaty, kde v apríli pribudol topic s vozidlami, ktoré podporujú audio. Tento zoznam pre Vás pripravil Trips.

a
8.4. odštartovala akcia WRC Championship. Akciu si pre Vás pripravili Maxgustin, Trips, Jertn a Yoistik. Trvanie akcie je presne mesiac a teda skončí 8.5. Na víťaza čaká skvelá odmena v podobe 20 000 000 dolárov, vozidla vlastného výberu, tachometru v štýle WRC a v neposlednom rade zápis do /sinslavy.
Počas Veľkej noci prebehlo hľadanie vajíčok. Tých bolo po mape rozmiestnených celkovo 500 kusov. Za každé vajíčko hráč získal 50 000, celkovo tak bolo rozdaných úctyhodných 25 000 000 dolárov.
Tretí aprílový víkend si prišli na svoje aj hráči čo nevedia jazdiť a stále frflú že je na serveri stále nejaký závod. Prebehla totiž akcia WEEKEND OUT OF RACING. Prebiehali rôzne akcie mimo závodov, za ktoré ste získavali body. Víťazom tejto akcie sa stal hráč bMe.zorys. Za výhru získal 15 000 000 dolárov, vozidlo vlastného výberu, zápis do /sinslavy a 100 percentnú zľavu z poplatku za akciu na prianie.

a
Tento mesiac bol plný zmien na postoch v AT či vo vedení webu.
Hneď na začiatku mesiaca opustil Baseball post hlavného administrátora webu. Ostal po ňom kus dobre odvedenej práce. Na jeho prácu sa pokúsi nadviazať nový hlavný administrátor, teda vlastne administrátorka – Wery.
10.4. sa skončila púť organizátora akcií Nika. Ten bol vyhodený za neaktivitu, o deň neskôr bol na uvoľnené miesto prijatý bývalý administrátor evry. Spolok OA prišiel aj o Kompresora,  ten bol povýšený na post moderátora serveru.
Na tento post, ktorý je takým pomyselným schodíkom k postu administrátora bol prijatý aj nováčik [H]eno.
Približne v polovici mesiaca Krowky opustil post správcu crew, na ktorom ho nahradil správca akcií geroj. Na uvoľnené miesto správcu akcií bol potom dosadený Arbys. Odchádzajúceho správcu crew sme sa spýtali na dôvod jeho rozhodnutia, ale do uzávierky Supernews nám neodpovedal. 
A aby toho u správcov nebolo málo tak došlo k zmene aj na poste správcu podvodov. Po tom ako CpT opustil admin team, bol na jeho miesto dosadený Domes.
Ku koncu mesiaca sa do kože nezmestili Jertn a Yoistik. Ich porušenie interných zásad bolo odmenené suspendáciou
Na post skúšobných OA bola prijatá štvorica hráčov Minecrafter, Czech, Daniel a Tumik. O tom či niekto z nich presvedčíl a získal post OA sa dozviete v ďalšom vydaní Supernews.
Post porotcu PUB-web sa takisto nevyhol zmene, keď sa novým porotcom po odchode Koloba stal Skylake.
as
Tak a na záver tohto vydania ešte pár štatistických údajov.
Varovaním bolo tento mesiac vyriešených 814 priestupkov. S počtom varovaní 212 bol najaktívnejším napomínateľom Skylake .
Na serveri pobehovalo zopar rebelov, ktorých bolo nutné umravniť zatknutím. Najviac rozsudkov v zrýchlenom konaní vykonal takisto Skylake, bolo ich 26
Horúce hlavy bolo občas treba schladiť zmrazením. Najviac zmrazení zo 61 má na svedomí Maxgustin, konrétne až 35 ... kam sa hrabe Mrázik. 
Na slovník si zase nedalo pozor priveľa hráčov. Za tento ale i iné priestupky bolo udelených 480 umlčaní. Najviac úst resp. klávesníc zavrel Skylake - 122.
Ale aby ste si nemysleli že je Skylake netvor, tak aj v pomáhaní bol najaktívnejší. Zo všetkých 4 916 zodpovedaných dotazov sa jeho výkon zastavil na počte 959 odpovedí čo predstavuje takmer 20 percent všetkých zodpovedaných dotazov.
Vyhadzovačom mesiaca sa stal S******, schválne či si domyslíte kto... Vykopol zo serveru 46 hráčov. Celkovo bol vyhadzov nutný v 187 prípadoch. 
Skylake zrejme v apríli nemal čo robiť a celé dni presedel pri Superpařbe, pretože aj v počte zabanovaní predčil ostatných kolegov. Udelil 37 timebanov. Celkovo ich bolo udelených až 179 čo je približne 6 banov na deň. Veľa či málo, nechám posúdiť na Vás.
Definitívny koniec na serveri pripravili Wery a Skylake dokopy 2 hráčom. 
Maxgustin sa takisto v týchto štatistikách objaví opakovane. Vďači za to skvelému výkonu v organizácii akcií. Usporiadal ich 104, čo je viac ako tretina z celkových 290 akcií. 
Žurnalisti sú nepoučíteľní a bolo nutné zmazať im 80 novín. Najväčšiu cenzúru robil Skylake. Zmazal až 24 novín. 
A aby sme to mali kompletné tak na webe najviac suspendácii udelila Wery. Bolo ich 11 z celkového počtu 19.

A to je všetko priatelia. Snáď Vás to čítanie neunavilo a dočítali ste až sem. Budúci mesiac sa môžte tešíť na článok od Johnnyho, ktorý Vám okrem iného prinesie aj informácie o ďalšom veľkom update, ktorý dostane názov May Update.  Jeho vydanie je naplánované v noci z 10.5. na 11.5. tesne po polnoci! Máte sa na čo tešiť!

Supernews napísal: Krowky
Nadpisy vytvoril: Arbys
Štatistiky vypracovala: Wery

Yoistik
#1 | Yoistik dne 06 May 2019 20:21:44
Skvělá práce Krowky, konečně SuperNews který nemají chybu. A celkem jsem se i zasmál :D
Diana
#2 | Diana dne 06 May 2019 20:33:15
Parádne Super news, chválim. Smile
Mindie
#3 | Mindie dne 07 May 2019 11:47:45
Asi poprvé co mě SuperNews nenudily, dobrá práce Krowky*Dobrá práce*
P
#4 | Pandy dne 07 May 2019 14:35:22
A to Krowky že to bude dlouhý a nudný.. Naopak, shrnul jsi tam všechno co tam být má a je to dlouhý akorát..

Chválím i zpracování na to že jsi na to tolik na skype nadával, tak se Ti to povedlo na 1 :D
Sotasek
#5 | Sotasek dne 14 May 2019 21:19:56
Paráda chlape! Líbí se mi jak je to celé pojato textem! Super práce, určitě pokračuj! Smile
Pumba
#6 | Pumba dne 02 June 2019 20:35:20
Pěkná práce a těším se na další !!

Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.

Hodnocení

Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé.

Prosím přihlaště se nebo se registrujte pro možnost hodnocení.

Zatím nikdo nehodnotil.
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
18 Hlasů
35%
Šupat holky.
15 Hlasů
29%
Velikonoce neslavím.
8 Hlasů
15%
Mám jiné plány.
11 Hlasů
21%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 11