Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bratek
Fugi hotovo. Mám pro tebe 2 návrhy. Omlouvám se těm co byli před ním ale měl to lehké na tvorbu. Lehce obřezatelné atd... Smile
TrollxDxD
1) nick AngelsGirls
2)Tyrkysova(0099ff)
3)Mno hod mi tam nakou postavu s brokovnici nebo s nakou zbraní prosim
Bratek
Fuska hotovo.
Avatar pro TrollxDxD nebude. Má ban. Méně práce Smile
Sh1TeRkO
Bratek, skús robiť na spôsob ako robí Patazz, nie kopírovať, len že to nerobí tak kockato, ale dá obrázok do stredu a brushe / splashe dá tak, aby to ostalo v tej kocke..takto keď hodíš ten obrázok na bok, tak to už dáva pocit kocky..
Bratek
Dobrá díky Eddo za radu.

Avatar taky nebudu dělat pro DjFuxalo. Taky má ban.
Sh1TeRkO
Citace
Bratek napsal:

Dobrá díky Eddo za radu.

Avatar taky nebudu dělat pro DjFuxalo. Taky má ban.

Určite si poradíš. Smile
Bratek
Omlouvám se všem ale chytil jsem nějakou nákazu a nemám náladu na tvoření proto to dnes odkládám. Zítra asi zůstanu doma tak uvidím jak mi bude. Samozřejmě se můžou hlásit i další lidi kteří by chtěli Avatar ;) Zapíšu si je Smile
DOWNLOAD
Brátek, ahoj, rád bych také chtěl nějakého avatara. Chtěl bych tam jméno CorkaCZ a ostatní nechám na tobě :D Ale dej tam nějakého banditu. Budu ti vděčný " Díky :D
SvKBarney
čuj Bratku môj já ti pošlem obrázky a popis čo chcem a tý to sprav okey?
Bratek
Ok. Další lidi přidání na seznam. Zítra zůstávám doma takže se do toho vrhnu Smile
Lankos258
bratku ches nejaky honorar?
Upravil/a Lankos258 dne 04.12.2012 12:55
SluchatkaxD
1) Rozměr obrázku: 300x300

2) Co tam chcete: Nakou postavicku z GTA s broknou :D

3) Jaké barvy chcete do obrázku: tyrkysova

4)Nick:Selky
Upravil/a SluchatkaxD dne 04.12.2012 16:40
Respy
1) Rozměr obrázku: 150x150

2) Co tam chcete: túto postavu z lolka Smile http://google.sk/imgres?q=dragon+fist...,s:0,i:125

3) Jaké barvy chcete do obrázku: nehám na tebe Smile
Bratek
Citace
DOWNLOAD napsal:

Brátek, ahoj, rád bych také chtěl nějakého avatara. Chtěl bych tam jméno CorkaCZ a ostatní nechám na tobě :D Ale dej tam nějakého banditu. Budu ti vděčný " Díky :D

Download má zřejmě ban takže dílo pro něho je taky zbytečné dělat. Zase o práci méňě Smile
NewSuperHero
Prosím o pěkný, světle modrý-zelený avatar s nápisem Disney Smile dík
Loukas
1) Rozměr obrázku: Formát avataru

2) Co tam chcete: Bart Simpson , pod něj napsat Loukas

3) Jaké barvy chcete do obrázku: Nějaké nakombinuj ;). Nechám to na tobě.
_Sh0ck_
Mohl bych také poprosit o jeden výtvor ? :D Byl bych rád kdyby tam byl ender man a nick spsho.cksp (Bez tečky prosím... I přes mou prosbu vedení není schopné aktualizovat nadpis smajlíku...), barvy a doplňky nechám na tobě Smile Děkuji Smile
Upravil/a _Sh0ck_ dne 04.12.2012 23:19
Bratek
MrMates3 hotovo.
Patazz
Nauč se ořezávat, ta supra se ti vůbec nepovedla, auta přece nemaj centimetrové kola. Ale jinak to je docela gůd Smile
eRo
Citace
Patazz napsal:

Nauč se ořezávat, ta supra se ti vůbec nepovedla, auta přece nemaj centimetrové kola. Ale jinak to je docela gůd Smile

Sorry, ale souhlasím s Pataswagemzzem, obrázek se mi moc nelíbí, to auto.Peckaaaa
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
17 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
6%