Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

21.7. _RaPtOR_
Ragnar
zubař, stebou jsem se vždy v ACAB zasmál :D Ale poslední mesíce, to mezi náma nebylo dobrý. No opatruj se v realitě.
TheRaP
ďakujem, ďakujem Smile
Thc: Neboj sa ty nič ! Ešte zajazdime !! Uvidíš !!
Ence: Eggy neviem ako ty, ale ja som si o tebe vždy myslel že si pohoďák Smile Len maš jednu zlu vlastnosť. Keď si s niekym (nejakým dr*om koho nikto nema rad) tak sa chovaš tak aj ty.
Ale keď zapadnneš do nejakej partie pohoďakov, tak si uplne v pohode. Vieš sa chovať, len kebyže sa tak chovaš stale a nie iba pred niekym Smile Smile
Xena
Raptorkoooo každý raz skončí, celkovo všetko sa raz musí skončiť Smile...je škoda, že odchádzaš, ale chápem ťa a presviedčať ťa nebudem. Život je len jeden a ten si treba vychutnať naplno Smile. Pravdivé slová. V reali ti chcem popriať vela šťastia Smile Na SP ťa už velmi dlho poznám. Dá sa povedať že aj od mojich začiatkov...ešte, keď tam boli normálny ludia. Menej detí. ...veď vieš ako to bolo Smile. Vela šťastia Smile *Pláču*
TheRaP
ďakujem Xeni ;) vážim si to
Mamba
Mej se zubár at se ti daří Smile
Bratek
Raptorko moje ! Aspoň že máme ještě ten CO:OP Smile Měj se a užívej si RL dokud můžeš!
TheRaP
ďakujem Dáme si jedno nee?
Ejsi
TOP PAN ! kruta vizitka kamo, ani ja na teba nezabudnemSmile mi si este pohrame xD
Mikull
Zubár, vždy pomůže když Tě bolí zuby :D
kodeks
Ař když končíš, tak jsme si začali trochu rozumět. Smůla. :/
LatrinaCZ
Citácia
kodeks napsal:

Ař když končíš, tak jsme si začali trochu rozumět. Smůla. :/

Kody, máš tam chybu :D
Dr.Zubař bohužel jsme si nerozuměli a možná je to škoda. Sad Maj se
TheRaP
ďakujem....
PS- Kodeks, tiež som rad že sme si v poslednej dobe začali rozumieť. Škoda že tak neskoro :/
Ragnar
Nezapoměn na tecch 5MG :D
TheRaP
Citácia
Ence napsal:

Nezapoměn na tecch 5MG :D

Nič nedostaneš :D
Yamatino108
No konečne som našiel tvoju vizitku :D.Som si ju celú prečítal Smile.Ked som ťa začal lepšie vídať na servery som si urobil nepekný obrázok o tebe :D.Ani sme sa nemali niak moc v láske :D.Ale som rád že sa to už zmenilo Smile.Dúfam že pri tejto komunite ešte dosť dlho zostaneš.
PS:Nestihol som ti ohodnotiť vizitku :D-Je naozaj pekná zrejme si si dal na nej dosť práce Smile.Chcel by som ťa vidieť v AT :D snád sa to raz stane :D.
MaReK_
Si to vystihol Smile
Citácia
No vy tu zabíjate čas a hadate sa za ****oviny.

king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Pitras
Dostal jsi mě svým komentářem k mé vizitce. Dovol mi taky abych ti sem napsal.
Nejvíce jsem tě poznal v IB. Působil si na mě strašně arogatně a panovačně. Často si mě zdrbal za různé nesmysly apod. Ale nevím co se to stalo, úplně ses změnil. Vypadá to, že jsi to přestal brát tak vážně a bereš to jako hru kde se chceš zabavit.
Jsem rád že jsi mě hned neodsoudil od doby co jsem odešel z IB, jako jeden z mála si mě pochopil proč jsem to udělal a proto si tě víc vážím.
Prostě v pohodě týpek, zůstaň jaký jsi teď nadále a bude to tvoje +. To mi věř. Hi
Undertaker
Citácia
Pitras napsal:

Dostal jsi mě svým komentářem k mé vizitce. Dovol mi taky abych ti sem napsal.
Nejvíce jsem tě poznal v IB. Působil si na mě strašně arogatně a panovačně. Často si mě zdrbal za různé nesmysly apod. Ale nevím co se to stalo, úplně ses změnil. Vypadá to, že jsi to přestal brát tak vážně a bereš to jako hru kde se chceš zabavit.
Jsem rád že jsi mě hned neodsoudil od doby co jsem odešel z IB, jako jeden z mála si mě pochopil proč jsem to udělal a proto si tě víc vážím.
Prostě v pohodě týpek, zůstaň jaký jsi teď nadále a bude to tvoje +. To mi věř. Hi

presne ako vravis pitrasi

v poslednej dobe sa dalo stebu normalne bavit raptore

ahoj budes nam chybat - aspon me rofl

_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
TheRaP
Díky moc, vážim si vaše názory Smile
Prihlašku som Aktualizoval, preto si niektorí mysleli že končím lebo keď som ju aktualizoval naposledy som končil :D Ale som z5. Však si to prečítajte Editol som to Smile
Undertaker
jo tak - ja ze zas koncis rofl
_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?