Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Náhledové obrázky na YouTube!
Bratek
Zdravím!

Nebudu otálet a hned začnu. Občas když mám chuť tak něco natočím na YouTube a chci požádat schopné grafiky (je jich tu dost) na SP, aby mi vytvořili náhledové obrázky v videím. Náhledový obrázek musí být v poměru 16:9! Například velikosti 1920x1080 nebo 1280x720.

Termín je do 26.11.2013, uzavírka v 20:00.

Potřeboval bych dva náhledové obrázky.

[První náhledový obrázek]
Náhledový obrázek by byl k tutoriálům na stránku plug.dj. Chtěl bych aby v tomto náhledovém obrázku bylo logo plug.dj a napsáno CZ Tutorial. Chci ale dvě verze, na jedné by bylo navíc napsáno Old design a na druhé New design.

Logo plug.dj:
img.tpx.cz/uploads/scn%20we%20iwoebweovb%20wo%20w.jpg

[Druhý náhledový obrázek]
Náhledový obrázek bude k sérii Res návodů, tedy návody na rezidence v minecraftu. Chtěl bych tu Očíslování dílů a nápis Res návody. Do pozadí buď krajinu a nebo nějakou budovu v Minecraftu ale ať to není nic extrémního. Formu očíslování nechám na vás a výběr pozadí taktéž, na netu je obrázků staveb a krajin dost. K tomuto obrázku budu chtít i soubor přes který budu moci potom upravovat očíslování dílů.

Z vyrobených náhledových obrázků si vyberu a následně autory odměním ve hře a reklamou v popisku videa.
Upravil Bratek dňa 21.11.2013 15:04
NorB
zapojím sa. Mám takú otázku: termín?
Bratek
Citácia
NorB napsal:

zapojím sa. Mám takú otázku: termín?

Zapomněl jsem, díky za upozornění. Máte na to týden.
Deynor
Zkusím ty rezidence, jelikož o tom něco vím heheheee
Bratek
Citácia
Ameli1 napsal:

Nazdar!

Tak k věci, už delší dobu jsem se chystal na nějakou grafiku a tohle mi přišlo vhod.

Mám hotovo, tady to máš.

Spoiler

[img]http://i.imgur.com/Mvax6hq.png[/img]

[img]http://i.imgur.com/nlXgRWM.png[/img]

[img]http://i.imgur.com/L8P1QlF.png[/img]

[img]http://i.imgur.com/dyjgkLX.png[/img]

Vše mám uložené i v PSD, není problém cokoliv upravit.

čumím Luxusní! Jediné co bych asi změnil je ta tečka za Res, s tou tečkou to vypadá dosti divně a nemá to být jako zkratka ale jako název Smile
Bratek
Jojo, však můžeš se splést, hlavně že je to opravené Smile Ten panďulák se mi i docela zamlouvá :D Uvidíme jak to tu bude vypadat za týden Smile
Intersionik
img.tpx.cz/uploads/Res.png
Světlejší:
img.tpx.cz/uploads/Res22.png
Upravil Intersionik dňa 22.11.2013 17:22
MakaPig
Dúfam že sa bude páčiť
[img]http://s24.postimg.org/ebqt9tgid/Deti_hrajou_minecraft.png[/img]
Robil som to strašne dlho, budem rád aj za kritiku aj za pozitívne ohlasy. A ak to budeš chceť použiť som ochotný spraviť všetky diely. Aj keď to je práca naviac pre mňa.
MakaPig
Citácia
Ameli1 napsal:

Citácia
MakaPig napsal:

Dúfam že sa bude páčiť
Robil som to strašne dlho, budem rád aj za kritiku aj za pozitívne ohlasy. A ak to budeš chceť použiť som ochotný spraviť všetky diely. Aj keď to je práca naviac pre mňa.

Zprva se omlouvám za Offtopic

K tobě: Vypadá to, že tu máme dalšího človíčka, který si potřebuje nahánět ego, či sebevědomí tím, že:
1. Pomlouvá hru, kterou vůbec nezná
2. Udělá v malování absolutní hovadinu, jen aby si ho lidé všimaly = komplex méněcennosti.

Jelikož nemáš ani šajnu o hře ani o grafice, prosím jdi se projevovat do jiného oddílu fóra, třeba zkus zábavní koutek.

/edit: Ano, splnil jsem ti tvoje očekávání, že jsem na tebe vůbec reagoval, ale pravda musela být vyřčena.

Takže aj ja sa vyjadrím k tebe: Minecraft som kedysi hrával myslím dva roky do zadu. Prestal som lebo som zasa začal hrávať SAMP a komunita sa mi zdala lepšia ako pri minecrafte. Hru véélmi dobre poznám aj 5-10 ročné deti ktoré ju hrávajú. A od vtedy si robím srandu z DETI nie z hry Smile chápeš ?
Bratek
Citácia
MakaPig napsal:

Dúfam že sa bude páčiť

Ojojo, teď jsi ze sebe udělal frajera. Pomlouváš hru, kterou já rád hraju ? Proč ji pomlouváš ? Protože komunitu zmršili malé děti ? Jenže MC komunita není složena jen z malých dětí, takže se příště zdrž nějakých srajd a GTFO! Pokud si chceš dělat srandu z dětí, tak nevím proč si děláš srandu z tohoto topicu a zvlášť ze mě. Svoje nevyřešené komplexy si prosím řeš někde jinde než v tomto topicu, děkuji.

Citácia
Ameli1 napsal:

Nemyslíš si, že je nevhodné a nemístné si dělat srandu z dětí z minecraftu na portálu zabývajícím se SAMP? Navíc tohle je téma, kde člověk hledá použitelnou grafiku a né někoho, kdo vyhledává pozornost ostatních.

Pokud máš tak neúkojnou chuť dělat si srandu z dětí na MC, jdi si na nějakej MC server, co je pro warez. Sám jsem minecraft hrál a potkal jsem tam partu super lidí. Ono jde o to, s kým se tam potkáš a s kým se dáš do kupy.

Lépe bych to neřekl, díky Ameli.

Citácia
Intersionik napsal:

Světlejší:

Moc pěkné, doufám že ta 8 je přes nějaký font, protože jinak než tvým pozdějším předěláváním by asi číslo měnit nešlo Smile
Intersionik
Citácia
Intersionik napsal:

Světlejší:

Moc pěkné, doufám že ta 8 je přes nějaký font, protože jinak než tvým pozdějším předěláváním by asi číslo měnit nešlo

Font to není, ale pokud by sis vybral ten můj tak bych ti to udělal já např od 1-20 nebo kolik by si chtěl Smile
Greplik
Takže zdarec, taky jsem se o něco pokusil, není to nic moc, ve photoshopu se teprve učím ale tak je to pro mě alespon zkušenost. Udělal jsem jen ten plug dj, možná čase zkusím i ty Res návody. Kdyby jsi něco chtěl upravit tak napiš. Jo a to CZtutorial se mi tam moc nehodilo a kdyby jsi to tam prostě chtěl tak napiš.
Tady jsou výtvory:

Spoiler
img.tpx.cz/uploads/Bratek%201.png
img.tpx.cz/uploads/Bratek%202.png

Upravil Greplik dňa 23.11.2013 21:13
Bratek
Citácia
Intersionik napsal:

Citácia
Intersionik napsal:

Světlejší:

Moc pěkné, doufám že ta 8 je přes nějaký font, protože jinak než tvým pozdějším předěláváním by asi číslo měnit nešlo

Font to není, ale pokud by sis vybral ten můj tak bych ti to udělal já např od 1-20 nebo kolik by si chtěl Smile

V tom případě není problém Smile

Citácia
Greplik napsal:

Takže zdarec, taky jsem se o něco pokusil, není to nic moc, ve photoshopu se teprve učím ale tak je to pro mě alespon zkušenost. Udělal jsem jen ten plug dj, možná čase zkusím i ty Res návody. Kdyby jsi něco chtěl upravit tak napiš. Jo a to CZtutorial se mi tam moc nehodilo a kdyby jsi to tam prostě chtěl tak napiš.
Tady jsou výtvory:

Spoiler

Pěkné, koukám že tu mám z čeho vybírat Smile
Upravil Bratek dňa 24.11.2013 09:38
Greplik
Citácia
Bratek napsal:

Citácia
Intersionik napsal:

Citácia
Intersionik napsal:

Světlejší:

V tom případě není problém Smile

Citácia
Greplik napsal:

Tady jsou výtvory:

Spoiler

Pěkné, koukám že tu mám z čeho vybírat Smile

Díky, sice na Ameliho nemám ale ještě jsem se chtěl zeptat jestli tam chceš dodělat to CZ Tutorial ???
Bratek
Není potřeba Smile
Greplik
Takže čau, dneska po škole jsem měl čas tak jsem se pustil i do těch Res Návodů. Udělal jsem 2 verze třeba se alespoň jedna trochu zalíbí.
Tady to je:

Spoiler
img.tpx.cz/uploads/Bratek-navody%20finale%202.png
img.tpx.cz/uploads/Bratek-navody%20finale%201.png
NorB
Ako som slúbil pripájam svoje výtvorečky:

plug.dj:
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/plug-old-design.png
img.tpx.cz/uploads/plug-new-design.png

Minecraft:
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/minecraft-1.png
img.tpx.cz/uploads/minecraft-2.png

Snáď sa bude páčiť.
Bratek
Zítra uzavírka a já mám z čeho vybírat. No, to bude ještě zajímavý.

Citácia
Greplik napsal:

Takže čau, dneska po škole jsem měl čas tak jsem se pustil i do těch Res Návodů. Udělal jsem 2 verze třeba se alespoň jedna trochu zalíbí.
Tady to je:

Spoiler
img.tpx.cz/uploads/Bratek-navody%20finale%202.png
img.tpx.cz/uploads/Bratek-navody%20finale%201.png

Mohl by jsi prosím u toho prvního dát nápis Res návody blíže k sobě ? Smile
Greplik
Tady to je.
Spoiler
img.tpx.cz/uploads/BrateQ.png
img.tpx.cz/uploads/Bratek%2069.png
img.tpx.cz/uploads/Brataaaaaaaaaaa.png
Bratek
Tak máme tu konec. U plug.dj mám jasno, tam se mi nejvíce líbí výtvor od Ameliho a použiji ty jeho náhledové obrázky. U Res návodů to bude horší, mám tu 3 favority.

//Edit: Takže mám tu vyhodnocení.
U plug.dj jsem si vybral náhledové obrázky od Ameliho.
U Res návodů jsem si vybral náhleďák od Intersionika.

Zde se může dát lock, tvůrci budou odměněni Smile

*SEXY ZÁMEK*
Lock!
Upravil Bratek dňa 26.11.2013 20:07
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov