Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Srandovní kopírky
RYSY
Citace
Waziny napsal:

Tvle a tendle typek dela admina ? Sad kde to jsme

Stratený prípad Facepalm
Waziny
Jaky druhy ucet prosimte? Ja jsem akorat ze stejny firm ;) kdyby radej uznal chybu, ze je to kopirak, ok...admin by mel mit nakou cest a naky aspon trochu ferovy vystupovani ne? takovydle arogantni pristp mi neprjde moc fer
Tr1xmy
Ty si tiež nejaky mudry pocuvaj
pavol5231
Ludia hlavne sa tu nehádajte a nespamujte. Kebabko to si si mohol vyriešiť v SZ/PM. A nech to niekto zamkne Smile
ViNceNzoSvK
Musime si pockat na Moderatora Fora ,lebo na toto niet normanych slov...
Koonig
locknout to tu hned.. na hádky tou máme SZ
ViktoreK
Citace
Waziny napsal:

Tvle a tendle typek dela admina ? Sad kde to jsme

Nevím, jestli to je ještě v pravidlech, ale multi-accounty byly na webu zakázané.

Tento topic by měl být uzamknut jako snažení se o hození špíny na 3xmyho a zakladatel pozastaven.
Kristepane. Facepalm
Bratek
Počkej u vás je tam stromek ? Mě to příjde spíše jako láhev coca-coly .. a červený trucky ? Nevím jak ty ale červená je podle mě barva vánoc, takže tam měli dát žlutou barvu ?
El_KebabKO
Nevim kde jste prisel na tu blbost s multiucty ;-) Chtel jsem nasi firmu udelat necim originalnim a nakonec jsem spatnej ja protoze 15lety kid si neumi vymyslet nic noveho :-) a jeste se chova jak kdyby byl vladce vseho ziveho ;-) toto tema jsem zalozil k zamysleni a ne k vasemu nahoneni ega ;-) Lock prosim
wlcacek
A má tento topik nějaký význam třeba ukázat že máme šikovné hráče kteří umí vymazlit trucky?
Upravil/a wlcacek dne 26.11.2013 23:09
ViktoreK
Citace
El_KebabKO napsal:

Nevim kde jste prisel na tu blbost s multiucty ;-) Chtel jsem nasi firmu udelat necim originalnim a nakonec jsem spatnej ja protoze 15lety kid si neumi vymyslet nic noveho :-) a jeste se chova jak kdyby byl vladce vseho ziveho ;-) toto tema jsem zalozil k zamysleni a ne k vasemu nahoneni ega ;-) Lock prosim

Pokud jsi to založil k zamyšlení, tak se nad sebou skutečně zamysli.

To je jako když si večerka v pasáži vyzdobí krámek obrázkem vánočního kamionu s CocaColou a za týden, téměř před Vánoci má vedlejší hokynářství ve výloze stromek.

Trestný čin na hranici chápatelnosti, donebevolající blbost a skoro hodné pověšení za genitálie do průvanu a zaražení kaktusu do řitního otvoru a otočení s ním.

Tohle jsem tedy z tohoto topicu pochopil.
obrik151
Nie si prvý ani posledný čo si kreslil takto na auta takže zase v tomto smere to originálny nápad nebol ale spraviť to ako coca-cola kamión tak to je super nápad myslím že každý to uznal a chválil lenže vy ste už úplne stratili zmysel toho čo dakedy kamionak bol kazda firma bojuje proti druhej po /convoy dávate vkuse /kill a robíte bordel u druhých firiem a ak nahodov vidíte že druha firma ide convoy hneď ho treba prekazit a pokaziť im misiu takže je jedno či jazdíš na peknom kamióne keď si ako človek a šofér úplne na ...
Tr1xmy
[quote]El_KebabKO napsal:

Nevim kde jste prisel na tu blbost s multiucty ;-) Chtel jsem nasi firmu udelat necim originalnim a nakonec jsem spatnej ja protoze 15lety kid si neumi vymyslet nic noveho :-) a jeste se chova jak kdyby byl vladce vseho ziveho ;-) toto tema jsem zalozil k zamysleni a ne k vasemu nahoneni ega ;-) Lock prosim[/quote

Facepalm
Nevím kdo se tu tak chová..či Ty nebo Já
A za tenhle komentář máš u mně +1...
Zamkmnete to tu nekto proboha...
El_KebabKO
Tak celou dobu čekám na tvou odpověď a když ji dostanu tak mi vyzněla tak jak jsem ji popsal. Promiň ale takovéto chování mě opravdu irituje.
Majky_
Není to třeba tim, že se blížej Vánoce chytrolíne? Smile

Máš na to Copyright? Nemáš, tak mlč a hraj ;)
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
El_KebabKO
Kde jsou ty doby Rocketa a Lofastka :D
Ti by ti aspoň nepsali že jsi .... ehm...
Majky_
Proč tu hned fňukáš a děláš kolem toho takový scény, Jsou Vánoce.. Klid a mír je přednější, než blbej text na kamionech v nějaký hře Facepalm Na hlavu
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
El_KebabKO
Máš pravdu :/ Smile Pláču Nebyl bych tak nasrany kdyby napsal treba, libili se mi tak jsem si je zkopcil misto
Citace
Toto kopirovanie neni a uz vobec nie od takych ehm... jako ste Vy.

Mechanici v Doherty to maji taky a nevadilo mi to, jelikoz mi napsal ze se mu to libilo ;)
Upravil/a El_KebabKO dne 27.11.2013 08:35
dpq7WImm8w

Zamykám pro tentokrát to nechám být, ale příště takovejhle s prominutim demen*ní topic a dostaneš pozastavení. Akorát se tu vyvolávají hádky.. k ničemu jinému to tady nespěje.
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů