Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

World of Tanks - Vaše úspěchy
Bratek
Citácia
Geroid napsal:

Ten ****ní autobus mám.. Fakt musi byt dobrá mapa aby sis zahral.. Je to na facku než to naexpím tak mě to přestane bavit.

To je krabice jak Sandking :D
HotteCZ
Citácia
Geroid napsal:

Ten ****ní autobus mám.. Fakt musi byt dobrá mapa aby sis zahral.. Je to na facku než to naexpím tak mě to přestane bavit.

Taky jsem se natrápil, žádný camo bonus (ten asi nejvíc mi vadil, nasvítila mě i totálně slepá KV-1 na 300m, když jsem za křovím), pancíř a málo Hpček, ani to top dělo a pásy jsem nezkoumal, rovnou jsem šel na Nashorna, kterého jsem nedávno dostal do topu a je mnohem lepší. :D
Ale i tak jsem tu krabici ovládnul mistrovsky :D
img.tpx.cz/uploads/shot_119.jpg
Ještě M103 s Fadinovou medailí, za zabití posledního nepřátelského tanku posledním nábojem :D (lucker no, ale byla to artyna, takže jednohubka :D ) img.tpx.cz/uploads/shot_125.jpg
Geroid
Dobře ty hottoslav už se těším na m103. On byl nejlepší ten novej marder , dohled přes celou mapu :D no chtělo by to nějaky cheat at mužu preskocit rovnou na rhm :D
HotteCZ
Citácia
Geroid napsal:

Dobře ty hottoslav už se těším na m103. On byl nejlepší ten novej marder , dohled přes celou mapu :D no chtělo by to nějaky cheat at mužu preskocit rovnou na rhm :D

Jj M103 je fakt super, ale to dělo s T32 se musí trochu goldit, :D po odemknutí toho prostředního děla už je to paráda. Jinak cheat není, ale můžeš si koupit goldy a překonvertovat nahrané zkušenosti z elitních tanků. :D To rhm už je OP no
to je skoro neviditelný, :D ale i ty 2 tanky před tím už jsou hratelný.
Geroid
No samozřejmě ,že mam schovane volne bz na tadyty svinstva,ale za goldy určitě nic konvertovat nebudu :D Rhm je neviditelný a jeho 15cm roura je asi poslední věc kterou vidíš když ten tank potkáš a má nabito :D Pravda od nashornu by to mělo být už v klidu ,to tak schvalně udělali aby se lidi vztekali u autobusu přestalo je to bavit a vysrali se na to aby neměl každej druhej to rhm. Než já se dočkam te m103 to taky bude trvat, Ještě ani věž nemám, vtipné ,že ta první věž ma slabé misto na tom předním pancíří kterej ma potom 300cm :D
Bratek
Citácia
Geroid napsal:

No samozřejmě ,že mam schovane volne bz na tadyty svinstva,ale za goldy určitě nic konvertovat nebudu :D Rhm je neviditelný a jeho 15cm roura je asi poslední věc kterou vidíš když ten tank potkáš a má nabito :D Pravda od nashornu by to mělo být už v klidu ,to tak schvalně udělali aby se lidi vztekali u autobusu přestalo je to bavit a vysrali se na to aby neměl každej druhej to rhm. Než já se dočkam te m103 to taky bude trvat, Ještě ani věž nemám, vtipné ,že ta první věž ma slabé misto na tom předním pancíří kterej ma potom 300cm :D

Ta první vez u T32 hlavně nemá vepředu ten mantlet :D
btw. Upsal jsi se v jednotkách :D 300 cm nemá ani celá věž :D
HotteCZ
Citácia
Geroid napsal:

To RHM to je síla no, také se snažím šetřit free expy a nepoužívat zlaťáky, ale stejně jsem to nevydržel a musel na Nashornovi vyzkoumat top dělo. :D T32 je v topu + nabiják + ventilace + pohon děla dost super, dost uvažuji, že si ji nechám na furt. M103 podle papírů vypadá, že ta věž nic nedingne, ale dingá dost, samozřejmě zkušenější hráči vědí kam střílet, takže se doporučuji hýbat sem a tam ostatně jako s každým hulldown tankem :D
Geroid
No jo tak 30cm :D Mno předchvili jsem tam šroubnul ten přední mantinel :D Konečně se citim jak v t29 Smile Hlavní je na ní ten dohled , holka vidí snad všude. Btw dneska jsem si dal s autobusem životní :D img.tpx.cz/uploads/shot_095.jpg trošku mi spadl učet když jsem koupil M40/m43
HotteCZ
Že tě ty arty baví, já je pořád vyhlašuji :D
Jinak zatím moje nejlepší bitva s Leopardem PTA! :D
img.tpx.cz/uploads/shot_130.jpg
Geroid
arty jsou perfektní, img.tpx.cz/uploads/shot_096.jpgtoto byla moje první bitva ještě nemám ani topový dělo a tigříka jsem si dal na ránu zbylo mu 155 které vyhořeli Smile Arty mám rád už kvulí těch kritikálu někdy fakt člověk má dost když se nějak dobře trefí, hlavně když cíli zbyde třeba 20 života :D

img.tpx.cz/uploads/shot_098.jpg
:D IS-3 na jeden náboj z t32 :D
Upravil Geroid dňa 26.11.2013 14:41
Raiden
Vidím tady se jede jiná liga :D To mám co dohánět :D
imkovrabel
Kedy mi išlo wotko tak vás s mojou IS-3 tak vyhladímže nič nebudete vidieť:D
HotteCZ
Geroide u tý T32 doporučuji vozit goldovou munici, vím ,že 1 střela stojí asi 4k kreditů, ale ty expy, když umlátíš desítku za to stojí :D
Jinak Raidene, cože jiná liga? :D Já když měl tolik bitev co ty, tak jsem byl teda horší :D Náhodou ti to jde dobře *Dobrá práce*
Geroid
Mám v každém goldy, akorat na té t32 jak jsem měnil vež tak jsem si je nepřikoupil ,ale už je tam mam. Každopadně ani golda nepotřebuju :D a IS-3 puklo jak nic :D
Bratek
Citácia
Geroid napsal:

Mám v každém goldy, akorat na té t32 jak jsem měnil vež tak jsem si je nepřikoupil ,ale už je tam mam. Každopadně ani golda nepotřebuju :D a IS-3 puklo jak nic :D

Když umíš střílet tak nemají šanci :D Však s T29 jsem vyndal 2 E-75 .. není problém s tím dělem :D
Raiden
Citácia
HotteCZ napsal:

Geroide u tý T32 doporučuji vozit goldovou munici, vím ,že 1 střela stojí asi 4k kreditů, ale ty expy, když umlátíš desítku za to stojí :D
Jinak Raidene, cože jiná liga? :D Já když měl tolik bitev co ty, tak jsem byl teda horší :D Náhodou ti to jde dobře *Dobrá práce*

No když vidím kolik si dáváte za bitvu, nevím nevím :D . Jinak 50% úspěšnost výher držím co to dá. O víkendech hraji s bratrancem a přes týden občas na intru, ale na intru to stojí za pytel... +-150 ping :D .
Bratek
Citácia
Raiden napsal:

Citácia
HotteCZ napsal:

No když vidím kolik si dáváte za bitvu, nevím nevím :D . Jinak 50% úspěšnost výher držím co to dá. O víkendech hraji s bratrancem a přes týden občas na intru, ale na intru to stojí za pytel... +-150 ping :D .

To je u mě úplně normální :D Zvlášť potom večer na TSku s Hottákem :D
_Faster_
Takze v prvom rade vam chcem oznamit ak ste tu niekto fakt ze skill aspon s tierom 8. Máme klan, ja som naborar a mozem vas pozvat, ked budem vidiet ze ste dobry. Pravidlene chodievam cw-cka tier 6, 8, 10. V prípade zaujmu ma kontaktujte cez SZ.

Teraz nieco s mojej zbierky. zacnem od najmensich.

Hetzer:
img.tpx.cz/uploads/Hetzer.jpg
T40:
img.tpx.cz/uploads/T40.jpg
Type T34:
img.tpx.cz/uploads/Type%20t-34.jpg
img.tpx.cz/uploads/shot_100.jpg
VK:
img.tpx.cz/uploads/VK.jpg
Hellcat:
img.tpx.cz/uploads/Hellcat.jpg
IS:
img.tpx.cz/uploads/IS.jpg
IS-3:
img.tpx.cz/uploads/is3.jpg
img.tpx.cz/uploads/shot_113.jpg
img.tpx.cz/uploads/shot_145.jpg
T25/2:
img.tpx.cz/uploads/T25_2.jpg

A na záver jedna s Dacanom (Podrazakom), ktoreho si mozno pamatate zo SP, je u nas v klane a aktivne hrava a jazdieva s nami CW-čka :
img.tpx.cz/uploads/shot_166.jpg
_Ego
:D nechápu jak vás ty tanky mohly tak chytnout:D
já to hrál chvilku tank jsem měl na VIII. úrovni a konec:D
imkovrabel
IS-3 2 rány a jdete domújazyk
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%