Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

World of Tanks - Vaše úspěchy
HotteCZ
T29 rozhodně pro mě nej 7čka, T32 zezačátku jsem se sní trápil, ale až si na tu penetraci zvykneš, tak uvidíš, že to není tak špatný tank, možná dokonce jeden z nejlepších na 8čkách. Smile Každopádně, mě se teď momentálně hraje lépe s AMX 50 100, nebo s Caernem, s s T32 mě nějak opustila forma, tak si dávám od ní volno. :D Jinak mám velký osobní úspěch, konečně jsem doexpil M103 a koupil T110E5 (moje první desítka). Hraje se mi s ní dobře, ale celkem mě štvě ten hrnec, co tam má (velitelská kopule) :D, jednou dingne prodruhý ne, ale je to weakspot. Zatím držím 2,8k dmg na bitvu, uvidím jestli to půjde nahoru a trumfne to Objekta 704 nebo dolů. :D
Bratek
Citace
Geroid napsal:

Raidene asi nemáš t29 když toto hovoříš :D jelikož ona ma tolik + že člověk uplně zapomene na nějakou rychlost která se mi zá jako prumerná, avšak to otáčení věže je fakt pomalé,ale nejvic mě deptá pomala věž u helcata.. to radči otačim cely tank.. t32 už neni taková klasa ,ale to je hlavně tím ,že jedeš proti 9/10 tier který se tě neptá jestli muže probít nebo ne :D ten prostě probije

T29 je klasa :D Parádní tank a u toho Hellcata musíš točit věž i tank, jinak jsi v háji :D

Já mám T32 a když se mi povede pěkný úhel v sidescrapu tak mě i nějaké X dingnou :D Jinak ta věž je nesmrtelná! :D

Citace
HotteCZ napsal:

T29 rozhodně pro mě nej 7čka, T32 zezačátku jsem se sní trápil, ale až si na tu penetraci zvykneš, tak uvidíš, že to není tak špatný tank, možná dokonce jeden z nejlepších na 8čkách. Smile Každopádně, mě se teď momentálně hraje lépe s AMX 50 100, nebo s Caernem, s s T32 mě nějak opustila forma, tak si dávám od ní volno. :D Jinak mám velký osobní úspěch, konečně jsem doexpil M103 a koupil T110E5 (moje první desítka). Hraje se mi s ní dobře, ale celkem mě štvě ten hrnec, co tam má (velitelská kopule) :D, jednou dingne prodruhý ne, ale je to weakspot. Zatím držím 2,8k dmg na bitvu, uvidím jestli to půjde nahoru a trumfne to Objekta 704 nebo dolů. :D

Však jsi nebyl sám kdo se u toho natrápil :D Dělo je to samé jak na T29 a tam jsem vyndal 2 E 75, takže nema problema :D
Geroid
Opravdu ? Já točil pořád jen tankem proto se mi tak nedaří. Facepalm
Dámy a pánové teď jsem si dal prvotřídní bitvu s ELC amx. Toto vozítko jsem si opět koupil a hned asi 3. bitva se mi krásně povedla
img.tpx.cz/uploads/shot_112.jpg

img.tpx.cz/uploads/shot_110.jpg

img.tpx.cz/uploads/shot_111.jpg
Upravil/a Geroid dne 05.12.2013 14:56
spt
Bratku akcido hadr, co? :D
Bratek
oh, s ELC AMX 3k dmg a nejvíc dmg z týmu, hodně luxusní bitva gero .. :D

akcido ? prd :D Jeho video na Hellcata jsem ani neviděl ale ten tank mám a vím jak rychlá ta věž je :D
HotteCZ
Luxusní bitva Gero, ELC super troll tank, jen kdyby měl plně otočnou věž, tak bych si ho možná i nechal v garáži. :D
spt
I na tu neotočnou věž si zvykneš. Musíš ho hrát jako stíhačku, přilítnou vystřelit a odlítnout :D
jiricek371
mensi fail :D [img]http://i40.tinypic.com/2mzw7m1.jpg[/img]
HotteCZ
Citace
jiricek napsal:

mensi fail :D [img]http://i40.tinypic.com/2mzw7m1.jpg[/img]

To ta M6 sežrala tu E-25 a pak to šlo ven nebo co? :D
Bratek
Dneska se nám s Hottákem povedla bitva s VK 30.01 H, to jsou tanky ty vole .. :D

img.tpx.cz/uploads/WorldOfTanks%202013-12-09%2020-31-09-04.png
HotteCZ
Citace
Bratek napsal:

Dneska se nám s Hottákem povedla bitva s VK 30.01 H, to jsou tanky ty vole .. :D

Jo no, tank nic moc, ale koukám, že tu bitvu jsme dostali oba 1st class :D, snad bude i hrdina.
Bratek
Citace
HotteCZ napsal:

Citace
Bratek napsal:

Jo no, tank nic moc, ale koukám, že tu bitvu jsme dostali oba 1st class :D, snad bude i hrdina.

Doufám že toho hrdinu získám dřív já a ne jak u ****ing DW :D
HotteCZ
Citace
Bratek napsal:

Bratku zapomeň :D
Jinak, menší ruská verze ELC AMX, ta 8čka je už úplná verze :D
img.tpx.cz/uploads/shot_141.jpg
Bratek
Citace
HotteCZ napsal:

Citace
Bratek napsal:

Bratku zapomeň :D
Jinak, menší ruská verze ELC AMX, ta 8čka je už úplná verze :D
img.tpx.cz/uploads/shot_141.jpg

Ani prd! :D

Ruská verze je až ten Objekt za tím :D
Raiden
Otočit nepříznívý stav 1:6 se jen tak nevidí. Ale dnes se to mému týmu povedlo :D . Docela jsem čuměl jsem si už říkal - twle zas debakl - a ejhle, jsem si je objel středem mapy, pokropil je trochu zezadu, spoluhráči to udrželi ve 4 proti asi 7 u základny a bylo hotovo :D .
img.tpx.cz/uploads/dfg%20(1).jpg
img.tpx.cz/uploads/dfg%20(2).jpg
HotteCZ
Citace
Bratek napsal:
Ani prd! :D

Ruská verze je až ten Objekt za tím :D

Bratku, však jsem to psal, že až ta 8čka je úplná verze. :D
Citace
Raiden napsal:

Otočit nepříznívý stav 1:6 se jen tak nevidí. Ale dnes se to mému týmu povedlo :D . Docela jsem čuměl jsem si už říkal - twle zas debakl - a ejhle, jsem si je objel středem mapy, pokropil je trochu zezadu, spoluhráči to udrželi ve 4 proti asi 7 u základny a bylo hotovo :D .

Luxusní bitva. *Dobrá práce*
Geroid
93% na vyhru :D
img.tpx.cz/uploads/shot_1233.jpg

img.tpx.cz/uploads/shot_1199.jpg
HotteCZ

Koukám byli proti tobě OM - Oden Mortis nebo nějak tak jeden z top klanů v EU. Dobře si je vymlátil :D

Já se také přidám: Znáte nejlepšího CZ/SK streamera Uanubise? Potkali jsme ho v bitvě spolu s Raidenem a jeho kámošem. :D
img.tpx.cz/uploads/shot_148.jpg
Dostal jsem se u Conquerora nedávno k topovému dělu a toto byla asi moje 2. bitva s tím dělem. Výborný tank 0.33 přesnost na 100m a 1,9sec zaměřování a nabijení s plnou výbavou tanku každých 8.89 za 400 poškození + 259 průbojnost, prostě luxusní tank, který zůstane dlouho v mé garáži. :D
img.tpx.cz/uploads/shot_150.jpg
A bitva před tím než jsem vyzkoumal topové dělo u Sturer Emila:
img.tpx.cz/uploads/shot_151.jpg
Upravil/a HotteCZ dne 19.12.2013 16:59
Geroid
Mě to nahodou zvyšuje ego když jede proti mě nějaký co má modrej nick a šedé skore a ja mu natrhnu ****:D Uanubise jsem doposud neznal. Conqueror je tak akorat dobrej když na něj miřim artynou :D :D Jojo je to dobrá morda nerad ho potkávám
HotteCZ
Citace
Geroid napsal:

Mě to nahodou zvyšuje ego když jede proti mě nějaký co má modrej nick a šedé skore a ja mu natrhnu ****:D Uanubise jsem doposud neznal. Conqueror je tak akorat dobrej když na něj miřim artynou :D :D Jojo je to dobrá morda nerad ho potkávám

Přesně, taky miluji ten pocit, když oddělám třeba 2 fialky v četě :D :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
25%
Deathmatche
3 Hlasů