Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
RuliiKkO
Z Vesmíru sem tě sejmul AWPčkem .. Pro mě cosil přiletělo a hodilo na kopec. Takže kopec je můj.
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Simo
Vstal som s Mrtvých Nakazil som Milióny ludí , viac Pozri si Resident Evil :D , Napadli sme ťa postavil som si Opevnenie víc Res Evil Retribution : D a držím Kopec takže moj je :D
RuliiKkO
Ty si měl jen sen protože moc čumíš na Resident Evil .. Kopec je stále můj.

RiX
Vrátil jsem se v čase a zabil tvou mámu ještě před tím, než tě porodila. Kopec je MŮŮJ! :D
RuliiKkO
Spletl ses a zabil vlastní mámu a né moji. Jelikož jsou podobné :D :D Kopec je můj. !

Patris
Zavolal jsem si Sheldna Coopera. A ten tě svými kecy a zajímavostmi unudil k smrti. A kopec je můj
Tom14
Já si na tebe zavolal spidermana, ten tě obvázal celého do pavučiny a já už jen kopnul, ty si spadl, tudíž je kopec můj Smile
andyyzz
Spojil jsem se s Ballasy a dal jsem jim hulivo. Spolu s nimi jsem se v noci připlížil ke kopci a rozstříleli jsme tě. Balasové se vrátili zpět do svých domů a pustili se do mých drog.
Kopec je můj.
Patris
Byl jsem v Area 51 a našel jsem tam vzorek s označením "Zombie". Půjčil jsem si to a hodil jsem to na tebe. Mě to nic neudělá protože jsem si vzal imunní oblek. Potom jsem běhal kolem tebe ale ty jsi mě nemohl chytit. Po týdnu mě to přestalo bavit tak jsem ti usekl hlavu mým nožem který jsem měl v kapse. A Kopec je můj
HrBeeeC
Dostal jsi hlad, šel jsi se najíst - kopec je můj.
RiX
Jetpackem jsem vyletěl za tebou a shodil tě dolu když ses rozhlížel po okolí. Kopec je můj.
Fellaz
Nachcal jsem ti můj sajrajt do Jetpacku, takže jak si ho znovu nastartoval bouchl si.
Kolem kopce jsem dal přes 1000 nášlapných min.
- Kopec je můj.
Patris
Po velice dobrém obědě jsem zjistil že mi někdo obsadil můj kopec! tak jsem si zavolal na pomoc armádu krtků a prohrabali jsme se na kopec a napadli tě a pohřbili za živa. Krtci odešli a já si nad tvým hrobem udělal kadibudku. A kopec je můj
Angel
S pomoci Nemecka som na kopec dostal kyanid a kopec je teraz moj!
Patris
Citace
Angel napsal:

S pomoci Nemecka som na kopec dostal kyanid a kopec je teraz moj!

Díky mému imunnímu obleku jsem dokázal utéct a přežít ale ty jsi byl hloupý a zapomněl sis jej obléci. proto jsi umřel a já se vracím na kopec a čistím ho abych na něm mohl žít dál. po měsíci je to dobré a kopec je zase můj.
Comunista_CZ2
Najmul jsem si usamu bin ládina (nejlepšího hráče schovávané a nejznamnějšího teroristy) kterej vislal al kaidu aby ovladla kopec pro mne a já jsem se tam schoval jak mi poradil a na 1000 let je muj :-D
Comunista_CZ2
Najmul jsem si usamu bin ládina (nejlepšího hráče schovávané a nejznamnějšího teroristy) kterej vislal al kaidu aby ovladla kopec pro mne a já jsem se tam schoval jak mi poradil a na 1000 let je muj :-D
RiX
Ovšem to si nevěděl, že Usama jsem já a když jsem ti vysvětloval jak se schovávat a tys přestal dávat pozor, tak jsem tě zezadu popravil. Takže jsem se tam nakonec schoval já a konec je můj! :D
andyyzz
Šel jsem okolo kopce a uviděl jsem píšťalu. Zapískal jsem a z nebe na kopec spadly rakety. Zabilo tě to. Vylezl jsem nahoru a kopec je můj.
supoch1
Atomas tě otestoval na GOD Mode tebe to vykoplo ze serveru a kopec je můj! :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasů
19%
Skyrace
16 Hlasů
26%
Deathmatche