Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
_TheFaster_
Spadla si do kanále a kopec je moj.
Dreamys
Musel si se jít koukat na jeden nový film co dávali (byla to premiéra), já jsem toho využil a zabral jsem ten kopeček, KOPEC JE MŮJ ! Smile
gummy
Nedívám se na filmy. Zatím co si se ujišťoval zda na kopci nikdo není. Knifnul jsem tě zezadu a kopec je můj. :*
Upravil/a gummy dne 17.12.2015 13:31
Geroj
Zabil som ti do pysku kameň a kopec je môj.
gummy
Na kopci se objeví díra v časoprostoru která tě vcucne, přijdu si tam jak král vezmu dgl a pojdu s Gckom na nrg
Feston
Prisiel som na kopec a gummy shock sa vzdal a tak je to moje:D
slaz
prišiel som ku kopcu zakričal som,ty si vykukol a odstrelil som ťa s AWP ASIMOW Kappa
Feston
Zapol som číty a od nemocnice som ťa zabil*JSEM VÁTĚZ JOO* a prišiel som a ovládol kopec
Dreamys
Všechno jsem vykecal adminům a dostal si ban, já jsem si přišel na kopec KOPEC JE MŮJ jazyk
Mayo
Podplatil som adminov, dostal som unban. Zaplatil som ATomasovi aby mi dal hl.admina a dal som ti pban. Kopec je môj.Kappa
gummy
Mayo šel vyhrát screenovačku. Přišel jsem na prazdný kopec a je zas muj :*
Mayo
Screenovačku som vyhral. Dostal som poriadny balík peňazí kupil som si za to 10 000RPG a išiel som ťa zabiť. Zomrel si a kopec je moj!
Johnny
Bomba, ležíš, kopec je můj... :D
MajoKotleba
do sveta som vypustil virus ktorý zabil všetkých a všetko(nikto nikde vo vesmíre neprežil) okrem mňa a kopec je môj
KittyKat
Tvoj vírus mal tendenciu nakaziť LEN ****ov, takže si nakazený, a mrtvy.. Kopec je môj
MajoKotleba
kedže si mrtvy kopec je môj
Dreamys
Ty si myslíš, že vymřeli všichni, ale já se před tím katapultoval na Mars, tam jsem našel lék a vypil ho, přišel jsem na Zemi a podříznul tě, kopec je můj jazyk
MajoKotleba
kdeze virus zabijal hned ziaden čas na katapult neostal takze si mrtvy a kopec je moj
MGparmenCZ
Posunul jsem se v čase do doby po updatu modu se zaměstnáním kamioňák a za použití bugu jsem kopec přenesl do WV je naždy můj :D
Tom3k
Sundal jsem tě sniperem a doběhl jsem si pro kopec a kopec je můj Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
26%
Deathmatche