Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
Masterskills285
teba som chytil odrezal ti prst dal otlačok odomkol som si a kopček je zase moj ! :D
carbon
Najal jsem si na tebe vraha, ten tě chytl a drží tě ve sklepě. já si napochodoval otevřel dveře a už je to moje :D
Masterskills285
zle mi dal putá dal som si ich dole vraha zabili ty si bol na PC kukal nejake tie baby a podrezal som ta jak prasa :D kopeček je zase muj :D:D
carbon
Citácia
Masterskills285 napsal:

zle mi dal putá dal som si ich dole vraha zabili ty si bol na PC kukal nejake tie baby a podrezal som ta jak prasa :D kopeček je zase muj :D:D

Jako duch sem tě chodil strašit. po týdnu strašení jsi dostal infarkt. Kopec je můj :D
Masterskills285
kamos si ma naklonoval a dom som si dal vysvätit od farara takze tam nemozes chodit kopec je moj ! :D
MajoKotleba
vsetci ste stale mrtvy nic sa nezmenilo cs kopec je moj
Masterskills285
vstal som z mrtvych jak jezis a teba som zabil kopec je moj
MajoKotleba
boh neexistuje = ježiš tiež = nič sa nestalo = kopec je stale moj Smile
Mayo
Boh existuje len ty tomu nechces uverit a ten Boh som ja. Ked som zmrtvychvstal , hned som prisiel ku tebe a umucil ta. Nikdy ma nepremozete pretoze som Boh.
Amen
Masterskills285
Ja som satan teba som zabil zase vlastim kopec rofl
MajoKotleba
Citácia
DominDO napsal:

do sveta som vypustil virus ktorý zabil všetkých a všetko(nikto nikde vo vesmíre neprežil) okrem mňa a kopec je môj

tududu proste možete to rovno locknut ja to vyhral nic ma netromfne
Lock!
Masterskills285
omyl kamarade nemal si nic na tvary nadychal si sa aj ty a umrel si Smile ja som bol v dalekom vesmire v skafandry a prezil som to a kopec je moj teraz mozte lock rofl
MajoKotleba
kedže si obyčajna zdechlina pod zemou lebo som ta aj pochoval aby si to uz konecne pochopil ze kopec je moj
Masterskills285
chlapče moc si dokazuješ kopecek je Muj a ty mi mozes oblizat rit Smile
MajoKotleba
stal si sa mentalne retardovanym a kopec je moj
Masterskills285
kamarat vedec nasiel liek a vyliecil ma teba som potom zabil a kopec mam takze pšt Smilerofl
MajoKotleba
prosimta kopec je moj
Masterskills285
roflstratil si papiere od neho ja som ich zobral zfalšoval na seba a mas zase hovno
Chcel by si no mozes mi len oblizat rit !
MajoKotleba
žiadne papiere netreba kopec je moj :D
PS: ten podvod je uz vyrieseny :D
carbon
Umřel jsi, byl jsi vypálen :D kopec je můj :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace