Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Morlox - 10.04.2020 - EDIT
Mystiqnox
Doufám že se Vám tato moje vizitka bude líbit a prosím Vás, pokuď si něco o mě myslíte, nechte si to pro sebe, sem takový jaký sem a nehodlám se kvůli Vám měnit! Smile

img.tpx.cz/uploads/morloxserver.png

Váš nick na serveru: Morlox

Odehrané hodiny na serveru: cca 685 h

Váš bankovní obnos: Cca 1 mld

Nasbíráno marihuany: 47g

Vlastním dům číslo: 116

Vlastním hotel číslo: Nevlastním

Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nemám Gang, nejsem členem.

Můj oblíbený administrátor: Skylake, Will

Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill /mise

Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Tuning srazy mám rád, nebo default závody, autovraky 2013

Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz, závody

Mé oblíbené vozidlo: Buffalo, Clover

Má oblíbená práce na serveru: Žádná mě už nebere, spíš jenom vedu firmu většinou.

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2, myslím že na jiných serverech to flákaj.

img.tpx.cz/uploads/morloxwebinfo.png

Váš nick na webu: Morlox

Vloženo komentářů: 6

Vloženo příspěvků ve fóru: 205

Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Je jich víc Smileimg.tpx.cz/uploads/sa-mp-000gggg.png

Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Série "Puberťáci" od pepy13 :D Oldschool prostě Smile

Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : Žádné

img.tpx.cz/uploads/morloxkdojsem.png

Jméno: Petr

Příjmení: S....

Datum narození: 7.1.1997

Věk: 23

Kontakty: Svůj discord

Kraj : Ústecký

Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Nepočítaně.

Stav : Zasnoubený

Zaměstnání : Řidič dodávky

Vzdělání : Maturita

Jazyky: Čeština, angličtina, němčina

Děti : Ještě je čas.

Kde bydlím: V rodinném domě

S kým bydlím : Se snoubenkou

Sexuální orientace : Heterosexuál

Poznámka : Chci si užívat života naplno, nikdo nemůže vědět co se stane, takže by byla chyba poznat nepoznané.

img.tpx.cz/uploads/povahamorlox.png

Povaha: Flegmatik

Pohled na svět: Optimista

Otevřenost: Extrovert

Moje povaha:Líná,zábavná

img.tpx.cz/uploads/postavamorlox.png

Výška: 201cm

Hmotnost: 120kg

Postava: ----

Barva očí: Hnědé

Barva vlasů: Blond

Brýle: Nepotřebuji

Na těle mám: Kůži :D

Vousy: Strniště

Fotografie (ukažte se nám): Nevešel bych se na obrázek :D

img.tpx.cz/uploads/morloxzavislasto.png

Kouření: Ne

Alkohol: Zřídka

Sex: Ano

Závislosti: Auta, PC, Jídlo, Kámoši, Snoubenka

img.tpx.cz/uploads/morloxzajmy.png

Zájmy: Streaming

Sport: Kéž by

Literatura : Nečtu knihy, ale mohl bych.

Hudba :Pop,Rock, trošku Metal.

Zvíře: Už žádné.

img.tpx.cz/uploads/stylmorlox.png

Nejoblíbenější citát : Domníval jsem se, že se učím žít, ale mezitím jsem se učil, jak umřít.

Moje Webová stránka: http://morlox330.mzf.cz

Životní cíl: Užívat života

Co nesnáším: Když se lidi nesnáší.

Co miluji: Rodinu,Přátele, Snoubenka <3

Oblíbená muzika: Jejich dost, ale jedna např.

Oblíbené jídlo: Řízek z bramborovým salátem, smažený sýr a hranolky.. jazyk Proto sem trošku při těle asi :D

Oblíbené pití: Coca-cola, Pepsi, radši no comment, ale už omezuju

Oblíbený film: Transformers 1-2, Need for speed, Venom, Vykoupení z věznice Shawshank, Forest Gump, Le Man 66, Auta 1-2, Avengers Endgame

Oblíbená kniha: Žádná

Oblíbené oblečení: Superpařba Tričko right! :D

Oblíbená barva: Azurová,Světle modrá
Upravil/a Mystiqnox dne 10.04.2020 06:42
MaReK_
Pekná Vizitka Palec nahoru
KillerBean
*Dobrá práce*
stinG_
Pekna vizitka Smile
Mystiqnox
Děkuju všem Smile
Mystiqnox
Po 4 letech sem to musel editovat... :D Tak jak se Vám to líbí? Smile Díky
Gameluner
Ahoj, jako hráče tě neznám, jen jako YouTubera. Ale k vizitce. Vizitka není přeplácaná, je hezká, barvy hezké, jen se mi nelíbí to autíčko :D, ale vizitka sama o sobě *Dobrá práce*
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Warning
Merlox merlox... Si fakt borec, musím uznat, že kvalitná reklama pre SP :D Som rád, že sa berieš ako hráč a nie ako "jutubr", dík za označenie (to, že som posledný ti ešte ale odplatím,muhehehe *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*) Z tých penazí, čo ti atomas nagivoval Kappa dávaš dost do rozpočtu, takže to je tiež pecka, hihi. Vizitka mohla byť obsiahlejšia ale kk.
Drž sa Peckaaaa
Tvoj wórning *VZDAVAMSE*

PS. ten skin na multiplu chcem dozajtra vidieť na streame!
Upravil/a Warning dne 01.08.2017 19:18
Mystiqnox
Citace
Warning napsal:

Merlox merlox... Si fakt borec, musím uznat, že kvalitná reklama pre SP :D Som rád, že sa berieš ako hráč a nie ako "jutubr", dík za označenie (to, že som posledný ti ešte ale odplatím,muhehehe *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*) Z tých penazí, čo ti atomas nagivoval Kappa dávaš dost do rozpočtu, takže to je tiež pecka, hihi. Vizitka mohla byť obsiahlejšia ale kk.

PS. ten skin na multiplu chcem dozajtra vidieť na streame!

Díky moc! :D Hele tu multiplu si ještě rozmyslim..: :D Jinak zítra stream nebude až ve čtvrtek nějaký to zařizování mám Smile
Jinak Atomas je nejlepší hlavně na to givování :D Kappa
MaTy
Myslel jsem, že budeš další hvězda, jako mentál Jarax, ale ukázal si se (teda aspoň pro mě) jako fajn člověk, zábava s tebou je, nemáš v hlavě nasráno a to je dobře.
ATomas by ti měl poděkovat, protože si myslím, že ta hratelnost stoupla těma tvýma soutěžema a livestreamy.
K vizitce, jednoduchá, a jak se říká, v jednoduchosti je krása. Sice se spolu nějak moc extra nebavíme, ale si fajn člověk, tak jím zůstaň. Hodně štestí, jak na youtube, tak všude jinde, měj se.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Mystiqnox
Citace
EzoP napsal:

Myslel jsem, že budeš další hvězda, jako mentál Jarax, ale ukázal si se (teda aspoň pro mě) jako fajn člověk, zábava s tebou je, nemáš v hlavě nasráno a to je dobře.
ATomas by ti měl poděkovat, protože si myslím, že ta hratelnost stoupla těma tvýma soutěžema a livestreamy.
K vizitce, jednoduchá, a jak se říká, v jednoduchosti je krása. Sice se spolu nějak moc extra nebavíme, ale si fajn člověk, tak jím zůstaň. Hodně štestí, jak na youtube, tak všude jinde, měj se.

Moc díky! Smile
AntiPrd
Ty hodiny sedí? Jsi známy na serveru i FreeRadio 😂 126 hodin me přijde preklik ne? Smile kazdopadne jsi velikán 201 Cm 🙈
Mystiqnox
Citace
xXxAntiPrdxXx napsal:

Ty hodiny sedí? Jsi známy na serveru i FreeRadio 😂 126 hodin me přijde preklik ne? Smile kazdopadne jsi velikán 201 Cm 🙈

Teď mám nějakých 150 hodin, mě se mazal účet jak sem tu od roku 2013 nehrál ;)
Mystiqnox
Edited Smile
Kacka
Musím říct, že pěkná vizitka + Nadpisy taky pěkné. Dal si si na to pěkně záležet, já tě znám už nějakou dobu a žádný problém spolu nemáme,za co jsem ráda. A ještě mi pomaháš s nečím, za co ti vlastně taky moc děkují, určitě víš o čem mluvím Smile Jsem ráda, že si se zas vrátil k SP takže doufám že tu dlouho vydržíš, ať se ti daří. Smile
Lukin_
Zdravim tě,

nějak tě neznám, ale nick znám, vím o koho tak nějak jde :D Vizitka pěkná, obsahově super, dozvěděl jsem se hodně. Multipla hnusná jak zadek opice, ale výborný :D :D :D
Hodně štěstí na SP i v reálu Smile
Klikni na obrázek a zobrazí se ti moje vizitka!

img.tpx.cz/uploads/Podpis_lukin2.PNG
Mystiqnox
Citace
Lukin2000 napsal:

Zdravim tě,

nějak tě neznám, ale nick znám, vím o koho tak nějak jde :D Vizitka pěkná, obsahově super, dozvěděl jsem se hodně. Multipla hnusná jak zadek opice, ale výborný :D :D :D
Hodně štěstí na SP i v reálu Smile

Díky šéfe Smile

Citace
Kacka1997 napsal:

Musím říct, že pěkná vizitka + Nadpisy taky pěkné. Dal si si na to pěkně záležet, já tě znám už nějakou dobu a žádný problém spolu nemáme,za co jsem ráda. A ještě mi pomaháš s nečím, za co ti vlastně taky moc děkují, určitě víš o čem mluvím Smile Jsem ráda, že si se zas vrátil k SP takže doufám že tu dlouho vydržíš, ať se ti daří. Smile

Děkuju taky Smile
vajcak
Čau
Teba poznám nejaký ten rok, dosť som sa dozvedel nech sa darí na YT SP a hlavne RL.
Mystiqnox
Citace
E60 napsal:

Čau
Teba poznám nejaký ten rok, dosť som sa dozvedel nech sa darí na YT SP a hlavne RL.

Díky, trošku late odpověď, nevšiml sem si :D

PS: Edit vizitka.
RomaN1
Hodně v pohodě vizitka! Líbí se mi dost ty nadpisy a celkově jak si to spracoval!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů
6%