Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka eS_íííčko [EDIT 08.12. 2021]
|
|
eS_ |
Pridané 23.09.2018 20:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 436
Založený: 18.07.15
|
![]() Váš nick na serveru:eS_ Odehrané hodiny na serveru: +- 3100, před pbanem to bylo okolo 4000h. Váš bankovní obnos: Neustále se mění Nasbíráno marihuany: +- 6500g. Vlastním dům číslo: 1101. Vlastním firmu: Yakuza LV Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Royal gang Můj oblíbený administrátor: carbon, PinK, Sotasek, mAGiic, Bruntal, Rulicek, Pitras, Danger, Jiry a nejlepší admin všech adminů kapitán Salazar!! Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /q, /firmainvite, /inzerat, /sf. Můj nejoblíbenější event serveru: Nemám Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Bazén smrti, dům smrti, OX event, Autovraky by mAGiic. Mé oblíbené vozidlo: Cheetah, Admiral, Sultan, Oceanic, Buffalo Má oblíbená práce na serveru: Terorista, právník, yakuza, busák. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 ![]() Váš nick na webu: eS_ Vloženo komentářů: 1 Vloženo příspěvků ve fóru: 410 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: - Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewthread.php?thread_id=94001 ![]() Jméno: Venca Příjmení: K***** Datum narození: 1.5. 2001 Věk: 20 Kraj: Ústecký kraj. Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pár ale jsou pravý, žádný falešný ****. Stav: Volnej jako pták Zaměstnání: Operátor v chemickém průmyslu, na severu Orlen Unipetrol Vzdělání: Středoškolské zakončené maturitní zkouškou. Jazyky: Čeština, angličtina. Děti: Nesnáším. Kde bydlím: V baráku. S kým bydlím: S maminkou a tatínkem Sexuální orientace: Heterosexuál, Salazarosexuál ![]() Poznámka: nečum ![]() Typologie osobnosti: Cholerik. Pohled na svět: Optimista. Otevřenost: Extrovert. Moje povaha: bavící, ctižádostivá, naslouchavá, nervózní, obětavá, pečlivá, podporující, poslušná, přátelská, přesvědčivá, sebevědomá, spolehlivá, ulítlá, upřímná, věrná, veselá. ![]() Výška: 185cm Hmotnost: 63kg Postava: Hubená Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji. Na těle mám: 6 tetování, plánuji víc Vousy: Vousy oholené Fotografie (ukažte se nám): ![]() ![]() Kouření: nE. Alkohol: vyjmečně. Sex: jedině se Salazarem ![]() Závislosti: Auta, dobré jídlo, kamarádi, muzika, hry, projížďky autem. SP JE ŽIVOT ![]() ![]() ![]() Zájmy: auto, kamarádi, SP, ps4, paranormální věci Sport: Dělám hovno, jsem líná kun*** ![]() Literatura: - Hudba: Hardcore, hip-hop, rap Zvíře: Kočka, pes, chameleon, křeček ![]() Moje motto: Víra je tou jedinou nesmrtelnou věcí na světě. Nedopusť, aby tě cokoliv nadmíru trápilo. Neboť tvůj život je krátký a čas si vybere svou daň. Moje webová stránka: - Životní cíl: Rodina, dům, auta, které se mi líbí Co nesnáším: falešný lidi. Co miluji: moje lidi, moje auta, Salazara. Oblíbená muzika: Troublegang, Chasing christy, Memento Mori, Skywalker. Oblíbené jídlo: Pizza, kebab, řízek, fastfoody Oblíbené pití: Pepsi, Coca cola Vanilková, džusy Oblíbený film: Zelená Míle, vykoupení z věznice Shawshank, Klub sráčů, Zahulíme uvidíme, Jay a mlčenlivý bob vrací úder, Noc v Roxburry. Oblíbená kniha: František kotleta- Hustej nářez, bratrstvo krve, perunova krev, příliš dlouhá swingers party. Oblíbené oblečení: To, co se mi líbí, žádný trendy pičoviny. Oblíbená barva: Fialová, červená, černá. V rámci možností, se pokusím vyjmenovat hráče, kteří mám rád a něco pro mě znamenají(pokud na někoho zapomenu, napište a rád vás dopíšu): ..Sepiak.. (Král bastardů, kolega jak má být) Lusii (lucinka a její probléémky) Sotasek (motorkář soťásek + růžovka) Salazar (Láska!!) Sni[P]er (Sniperkoo, boxer a tak) Matoo (2012 hráč, frajer, bůh a tak) Sapik ( dankmeme Lord + autor nadpisů) ReekeeR (aleš je bůh) [M]ajky (zabijak z gta5) Phabez (Phabezkaa, popelář, kamarad z 2014) Vikush (Nejepší popelářka na sp <3 ) FildoSlavek (filípek a tak ![]() GingerGirl (člen filípkovo rodiny) Zabos (žabka růžovka) Bruntalqo (Karma pro bruntala, profesionální hl. admin) Nosfe (jeden z nejlepších adminů, kteří se na sp byli) HrBeeeC (Hřebeček) RuliiCeKo_OCze (rulííík, španěl, mta) Prasatko_007 (Chameleionik, popelář poté bůh) Eddyts (majitel kasína, vždy mi pomohl!) [Patre$_ (patreskoo, láska růžovka z 2014) MyReS (Magda krupska, nos a transexual) Reggie_ (Redžíííí) PinK(dobrej člověk, skvelej admin) RsT. (PBanovaný kamaraad) Saph1r. (Bůh z WSTL) Carbon (princezna) AntiS.(Shakal, bmw lover) MaTy(Moje banka na peníze, žurnalista!) LuKi_(Gangster) smetyx.(tunelář) Loupak( spolutunelář) Kacka(kámoška do dešťě, ochotně pomůž) xBack(yakuzák, skoro jako moje rodina, držíme spolu rodinnou firmu Yakuza LV ![]() Wery + Subaristka(Yakuzáci srdcem i duší) Simino(Bejvalej diktátor yakuzy lv) Naty17 + PowerCZ(součást naší rodinné firmy yakuza lv) Chci moc poděkovat hráči Sapik(Dusheyo), že si dal práci s nadpisy a se vším mi poradil, pokud budete chtít taky, napište mu. Doporučuju 11/10 Upravil eS_ dňa 08.12.2021 23:41 |
|
|
carbon |
Pridané 23.09.2018 20:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 869
Založený: 26.12.12
|
1. Komentář to je pocta ![]() Hned na začátek ti musím poděkovat za označení v "Můj oblíbený administrátor" toho si cením. A ještě děkuji za označení i tam dole :-) K vizitce: Vizitka je bez grafiky což mě osobně vůbec nevadí. Líbí se mí tvé pojetí barev. Znám tě z dob kdy jsem ještě v AT nebyl a jsi fajn človek. PS: NOS ahoj |
|
|
eS_ |
Pridané 23.09.2018 20:14
|
|
Citácia carbon napsal: Karboš, neni vůbec za cooo, jsem rád že se bavíme :--D jinak na grafiku moc nejsem takže mi to stačí takhle obyčejně, ještě čekám na nadpisy jinak to bude snad dobrý! PS. NoS žije!! ![]() |
|
|
Ragnar_ |
Pridané 23.09.2018 20:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 376
Založený: 28.09.14
|
Zdravím, Pěkná vizitka líbí se mi no až tu budou ty nadpisy tak to taky budě nějak vypadat ![]() Nu, vlastně díky tobě si mi ukázal co je SP a naučil si mě tu hrát od roku 2k13 myslím... Takže za to ti děkuju. Další věc, děkuju že si mě označil ve friend listu. Když budeš chtít s něčím pomoct, jsem tady vždy, jako bývalý spolužáci na základce. xD Uživej RL a ingame. ahoj. ![]() ![]() |
|
|
Mordis |
Pridané 23.09.2018 20:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 2009
Založený: 07.10.13
|
3. komentář protože mne Carbon a RsT. předběhli ![]() Na tenhle web lezu po dlouhé době jen proto, abych ti tu okomentoval vizitoš a zase odkráčím, ve věčných lovištích je mi lépe ![]() Každopádně vizitka jako taková splňuje to, co by měla, mně neřekla nic extra nového, však se známe ![]() ![]() Není to přeplácané, což je velké plus, každopádně nadpisy to oživí. ![]() Pokud si pamatuji, věčný voják, alespoň něco tě tam baví, tak, jako mne bavil mechanik ![]() No a k tobě jako k osobě, dobrých lidí na SP jako by vymizela. A tak je fajn že to tam obohacuješ. Každopádně hraní videoher... bavili jsme se o tom, jednou na to přijdeš ![]() Ty a Sotásek, jednoznačně nejlepší lidi které mohla SP mít. Né jak ta faleš a hnůj co tam je. Hodně štěstí do života, tenhle týden se tedy neuvidíme, ale ten další určitě, lagárto těš se ![]() Tak zatím ![]() |
|
|
eS_ |
Pridané 23.09.2018 20:20
|
|
Citácia RsT_ napsal: Díky, kolego, ty taky a rádo se staloo :-D |
|
|
eS_ |
Pridané 23.09.2018 20:23
|
|
Citácia Mordis napsal: Děkuji, Mordisku, jsem poctěn :O jsem rád za tvůj komentář a za tvůj názor, určitě se setáme, drž se a ahooj! |
|
|
MyReS |
Pridané 23.09.2018 20:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 119
Založený: 14.09.13
|
Diky za označené, mega krupska ![]() ![]() >>S1NCE BY 2K13<< |
|
|
eS_ |
Pridané 23.09.2018 20:24
|
|
Citácia MyReS napsal: Díky MyReSKO ![]() ![]() |
|
|
Saph1R |
Pridané 23.09.2018 20:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 335
Založený: 27.02.13
|
Vizitka docela ujde, jsem rád že sis na mě vzpomněl a zmínil jsi mě. Rád jsem se podíval na starší screeny, doufám že máš ještě ten "šťastnej" cheetah z gangu a neprodal jsi ho. ![]() ![]() |
|
|
Lusii |
Pridané 23.09.2018 20:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 17
Založený: 28.06.13
|
Kur*va, a já jsem jako čtvrtá až ![]() ![]() ![]() Jinak v realu jsi nejvíc v pohodě člověk, však víš, sice si díky mě tolik nepíšeme ale když jo tak je to nejvíc fajn, občas i zavolame a řešíme problemky a ty mi radis, co s mým životem, za což ti jsem vdecnaaa ![]() ![]() Aha, tak dokonce už šestá ![]() |
|
|
eS_ |
Pridané 23.09.2018 20:36
|
|
Citácia Saph1R napsal: ![]() Citácia Lusii napsal: |
|
|
Will |
Pridané 23.09.2018 20:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 701
Založený: 01.07.18
|
Ahoj, Vizitka pekná stručná. ![]() ![]() ![]() ![]() /\ Is my value based only on your perception? Or is your opinion of me Not my responsibility? /\ |
|
|
eS_ |
Pridané 23.09.2018 20:58
|
|
Citácia SusKa napsal: Ohledně tech 5mg už vím kdo jsi!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
Bencik_ |
Pridané 23.09.2018 21:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 30
Založený: 18.03.18
|
Dobrá vizitka, cením si toho krále a boha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
eS_ |
Pridané 23.09.2018 21:15
|
|
Citácia Bencik_ napsal: Dík za koment. Kral musí bejt, já jsem pedofil!! ![]() ![]() |
|
|
Sotasek |
Pridané 23.09.2018 21:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 591
Založený: 19.09.13
|
Zdravím! Vizitka parádní, krásné jsem si početl, jestli to mám říct upřímně tak jsem se z vizitky nic nového o tobě nedozvěděl, protože už delší dobu jsme spolu v bližším kontaktu. Jinak vizitka super a ještě lepší hráč! Drž se Esicko! ❤️ Btw. Kdo té naučil to ježdění po zadním? ???????? |
|
|
Salazar |
Pridané 23.09.2018 21:33
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1341
Založený: 17.02.16
|
No nazdáárek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
eS_ |
Pridané 23.09.2018 21:45
|
|
Citácia Sotasek napsal: Děkuji za komentář, moc jsi mě potešil, Soťáskuuu!! jasně, že po zadním jdi mě to naučil ty!!! jsi nejlepší člověk!! díky za všechno, cením si tvé pomoci a rad! Citácia Salazar napsal: Ahoj, Kapitáne, tomu věř, že jsi top týpek!!! určitě se sejdem i v reálu a dáme rodeo za rodeo!!!!! |
|
|
Dush3yo |
Pridané 23.09.2018 23:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 164
Založený: 23.09.14
|
Krásná vizitka, hlavně když si jí teď upravíš a hodíš tam ty moje nadpisy, děkuji ti převelice za označení ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
16 HlasovSkyrace
20 HlasovDeathmatche
4 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
7 HlasovDerby
1 HlasTuning sraz
8 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí