Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor s eS_
MaTy
img.tpx.cz/uploads/Rozhovor-Es%C3%AD%C4%8Dko.png


Zdravím všechny vášnivé čtenáře a čtenářky po dlouhé době opět u rozhovoru nyní s hráčem eS_, předem vás tedy naženu ohřát popcorn, colu a můžeme se na to s radostí vrhnout!

MaTy: Zdravím eSíčko a zároveň tě vítám u tvé premiéry, jaké z toho máš pocity? Jsi nervózní?
eS_: Ahoj, Maty, děkuju za přivítání. Moje pocity jsou smíšené a musím se přiznat, ze nervózní z toho trošku jsem

MaTy: Nemáš se vůbec čeho bát, já ti hlavu neukousnu, pokud mě nebudeš prudit. Začneme tvým reálným životem a poté se vrhneme na herní kariéru. Můžeš se nám letmo představit?
eS_: Dobrá tedy. Jmenuji se Vašek a je mi 17 let. Bydlím v Ústeckém kraji, konkrétně ve městě Litvínov. Chodím na technickou střední školu. Studuji obor mechanik seřizovač a jsem ve druhém ročníku.

MaTy: Plánuješ jít po střední dál studovat, nebo už plánuješ práci a vydělávat těžký peníze?
eS_: Na vysokou školu se rozhodně nechystám takže už půjdu makat.

MaTy: Máš nějaký svůj vysněný job? Případně plánuješ se živit tím, co vystuduješ?
eS_: Tak pokud budu mít štěstí a udělám výučák +maturitu tak bych se živil v oboru a pokud neuspěji, budu muset vymyslet jinou práci. Vysněný job nemám, jsem z vesnice a jsem pracovitý, takže beru co je.

MaTy: My ti všichni věříme, že uspěješ a budeme ti držet palce, i když máš ještě čas. Co ty a tvé koníčky/mimoškolní aktivity?
eS_: To je pravda, děkuju moc za podporu tedy!! Moje koníčky? Ve volném čase pokud nejsem na superparbe nebo na ps4 tak jsem s přítelkyní nebo jezdím na kole. Občas teď s kamarádem chodíme hledat poklady s detektorem kovu. Jinak jsem líná prdelka a nedělám nic.

MaTy: Našli jste už něco vzácného? Já jsem například našel s detektorem své klíče, které jsem vytratil po oslavě cestou v poli. :D
eS_: Tak to je celkem štěstí, ještě že tak. Převážně nacházíme bezcenné věci ale teď jsem u zámku Jezeří našel maltézský kříž. Sice je pravděpodobně z téhle doby ale i tak jsem mel radost, že konečně něco. :D

MaTy: To věřím, je super pocit najít něco, obzvlášť ty klíče, to mi věř... Psal jsi zde, že máš přítelkyni, jak dlouho spolu jste?
eS_: Tak jsme spolu už rok a 9 měsíců.

MaTy: Tak to se v takhle mladém věku málo vidí, blahopřeji a ať vám to ještě dlouhou dobu vydrží. Ted mi pověz trošku na těžkou otázku, jestli to tedy zvládneš. Jaký je tvůj sen? Někdo chce něčeho například dosáhnout, tak pro co momentálně žiješ ty?
eS_: Děkuji moc. Je pravda, ze dnešní rádoby vztahy vydrží sotva měsíc. Tak pokusím se tedy... můj sen je ten, abych mel dům, rodinu, všechny auta po kterých toužím a super práci, která mě bude bavit.

MaTy: Jaké je tvé vysněné auto případně auta a neříkej, že jsi další BMW lover. :D
eS_: Tak dá se říct, že jsem. Chci jedničkovou ovci, passata B6, bmw e39. V poslední době uvažuji i o octacii RS nebo jedničkový golf v sérii cross country. Dál chci motorku, nějaké endurko a čtyřkolku yamaha raptor 700, to je fakt můj sen. Sice to nejsou vůbec levné záležitosti ale snad se mi to podaří aspoň částečně.

MaTy: Jéje, tak to přeju hodně štěstí a hodně dobře placenou práci, třeba se ti to všechno splní a kdy už, tak aspoň 1 mít budeš určitě. Vrhneme se k SP nebo máš nějaké dodatky?
eS_: Dobře tedy, dodatky nemám, můžeme na sp.

MaTy: Jak jsi se o SAMP poprvé dozvěděl?
eS_: V roce 2012 Od mého spolužáka ze základky (RsT.) a o Superpařbě mi řekl kamarád(..Sepiak..)

MaTy: Hrajete ještě všichni spolu, nebo jdete každý vlastní cestou?
eS_: Rst má momentálně permu ale se sepiakem furt hrajeme a jedem bomby B)

MaTy: Aha, to mě mrzí, ale třeba mu UB někdy vyjde. Jak to myslíš? Vyděláváte těžký peníze?
eS_: Jo, bude brzy žádat o ub. No, vyděláváme těžký love a obchodujem, zatím se nám daří tak je to super.

MaTy: Poradíš čtenářům jak na obchodování? Určitě ne každý ví jak na to? Jsi zastánce toho "kupuj levně, prodej dráž"?
eS_: Přesně tak, musíš znát ceny a kupovat pod cenou, v poslední době kupuju domy, které jsou něčím výjimečné a prodávám je za dobrou cenu. Já ale zbohatnul na tom, ze jsem od města koupil firmu teroristů a prodal ji o 300mg dráž a potom už jsem jen nakupoval levně a prodával dráž.

MaTy: Takže jde někdy o štěstí a zkoumání, zda něco dobrého nepropadne. Určitě pro některé užitečná rada. Baví tě SuperPařba stále? Není něco, co bys chtěl změnit? Těšíš se na novinky, co se chystají?
eS_: Tak už to prostě není to, co to bylo dřív. Ceny jsou zbytečně přepálené a nováčci nemají šanci na to, mít dobrou nemovitost popř. firmu. Změnit nic asi nechci. Určitě se těším na RZE10, mam teorii, že když "RZE10" Tak vyjde na 10 let výročí sp což je někdy v listopadu. Myslím si, ze pokud se to podaří výborně, mohlo by to přitáhnout více lidi a možná i starší hráče.

MaTy: To je pravda, už teď se někteří hráči vracejí. Jaký máš názor na složení AT? Už jsi si zažil svou hádku s nějakým administrátorem?
eS_: Tak jsou tam celkem v pohodě lidi až na některé nejmenované vyjímky. Tak já se snažím se převážně nehádat a být v klidu, i když v realu jsem výbušné povahy. Jinak žádné hádky už nerozjíždím.

MaTy: Takže nějaká hádka proběhla, povíš nám o tom něco víc, nebo to nechceš vytahovat?
eS_: Klidně povím, bylo to jednou s Krowkym, protože jsem nesouhlasil s jeho chováním ale pak se to nějak vyřešilo i když jsem chtěl dávat stížnost.

MaTy: Tak hlavně, že se to v pořádku vyřešilo. Máš v plánu podávat přihlášku do AT až se naskytne příležitost?
eS_: Tak v poslední době jsem o tom uvažoval a celkem bych i chtěl, i když se toho trošku bojim.

MaTy: Tak to vyzkoušej, protože jak se říká, nevyzkoušíš, nezažiješ. Teď mimo SP. Psal jsi, že hraješ na PS4, povíš nám co konkrétně? Baví tě víc počítač nebo ps?
eS_: Tak baví mě víc ps4, na pc hrajou pouze gta SA. Jinak momentálně na ps hraju destiny2, god of war a call of duty WWII

MaTy: Jak vypadá tvůj obvyklý den na SP?
eS_: Momentálně přijdu, dělam mise, nábor na firmu, píšu si s lidma a snažím se prodat domy.

MaTy: Jaký máš názor na to, že ATomas má SuperPařbu jen pro peníze?
eS_: Myslím si, že je to hovadina, ten čas, který do toho dává mu nikdo nezaplatí a nemyslím si, ze to vydělává tolik, aby ho to uživilo.

MaTy: Souhlasím. Máš ještě něco na srdíčku ohledně herního života, nebo můžeme přejít dál?
eS_: Možná jen to, ze mě štvou hráči, kteří pyskujou na G-system že není jako dřív. Není rok 2014 a všechno jde dopředu a oni se s tím musí smířit a neotáčet se co bylo, jinak to bude furt špatný...
MaTy: Vše musí jít kupředu, jak server, tak věci v něm.

img.tpx.cz/uploads/Rozhovor-Es%C3%AD%C4%8Dko-to%20nebo%20to.png


Server nebo web?
Server

Organizátor akcí nebo moderátor?
Moderátor

Xbox nebo PS?
Ps

Příběh nebo grafika (ve hře)?
Příběh, na grafice mi vůbec nezáleží.

Panther nebo Nosferatu?
Sice nemám nic proti Pantherovi ale Nosfe je pro mě rozhodně lepší a za mě jeden z nejlepších členů, kteří v AT byli.

Léto nebo zima?
Léto

MaTy nebo přítelkyně?
To je tězký, oba jsou super:D Ale jak v čem.. Ale preferuji přítelkyni, promiň Sad


MaTy: Dobře, za to máš konec rozhovoru a žádný přídavek :D. Máš něco na srdci před úplným koncem rozhovoru? Nějaká závěrečná slova?
eS_: Tak chtěl bych poděkovat všem čtenářům, že to dočetli až do úplného konce. Pokud vaše názory nejsou stejné, tak mi za to hned nenadávejte a chovejte se slušně místo zbytečného banu na sp to radši vypněte a jděte se odreagovat jinak. Zároveň děkuji tobě za tvůj čas a neustále zapomínání na rozhovor jak z mé, tak z tvé strany. Dále děkuji hráči CloseUp za nominaci na rozhovor.

MaTy: Dobře, já děkuji tobě za odpovědi a že jsme se po 2 týdnech zapomínání a odkládání na to vrhli. Zároveň tím děkuji taktéž čtenářům, že tuto sekci stále čtou i když zde nic dlouho nebylo. Tobě přeji hodně štěstí jak na SP, tak s přítelkyní, školou a mnoho dalšího. Měj se pěkně a zatím ahoj!
eS_: Děkuji moc, já tobě taky přeji úspěchy jak na sp, tak ve vztahu a brzo i v práci, ahoj.
Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 01:23
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
MyReS
Peknee rozhovooor klobuk dole Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=15321


>>S1NCE BY 2K13<<
eS_
Citace
MyReS napsal:

Peknee rozhovooor klobuk dole Smile

Díky, kamo. :D
MRSHLL
Fajný rozhovor, s eSíčkem se přece jen nějakou dobu znám, bussinesman. :D Alespoň vím, že bude mít krušné období - zimu! Zima :D
img.tpx.cz/uploads/gallery6.png
Pandy
Ráda čtu MaTyho rozhovory. Jsou na vysoký úrovni, nejsou přeplácaný zbytečnou grafikou, perfektně sladěný barvy a skvěle se čtou. Výběr lidí je také fajn. Snad Ti to vydrží dlouho. Peckaaaa
MaTy
Děkuju moc všem. Budu se snažit vydávat rozhovory alespoň jednou do měsíce, aby to tu nebylo prázdné, když nemám žádné kolegy. Kráva
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Muerte
No, až na tu textovou úpravu to celkem jde. Jen je potřeba si po sobě rozhovor přečíst a zkontrolovat chyby. Ale žádný učený z nebe nespadl. O "Esem" jsem se dozvěděl nové věci, takže rozhovor účel splnil. Kdybych měl hodnotit, tak dám 5/10.
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
20 Hlasů
27%
Šupat holky.
24 Hlasů
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
14%
Mám jiné plány.
20 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 16