Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka - Žabka
|
|
ZaboS |
Pridané 17.03.2018 23:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 311
Založený: 27.07.14
|
Pyro, díky ![]() ![]() Proč zrovna žáby? Původně jsem se tak jmenovat neměl, ale hráči si to vzali po svém no, tak budiž ![]() Maty, tvé pokoje jsou nejkvalitnější, věrnost ELQ Motelu! <3 ![]() ![]() ![]() A děkuju, ty se taky měj a užívej! ![]() |
|
|
Salazar |
Pridané 18.03.2018 15:33
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1342
Založený: 17.02.16
|
Zdravím, tak jelikož jsi mě označil mezi nezapomenutelnými, čehož si cením, tak ti sem hodím nějakej komentík. Vizitka se mi líbí, dozvěděl jsem se o tobě docela dost. Jako hráč jsi v pohodě, ale neměl by jsi mi říkat falešnej zákon, protože to opravdu přeci nejsem a také by jsi se už měl konečně přidat na stranu dobra ![]() ![]() |
|
|
Divcos |
Pridané 18.03.2018 22:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 17
Založený: 15.11.15
|
Hele Žabko <3. Tohle je muj historický první komentář a jsem rád že patří zrovna tobě. Na SP jsem za ty 2,5 roku nepoznal snad lepšího člověka než si ty, plno srandy, blbostí, ruzných zážitku <3. Jsem rád že jsme se začali bavit i na socialních sítích a ne jenom na SP. Tak co bych ti ještě napsal? Užívej života na plný plyn a doufám že všechno vyjde a v tom Červenci se uvidíme. A nebojse ten alkohol ti koupím. <3 ![]() |
|
|
ZaboS |
Pridané 18.03.2018 22:55
|
|
Miso, díky, ty jsi též v pohodě. Ale co si budeme povídat, falešný zákon jsi, ať chceš nebo ne ![]() ![]() Tobě ať se též daří, jak reál tak i SP ![]() Divcos, oh, první komentář? Toho si cením! <3 :3 Já jsem též rád, že jsme se sblížili. Jsi super člověk a sranda s tebou rozhodně nechybí. V tom červenci se uvidíme určitě, musíme! ![]() No a s tím alkoholem jsi nemusel jít sem.. ale tak dobře no.. teď mě tu budou mít za alkoholika.. pfff ![]() A díky. <3 |
|
|
Pink |
Pridané 18.03.2018 23:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 2521
Založený: 04.04.16
|
Musím ti sem dát novej koment, protože od toho posledního komentu jsi celou vizitku změnil. Takže nadpisy jsou pěkný, celkově vzhled se mi líbí, vše je tak jak má být a dozvěděl jsem se dost věcí o tobě i když se známe celkem dost dlouho, a to, že jsi jiné orientace neřeš, každej je nějakej a kdo s tím má problém, tak ať se třeba z toho podělá. Takže ať se ti daří jak v realu tak i ve virtualu. ![]() ![]() |
|
|
ZaboS |
Pridané 19.03.2018 13:42
|
|
Pinku, no, první verze vizitky se mi nelíbila a asi po třech měsících jsem se odhodlal k úpravě ![]() ![]() Každopádně děkuju, tobě ať se též daří, hlavně v realu, ale i na té SP no ![]() |
|
|
Interstellar |
Pridané 19.03.2018 14:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 677
Založený: 10.12.16
|
Žabka Žabka ![]() ![]() Nepoznáme sa moc dlho, ale so žabou si človek rýchlo porozumie. Ja len dúfam že budeme kolegovia ešte velmi dlho, a neželaj si ma ak na SP skončíš ![]() Vizitka je formálne vpohode, je to pekne zadelené a dá sa to čítať. PS: Keby som bol gay, tak by som asi neodolal ![]() S pozdravom, kamarát a kolega, Inter. |
|
|
Undefeated420 |
Pridané 19.03.2018 15:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 188
Založený: 07.07.15
|
Ahoj žábo <3 vizitka hezká. Moc si cením že si mě označil, jsi pohodář celkem. Poznali jsme když ACAB vlastnil ještě Danya$. Dobře si pamatuju jak si mě začal nenávidět když jsem přešel k vojákům no. ![]() |
|
|
ZaboS |
Pridané 19.03.2018 16:00
|
|
Inter, no tak někdo ten chat oživit musí že jo ... aspoň využívám svoji hype náladu k něčemu užitečnému ![]() ![]() ![]() ![]() Hej když je člověk v pohodě, tak si se mnou dokáže rychle porozumnět.. ![]() ![]() ![]() Hej.. kdybys byl taky gay, tvořili bychom nerozlučný pár <3 ![]() A díky... ![]() Irish, Díky ![]() ![]() ![]() A tobě ať se též daří jak v reálu, tak na SP ![]() Upravil ZaboS dňa 20.03.2018 13:01 |
|
|
Virus |
Pridané 20.03.2018 12:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 1282
Založený: 04.03.13
|
V pohodě hráč, který je součástí elitního týmu k likvidaci havěti na SP (vojáci, fízlové, dozorci) Sice nemá na moji historii u teráka ale blíží se mi. ![]() |
|
|
ZaboS |
Pridané 20.03.2018 20:30
|
|
ANTI, tak elita musí k elitě, že ![]() Na tvoji historii u teráka nemám no.. ale tak.. snažím se tě dohnat! ![]() A díky ![]() |
|
|
eS_ |
Pridané 25.09.2018 21:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 436
Založený: 18.07.15
|
Zdar, žabko, známe se delší dobu, jsi v pohodě týpek. Psali jsme si už dřív někdy v roce snad 2014-15 a furt jsme nedali sraz!! ![]() ![]() |
|
|
ZaboS |
Pridané 25.09.2018 21:21
|
|
Citácia eS_iiicko napsal: Čau Esíčko moje, jako ty furt nechceš dojet do Prahy, já za to nemůžu, už jsme se mohli dávno sejít ![]() Na SP nehraju už tak často, protože mě tam nic nedrží.. a SAMP a celkově GTA SA jsem už odinstaloval, takže už mě na SP pravděpodobně nikdo neuvidí. Mrzí mě, že jsem se tam nestihl rozloučit s těmi pár fajn lidmi, ale tak co už. Díky ![]() |
|
|
vajcak |
Pridané 30.10.2018 22:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 402
Založený: 15.03.18
|
Čau Zabičko No teba som spoznal keď som stúpil do ACABu dosť sme sa pobavili.Vizitka zelená ako žabka ![]() |
|
|
ZaboS |
Pridané 31.10.2018 19:43
|
|
Citácia drb napsal: Ahoj ![]() Joo časy v A.C.A.B.u byly super ![]() ![]() Tak zelená musí být ![]() A konkrétně k větě "nech sa darí na SP" - před měsícem bych ti poděkoval, nyní už ne, jelikož jsem na SP skončil hned po svém vykopnutí z A.C.A.B.u, jelikož jen ta firma mě tam držela, abych nepřestal hrát. Ale za RL díky, tobě nechť se též daří, ve tvém případě i na SP ![]() |
|
|
Nolifer |
Pridané 12.02.2019 01:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 143
Založený: 12.06.16
|
Žabičko vizitka je pěkná. Dozvěděl jsem se toho dost. Co dodat staré dobré časy kdy jsme spolu hrály jsou fuč nelituji toho myslím si že s tebou byla vždy sranda. Vždy jsi mě pomohl poradil. Jsem za to rád. Sice jsi na mě krapet zapomněl ale nevadí. Takže ti přeji všechno nejlepší v SP lidé i RL life. Yetti69 Nolifer Radim19 myslím :-D |
|
|
ZaboS |
Pridané 12.02.2019 17:54
|
|
Citácia Nolifer napsal: Ahoj, co to kecáš, já jsem na tebe nezapomněl, já už nevím, jak ti to mám říct ![]() Jo staré dobré časy.. Ale jak se říká, všechno jednou končí, ale v srdci zůstává. Neboj, ještě něco určitě zažijeme ![]() Každopádně děkuju ![]() |
|
|
Salazar |
Pridané 12.02.2019 21:00
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1342
Založený: 17.02.16
|
Zdravím tě Pájo (patřím mezi tvé přátelé, tak ti tak můžu říkat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak hodně štěstí v reálu a i na tom serveru, doufám, že se tam budeme ještě dlouuuuuho setkávat ![]() Your friend Salazaros |
|
|
ZaboS |
Pridané 12.02.2019 21:13
|
|
Citácia Salazar napsal: Zdravím tě falešný zákone, tak hodil jsem tě tam, abys neplakal.. jinak bych tě tam vůbec nedával, zase si moc nemysli... pff né sranda ![]() ![]() Já vím no, většina Pražáků se chová jak... nebudu radši říkat co a jsem rád, že mě neházíš do stejného pytle ![]() Neboj, jestli se nestane něco špatného, tak se na serveru ještě budeme dlouho setkávat, mě se jen tak nezbavíš ![]() Your love, Žabka aka Pája |
|
|
Jenda51 |
Pridané 12.02.2019 21:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 1112
Založený: 12.02.18
|
čau šefe, konečně jsem se donutil ti okomentovat vizitkoš. Známe se celkem dlouho a máme spolu dost zážitků. Třeba když jsme s A.C.A.B. šikanovali Salazara a jeho vojáky. Bohužel v Acabu už se asi nepotkáme, nebo aspoň do té doby, kdy se dočkáme návratu Undera. jsem rád, že jsem tě poznal <3 btw. Proč nejsem v nezapomenutelných?:---( uživej život a cs |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
10 HlasovAkce smrti
3 HlasovDM
4 HlasovVyřazka
7 HlasovDerby
0 HlasovMaraton akci
3 HlasovAkce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
9 HlasovJe mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.