Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - Trips
Hain
img.tpx.cz/uploads/hain_rozhovor_trips_nadpis7.png


Trips je bývalý administrátor, tester a nynějším Správcem TS3.
Dozvíte se proč byl vyhozen, proč dostal permanentní ban a mnohem víc.


Ahoj Tripsi, vítám tě u rozhovoru. Chtěl bych se tě zeptat, co jsi provedl, že jsi byl vyhozen z AT a za co jsi dostal ban, pokud můžeš říct konkrétně?

Ahojky ušáku, taky vítám.
Tohle je poměrně stará věc, ale rád na tohle odpovím. No ve zkratce, většina ví že sem byl vyhozený z AT, ale neví důvod, důvod je takový, že sem jeden krásný večer přišel na teamspeak SuperPařby a kecal sem tam s pár lidma, konkrétně tam byl ještě Shalmay, [D]arfex a Maxgustin, jelikož tam bylo dost adminů, tak logicky jsme si říkali kdo koho má koho potrestat a na jak dlouho, no a já se v tom omylem přeřekl a řekl jsem, že hráč má dostat ban při dalším testu a na kolik. Takže sem vlastně vynesl jak Hormonogram tak i suspect hráče.


Z mého pohledu mi to přijde trochu nespravedlivé kvůli jedné chybě vyhazovat hráče z postu, za mě by stačila podmínka na nějakou dobu, ale nemám možnost o tom rozhodovat.
Kdyby jsi tuto chybu neudělal, myslíš si, že by jsi chtěl být v AT ještě teď? Bavilo tě to tam? Měl bys takto zpětně nějakou výtku k někomu nebo něčemu, co můžeš říct aby to nebylo vynášení?


Jako vzhledem k tomu, že tam bylo ještě pár hráčů, tak stejně co si budem, hormonogram ví každej kdo sleduje víc chat a umí počítat do čtyř.
Hele kdybych ji neudělal tak bych možná ještě v AT byl, ale spíše ne.
Hele já bych těch výtek měl, ale to tady rozepisovat nebudu (nepatřilo by to do rozhovoru) je dost věcí, který AT dělá špatně a neuvědomují si to.


Mně osobně je líto, že již v AT nejsi a že jsi skončil i s permanentní banem. Co se stalo že jsi dostal i permanentní ban? Každý může dát sice /bany 0 Trips, ale zajímá mě, jak se někomu může povést narušit bezpečnost chodu serveru?

Jo jako škoda to možná je, ale tak věci se dějí a konec konců je dobře, že tam nejsem a že mám permu. No co se stalo.. pokud většina z vás ví, tak sem dost velký kamarád s Yoistikem, tak jak sem dostal kick z AT, tak sem měl přístup k Yoistikovému účtu na webu, skypu a dalších sítích kde si admini píší.
No jednoduše sem tam chodil a zjišťoval si různé info, četl skype skupiny a další věci, takže vlastně admin bez práv na serveru takovej "suspend" bych to nazval. Dne 14.7 sem byl u Sharka bývalí OA, většina čtenářů pravděpodobně zná. A dělal sem akci, no omylem sem začal načítat savy z mých. Skylake následně přišel na to že sem to já. A vyhodil Sharka z OA a dal mu ban na 500h, následně Wery zjistila, že chodím na Yoistikuv účet na webu a dala mi permu na webu a následně vyhodili Yoistika a mě dali permu na serveru.


Děkuji, tohle by mě ani nenapadlo, že to může být takhle propletený.
Pověz mi, co tě na serveru bavilo nejvíce? Měl jsi tam nějakou komunitu lidí, co tě tam držela?


No jako popletený to je dost.
No co mě bavilo, prvně to byli gangy, následně Organizátor akci, potom Moderátor a následně Admin, takže asi nejspíše ze všeho nejvíc adminování, ale taky nemůžu vynechat staré časy s přáteli u skypu a hodiny a dny prokecané u SP. Ano měl, samozřejmě jako každý hráč který je nějak kontaktní. Například Zagz, Yoistik, Eminem a Niko, prostě celá takzvaně skupina ZETA, což vlastně z názvu odpovídá ZAGZ EMINEM TRIPS A DALŠÍ.


Zajímavé, ta vaše skupina, setkáváte se někde i v reálném životě, potkáváš se s někým z té skupiny nebo vůbec s někým ze SuperPařby?

Hele setkal sem se s Eminemem a Yoistikem v reálu několikrát s Eminemem, který pravidelně jezdil do Plzně z osobních důvodů, potkal sem se s dost lidma ze SuperPařby. Například jak již sem psal Eminem, Yoistik, Woxri, TacekTaz, Sapho, SharKo, Simino, Mixer.

Co děláš teď místo SuperPařby? Trávil jsi zde dříve dost času, za co jsi vyměnil hru?

Užívám si života, pracuju jezdím na výlety. To ano trávil no, hele vyměnil sem ji za skvělou ženu, se kterou žiji nějakou dobu a sdílíme společný život.

Máš nějaké koníčky nebo záliby kromě SuperPařby?

Mám autíčkaření, to je spíš nemoc než koníček. Koníček SP nikdy nebyla, SP je akorát věc na který začneš a pokud nedostaneš ban neskončíš, někteří pokračují i když mají ban.

Na závěr máš možnost něco vzkázat přímo hráčům a administrátorům. Máš zájem něco nám vzkázat?

No co jim vzkázat, ať to tolik nehrajou a neberou to tolik vážně, je to jenom hra a nic jinýho, netahat zbytečně real info do hry a dělat zbytečně problémy. Adminům ať víc koukají na diskuze hráčů, co hráči chtějí a netrestat každýho za to jakej byl nebo ať se nesnaží schovávat za práva, takových případů bylo a ještě bude. Konkrétně Skylakovi ať nechá AT dělat svoje.

Děkuji za rozhovor, jsme u konce rozhovoru. Já ti velice děkuji, že jsi přijal moji nabídku na rozhovor a přeji ti hodně štěstí v reálném životě.

Nemáš vůbec zač, rád sem se toho zúčastnil.
Děkuju tobě taky a všem čtenářům.

Upravil Hain dňa 24.10.2020 13:47
Pandy
Zdravím

na první rozhovor to není tak špatné, trošku kratší a moc barviček na mě, ale to se časem sladí.

K výběru hráče nemám nic, jen jsem se dozvěděla další "pěkné" věci, ale aspoň víme koho příště do AT nedat. I když o tom já nerozhoduju.
Nicméně výběr otázek je docela fajn a týkají se tak nějak od každého něco. Jen je potřeba zapracovat na grafické úpravě, na oko ty barvičky nejsou moc OK.

Každopádně se těším na další rozhovor.
Skylake
Zdravím,

rozhovory nekomentuju, nemám většinou ani důvod, ale když mám tu čest, být tu tolikrát zmiňován, bohužel mi to nedá...

Rozhovor pro mě zajímavý nebyl, protože jsem vše věděl, ale pro hráče, kteří Tripse neznají a nevědí proč byl vyhozen a následně dostal ban, určitě zajímavý.
Mohl jsi tam alespoň opravit chyby na straně Tripse, bijou do očí.

Musím reagovat na toto.

Konkrétně Skylakovi ať nechá AT dělat svoje.

Nechat AT dělat svoje? Vůbec nechápu, co tím myslíš. Kdybych se nevšímal AT, nechal je dělat “svoje”, takže co chtějí, tak za chvíli budou hráči řvát na webu, že si AT dělá co chce, nic se mu neděje a další podobné věci, co já číst nehodlám. Je to jedna z mých “prací”, vést zde AT, takže já jim rozhodně nenechám si dělat “svoje”. Ale dobře, tvůj názor, buď v něm. Hi

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25261
↑ VIZITKA ↑

| Soukromá zpráva | DC - skylake5588 |

» SuperPařba since «
2016
Hendy
Ahoj,

môj názor korešponduje s Werynim názorom. Na prvý rozhovor to nie je žiadna katastrofa, ale nebudem ti klamať a poviem ti, že sa mi vôbec nepáčia tie farby... nevidím v tom žiaden zmysel a myslím si, že je zbytočné označovať farebne nicky, ktoré aj tak vieme sami prečítať bez označenia inou farbou. Rozhovor bol na mňa krátky.

Mám pocit, že si Tripsove odpovede iba skopíroval a nijako si ich neupravil, pretože tam vidím dosť gramatických chýb atď... Výber otázok bolo asi to, čo sa mi najviac páčilo. Neboli stereotypné, takže ti za to dávam +. Toto je čisto iba môj názor, neber si to nejak zle.

Veľa šťastia pri robení ďalších rozhovorov.
Lukin_
Čus čus,

jestli je to tedy tvůj první rozhovor, tak super. Smile
Ty barvy vylepšíš, ale to bych se opakoval.
Teď k rozhovoru jako takovému, myslím, že veškeré otázky, které se hráče týkají nejvíc, byly zodpovězeny, tudíž super výběr otázek.
I já se dozvěděl nové informace o tomto hráčovi.
Těším se na tvůj další rozhovor Smile Snad bude stejně kvalitní.
Jen tak dál !
Klikni na obrázek a zobrazí se ti moje vizitka!

img.tpx.cz/uploads/Podpis_lukin2.PNG
checkm8
Na začátečníka super rozhovor Palec nahoru Trips je borec 🦄
img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
Gdert
Asi můj první koment u rozhovoru, ani jsem jich moc nečetl, nezajímá mě to, ale tohle jsem náhodou v né střízlivém stavu otevřel..

Osobně Ty barvy nicků cením, sám mám rád, když se hráč označí barvou, pod kterou hraje na serveru.. Já v tom Ty hráče hned viděl, když by napsali do chatu.. =)
img.tpx.cz/uploads/gggggdert.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
6%
Nábory
6 Hlasov
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasov
42%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 21