Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - evry_
Anonym
img.tpx.cz/uploads/restartnadpiscislo1.png


Co se změnilo u evryho? Proč odešel z Admin Teamu a po nějaké době přišel do Admin Teamu zpět? Jaké jsou jeho koníčky? Co to je vůbec za člověka? Sedněte si na to, vemte si něco k pití a jídlu. Přeju vám krásné čtení.

img.tpx.cz/uploads/restartnadpiscislo2.png


Evry, vítám tě u mého rozhovoru, jak se cítíš?

Cítím? Asi normálně :D Chtěl bych ti poděkovat za pozvání.

To já ti děkuju, že jsi dorazil! Představíš se nám kdo vlastně jsi zač?

Takže jmenuji se Martin, je mi 20 let a prvním rokem studuji vysokou školu, po delší pauze od SP jsem začal zase hrát. Ve svém volném čase rád cestuji, chodím do posilky, vyrážím na výšlapy do hor nebo se točím kolem aut. Jsem pohodář jen občas vybuchnu jako asi každý.

Fíha, mohu vědět co studuješ za vysokou školu?

Studuji Aplikovanou logistiku, vlastně to byla taková cesta jak ještě nejít do práce, protože nevím co přesně bych chtěl dělat. Padlo spoustu možností, ale nakonec jsem se kvůli situaci rozhodl pro Logistiku.

Co tě vedlo k takovému odboru?

Tohle není úplně informace, kterou zde chci vypouštět, přece jen tu je docela dost lidí, kteří si nevidí do pusy. Řeknu jen, že šlo o zdravotní stav osoby blízké.

Chápu, odbočíme trošku. Říkal jsi, že se točíš kolem aut. Řekni nám tvůj život s autama, záliby, cíle, představy.

Takže k autům jsem se hodně přiblížil přes kamaráda co má vlastní dílnu a dělá mechanika, samozřejmě nejsem žádný expert. Ale v základních věcech se trochu pohybuji. Všechno vlastně začalo někdy půl roku potom co jsem měl řidičák a naskytla se mi možnost auta. To mi vydrželo cca půl roku. Byl to Opel Astra G 1.6 Twinport. V létě 2019 jsem se potřeboval něco úspornějšího, našel jsem krasného Golfa IV v naftě. Nájezd byl sice trochu vyšší, ale riskl jsem to a musím zaklepat zatím stále drží bez větších problémů. Potom jsem samozřejmě najezdil spoustu km i s jinými aut jako je Audi A6 3.0 TDI. Ford Focus ST 2.0 EcoBoost (2015) a v létě pokud to situace dovolí se dostanu k Nissanu GT-R. V zimě se s partou zdržujeme hodně v zatáčkách na sněhu. S tím golfem to není bůhví jaké terno, ale na naučení to stačí. Můj sen je prostě Subaru Impreza WRX STI r.v. 2004. Jinak reálně to směřuje asi na nějakou audinku.

Krásný cíle, přeju ti hodně úspěchů, ať se ti tvoje cíle splní a držím palce při tvé projíždce Nissanem!
Jaké jsou tvoje celkové záliby v životě?


Jak jsem říkal, rád cestuji a chodím po horách. S přítelkyní často někde jezdíme nebo chodíme po horách. Potom samozřejmě i jízda na kole. Hodně času jsem začal trávit i cvičením. Takže jsem hodně aktivní člověk v tomhle směru.

Jak to zvládáš v téhle době s cvičením?

Je to těžký, ale doma mám nějaký činky a od přítelkyně táta má takovou malou posilku, takže se to dá. Samozřejmě fitko to prostě není.

Více jezdíš na kole nebo autem.
Co tě více přitahuje?


Vzhledem k tomu, že teď mám malé kolo a řeším nové, tak autem. Ale každé má něco jiného.

Chtěl by jsi někdy něco dotáhnout daleko v životě?
Nějaké tvé cíle?


Můj hlavní cíl je mít vlastní barák a skvělou rodinu. Samozřejmě být dobře finančně zajištěný a moct si dovolit dovolené a podobně. Ale určitě nechci peníze na úkor rodiny. Život mě naučil, že nikdy nemůžeme vědět co bude zítra. Takže to nechávám otevřené, ale určité cíle tu jsou.

img.tpx.cz/uploads/restartnadpiscislo3.png


To je hezké, přeju ti aby se ti tvé cíle splnili.
Přeskočíme nyní k SuperPařbě.
Jaký byly tvoje začátky na SuperPařbě?


No takže moje začátky byly někdy v roce 2012 pod nickem delfa, kdy jsem asi 3x přišel o 3mg. To je tak jediné co si z té doby pamatuji. Kolem roku 2016 pod nickem sH1nE jsem začal hodně točit v g.systému a pak už začal aktivně hrát.

Jaký máš názor na gang systém?

Aktuálně? Je tu pár gangů co jezdí GR chodí GW nebo něco podobného. Zbytek jsou prostě jen firmy co jezdí drogy. Bohužel už to dávno není to co to bývalo. Spoustu i cheatuje a podobně. Dřív byly gangy jedna velká komunita teď se to moc nedá říct.

Myslíš že se gang systém někdy zlepší ještě?

Těžko říct, je to o lidech. Samozřejmě i hra je stará. Ale prostě je daleko víc lidí co cheatují. Dřív být v dobrém gangu bylo něco, teď už to tak není.

Tomu věřím, jsi spokojený s aktuálním gang systémem scriptově? Nebo něco, co ti vadí a naopak, co by mohli přidat?

Jsou tu náznaky dobré cesty jako jsou random gang eventy. Tady těžko říct lehko se to kecá, ale nápady moc nejsou. Největší problém je cheating jak jsem už říkal, ale to jde ruku v ruce s tím, že v AT je málo lidí co dokáže poznat hráče, který to umí použít.

Tím chceš podcenit svoje kolegy nebo by jsi chtěl jim něco naučit či ukázat?

Nechci tím nikoho urazit ani podcenit. Jen to prostě nejsou lidi co působili v gang systému a ty jsou v AT potřeba k odhalení cheaterů. Někdo do v gang systému nepůsobil to nepozná, pokuď to není vyloženě okaté. Už když jsem byl v AT předtím jsem se na tohle hodně zaměřoval.

Dobrá, napíšeš mi tvůj názor na aktuální komunitu lidí na SP?

Můj aktuální názor je, že se tu většina akorát hádá a hraje si největšího frajera. Je tu spoustu v pohodě hráčů, ale řekl bych, že je to tak 40 na 60. Když to řeknu blbě celé roky se chovám na serveru úplně stejně, ať jsem práva měl nebo ne. Jenže někdo se chová jak se mu to prostě zrovna hodí.

Je pořád komunita lidí stejná jako dříve dle tebe? Nebo se změnila.

Změnila se hodně. Dneska, když kolikrát sleduji chat, kde hráč jde prostě vyloženě otravovat admin tým za to, že porušil pravidla, ale jde zkusit jestli má důkaz a podobně. Tohle je prostě už vyloženě komedie.

img.tpx.cz/uploads/restartnadpiscislo4.png


Chápu. Jak vnímáš minulost tvého působení v AT? A proč jsi to opustil?

Moji minulost? Do AT jsem šel někdy na konci léta 2016. Vydržel jsem tam nějakou dobu jako administrátor. Držel jsem se kolem svých akcí a hodně se soustředil na cheating v gang systému. Vlastně jsem byl takový průměrný, dělal jsem si svoje. A soustředil se hlavně na kvalitu akcí. Někdy v roce 2018 jsem ukončil působení. Měl jsem nějaké problémy, aktivita spadla a už jsem neměl chuť hrát. Potom jsem 2019 v náboru chtěl zpátky na moderátora. Byl jsem přijat na Organizátora Akcí, kde jsem vydržel pár měsíců. Poté jsem dostal kick za neaktivitu. Něco mě tehdy štvalo, ale už si nevzpomínám co. A teď jsem dostal opět příležitost

Snad svojí příležitost nepromarníš tentokrát!
Jaký je tvoje působení v Admin Teamu momentálně? Jak by jsi se ohodnotil a co by jsi se chtěl více přiučit jestli je co.


Momentálně jsem na pozici moderátora. Ohodnotil? Tohle nechávám na těch, kteří nás hodnotí. Osobně si myslím. že mě hodně hráčů nemá rádo, protože můj přístup je prostě tvrdší než na jací jsou zvyklý. Samozřejmě neporušuji žádná pravidla, ale fungoval jsem tak již předtím a jen se držím toho, čeho jsem se držel. Přiučit je vždy. Ale chtěl bych se následně vrátit k akcím a dělat nějaké svoje závody a být serveru nápomocný.

Jaký máš názor na "firmičkování"? Je dobré se zaměřit na jeden systém jenom? Nebo se vyplatí okusit obě strany systému jak gang tak i firemní.

Myslím si, že každé má něco do sebe. Ale určitě není dobré jen firmičkovat, vždyť to není o herní měně, ale o té srandě. Někteří to prostě moc tryhardí, jednou je z toho trefí.

Plánuješ do budoucna něco se svojí kariérou na SuperPařbě?

Plánovat určitě neplánuju, co bude to bude. Chodím si sem odpočinout a změnit myšlenky i když někdy se člověk spíš vytočí. :D

Jak to vidíš s budoucností SuperPařby? Vidíš to na dlouho ještě nebo pochybuješ.

Jak jsem říkal, nikdy nevíme co bude zítra. Jsou tu světlé momenty ale i tmavé. Myslím si, že pár let ještě bude, záleží v jakém počtu

Chtěl by jsi nám něco na závěr ještě něco sdělit?

Na závěr bych asi dodal, že to je prostě jen hra, tak to nehroťte a užívejte si života, nikdy nevíte co bude.

Dobrá, já ti tedy přeju hodně štěstí v tvých cílech jak v životě tak na SuperPařbě a momentálně ti pogratulovat k postu Moderátora na SuperPařbě.
Měj se hezky a děkuji za tvůj příchod.
Ahoj!


Díky za pozvání, taky ti přeji hodně štěstí v životě i na Superpařbě. Měj se.
Bratek
No a že prý není s kým dělat rozhovory :D Přitom rozhovor na skvělé úrovni, správná volba zpracování a oči tím jen plujou. Zdravím kolegu a těším se na novou spolupráci. Jsem rád, že jsem se touhle cestou mohl dozvědět něco nového. Schvaluji 2004 STi, taky bych ho rád jednou viděl v osobní sbírcePalec nahoru
Pandy
Zdravím,

rozhovory moc nekomentuji, spíš jen čtu. Tady musím říct 3 hlavní pozitiva a těmi jsou - super výběr kandidáta na rozhovor, grafické zpracování, že to nerve oči a také pestý výběr otázek.

Na první rozhovor to zatím nevypadá vůbec špatně, přeji ti abys takto pokračoval i dál. Samozřejmě, že přijde i vlna kritiky, ale to tě musí nakopnout kupředu ať je co zlepšovat.

Po dlouhé době jsem se v rozhovoru dočetla něco užitečného, co možná využiju i v reálu co se týče aut až se nám pokazí naše milované Subárko když už máš kamaráda s dílnou a druhá věc, že oba jsme milovníci Subaru. Pusa

Citácia
Můj sen je prostě Subaru Impreza WRX STI r. 2004

Můj se zas WRX STI 2019 Srdce

Evryho znám u dřívějšího AT, kde jsme spolu působili jako teď, ikdyž odešel a já tady pořád hniju, tak jsem ráda, že je opět v našem teamu někdo normální. To je ode mě asi zatím vše ať nepíšu jen Hovínko

Přeji hodně štěstí u dalších rozhovorů.
checkm8
Krásný rozhovor, evryho znám jen z pravé strany killistu takže nemůžu moc posoudit o koho jde :D S těmi cheaty máš naprostou pravdu bohužel se najde málo lidí kteří to dokážou odhalit a nebo jsou na to odhalování až moc dobří ehehdangerehmm (sry korona). Každopádně přeji mnoho štěstí v AT a hlavně pevné nervy.

Hendy ty si za ten dislajk pleskni facku dik
img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
RockeR
Myslel jsem si teda, že žurnalistika na SP je znova zahrabaná pod hlínou, ale je dobře, že jí někdo zase vykopal. Rozhovor na úrovni, graficky přehledný a není to ten stereotyp "co děláš, co děláš". Otázky pěkně navazují na předchozí odpovědi, za mě srdíčko.
Co se týče výběru hráče, těžko budu posuzovat, ale z rozhovoru je vidno, že to má v hlavě v pořádku a doufám, že se mu podaří do AT jako takového prosadit. GL oba Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
Fifa
Promiň, ale přestal jsem to číst hned po tom, co jsem si přečetl tohle:
Evry, vítám tě u mého rozhovoru, jak se cítíš?

Tohle jsem u rozhovorů nikdy nesnášel. Jak se asi hráč může cítit nebo mít pocity z toho, že je v rozhovoru? Psal jsem to všem, napíšu to i tobě. Víc nehodnotím, protože jsem to bohužel nečetl.

E:
Po přečtení komentářů jsem se teda vrhl dál, jelikož mě to zajímalo, když to má dobrý ohlasy. Ale ejhle, narazil jsem opět na věc, která mi mé čtení přerušila... Hrubou chybu bych ještě překousl, to se stane každému, ale aby někdo napsal "Ň" ve slově "splnili/y", to není na dobré úrovni, obzvlášť v kombinaci s hrubou chybou...
To je hezké, přeju ti aby se ti tvé cíle splňili.

Upravil Fifa dňa 24.02.2021 00:30
img.tpx.cz/uploads/ATomasPodpis1111.png
MaTy
Rozhovor jako takový informativně dostačující. Na první rozhovor to ušlo co si budem, každopádně mi do očí bije pravopis.. Já sám, když jsem dělal rozhovory jsem si to po sobě přečetl raději 3x, abych potom nebyl za hlupáka a vždycky se nějaká (i kdyby menší) chybička našla. Věřím, že to zlepšíš a dočkáme se všichni tady kvalitních rozhovorů. Přeju hodně štěstí na postu žurnalista a když tě to baví, tak s chutí do toho! Nedej se.

Ještě se vrátím rozhovoru a k vybranému hráči, evry je osoba co to má v hlavě srovnané, jsem rád, že jsem se o něm mihl dozvědět víc informací než jen to, že používá nitro na defaultkách Kappa. Jak už jsem psal tobě do vizitky přeji hodně štěstí a ať ti to dopadne v AT, jsem rád když tam vidím staré tváře, připadám si jako za starých časů.

Hodně štěstí a v této době i zdraví vám oběma.
Upravil MaTy dňa 24.02.2021 05:53
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
MegaBite
Rozhovor z obsahové stránky povedený, výběr hosta taky super. Co mě ale fakt hodně zaráží, jsou pravopisne chyby. Vím, že to není všechno, ale zrovna na tonhle postu mi to přijde hodně důležité. Třeba jenom v odstavci pod nadpisem "Virtuální život" jsou 4 chyby.

Když zlepšíš tu spisovnost, tak to bude skvělý.
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
6%
Nábory
6 Hlasov
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasov
42%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14