Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka - _Dark[O]ne
|
|
| _DarkOne |
Pridané 15.06.2019 17:58
|
![]() Príspevkov: 95
Založený: 23.10.17
|
![]() Můj nick na serveru » _Dark[O]ne Odehráno hodin na serveru » 1160+ Hodin (07.12.19) Můj bankovní obnos » 588 MG ale stále se mění Nasbíráno marihuany » Momentálně u sebe 207G Vlastním apartmán číslo » 1341 v Los Santos Vlastním hotel. pokoj číslo » × Momentálně jsem členem/šéfem gangu » × Můj oblíbený administrátor (člen administračního týmu) » Salazar , Skylake , Gameluner Moje oblíbené příkazy » /pm , /kil , /sf , /lv , /ls , /zakaznik , /mechanik , /dotaz Můj nejoblíbenější event serveru » × Má nejoblíbenější akce od administrátorů » Parkour ? Má oblíbená vovzidla » Cheetah , Huntley , Maverick , Sultan Mé oblíbené práce na serveru » Mechanik , Policie , SBS, Taxikář Práci administračního teamu hodnotím známkou » 2 ![]() Můj nick na webu » _DarkOne Vloženo komentářů » Podívej se Vloženo příspěvků » Podívej se Dle mého názoru nejlepší screen ze hry ![]() Děkuji hráči Red. za poskytnutí screenu ![]() Dle mého názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas » Zatím žádné ![]() Jméno » Ondřej Přijmení » × Mé datum narození » 03.04.2003 Věk » 16 Kontakty » × Kraj » Jihočeský Kolik mám zhruba kamarádů » Málo Stav » Svobodný Zaměstnání » Student Vzdělání » Zatím základní , uvidíme Jazyky » Angličtina , Čeština Děti » nemám Kde bydlím » Neřeknu, ještě mě někdo přijde zbít ![]() S kým bydlím » S rodiči Sexuální orientace » Heterosexuál ![]() Typologie osobnosti » Melancholik Pohled na svět » × Otevřenost » Introvert Moje povaha » Nervózní , stydlivá ![]() Výška » 185 cm Hmotnost » Neuvedeno ![]() Postava » Neuvedeno ![]() Barva očí » Šedo-modrá Barva vlasů » Tmavé Brýle » Nosím stále Na těle mám » Nic Vousy » Nemám Fotografie » To by jste fakt vidět nechtěli ![]() ![]() Kouření » Zoušel jsem , nevidím na tom nic zajímavého - NE Alkohol » Ne , nechutná mi ![]() Sex » Virgin forever :| Závislosti » dobré jídlo , superparba.eu , pc , hry , dobré seriály ![]() Zájmy » Počítačové hry ![]() Sport » Málo Literatura » Když už tak fantasy / sci-fi Hudba » Dubstep Zvíře » Žádné nemám ale chtěl bych mít pejska nebo kočičku :3 ![]() Moje motto » Chovej se k ostatním tak , jak chceš aby se ostatní chovali k tobě Moje webová stránka » Nemám Životní cíl » Mít šťastnej život ![]() Co nesnáším » Bezdůvodné nadávky Co miluji » Používání smajlíka > ![]() Oblíbená muzika » Mám více oblíbených songů Oblíbené jídlo » Svíčková od babičky <3 Oblíbené pití » Černý čaj Oblíbený film » Je jich hodně , ani nevím kterej je lepší Oblíbená kniha » × Oblíbené oblečení » Nějaké pohodlné , ve kterém není horko Oblíbená barva » Červená (jak jste si mohli všimnout )![]() Následující sekce je jen pro ty , co si to opravdu zaslouží , pokud tam nejste tak tam být nemáte nebo jsem na vás zapomněl Firma Legendary Yakuza - [D]uFFy_ » Firma ve které jsem kdysy býval , bylo to super , nejlepší šéf co jsem znal , nikdy nezapomenu ![]() Red. » Znalec nemovitostí ,hráč kterého jsem poznal náhodou na serveru , supr týpek ale pokud ho naštvete , je po vás [D]uFFy_ » Kdysy jsme byli přátelé , poznal jsem ho na serveru , byl šéfem firmy Legendary Yakuza ve které jsem byl zástupce , vždy jsem mu dělal inzeráty , fakt super hráč , škoda že již nehraje / změnil si nick , nikdy nezapomenu ![]() Gummy » Hráč kterého jsem na SP vídal denně , vždy bavil celý server , super hráč a hlavně jeho tardis , nikdy nezapomenu jak jsem se v něm projížděl , dlouho jsem nevěděl co se mu stalo až později jsem se dozvěděl že odešel do místa věčného zatracení , nechápu jak mohl dostat permu , nikdy nezapomenu ![]() POZITRON » Nikdy nezapomenu na naší cestu po SA , velice rozumný hráč , nikdy nezapomenu ![]() Gameluner » Skvělý člověk který řád pomůže když to nejvíce potřebujete a skvělý moderátor , také mu z velké části vděčím za dosažení max. levelu na serveru čehož si nadevše cením Přeji hodně štěstí jak v životě tak i na serveru ![]() Edity EDIT : 20.06.19 - Úprava nadpisů , přidání chybějících částí vizitky EDIT : 23.06.19 - Aktualizace členství v gangu EDIT : 07.08.19 - Nové nadpisy , aktualizace některých údajů EDIT : 07.12.19 - Aktualizace / přidání některých údajů Upravil _DarkOne dňa 06.07.2020 13:29 |
|
|
|
| Geby |
Pridané 21.06.2019 15:13
|
![]() Príspevkov: 234
Založený: 02.03.16
|
Ahoj vizitka nádherna všecko sem sa dozvedel co mna vždycky zajimalo Moc dekuju za označeni aj milý popisek k temu preju hodne štesta v realite a hlavne si kup už nejaku tu nemovitost
|
|
|
|
| _DarkOne |
Pridané 21.06.2019 15:16
|
![]() Príspevkov: 95
Založený: 23.10.17
|
Díky Red. , tobě taky přeji vše nejlepší a na té nemovitosti se již pracuje
|