Informácie o serveri
Čítať tému
|
Dafman Vizitka
|
|
| Dafman66 |
Pridané 15.10.2019 11:49
|
![]() Príspevkov: 32
Založený: 08.08.19
|
Informace: Váš nick na serveru: Dafman: Odehrané hodiny na serveru:654 Váš bankovní obnos:11000000$$$. Nasbíráno marihuany:500+/- Vlastním dům číslo: žádný Vlastním hotel číslo: žádný Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Non Mort Můj oblíbený administrátor: err0rk0,,RastAmoT,Rich Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /mise,/lv Můj nejoblíbenější event:auto smrti. Má nejoblíbenější akce od administrátorů: auto smrti Mé oblíbené vozidlo: Infernus$$$ Má oblíbená práce na serveru: Zatím to je jen novinář. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2. Web Info: Váš nick na webu: Dafman66 Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru:10 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: žádný nemám. Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: nechci uvádět (je to reklama na jiný server )Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat:http://superparba.eu/forum/viewforum.php?forum_id=273....) Osobni stránka: Jméno:David Příjmení:......... Datum narození: 11.7.2003 Věk:16 Kontakty: Skype: Coky_david Kraj: Středočeský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: celkem mám 1 kamaráda... Stav: svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: střední odborná škola (automechanik). Jazyky: Čeština,Angličtina Děti: zatím nechci. Kde bydlím: doma S kým bydlím: nechci uvádět. Sexuální orientace: homosexuál :33 Poznámka:sranda musí bejt.... Povaha: Typologie osobnosti: Nechci uvádět Pohled na svět: pesimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící. Postava: Výška:170 Hmotnost:60 Postava: trochu sportovní Barva očí: hnědá Barva vlasů:černá Brýle: Mám je nosit, ale nenosím hahaha Na těle mám: pupík :3 Vousy: Vousy oholené, Fotografie: nechci ![]() Závislosti: Kouření: fuj Alkohol: Piju Sex: Nechci uvádět :33 Závislosti: počítač, hudba, spánek. Zájmy: Zájmy: hudba, počítač Sport: běh Literatura: dobrodružná Hudba: rap Zvíře: Pes, kočka Můj styl: Moje motto: Pouze já mužů určovat. Moje webová stránka: nevlastním Životní cíl: žádný zatím nemám. Co nesnáším: ticho Co miluji: akce Oblíbená muzika: Dr.dre, Schyzo, Protiva. Oblíbené jídlo: kaše :3 Oblíbené pití: Mléko:3 Oblíbený film:železné srdce Oblíbená kniha: zatím žádná Oblíbené oblečení: kalhoty, tričko Oblíbená barva: černá. Upravil Dafman66 dňa 15.10.2019 11:54 |
|
|
|
| Sergio |
Pridané 15.10.2019 12:44
|
![]() Príspevkov: 368
Založený: 18.12.17
|
Obyčejná vizitka. Ale jinak pěkná, dozvěděl sem se o tobě dost nových věcí.
|
|
|
|
| Dafman66 |
Pridané 15.10.2019 13:20
|
|
Je to stručný takže pohoda.A jinak díky
|
|
|
|
| Darfex |
Pridané 15.10.2019 13:35
|
![]() Príspevkov: 147
Založený: 26.10.18
|
Takže Dafmane Co se týče tvojí osobní stránky tak s tebou žádný problém nemám a je s tebou mega prdel a rád si s tebou pokecám. Ohledně desingu vizitky... noo mohl by ses snažit víc a obsahově ses mohl někde víc rozepsat, ale věřím že postupem času si to určitě změníš, jinak jsem se o tobě dozvěděl celkem dost nových věci.Ať se daří na SP i IRL ![]() ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ►Chceš se dozvědět něco více? Klikni na obrázek ◄ |
|
|
|
| Dafman66 |
Pridané 15.10.2019 14:22
|
|
Díky kamo ![]() Už to udělám lip někdy
|
|