Informácie o serveri
Čítať tému
|
Patazz - zpátky ve hře :-)
|
|
| Patazz |
Pridané 16.11.2019 15:49
|
![]() Príspevkov: 983
Založený: 14.08.12
|
![]() Váš nick na serveru: Patazz Odehrané hodiny na serveru: Zhruba 3000 Start v roce 2010, pauza v roce 2014 a teď jsem se na Vás přišel podívat :-) Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Teď si nevzpomenu Prošel jsem si hodně gangů (BSG, ACAB, IB, WHE, West..) Můj nejoblíbenější event serveru: Gangrace Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závody Mé oblíbené vozidlo: Elegy, Sandking ![]() Váš nick na webu: Patazz Vloženo komentářů: 150 + Vloženo příspěvků ve fóru: 1000 + Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Pokud to stále platí, tak design avatarů. ![]() Jméno: Patrik Datum narození: 17.07.1998 Věk: 21 Kontakty: Kdo chce, si mě najde :-) Kraj: Liberecký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Dost Stav: Zanedlouho zasnoubený Zaměstnání: Elektřina na automobilech Vzdělání: Výuční list - Autoelektrikář, Maturita - Podnikání Jazyky: Angličtina B1, Němčina A1,2 Děti: V plánu :-) Kde bydlím: V pronájmu S kým bydlím: S přítelkyní Sexuální orientace: Hetero ![]() Typologie osobnosti: Flegmatik Pohled na svět: Realista Otevřenost: Extrovert, introvert Moje povaha: Bavící, klidný, samostatný, sebevědomý, vůdčí, žárlivý :-D ![]() Výška: 174 cm Hmotnost: 71 kg Postava: Hubená Barva očí: Zelená Barva vlasů: Hnědá Brýle: Ne Vousy: Strniště Fotografie: Klik :-) ![]() ![]() Kouření: Dost Alkohol: Už tolik ne Sex: Ano, logicky Závislosti: Audi, Apple produkty, móda, tenisky, moje Anet :-) ![]() Zájmy: Počítačová grafika, IT Sport: Dough Literatura: Nečtu Hudba: Rap, Emo Rap, Techno, Minimal techno... Zvíře: Už nemám ![]() Moje motto: Peníze budou, my ne. Moje webová stránka: instagram.com/ddrend Životní cíl: Audi A7 a nevstávat na 6 ráno do práce :-D Co nesnáším: Když někdo otravuje mojí milou Co miluji: Svoje auto Oblíbená muzika: Lil Peep, Gleb, Samey... New School prostě Oblíbené jídlo: Zapečené brambory na smetaně s kuřecím Oblíbené pití: Piju jen vodu a víno Oblíbený film: Asi nemám Oblíbená kniha: Nečtu Oblíbené oblečení: Moje kostkovaná a pomalovaná bunda Oblíbená barva: Žlutá Upravil Patazz dňa 19.03.2020 14:55 |
|
|
|
| DoMiNo |
Pridané 16.11.2019 15:56
|
![]() Príspevkov: 3218
Založený: 25.04.12
|
hahahah pata twl co my dva jsme zazili ne o tom muzou ted hraci snit a jeste lepsi nase skupina na fb ne ty srandy a tak hahahahahh. Kazdopdne jsi borec pazo a cenim te |
|
|
|
| RuliiKkO |
Pridané 16.11.2019 16:05
|
![]() Príspevkov: 2531
Založený: 18.07.12
|
Nazdar myslivec, další hráč který se vrátil po x době, ty jsi ale special) znám tě několik let, nikdy jsem s tebou žádný problém neměl, asi jen to že mi dlužíš nějaké $. Jsi v pohodě týpek, jen tak dál mistře)
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.