Informácie o serveri
Čítať tému
|
pala. > vizitka
|
|
| arnoo |
Pridané 23.04.2020 16:23
|
![]() Príspevkov: 29
Založený: 19.03.20
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: pala. Odehrané hodiny na serveru: 2200+ Váš bankovní obnos: Mění se Nasbíráno marihuany: Něco tam je Vlastním dům číslo: Můj oblíbený administrátor: Skylake, err0rk0, Domes, Wery Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /sf /port Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závody, Parkour Mé oblíbené vozidlo: Sultan Má oblíbená práce na serveru: Právník, Ruská mafie Vaše webové informace Váš nick na webu: arnoo Vloženo komentářů: Se podívej ne? Vaše osobní stránka Jméno: Lukáš Příjmení: M***** Datum narození: 7.8.199* Věk: 24 let Kontakty: SZ, zbytek dávám na vyžádání Kraj: Pardubický Stav: Svobodný Zaměstnání: Pracovník v OLV v Chrudimské nemocnici Vzdělání: středoškolské (s výučním listem) Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, polština, španělština, portugalština Děti: Jednou určitě budou Kde bydlím: V bytě Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Flegmatik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, opatrná, dochvilná, perfekcionista Informace o Vaší postavě Výška: 194cm Hmotnost: 100kg Postava: Tak akorát Barva očí: Modrá Barva vlasů: Špinavejblond Brýle: Dioptrické Na těle mám: Několik jizev od ruzných operací Vousy: Strniště Závislosti Kouření: Ne Alkohol: Příležitostně Sex: Když je s kým, tak jistě.. Závislosti: Vaření, Cyklistika, Psaní Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Psaní (básniček), cyklistika, vaření Sport: Kolo, rybolov Literatura: Nikdy nedělej kompromis! Můj styl Moje motto: Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem život! Pláčeš? I v slzách je síla. Tak jdi a žij! (John Lennon)
Moje webová stránka: Momentálně nejsem vlastník žádné stránky Životní cíl: Vlastní catering Co nesnáším: Lháře a falešný lidi Oblíbené jídlo: Jídlo jako celkově nemám žádné oblíbené, co se týče kuchyně je to Mexická a Italská kuchyň Oblíbené pití: Voda, Espresso Doppio Oblíbený film: Zohan krycí jméno kadeřník Oblíbená kniha: Nikdy nedělej kompromis Oblíbené oblečení: Co se mi líbí to nosím Oblíbená barva: Černá, modrá, žedá, vojenská zelená |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.