Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka hráča Exel
|
|
| brkolezec |
Pridané 26.04.2020 01:54
|
![]() Príspevkov: 22
Založený: 19.03.20
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Exel Odehrané hodiny na serveru: všetky Váš bankovní obnos: nula celých nula celých nula nula Nasbíráno marihuany: už nič Vlastním dům číslo: 1120 Vlastním hotel číslo: ??? Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Esskeetit Můj oblíbený administrátor: Will Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /mise Můj nejoblíbenější event serveru: Drag SF Má nejoblíbenější akce od administrátorů: kopec smrti, auto smrti Mé oblíbené vozidlo: DFT-30 Má oblíbená práce na serveru: Popelář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 3 Vaše osobní stránka Jméno: Lukáč Příjmení: neuvedené Datum narození: február 1999 Věk: 21 Kontakty: všetky Kraj: Košický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: 69 Stav: rozvedený Zaměstnání: študent Vzdělání: s maturitou Jazyky: Slovenčina, čeština, angličtina, němčina, poľština, maďarčina, ruština Děti: chci mít Kde bydlím: pod mostem S kým bydlím: sám Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál, homosexuál, bisexuál, beru všechno, jiný. Poznámka: Catch me if u can... Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: zo všetkého trochu Pohled na svět: Optimista, realista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, rozverná, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí, vypravěčská, jiná. Informace o Vaší postavě Výška: 186 cm Hmotnost: 100 kg Postava: svalnatá Barva očí: hnedé Barva vlasů: tmavé Brýle: Iba na šoférovanie, ajtak mi nepomáhajú :D Na těle mám: díru (ne jednu :D) Vousy: strniště-prales Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: duchcím Alkohol: Přestávám Sex: Ooh, ano. Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, internet, kamarádi, móda, muzika, pc, hry, sex, škola a jiné. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: jazda autom, pivo s kamarátmi Sport: klikanie na myšku, cyklistika, korčuľovanie Literatura: drama Hudba: rap/hip-hop Zvíře: vták Můj styl Moje motto: Kto jak ku mne, tak ja dvakrát k nemu. :) Moje webová stránka: http://superparba.eu/profile.php?lookup=34630 Životní cíl: Dan Bilzerian life Co nesnáším: svokry Co miluji: ženy Oblíbená muzika: rapper Swet Oblíbené jídlo: kapustnica Oblíbené pití: Kofola Oblíbený film: Rýchlo a Zbesilo Oblíbená kniha: počíta sa aj manuál? Oblíbené oblečení: podprsenka Oblíbená barva: zelená a modrá Upravil brkolezec dňa 26.04.2020 17:03 |
|
|
|
| Will |
Pridané 26.04.2020 13:31
|
![]() Príspevkov: 702
Založený: 01.07.18
|
Čao, vizitka jednoduchá, ale nič tomu nechýba. Dik za označenie v obľúbených adminoch. Prajem veľa úspechov v reále! Btw sexy fotka.
/\ Is my value based only on your perception? Or is your opinion of me Not my responsibility? /\ |
|
|
|
| Octavia |
Pridané 26.04.2020 13:33
|
![]() Príspevkov: 621
Založený: 10.02.14
|
Roka si docela jakoze zandal stary pocuvaj, pekna vizitka.
![]() |
|
|
|
| Yoistik |
Pridané 26.04.2020 15:05
|
![]() Príspevkov: 1139
Založený: 21.12.15
|
Zdravím. Pojmenuj si nějak tu vizitku, jinak ti bude smazána. Máš na to 24h. Citácia Pravidlo 13): Vaši vizitku je nutno adekvátně pojmenovat, tím se rozumí, že její název obsahuje Váš herní nick. |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.